- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
gayet güzelmenün canım..İftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata
and oscar goes to 70-79 çıtırlarının 175.000. mesajı
inşallah canım..merhabalar kizlar
isallah istediginiz kiloya cabucak gelirsiniz ve geliriz
sende kendine iyi bak tatlımyarın kızlarımla anneme gidiorum vakit buldukça girmeye çalışcam kendizie çok i,i bakın ama bildirimde buşlunucam mutlaka
pilaw mı?bayılıırm..handem dün bende dawetteydim..pilaw we kuzu incik wardı..pilawdan sadece 1 kaşık aldımwe 1 tane kuzu incik yarım kase çorca we 1 çatal tatlı aldım..bizayıflasam nohutlu pilaw yapsamdoya doya yesem bikere...Slm koca kızlar dün akşam koca bi tabak pilav ve ekmek yememe ragmwn güne 500 gr eksiyle başladım limonlu ılık su içiyorum hergün bi bardak 1 limonu sıkıyorum kestiğim gibi gerçekten çok farketti daha hızlı kilo verdiriyo bide sıkılaştırıuo deneyin bi derim bende 1 haftadır çok işe yaradı
Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda
kiz ben sana satayim
cesme var onu satayim sana onun debesine bagla öyle al pala biyiklarini
al sana makinaa
Kilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.comben ben bende geldimmm
76 kg lık bi hatun olarak aranıza katılmak istiyorum benide alın
ne diyeceğimi bileemedim tatlım ya..üzülme pastayıda takma kafaya okadar kilo werdin ödül olsun onlarsana..werirsin sen artıya falanda çıkmazsın..nasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
kizlari goturduk annelerine teslim ettik sonra kadin aradi bir suru sey soylemis sinir oldum biz 500 euro nafaka oduyoruz oglum olunca esim basvurdu 6aydir hala duzeltme yapilmadi simdi isi yapan kadin kizlarin annesine mektup gondermis paranin 375 euroya dusuldugunu bildirmis buda delirmis dunyanin lafini soyluyo para yetmiyomusda felanmis filanmis elden para vercekmisiz devletin belirlediginden haric kucucuk cocugun ne ihtiyaci olurmus esim benimde param yok diyo diye beni katmis paran yokda o nasil senede 2kere trye gidiyo demis okadar cok kizdimki sanki ona sorcam biz esimin maasindan hic bisey gormuyoruz nerdeyse onun maasi nafakaya kiraya Elektrik suya ve taksitlere gidiyo cocuk paralariyla gecinmeye calisiyoruz kendisi bizden aldigi nafakanin haricinde cocuk paralari aliyo calismiyo kendi icin aliyo kirasini felan hep Devlet oduyo parasi 130 euro azaldi diye kiyamet kopartiyo benimde sinirlerimi bozdu sanki cocuk dogururken ona sorcaktim isleri yapan kadina bile demis cocuk parasi odememek icin cocuk dogurtuyo diye yok artik dedim ya kizlarida oyle sahane giydiriyo felan olsa Kabul edicem okadar paraninda yetmedigini ama oyle bidurumda yok
diyet felanda yalan oldu dun ve bugun 2 buyuk dilim Yas Pasta yedim bu hafta kesin artidayim
biz burada yiyerek zayıflıyoruz..aç kalmıyoruz..tecrübelerimizle birbirimize bolcada destek weriyoruz..size @mail atınca nasıl zayıflancak anlamış değilimKilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.com
güzeltatlım..Iftar menumu yazayim...
