70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun... Cahillerle hiç bir savaşımı kazanamadım demiş İmam Gazali. Kendi sinirini bozma Allah'a havale et. Bu yaptığı afedersin ama resmen çirkeflik ekstradan para istemekte ne oluyomuş kafasına göre. Allah yardımcın olsun canım. :26:

Günaydın canım,
Biran önce toparlanmak lazım.

sagol zerram tebrikler canim

tebrikler fadimem

sagol fadimem

günaydin fadimem
Sağol canım, sana da tünaydın.

günaydin kizlar
tartimin pili bitti acilen pil almam lazim yoksa benim gitis yatim iyi degil :18:
bugün niyetli degilim discide randevum var saat 16.30 da
hepimize güzel bir hafta diliyorum sekerler
Şimdiden geçmiş olsun canım.

Amaaan takma kafana, sonuçta sen bekar bir kızçesin, hiçbir şekilde doğum yapmış bir kadınla aynı görünümde olamazsın, boşverr.
citir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh
Aminnnn
hoşbuldummmm canımmm :)
Hoşgeldin canım,
Kendini tanıtır mısın?

özledim ballim seni artik tartisiz hayat düsünemiyorum bile ballim off sekretär geldi yanima oturunca cevapda yazamadim
citir adaylariii
güzel birgün olsun insallahhh
insallah
parasi olmadigindan degil sana inat yapiyor canim o geri evlendimi mutlu olmanizi istemiyor cekemiyor bence

elden almak en iyisi aslında hiç istemiyorum internet işine bulaşmayı ama aydında yok ki bulamadım bi türlü
zamanla alisirsin belki

bendeeee evet canim ya almam lazim bir an önce bende isine bak sen canimm

merhaba arkadaşlar :) 74 kiloyla girdiğim haftayı 70 kiloda bitirdim çoookk mutluyum :) ve sizinle birlikte daha çok ve çabuk kilo vereceğime inanıyorum :) beni de aranıza alır mısınız :)
hosgeldin canim aramiza
doğru sölüyosun tatlım :)

eskiden ben yazana kadar sayfalar yine birikiyordun simdi izin vs girince denhalastik kilo olarak veremiyorum ama 2inci sira da ben varim ceneci olarak 70-79 topiginin yaninda cevaplar yaziyor sayinin üzerine tiklayinca kim en fazla cene yapmis cikiyor ortaya
suzim isin var galiba

kaciyorum kizlar
evet ballim gelemedim

ay sagol fadimem korkuyorum :18:

yok canim evlenmedi banada oyle geliyo

yok canim iple almayi diyorum

hee o mu bıyığı falan alabiliyorum elimi keserek de olsa ama suratım çok gıllı çok yavaş yapıyorum bi de yanlara elim yetişmiyo

afiyet olsun canım benimde canım istedi şimdi ya :)nar ekşili salata :)

ay boşluğuma geldi oruçlu muydun :26:

tenhalaştı buralar pek gelen giden yok artık bugün iyiyiz ama :130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…