kıskansın uyuz sinir oldum bi sürü zaten ,dahada zayıflayımda görsün o ...
hoşbuldum beni aranıza aldığınız için teşekkür ederimmmm :)
enee ben seni niye farketmedim hoşgeldin
merhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
Hoşgeldin canım...:)
nasilsiniz kizlar benim canim SKKIN dun kizim icin bir hafta onceden dogumgunu partisi icin hazirlilkar yaptim esim cocuklari parka goturdu bi geldiler benim kizi ari sokmus biraz agladi sustu aksam ayagi sisti ustune basamai nobetci doktoru aradik napalim diye oda normal sismesi dedi buz ulgulayin eger Sabah yine yuruyemezsen gelin bakariz dedi allaha sukur Sabah yuruyebildi gece buz uyguladim baya ayakkabi giymek hala istemiyo aciyo diyip agliyo
kizlari goturduk annelerine teslim ettik sonra kadin aradi bir suru sey soylemis sinir oldum biz 500 euro nafaka oduyoruz oglum olunca esim basvurdu 6aydir hala duzeltme yapilmadi simdi isi yapan kadin kizlarin annesine mektup gondermis paranin 375 euroya dusuldugunu bildirmis buda delirmis dunyanin lafini soyluyo para yetmiyomusda felanmis filanmis elden para vercekmisiz devletin belirlediginden haric kucucuk cocugun ne ihtiyaci olurmus esim benimde param yok diyo diye beni katmis paran yokda o nasil senede 2kere trye gidiyo demis okadar cok kizdimki sanki ona sorcam biz esimin maasindan hic bisey gormuyoruz nerdeyse onun maasi nafakaya kiraya Elektrik suya ve taksitlere gidiyo cocuk paralariyla gecinmeye calisiyoruz kendisi bizden aldigi nafakanin haricinde cocuk paralari aliyo calismiyo kendi icin aliyo kirasini felan hep Devlet oduyo parasi 130 euro azaldi diye kiyamet kopartiyo benimde sinirlerimi bozdu sanki cocuk dogururken ona sorcaktim isleri yapan kadina bile demis cocuk parasi odememek icin cocuk dogurtuyo diye yok artik dedim ya kizlarida oyle sahane giydiriyo felan olsa Kabul edicem okadar paraninda yetmedigini ama oyle bidurumda yok
diyet felanda yalan oldu dun ve bugun 2 buyuk dilim Yas Pasta yedim bu hafta kesin artidayim
Günaydın canım,nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının canım
ya ben de öyle canım
nolcak bu halimiz bilmiyorum
millet bizden sonra geldi ne güzel kilolarını verdi
biz hala yerimizde sayıyoruz
hadi seninle yarışalım bu hafta canım varmısın
günaydınnnn kızlarrr
güzel bi hafta olsun inşallaahhhhhhh hepimize
özelliklede biz yerinde sayanlara
Sağol canım, sana da tünaydın.sagol zerramtebrikler canim
tebrikler fadimem
sagol fadimem
günaydin fadimem
Şimdiden geçmiş olsun canım.günaydin kizlar
tartimin pili bitti acilen pil almam lazimyoksa benim gitis yatim iyi degil :18:
bugün niyetli degilim discide randevum var saat 16.30 da
hepimize güzel bir hafta diliyorum sekerler
Amaaan takma kafana, sonuçta sen bekar bir kızçesin, hiçbir şekilde doğum yapmış bir kadınla aynı görünümde olamazsın, boşverr.mrb kızlar ben pek giremiyorum artık moralim yine bozuk sorun çok farklı aslındastaj yaptığım yerdeki bayan memur yeni geldi daireye
benden baya kilolu ki 46 filan yasında bense 23 yasındayım her neyse işte bana biz kiloluyuz yemek yemeyi severiz falan filan kızı var 15 yaşında bana ayşe teyze dedirtiyor bu iş canımı sıkmaya başladı allah için amac ne bilemedim ....
Aminnnncitir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh
Hoşgeldin canım,hoşbuldummmm canımmm :)
Amaaan takma kafana, sonuçta sen bekar bir kızçesin, hiçbir şekilde doğum yapmış bir kadınla aynı görünümde olamazsın, boşverr.