1 kepce mercimek corbasi
1 kucuk yagsiz karniyarik ve yagsiz kabak
3 kepce cacik
Ellerine sağlık canımcım, Allah razı olsun.12 TEMMUZ 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hakuda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 2,800 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 24,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 21,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 25,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] +1,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi hakuda olmuştur, tebrik ederiz
Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlarımız Aysekzly, stubbornn, zerra
hoşgeldiniz
Bir kusurumuz olduysa affola
Daha güzel listelerle buluşmak ümidiyle
Hoşçakalıınnn
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun bu arada. Gece hafif yemekler yemeye çalış canım, yumurta haşlayabilirsin çok tok tutar.selam kızlar nasılsınız bizim tatil bitti biz geldik halsizlik ve baş dönmesi yorgunluk ve kansızlıktanmış beni gören inanamıyor çok zayıflamışım nasıl olduysa tatilde çok tıkındım kilomda 1 kilo düşüş var fakat çok gezmekten dolayi etim sıkılaştı sanırım :)) ramazanda menüleriniz nasıl oluyor ben gece yemek yiyince yatamıyorum :))
Balkaymak gelir de topik şenlenmez mihelloooooo
ay listeye yetisemedim kizlar yaa
kiskandilar beni kompile kurdular bana
kilo verdim diye cekemedi beni o abaababababaaa
sisko ne olcek
listede bende olmayinca hic güzel olmamis
bi bosluk var sanki listede birseyler eksik gibi
ne bileyim böyle bir yoksun, bir hüzünlü ,bir yetim geldi bana liste
sanki sanki bir hüzün var böyle bir yani eksik gibi
ne bileyim ananin yavrusuz kalisi gibi
topragin susuz kalisi gibi
bensiz kalmis liste
acimadilar utanmadilar skilmadilar
listeyi bensiz beni listesiz birakdilar
oysa ne sevinmistim
ne mutluydum tartida gördügüm rakama
gururla bildirim yapacaktim
mutlu olacaktim
ama bana mutlulugu cok gördüler
yaktilar yiktilar beni
umutlarim hayallerim
bir anda silindi hepsi
imza : balkaymak
gidisatim bölye iste bacilarim bi yandan oruc bi yandan sizsizlik son durum bu
Diyecek bir kelime bulamadım, Allahk sabır versin.nasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
kizlari goturduk annelerine teslim ettik sonra kadin aradi bir suru sey soylemis sinir oldum biz 500 euro nafaka oduyoruz oglum olunca esim basvurdu 6aydir hala duzeltme yapilmadi simdi isi yapan kadin kizlarin annesine mektup gondermis paranin 375 euroya dusuldugunu bildirmis buda delirmis dunyanin lafini soyluyo para yetmiyomusda felanmis filanmis elden para vercekmisiz devletin belirlediginden haric kucucuk cocugun ne ihtiyaci olurmus esim benimde param yok diyo diye beni katmis paran yokda o nasil senede 2kere trye gidiyo demis okadar cok kizdimki sanki ona sorcam biz esimin maasindan hic bisey gormuyoruz nerdeyse onun maasi nafakaya kiraya Elektrik suya ve taksitlere gidiyo cocuk paralariyla gecinmeye calisiyoruz kendisi bizden aldigi nafakanin haricinde cocuk paralari aliyo calismiyo kendi icin aliyo kirasini felan hep Devlet oduyo parasi 130 euro azaldi diye kiyamet kopartiyo benimde sinirlerimi bozdu sanki cocuk dogururken ona sorcaktim isleri yapan kadina bile demis cocuk parasi odememek icin cocuk dogurtuyo diye yok artik dedim ya kizlarida oyle sahane giydiriyo felan olsa Kabul edicem okadar paraninda yetmedigini ama oyle bidurumda yok
diyet felanda yalan oldu dun ve bugun 2 buyuk dilim Yas Pasta yedim bu hafta kesin artidayim
nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canımtesekkurler suzim
insaallah sende hedefine ulasirsin
bugun esimin cekapi vardi bide kann testi sonuclari gelmis
kann sonucu sekeri var ama simdilik insulun yok daha yasin genc Kilo verirsen ilac gerekmeye Bilir simdilik demis ekimde en az uc Kilo vermis olarak gel demis bide sigarayi birakamazsin bi anda ama azalt demis cigerlerinden ses duyuyorum Problem var gibi demis boynu icinde 23ne Kadar ortopedi terminini bekliyo
bidahaki haftada krank
cok uykum var uyumak istiyorum ama suan bizim kucuk hanimi salliyorum daha namaz kilcam
kizlar yarin diyeti bozuyorum kizimin dogum gunu haftaya ama bugun esimin kizlarini aldik esimde kizimin dogum gununde onlarda bulunsun istiyo ya bir hafta once kutluycaktik ya bi hafta sonra ozaman geliyolar bende oncce kutlayalim dedim yarin kutluycaz bugun alisveris yaptik kizima Pasta yapicam yarin ve birsuru yapmayi dusundugum sey var yarin diyet yok bana duyrulur odul gunum yarin
ya ben de öyle canımBeni geçtin yine hadi iyisin, ben çok kilolu hissediyom kendimi yaaaÇok saldım kendimi ne olacak böyle bilmem, eskisi gibi motive olamıyorum Spor da yapamıyom.
