70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar ben pek giremiyorum artık moralim yine bozuk sorun çok farklı aslında staj yaptığım yerdeki bayan memur yeni geldi daireye

benden baya kilolu ki 46 filan yasında bense 23 yasındayım her neyse işte bana biz kiloluyuz yemek yemeyi severiz falan filan kızı var 15 yaşında bana ayşe teyze dedirtiyor bu iş canımı sıkmaya başladı allah için amac ne bilemedim ....

gözlerime mi inanacam sizemi beni aldatmayin üleen :95:
harikayiz biz özeliz biz
sabah tartıldım gızlar 69.9
ooo masallah

merhaba aysecim sende de bidahakine ne teyzesi abla de bana ben senin annenin kizi olabilecek yasdayim diye sakayla karisik söyle

merhaba aysecim sende de bidahakine ne teyzesi abla de bana ben senin annenin kizi olabilecek yasdayim diye sakayla karisik söyle

ya görsen benden baya kilolu işte ben yemek yapmayı severim diyorum bende zaten halimizdende belli diyor tamam beni kilolu bulabilirde neden kendiyle kıyaslıyor bilemedim ben of suzi of menopozda mı ne bilemedim gitti

ya görsen benden baya kilolu işte ben yemek yapmayı severim diyorum bende zaten halimizdende belli diyor tamam beni kilolu bulabilirde neden kendiyle kıyaslıyor bilemedim ben of suzi of menopozda mı ne bilemedim gitti
aysecim ona de ki benden fazlasin abla senin yasinda var ben biraz versem yeter zaten de ay yasca senden büyük oldugunu kabullenmek istemiyordur belki

o ne yaa terbiyesiz kadın
gözlerime mi inanacam sizemi beni aldatmayin üleen :95:
harikayiz biz özeliz biz

ooo masallah

özür dilerim hayatım bi daha seni aldatmıcam affet terketme beni cumaya kadar bayaa incem inşallah

aynen böyle ver ağzının payını anlasın azcık densizliğini

aysecim ona de ki benden fazlasin abla senin yasinda var ben biraz versem yeter zaten de ay yasca senden büyük oldugunu kabullenmek istemiyordur belki

beni akıllısı bulmaz ki zaten:) motivasyonumu düşürdü kadın

ne zaman ictin bacim

Ballım çok özledim seni accuk ekmek banayımmı sana
ekmeksiz yee
bende özledim canimm

Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda

pala değilim ben bi kerem kendim de alabiliyom da elimi kesiyom hep

hepsiburada'ya baktım var ama kredi kartı istiyo kapıda ödemeli istiyom ben yahu
cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabilecegini

gecmis olsun :26: böyle sorunlar yasamakda zor Allah yardimcin olsun :26:

ay insallah böyle gider dicemde bogazim acildi sanki canim :26:

canimm

günaydin kizlar
tartimin pili bitti acilen pil almam lazim yoksa benim gitis yatim iyi degil :18:
bugün niyetli degilim discide randevum var saat 16.30 da
hepimize güzel bir hafta diliyorum sekerler

sorma suzim benimkininde ayagi kirildi yeni almam lazim
sabah tartıldım gızlar 69.9

uzulmemek elde degil canim ya
Amin canim Amin
tesekkurler canim
takmamak mumkun degilki canim beni neden katiyosunki sen esimin maasi hesaplanirken beni hesaba bile katmiyolar esime diyolarki paran yetmiyosa esin icin yardima basvurun ne zannediyasa esimi biseyler yapip bi memleketten gitmek icin cogu seyden feragat ediyorum kadin nelerin hesabini yapiyo

sagol suzim
evet canim devletin belirledigi bi para var ve gercekten inanamiyorum ne yapmaya calistigini anlamiyorum
bugune Kadar bizden 500 euro 2 cocuktan cocuk parasi 380 euro arti kendi calismadigi icin 360 euro kendine toplamda 1240 euro yapiyo hic bir gider yok calismadigi icin simdi benim oglum icin bundan 130 euro eksiliyo diye kiyamat kopartiyo soyle soyleyeyim bana hic gidersiz okadar para verseler ben evi gecindirir para bile biriktiririm Burda yemekten daha cok gidrlere para gidiyo ben 500 euroyla suan ev gecindiriyorum esimin sigarasi dahil arti arada cocuklar icin aldigim kiyafetler felanda dahil
cok bozuldum beni katmasina benim cocuklarimi katmasina neden benim cocuklarimi karistiriyosun istiyodu herhalde esim evlense bile cocuk felan dogurmasin maasindan kendine duseni alsin kalani onlara versin zaten Devlet 120 euroyu esime birakiyo kalanini 4 cocuga boluyo ama onlar daha buyuk oldugu icin daha fazla dusuyo onlara sanki bunlari bilmiyoda laf Edip duruyo kavga cikartiyo
esime sormada 2bucuk Saat uzak biyere tasinmis 2haftad bir almaya gidiyoduk eskiden tam evlerinden aliyoduk sonra esim jugendamti aradi durumu soyledi bana sormadan gitti mesafe cok uzak diye onlarda biriniz goturup biriniz getiriceksiniz diye karar cikartti ozamandan beri yariyola Kadar biz gidiyoduk onlarda geliyolardi simdi para azaldigi icin beni ilgilendirmez gelip evden alicaksin diyo esimde elimde jugendamtin kagidi var oyle bisey olmaz diyo esimde cocuklar babasiz buyumesinler diye her firsata almaya calisiyo yazi bizde geciriyolar ya ben kizimda dogum yaptim 1hafta sonra 15gunlugune bize gonderdi demediki bu kadin yeni dogum yapti nasil bas etsin 3 cacukla ama ben oturamiyodum bile oyle 3 cocuga baktim

beni liste birinci yaparsan affeterim kuzum bak bizim topikin istatistikine
70-79 topigi 175.035
90 kilo üzeri 172.820
80-89 topigi 128.825
60-69 topigi 123.214
50-59 topigi 78.417
bu nedemek oluyor biz ceneci topikiz adimiz ceneciye cikti

tam tersi daha cok hirz yapman lazim aysecim kilolarindan kurtulup onun agzini öyle kapatabilirsin ancak

merhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)

Amin ballim Amin cok uzgunum dunden beri

doğru sölüyosun tatlım :)

düşeceğine daha da yükselsin yavrum demek ki seni kıskanıyolar ve zayıfladıkça daha da kıskancaklar

cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabilecegini

galiba sıkıyorum :26: konuda sordum 1 kişi cevap verdi o da hepsiburada diyo bilemedim :26: ama araştırdım çok şikayetçi var çok yavaş gönderiyolarmış ilgilenmiyolarmış bi de :26:

citir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh

bakalım artık yapcaz bişeyler :106: ne çok konuşmuşuz ya

bilemedim ki canim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…