gözlerime mi inanacam sizemigüünaaydıınnnne günaydınıysa bu saatte
??? zayıflama ürünü falan mı satacan bacım??
reklam kokan hareketler bunlar
şike yapmıyoruz ki hayaaatıııımmiş üstü yakalanmış koca gibiyim
eveett en çok mesaj bize ait :118: en güzel biziz
ooo masallahsabah tartıldım gızlar 69.9
mrb kızlar ben pek giremiyorum artık moralim yine bozuk sorun çok farklı aslındastaj yaptığım yerdeki bayan memur yeni geldi daireye
benden baya kilolu ki 46 filan yasında bense 23 yasındayım her neyse işte bana biz kiloluyuz yemek yemeyi severiz falan filan kızı var 15 yaşında bana ayşe teyze dedirtiyor bu iş canımı sıkmaya başladı allah için amac ne bilemedim ....
merhaba aysecimsende de bidahakine ne teyzesi abla de bana ben senin annenin kizi olabilecek yasdayim diye sakayla karisik söyle
aysecim ona de ki benden fazlasin abla senin yasinda var ben biraz versem yeter zaten deya görsen benden baya kilolu işte ben yemek yapmayı severim diyorum bende zaten halimizdende belli diyor tamam beni kilolu bulabilirde neden kendiyle kıyaslıyor bilemedim ben of suzi of menopozda mı ne bilemedim gitti
mrb kızlar ben pek giremiyorum artık moralim yine bozuk sorun çok farklı aslındastaj yaptığım yerdeki bayan memur yeni geldi daireye
benden baya kilolu ki 46 filan yasında bense 23 yasındayım her neyse işte bana biz kiloluyuz yemek yemeyi severiz falan filan kızı var 15 yaşında bana ayşe teyze dedirtiyor bu iş canımı sıkmaya başladı allah için amac ne bilemedim ....
gözlerime mi inanacam sizemibeni aldatmayin üleen :95:
harikayiz bizözeliz biz
ooo masallah
merhaba aysecimsende de bidahakine ne teyzesi abla de bana ben senin annenin kizi olabilecek yasdayim diye sakayla karisik söyle
aysecim ona de ki benden fazlasin abla senin yasinda var ben biraz versem yeter zaten deay yasca senden büyük oldugunu kabullenmek istemiyordur belki
o ne yaa terbiyesiz kadın
özür dilerim hayatım bi daha seni aldatmıcam affet terketme benicumaya kadar bayaa incem inşallah
aynen böyle ver ağzının payını anlasın azcık densizliğini
ne zaman ictin bacimSlm koca kızlar dün akşam koca bi tabak pilav ve ekmek yememe ragmwn güne 500 gr eksiyle başladım limonlu ılık su içiyorum hergün bi bardak 1 limonu sıkıyorum kestiğim gibi gerçekten çok farketti daha hızlı kilo verdiriyo bide sıkılaştırıuo deneyin bi derim bende 1 haftadır çok işe yaradı
ekmeksiz yeeBallım çok özledim seni accuk ekmek banayımmı sana
Ay bu iş yüzünden sanat hayatında son buldu artık ayda toplasan 3 kere ekstra lara çıkıyorum o kaa sahnelere veda edip emekliye ayrılacam yakında genç yaşmda
cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabileceginipala değilim ben bi keremkendim de alabiliyom da elimi kesiyom hep
hepsiburada'ya baktım var ama kredi kartı istiyo kapıda ödemeli istiyom ben yahu
gecmis olsun :26: böyle sorunlar yasamakda zor Allah yardimcin olsun :26:nasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
kizlari goturduk annelerine teslim ettik sonra kadin aradi bir suru sey soylemis sinir oldum biz 500 euro nafaka oduyoruz oglum olunca esim basvurdu 6aydir hala duzeltme yapilmadi simdi isi yapan kadin kizlarin annesine mektup gondermis paranin 375 euroya dusuldugunu bildirmis buda delirmis dunyanin lafini soyluyo para yetmiyomusda felanmis filanmis elden para vercekmisiz devletin belirlediginden haric kucucuk cocugun ne ihtiyaci olurmus esim benimde param yok diyo diye beni katmis paran yokda o nasil senede 2kere trye gidiyo demis okadar cok kizdimki sanki ona sorcam biz esimin maasindan hic bisey gormuyoruz nerdeyse onun maasi nafakaya kiraya Elektrik suya ve taksitlere gidiyo cocuk paralariyla gecinmeye calisiyoruz kendisi bizden aldigi nafakanin haricinde cocuk paralari aliyo calismiyo kendi icin aliyo kirasini felan hep Devlet oduyo parasi 130 euro azaldi diye kiyamet kopartiyo benimde sinirlerimi bozdu sanki cocuk dogururken ona sorcaktim isleri yapan kadina bile demis cocuk parasi odememek icin cocuk dogurtuyo diye yok artik dedim ya kizlarida oyle sahane giydiriyo felan olsa Kabul edicem okadar paraninda yetmedigini ama oyle bidurumda yok
diyet felanda yalan oldu dun ve bugun 2 buyuk dilim Yas Pasta yedim bu hafta kesin artidayim
Ellerine sağlık canımcım, Allah razı olsun.
Kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun bu arada. Gece hafif yemekler yemeye çalış canım, yumurta haşlayabilirsin çok tok tutar.
Balkaymak gelir de topik şenlenmez mi
Diyecek bir kelime bulamadım, Allahk sabır versin.
ay insallah böyle gider dicemde bogazim acildi sanki canim :26:nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canım
ya ben de öyle canım
nolcak bu halimiz bilmiyorum
millet bizden sonra geldi ne güzel kilolarını verdi
biz hala yerimizde sayıyoruz
hadi seninle yarışalım bu hafta canım varmısın
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canım
insan belli bi düzene alışınca aynı saatte kalkıyor genelde
benim hf sonu bile 7 de gözüme çöp düşüyor uyuyamıyorum
uykuyu sevmeme rağmen
eline sağlık betülüm
kilo verenleri kutluyorum
bu nasıl bi listedir böyle
2 şer 3 er kilolar gitmiş
azcık yamacıma gelinde sürüneyim size banada bulaşsın
vayyyyyttt nihayet 68 ler görüünmüş ramazan yaramış
boş ver canım takma kafana
o paraya alışmış cıngar çıkarmış
yakında bunada alışır
burada böyle reklam amaçlı mj lar olabilior canım boşverrrr
günaydınnnn kızlarrr
güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhh hepimize
özelliklede biz yerinde sayanlara
canimmsagol zerramtebrikler canim
tebrikler fadimem
sagol fadimem
yine iyi mervecim tatil kilolarini hemen verdin kuzumoff annemde gitti babam bana kaldi ye babm ye babamda beni ac kalacak saniyor fazlasiyla bana dolduruyor yeter desemde ici rahat etmiyor yoksa bana sade salata corbada yetiyor cabuk sisiyorum fazla yiyince zaten bisekil oluyorum
sagol tatlim yok bozmiycam ramazanda da dikkat etmeye calisirim ama alirsamda canimi sIkmiycam
amin tatlimsütlü tatli daha agirlikli yesin cani cok isterse ececim :26:
arada banada geliyorlar canim normaldirsagol kuzum
hosgeldin canim tekrardanbeni soracak olursan yemek yemegi sevdigimden habire tarti ibresi yukariya cikiyor anam bak hatirlatin tartimin pili bitmis almam lazim
tebrikler canim
ay senin bana yazdiklarin gitmis :44: kiz sike yapmasana
sike yapmayin yakarim sizi
masallah tatlim
yuh banaellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel
krepden de olabilir belki tatlim :26:
menün güzel canim
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:
insallah canim
güle güle git canim :79:
koca kiz derkenben icemem kiz bi ara cousinem limon ye zayiflatir dedi migdem eksidi doktor 1 ay asitli yiyecekler yasaklamisdin :26:
cocukluguna inelim istersen bi
gecmis olsun tatlim kizina yazik ben cok korkarim ari isirindandevlet ne veriyorsa o ekstradan nafaka mi olurmus zaten devlet onu hesaplayarak verditiriyor gicikligina yapiyor kizkaniyor ondan bence sIkma canini
günaydin zeynepcim
günaydin fadimem
günaydin kizlar
tartimin pili bitti acilen pil almam lazimyoksa benim gitis yatim iyi degil :18:
bugün niyetli degilim discide randevum var saat 16.30 da
hepimize güzel bir hafta diliyorum sekerler
sabah tartıldım gızlar 69.9
uzulmemek elde degil canim yane diyeceğimi bileemedim tatlım ya..üzülme pastayıda takma kafaya okadar kilo werdin ödül olsun onlarsana..werirsin sen artıya falanda çıkmazsın..
biz burada yiyerek zayıflıyoruz..aç kalmıyoruz..tecrübelerimizle birbirimize bolcada destek weriyoruz..size @mail atınca nasıl zayıflancak anlamış değilimpat diye gelip bi anda böyle bişey denmesi muhtemelen sadece beni şaşırtmıcak..
güzeltatlım..
Amin canim AminEllerine sağlık canımcım, Allah razı olsun.
Kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun bu arada. Gece hafif yemekler yemeye çalış canım, yumurta haşlayabilirsin çok tok tutar.