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canımevet ya 2 gün üst üste nöbet tuttum.. öyle çok iş yapmıyorum ama kötü oluyorum yine de.
rahat rahat uyuyayım dediydim bugün 5 gibi yattım 12 olmadan uyandım
sağol canım ya çok vakit almıyor da dedim ya işte kaç gün bilgisayar bile açamadım yoğunluktan
yoksa yaparım nolcak sorun olmaz benim için de.. Allah razı olsun canım..
ay canım benim çok sağol
yatamadım uzun uzun erkenden uyandım3-4 saatlik uykularla durunca uzun uzun uyuyamıyorum herhalde
eline sağlık betülüm12 TEMMUZ 2013
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] hakuda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 71,5 [/TD] [TD] 68,7 [/TD] [TD] 2,800 [/TD] [TD] 10,3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 62,3 [/TD] [TD] 2,600 [/TD] [TD] 24,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 66,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 21,6 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 64,9 [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 1,800 [/TD] [TD] 12,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] cadim38 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 65,5 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] 1,500 [/TD] [TD] 14 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] ANGEL1710 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 1,400 [/TD] [TD] 13 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 25,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] +1,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
hoşgeldiniz
Hoşçakalıınnn
vayyyyyttt nihayet 68 ler görüünmüş ramazan yaramıştamam :26: hakkini helal et canim
öhööömmm öhöööömmm
baslangic:79
gecen hafta :70.1
bu hafta:68.8
giden:1.3
toplamda giden: 10.2
hedef:65
sagol canimm
boş ver canım takma kafananasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
ne diyeceğimi bileemedim tatlım ya..üzülme pastayıda takma kafaya okadar kilo werdin ödül olsun onlarsana..werirsin sen artıya falanda çıkmazsın..
biz burada yiyerek zayıflıyoruz..aç kalmıyoruz..tecrübelerimizle birbirimize bolcada destek weriyoruz..size @mail atınca nasıl zayıflancak anlamış değilimpat diye gelip bi anda böyle bişey denmesi muhtemelen sadece beni şaşırtmıcak..
güzeltatlım..
sagol zerramBildirim
Baş
:63.1
Geç
Bu hf:62.3
Hed:57
Suzim geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Kızlar o kilolar nasıl verildi şok oldu
Çok pis kıskandım
Hayırlı geceler hepinize
tebrikler fadimemGünaydın kızlarr,
Dün unutmuşum sabah tartılmayı, oruç değildim, bu sabah tartıldım, liste için geç kaldım ama olsun haftaya artık.
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 64,4 kg
bu hafta kilo :63,9 kg
giden:500 gr.
toplamda gelen :1100
hedef kilo : 55 kg
sagol fadimemGeçmiş olsun Suzim, dikkat et kendine.
Nereye götürüyorsun canım?
