70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata
gayet güzelmenün canım..
and oscar goes to 70-79 çıtırlarının 175.000. mesajı

merhabalar kizlar
isallah istediginiz kiloya cabucak gelirsiniz ve geliriz
inşallah canım..
yarın kızlarımla anneme gidiorum vakit buldukça girmeye çalışcam kendizie çok i,i bakın ama bildirimde buşlunucam mutlaka
sende kendine iyi bak tatlım
pilaw mı?bayılıırm..handem dün bende dawetteydim..pilaw we kuzu incik wardı..pilawdan sadece 1 kaşık aldımwe 1 tane kuzu incik yarım kase çorca we 1 çatal tatlı aldım..bizayıflasam nohutlu pilaw yapsamdoya doya yesem bikere...
Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda

nasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
kizlari goturduk annelerine teslim ettik sonra kadin aradi bir suru sey soylemis sinir oldum biz 500 euro nafaka oduyoruz oglum olunca esim basvurdu 6aydir hala duzeltme yapilmadi simdi isi yapan kadin kizlarin annesine mektup gondermis paranin 375 euroya dusuldugunu bildirmis buda delirmis dunyanin lafini soyluyo para yetmiyomusda felanmis filanmis elden para vercekmisiz devletin belirlediginden haric kucucuk cocugun ne ihtiyaci olurmus esim benimde param yok diyo diye beni katmis paran yokda o nasil senede 2kere trye gidiyo demis okadar cok kizdimki sanki ona sorcam biz esimin maasindan hic bisey gormuyoruz nerdeyse onun maasi nafakaya kiraya Elektrik suya ve taksitlere gidiyo cocuk paralariyla gecinmeye calisiyoruz kendisi bizden aldigi nafakanin haricinde cocuk paralari aliyo calismiyo kendi icin aliyo kirasini felan hep Devlet oduyo parasi 130 euro azaldi diye kiyamet kopartiyo benimde sinirlerimi bozdu sanki cocuk dogururken ona sorcaktim isleri yapan kadina bile demis cocuk parasi odememek icin cocuk dogurtuyo diye yok artik dedim ya kizlarida oyle sahane giydiriyo felan olsa Kabul edicem okadar paraninda yetmedigini ama oyle bidurumda yok
diyet felanda yalan oldu dun ve bugun 2 buyuk dilim Yas Pasta yedim bu hafta kesin artidayim

ben ben bende geldimmm
76 kg lık bi hatun olarak aranıza katılmak istiyorum benide alın
Kilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.com

ne diyeceğimi bileemedim tatlım ya..üzülme pastayıda takma kafaya okadar kilo werdin ödül olsun onlarsana..werirsin sen artıya falanda çıkmazsın..
biz burada yiyerek zayıflıyoruz..aç kalmıyoruz..tecrübelerimizle birbirimize bolcada destek weriyoruz..size @mail atınca nasıl zayıflancak anlamış değilim pat diye gelip bi anda böyle bişey denmesi muhtemelen sadece beni şaşırtmıcak..
Iftar menumu yazayim...
1 kepce mercimek corbasi
1 kucuk yagsiz karniyarik ve yagsiz kabak
3 kepce cacik
güzeltatlım..

Ellerine sağlık canımcım, Allah razı olsun.
Kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.

Hoşgeldin canım, geçmiş olsun bu arada. Gece hafif yemekler yemeye çalış canım, yumurta haşlayabilirsin çok tok tutar.
Balkaymak gelir de topik şenlenmez mi
Diyecek bir kelime bulamadım, Allahk sabır versin.

nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canım
Beni geçtin yine hadi iyisin, ben çok kilolu hissediyom kendimi yaaa Çok saldım kendimi ne olacak böyle bilmem, eskisi gibi motive olamıyorum Spor da yapamıyom.
ya ben de öyle canım
nolcak bu halimiz bilmiyorum
millet bizden sonra geldi ne güzel kilolarını verdi
biz hala yerimizde sayıyoruz
hadi seninle yarışalım bu hafta canım varmısın
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canım
insan belli bi düzene alışınca aynı saatte kalkıyor genelde
benim hf sonu bile 7 de gözüme çöp düşüyor uyuyamıyorum
uykuyu sevmeme rağmen
eline sağlık betülüm
kilo verenleri kutluyorum
bu nasıl bi listedir böyle
2 şer 3 er kilolar gitmiş
azcık yamacıma gelinde sürüneyim size banada bulaşsın
tamam :26: hakkini helal et canim

öhööömmm öhöööömmm

baslangic:79
gecen hafta :70.1
bu hafta:68.8
giden:1.3
toplamda giden: 10.2
hedef:65

sagol canimm
vayyyyyttt nihayet 68 ler görüünmüş ramazan yaramış
boş ver canım takma kafana
o paraya alışmış cıngar çıkarmış
yakında bunada alışır

burada böyle reklam amaçlı mj lar olabilior canım boşverrrr

günaydınnnn kızlarrr
güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhh hepimize
özelliklede biz yerinde sayanlara

Bildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57

Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım

Hayırlı geceler hepinize
sagol zerram tebrikler canim
tebrikler fadimem
Geçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.