Balkaymak gelir de topik şenlenmez mi
Diyecek bir kelime bulamadım, Allahk sabır versin.
tesekkurler canimnice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canım
ya ben de öyle canım
nolcak bu halimiz bilmiyorum
millet bizden sonra geldi ne güzel kilolarını verdi
biz hala yerimizde sayıyoruz
hadi seninle yarışalım bu hafta canım varmısın
iş yapmazsan bile uyumadan ayakta olmak yetiyor canım
insan belli bi düzene alışınca aynı saatte kalkıyor genelde
benim hf sonu bile 7 de gözüme çöp düşüyor uyuyamıyorum
uykuyu sevmeme rağmen
eline sağlık betülüm
kilo verenleri kutluyorum
bu nasıl bi listedir böyle
2 şer 3 er kilolar gitmiş
azcık yamacıma gelinde sürüneyim size banada bulaşsın
vayyyyyttt nihayet 68 ler görüünmüş ramazan yaramış
boş ver canım takma kafana
o paraya alışmış cıngar çıkarmış
yakında bunada alışır
burada böyle reklam amaçlı mj lar olabilior canım boşverrrr
günaydınnnn kızlarrr
güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhh hepimize
özelliklede biz yerinde sayanlara
sagol zerramtebrikler canim
tebrikler fadimem
sagol fadimem
yine iyi mervecim tatil kilolarini hemen verdin kuzumoff annemde gitti babam bana kaldi ye babm ye babamda beni ac kalacak saniyor fazlasiyla bana dolduruyor yeter desemde ici rahat etmiyor yoksa bana sade salata corbada yetiyor cabuk sisiyorum fazla yiyince zaten bisekil oluyorum
sagol tatlim yok bozmiycam ramazanda da dikkat etmeye calisirim ama alirsamda canimi sIkmiycam
amin tatlimsütlü tatli daha agirlikli yesin cani cok isterse ececim :26:
arada banada geliyorlar canim normaldirsagol kuzum
hosgeldin canim tekrardanbeni soracak olursan yemek yemegi sevdigimden habire tarti ibresi yukariya cikiyor anam bak hatirlatin tartimin pili bitmis almam lazim
tebrikler canim
ay senin bana yazdiklarin gitmis :44: kiz sike yapmasana
sike yapmayin yakarim sizi
masallah tatlim
yuh banaellerine saglik betülüm son kez bi yukarlara ativerseydin keske beni fazlada uzaklasma liste yapmiyorum diye ama betülüm özleriz seni :26:firsat buldukca gel
krepden de olabilir belki tatlim :26:
menün güzel canim
grup topikler arazinda en cok msj sayisinda biz varidik bakmak lazim tekrardan :118:
insallah canim
güle güle git canim :79:
koca kiz derkenben icemem kiz bi ara cousinem limon ye zayiflatir dedi migdem eksidi doktor 1 ay asitli yiyecekler yasaklamisdin :26:
cocukluguna inelim istersen bi
gecmis olsun tatlim kizina yazik ben cok korkarim ari isirindandevlet ne veriyorsa o ekstradan nafaka mi olurmus zaten devlet onu hesaplayarak verditiriyor gicikligina yapiyor kizkaniyor ondan bence sIkma canini
günaydin zeynepcim
günaydin fadimem
beni liste birinci yaparsan affeterim kuzumo ne yaa terbiyesiz kadın
özür dilerim hayatım bi daha seni aldatmıcam affet terketme benicumaya kadar bayaa incem inşallah
aynen böyle ver ağzının payını anlasın azcık densizliğini
beni akıllısı bulmaz ki zaten:) motivasyonumu düşürdü kadın
ne zaman ictin bacim
ekmeksiz yee
bende özledim canimm
cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabilecegini
gecmis olsun :26: böyle sorunlar yasamakda zor Allah yardimcin olsun :26:
ay insallah böyle gider dicemde bogazim acildi sanki canim :26:
canimm
sorma suzim benimkininde ayagi kirildi yeni almam lazim
beni liste birinci yaparsan affeterim kuzumbak bizim topikin istatistikine
70-79 topigi 175.035
90 kilo üzeri 172.820
80-89 topigi 128.825
60-69 topigi 123.214
50-59 topigi 78.417
bu nedemek oluyor biz ceneci topikiz adimiz ceneciye cikti
tam tersi daha cok hirz yapman lazim aysecimkilolarindan kurtulup onun agzini öyle kapatabilirsin ancak
hosgeldiinmerhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
Amin ballim Amin cok uzgunum dunden beri
beni akıllısı bulmaz ki zaten:) motivasyonumu düşürdü kadın
cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabilecegini
citir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh
beni liste birinci yaparsan affeterim kuzumbak bizim topikin istatistikine
70-79 topigi 175.035
90 kilo üzeri 172.820
80-89 topigi 128.825
60-69 topigi 123.214
50-59 topigi 78.417
bu nedemek oluyor biz ceneci topikiz adimiz ceneciye cikti
bilemedim ki canim :26:düşeceğine daha da yükselsin yavrumdemek ki seni kıskanıyolar ve zayıfladıkça daha da kıskancaklar
galiba sıkıyorum :26: konuda sordum 1 kişi cevap verdi o da hepsiburada diyo bilemedim :26: ama araştırdım çok şikayetçi var çok yavaş gönderiyolarmış ilgilenmiyolarmış bi de :26:
bakalım artık yapcaz bişeyler :106: ne çok konuşmuşuz ya
bilemedim ki canim :26:
düşeceğine daha da yükselsin yavrumdemek ki seni kıskanıyolar ve zayıfladıkça daha da kıskancaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?