:
ne zaman ictin bacim
ekmeksiz yee
bende özledim canimm
cokmu skiyosun acaba :26: onunla ilgili bir konu varrdi oradan sorsan nerede alabilecegini
gecmis olsun :26: böyle sorunlar yasamakda zor Allah yardimcin olsun :26:
ay insallah böyle gider dicemde bogazim acildi sanki canim :26:
canimm
sorma suzim benimkininde ayagi kirildi yeni almam lazim
insallahcitir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh
parasi olmadigindan degil sana inat yapiyor canimuzulmemek elde degil canim ya
Amin canim Amin
tesekkurler canim
takmamak mumkun degilki canim beni neden katiyosunki sen esimin maasi hesaplanirken beni hesaba bile katmiyolar esime diyolarki paran yetmiyosa esin icin yardima basvurun ne zannediyasa esimi biseyler yapip bi memleketten gitmek icin cogu seyden feragat ediyorum kadin nelerin hesabini yapiyo
sagol suzim
evet canim devletin belirledigi bi para var ve gercekten inanamiyorum ne yapmaya calistigini anlamiyorum
bugune Kadar bizden 500 euro 2 cocuktan cocuk parasi 380 euro arti kendi calismadigi icin 360 euro kendine toplamda 1240 euro yapiyo hic bir gider yok calismadigi icin simdi benim oglum icin bundan 130 euro eksiliyo diye kiyamat kopartiyo soyle soyleyeyim bana hic gidersiz okadar para verseler ben evi gecindirir para bile biriktiririm Burda yemekten daha cok gidrlere para gidiyo ben 500 euroyla suan ev gecindiriyorum esimin sigarasi dahil arti arada cocuklar icin aldigim kiyafetler felanda dahil
cok bozuldum beni katmasina benim cocuklarimi katmasina neden benim cocuklarimi karistiriyosun istiyodu herhalde esim evlense bile cocuk felan dogurmasin maasindan kendine duseni alsin kalani onlara versin zaten Devlet 120 euroyu esime birakiyo kalanini 4 cocuga boluyo ama onlar daha buyuk oldugu icin daha fazla dusuyo onlara sanki bunlari bilmiyoda laf Edip duruyo kavga cikartiyo
esime sormada 2bucuk Saat uzak biyere tasinmis 2haftad bir almaya gidiyoduk eskiden tam evlerinden aliyoduk sonra esim jugendamti aradi durumu soyledi bana sormadan gitti mesafe cok uzak diye onlarda biriniz goturup biriniz getiriceksiniz diye karar cikartti ozamandan beri yariyola Kadar biz gidiyoduk onlarda geliyolardi simdi para azaldigi icin beni ilgilendirmez gelip evden alicaksin diyo esimde elimde jugendamtin kagidi var oyle bisey olmaz diyo esimde cocuklar babasiz buyumesinler diye her firsata almaya calisiyo yazi bizde geciriyolar ya ben kizimda dogum yaptim 1hafta sonra 15gunlugune bize gonderdi demediki bu kadin yeni dogum yapti nasil bas etsin 3 cacukla ama ben oturamiyodum bile oyle 3 cocuga baktim
zamanla alisirsin belkielden almak en iyisi aslında hiç istemiyorum internet işine bulaşmayı ama aydında yok ki bulamadım bi türlü
özledim ballim seni artik tartisiz hayat düsünemiyorum bile ballim off sekretär geldi yanima oturunca cevapda yazamadim
insallah
parasi olmadigindan degil sana inat yapiyor canimo geri evlendimi mutlu olmanizi istemiyor cekemiyor bence
Cumaya kadar 68 olur o ha gayret
zamanla alisirsin belki
online alışverişe mi hiç sanmıyorumbi sitede buluyorum sonra araştırıyorum o site güvenli mi diye şikayetleri görünce vazgeçiyorum bu titizlikle alamıcam galiba
ayy inşallaaah
bugün gaza geldim öğle yemeği niyetine bol nar ekşili koca bi tabak salata yedimakşam da 1 kase mercimek çorbası ohh
hosgeldin canim aramizamerhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
doğru sölüyosun tatlım :)
eskiden ben yazana kadar sayfalar yine birikiyordun simdi izin vs girince denhalastikdüşeceğine daha da yükselsin yavrumdemek ki seni kıskanıyolar ve zayıfladıkça daha da kıskancaklar
galiba sıkıyorum :26: konuda sordum 1 kişi cevap verdi o da hepsiburada diyo bilemedim :26: ama araştırdım çok şikayetçi var çok yavaş gönderiyolarmış ilgilenmiyolarmış bi de :26:
bakalım artık yapcaz bişeyler :106: ne çok konuşmuşuz ya
evet ballim gelemedimsuzim isin var galiba
kaciyorum kizlar
Günaydın canım,
Biran önce toparlanmak lazım.
Sağol canım, sana da tünaydın.
Şimdiden geçmiş olsun canım.
Amaaan takma kafana, sonuçta sen bekar bir kızçesin, hiçbir şekilde doğum yapmış bir kadınla aynı görünümde olamazsın, boşverr.
Aminnnn
Hoşgeldin canım,
Kendini tanıtır mısın?
özledim ballim seni artik tartisiz hayat düsünemiyorum bile ballim off sekretär geldi yanima oturunca cevapda yazamadim
insallah
parasi olmadigindan degil sana inat yapiyor canimo geri evlendimi mutlu olmanizi istemiyor cekemiyor bence
yok canim iple almayi diyorum
afiyet olsun canım benimde canım istedi şimdi ya :)nar ekşili salata :)
eskiden ben yazana kadar sayfalar yine birikiyordun simdi izin vs girince denhalastikkilo olarak veremiyorum ama 2inci sira da ben varim ceneci olarak 70-79 topiginin yaninda cevaplar yaziyor sayinin üzerine tiklayinca kim en fazla cene yapmis cikiyor ortaya
ay boşluğuma geldi oruçlu muydun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?