Nereye götürüyorsun canım?

Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.
sagol fadimem
yine iyi mervecim tatil kilolarini hemen verdin kuzum off annemde gitti babam bana kaldi ye babm ye babamda beni ac kalacak saniyor fazlasiyla bana dolduruyor yeter desemde ici rahat etmiyor yoksa bana sade salata corbada yetiyor cabuk sisiyorum fazla yiyince zaten bisekil oluyorum
bende her sene ramazanda en az 2 kilo aliyorum genelde herkes kilo aliyo bence de moral bozma
sagol tatlim yok bozmiycam ramazanda da dikkat etmeye calisirim ama alirsamda canimi sIkmiycam
amin tatlim sütlü tatli daha agirlikli yesin cani cok isterse ececim :26:
müzik iyiydi de yavrum akşam psikolojim bozuldu iyice niye öyle oldum anlamadım valla dengesizim ben galiba

olsun hayatım ramazan bitince toparlarsın olur gider sıkma canını
arada banada geliyorlar canim normaldir sagol kuzum
hosgeldin canim tekrardan beni soracak olursan yemek yemegi sevdigimden habire tarti ibresi yukariya cikiyor anam bak hatirlatin tartimin pili bitmis almam lazim
başlangıç:85
gitmeden önce:74
bu hafta:72
giden:2 gr
toplamda giden:13
hedef:70
tebrikler canim
ohh ohh süper olmus hemde abababaababaa ninkinden daha güzel baksana seninkinin ciziklari
canim benim zaten sana kanim cok isinmisti
haftaya beni birinci yapcanmi
hosgeldin canimm
bende bi yiyorum bi yemiyorum belli olmuyor canim
ay senin bana yazdiklarin gitmis :44: kiz sike yapmasana

pekiiii çok gel ama hep gel

cağnıımmm pek seviyom ben de seni yaparız bişeyler çaktırma ama aramızda kalsın
sike yapmayin yakarim sizi
tamam :26: hakkini helal et canim

öhööömmm öhöööömmm

baslangic:79
gecen hafta :70.1
bu hafta:68.8
giden:1.3
toplamda giden: 10.2
hedef:65

sagol canimm
masallah tatlim
yuh bana ellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel

Oruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum. Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
krepden de olabilir belki tatlim :26:
İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata
menün güzel canim
and oscar goes to 70-79 çıtırlarının 175.000. mesajı
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:

merhabalar kizlar
isallah istediginiz kiloya cabucak gelirsiniz ve geliriz
insallah canim
yarın kızlarımla anneme gidiorum vakit buldukça girmeye çalışcam kendizie çok i,i bakın ama bildirimde buşlunucam mutlaka
güle güle git canim :79:
koca kiz derken ben icemem kiz bi ara cousinem limon ye zayiflatir dedi migdem eksidi doktor 1 ay asitli yiyecekler yasaklamisdin :26:
Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda

Sanırım aklımı kaybetmek üzereyim
cocukluguna inelim istersen bi
gecmis olsun tatlim kizina yazik ben cok korkarim ari isirindan devlet ne veriyorsa o ekstradan nafaka mi olurmus zaten devlet onu hesaplayarak verditiriyor gicikligina yapiyor kizkaniyor ondan bence sIkma canini
günaydin zeynepcim
Günaydın kızlarrr
günaydin fadimem

sanada suzim nasılsın canım...
Günaydın kızlarrr
günaydın fadimecim

günaydin kizlar
tartimin pili bitti acilen pil almam lazim yoksa benim gitis yatim iyi degil :18:
bugün niyetli degilim discide randevum var saat 16.30 da
hepimize güzel bir hafta diliyorum sekerler

güünaaydıınnn ne günaydınıysa bu saatte

??? zayıflama ürünü falan mı satacan bacım??

reklam kokan hareketler bunlar

Günaydın kızlarrr

sike yapmayin yakarim sizi

grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:

şike yapmıyoruz ki hayaaatıııımm iş üstü yakalanmış koca gibiyim

eveett en çok mesaj bize ait :118: en güzel biziz

Son düzenleme:
niye gidemiyorsun canım....

4 hafta izin aliyordum hep zerram bu sene vermedi kingkong gicik birde kardesim burda onuda burda yanliz birakmaya gönlüm razi degil nasip kismet degilmis belki ucuza bi ucak bileti bulursam son anda ucarim diyorum ama oda burda olursa birakip gitemem bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…