Mutlu yıllar canım, iyi eğlenceler, arada olur öyle, kaçamak haftan olsun.
yine iyi mervecim tatil kilolarini hemen verdin kuzumcanım bu 2 3 haftadır bi iradesizlik var zaten bide hafta sonu tatilde cozutup 2 kılo artı ıle dondum anca 1800unu gerı verebılmısım hafta içide işte
canım iftarda en azından cok kalorılı seyler yememeye calıs ve tutabılırsen kendını once corbanı iç bi 20 30 dakıka kadar bekle sonra yemek ye yıyebılırsen
sagol tatlim yok bozmiycam ramazanda da dikkat etmeye calisirim ama alirsamda canimi sIkmiycambende her sene ramazanda en az 2 kilo aliyorum genelde herkes kilo aliyo bence de moral bozma
amin tatlimAmin canim tesesekkur ediyoruz rabbim tum cocuklarimizi omur boyu mutlu etsin
evet canim ya diyorum iste tatlilari felan yeme diye bianda ne oluyosa eli ayagi titriyo saldiriyo tatlilara sonra kendine geliyo
sigarayida diyorum azalt diye ama yok 2paket iciyo gunde bide soz vermisti almanyaya gel birakicam diye ama nerde azaltamiyo bile
arada banada geliyorlar canim normaldirmüzik iyiydi de yavrum akşam psikolojim bozuldu iyice niye öyle oldum anlamadım valladengesizim ben galiba
olsun hayatım ramazan bitince toparlarsın olur gider sıkma canını
hosgeldin canim tekrardanselam kızlar nasılsınız bizim tatil bitti biz geldik halsizlik ve baş dönmesi yorgunluk ve kansızlıktanmış beni gören inanamıyor çok zayıflamışım nasıl olduysa tatilde çok tıkındım kilomda 1 kilo düşüş var fakat çok gezmekten dolayi etim sıkılaştı sanırım :)) ramazanda menüleriniz nasıl oluyor ben gece yemek yiyince yatamıyorum :))
tebrikler canimbaşlangıç:85
gitmeden önce:74
bu hafta:72
giden:2 gr
toplamda giden:13
hedef:70
ay senin bana yazdiklarin gitmis :44: kiz sike yapmasanaohh ohh süper olmus hemde abababaababaa ninkinden daha güzel baksana seninkinin ciziklari
canim benim zaten sana kanim cok isinmisti
haftaya beni birinci yapcanmi
hosgeldin canimm
bende bi yiyorum bi yemiyorum belli olmuyor canim
sike yapmayin yakarim sizi
pekiiiiçok gel ama hep gel
cağnıımmm pek seviyom ben de seniyaparız bişeyler çaktırma ama aramızda kalsın
masallah tatlimtamam :26: hakkini helal et canim
öhööömmm öhöööömmm
baslangic:79
gecen hafta :70.1
bu hafta:68.8
giden:1.3
toplamda giden: 10.2
hedef:65
sagol canimm
yuh bana12 TEMMUZ 2013
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,1 [/TD] [TD] 68,8 [/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 10,2 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] meruf [/TD] [TD] 70,9 [/TD] [TD] 67,6 [/TD] [TD] 66,5 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 4,4 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] a20 [/TD] [TD] 96 [/TD] [TD] 71,1 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 25,7 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 63,9 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] +1,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 62,5 [/TD] [TD] 62,4 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 10,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 69,2 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 4 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] BHR84 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 68,4 [/TD] [TD] 69,5 [/TD] [TD] +1,100 [/TD] [TD] 3,5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
hoşgeldiniz
Hoşçakalıınnn
krepden de olabilir belki tatlim :26:Oruç tutuyorum, ilk günüm bugün ve midem yanıyor, rahatsız oluyorum.Sahurda asitli ya da midemi yakacak şeyler de yemedim ki. Kahvaltı türü ve krep...
menün güzel canimİftar menumu yazayim cok yemissem uyarin beni...
Yarim kepceden de az ezogelin corbasi
100 gram somon
2 parca brokoli
1 kucuk haslanmis patates
1 tabak limonlu yagsiz yesil salata
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:and oscar goes to 70-79 çıtırlarının 175.000. mesajı
insallah canimmerhabalar kizlar
isallah istediginiz kiloya cabucak gelirsiniz ve geliriz
güle güle git canim :79:yarın kızlarımla anneme gidiorum vakit buldukça girmeye çalışcam kendizie çok i,i bakın ama bildirimde buşlunucam mutlaka
koca kiz derkenSlm koca kızlar dün akşam koca bi tabak pilav ve ekmek yememe ragmwn güne 500 gr eksiyle başladım limonlu ılık su içiyorum hergün bi bardak 1 limonu sıkıyorum kestiğim gibi gerçekten çok farketti daha hızlı kilo verdiriyo bide sıkılaştırıuo deneyin bi derim bende 1 haftadır çok işe yaradı
Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda
cocukluguna inelim istersen biSanırım aklımı kaybetmek üzereyim
gecmis olsun tatlim kizina yazik ben cok korkarim ari isirindannasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
günaydin zeynepcimnice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canım
ya ben de öyle canım
nolcak bu halimiz bilmiyorum
millet bizden sonra geldi ne güzel kilolarını verdi
biz hala yerimizde sayıyoruz
hadi seninle yarışalım bu hafta canım varmısın
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canım
insan belli bi düzene alışınca aynı saatte kalkıyor genelde
benim hf sonu bile 7 de gözüme çöp düşüyor uyuyamıyorum
uykuyu sevmeme rağmen
eline sağlık betülüm
kilo verenleri kutluyorum
bu nasıl bi listedir böyle
2 şer 3 er kilolar gitmiş
azcık yamacıma gelinde sürüneyim size banada bulaşsın
vayyyyyttt nihayet 68 ler görüünmüş ramazan yaramış
boş ver canım takma kafana
o paraya alışmış cıngar çıkarmış
yakında bunada alışır
burada böyle reklam amaçlı mj lar olabilior canım boşverrrr
günaydınnnn kızlarrr
güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhh hepimize
özelliklede biz yerinde sayanlara
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr
sanada suzim nasılsın canım...sagol zerramtebrikler canim
tebrikler fadimem
sagol fadimem
yine iyi mervecim tatil kilolarini hemen verdin kuzumoff annemde gitti babam bana kaldi ye babm ye babamda beni ac kalacak saniyor fazlasiyla bana dolduruyor yeter desemde ici rahat etmiyor yoksa bana sade salata corbada yetiyor cabuk sisiyorum fazla yiyince zaten bisekil oluyorum
sagol tatlim yok bozmiycam ramazanda da dikkat etmeye calisirim ama alirsamda canimi sIkmiycam
amin tatlimsütlü tatli daha agirlikli yesin cani cok isterse ececim :26:
arada banada geliyorlar canim normaldirsagol kuzum
hosgeldin canim tekrardanbeni soracak olursan yemek yemegi sevdigimden habire tarti ibresi yukariya cikiyor anam bak hatirlatin tartimin pili bitmis almam lazim
tebrikler canim
ay senin bana yazdiklarin gitmis :44: kiz sike yapmasana
masallah tatlim
yuh banaellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel
krepden de olabilir belki tatlim :26:
menün güzel canim
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:
insallah canim
güle güle git canim :79:
koca kiz derkenben icemem kiz bi ara cousinem limon ye zayiflatir dedi migdem eksidi doktor 1 ay asitli yiyecekler yasaklamisdin :26:
cocukluguna inelim istersen bi
gecmis olsun tatlim kizina yazik ben cok korkarim ari isirindandevlet ne veriyorsa o ekstradan nafaka mi olurmus zaten devlet onu hesaplayarak verditiriyor gicikligina yapiyor kizkaniyor ondan bence sIkma canini
günaydin zeynepcim
günaydin fadimem
günaydın fadimecimGünaydın kızlarrr
sanada suzim nasılsın canım...
günaydın fadimecim
iyi diyelim iyi olalim zerram
annem gitti türkiyeye babamda persembe gidecekben bu sene buralarda kaldim izine gidemiycem
Kilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.com
biz burada yiyerek zayıflıyoruz..aç kalmıyoruz..tecrübelerimizle birbirimize bolcada destek weriyoruz..size @mail atınca nasıl zayıflancak anlamış değilimpat diye gelip bi anda böyle bişey denmesi muhtemelen sadece beni şaşırtmıcak..
Günaydın kızlarrr
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:
niye gidemiyorsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?