Dogru soyluyosun da evde herkes oruçlu oyle kaçarak yiyorum hiç hazirlamiyorum=)
Afiyet olsun kararinda olmus...
Sporu gunduz mu yapiyosun iftardan sonra mi
Canim senin isin zor o zaman. Sporu iftardan sonra yapiyorum. Orucluyken bayilirim yapamam. Ama bazen 100 kalorilik calisiyorum.
o nasil bir spor hangi türe giriyo bilmiyorum da cahilligime ver.
ben evde bi pilates yaparim bide twist & shape var onda takiliyorum bazen
MAALESEF K.HİDRATLARhem kalorili hemde çabuk acıktırıyor canımkizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya
bende çok kiloluları görünce üzülürüm onlar için kendim içinse korkarım ya bende böyle olursam diyesagol mervemgittim geldim ama simdide arka disim ariyor gibi hic sorma birde babam var ben yemesemde onun ici rahat etmiyor zaten bende bahaneye bakiyom
ben cocugumun adi ni unutturdum herhalde
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldi2 tabak makarna yiyecekdim sonra kizarmis patates istedi lokantadan pilav yerine bende yemedim 2 inci tabak makarnami onlari görünce
ay nazarmi deydi ececim dikkat et yeme kiz verdiklerini alma sakin
hosgeldin canim tekrardan
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:
"Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez bize !"sagol canim tekrar hatirladigin icin :130:
hosgeldin canim
evet dogru söylüyorsun birde ben gecen sene sucuk yedim anam bütün gün cigerlerim yanmisdin sucuk a da dikkat kizlar
kolay gelsin canım inşallah inşaat çabuk biterkizlar sohbete katilamadim öpüyorum sizi cok persembe günü bizim odayi insaat edecekler 1 hafta baska odaya tasincam yazabilirmiyim ordan bilmiyorum :26: favorilerime sayfayi kayit etmisdim silsemi acaba yakalanirmiyim :44:
neyse öptüm sizi kendinize iyi bakin allaha emanet olun seviyom sizi
çokk az canımkesinlikle 1000 kal altına düşmeamanınn 140 mıiyi olmuş onları gördüğün yavrum bak ders çıkarmışın kendine cumaları listeyi hazırlayınca da yazayım bu sözü altına daha çok aklımıza yerleşir
özletme fazla
aaa olabilirteşekkür ederim hayatım yarın bi denicem
yaa bugün yediklerim 580 kalori etti anca akşam yemeğim de 200-250 civarı çok az oldu sanki kaslarım erimez dimi :18: çok kas var da sankiama zararlı olur mu ki :26: 40 dk yürüyüşümü yaptım artık her gün yapcam
süpermiş canımkizlar oglen esimle disardaydik dedim benim kisa kollu tsortum kalmadi alalim dedi gittik magazaya ben m bedenleri aldim elime tabi sonra bi tanede s beden aldim denedim syi ve oldu diger aldiklarimi denemeden eve geldik esim dalga gecti s aldinda nasil olcak falen diye dedim gorursun deneyeyimde sahane oldu kizlar sadec biraz gobek cikiyo ama o normal simdilik 2 saattir hava atiyorum buyuk geliyo diye
regl olduğun için bişey demicem canımsabah . 2tane tuzlu kurabiye, meyvesuyu
ara . seftali
ögle . 5tane sarma 1 kase yogurt
ara . 1 kase sutlaç (regl oldugum icin canim tatli cekiyordu)
aksam . mercimek çorbasi, firin patates
suanda sekersiz çay
ben kalori hesabi yapmiyorum bi ara bende saplanti haline gelmisti tekrar oyle olmak istemiyorum
günaydın nergis...günaydın canlar
günaydın kızlar:16
dünkü menüm:1 kase domates çorbası,yarım tabak taze fasülye
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 kase yoğurt :)
sahur:1domates, 2,3 dilim salatalık,1 dilim ekmek
günaydın canım
iftarın güzel sahurundada protein eeksik
yumurta peynir veya yoğurt gibi
protein alırsan fazla acıkmazsın canım
ve parçalanırken daha fazla enerji harcandığı için daha fazla kalori yanar daha sağlıklı kas kaybı olmadan zayıflarız
geçmiş olsun canım..benimde öğleye doğru yada öğleden sonra bi mide bulantısı oluyor biraz dinleniyorum ozaman geçiyor..bide mide bulantısı gece yediklerinle ilişkili..yağlışeyler mideyi kazındırıyor ama hafif yenen şeyler acıktırmıyor..Günaydın kızlar hepicinize
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
dün şöyle bir göz attım ama alıntılayamadım kusuruma bakmayın
cok basım agrıyordu dün o kadar yogundu kı
mıdem bulanmaya basladı agrıdan çok kötü oldum
nıyetlıydım ılacta ıcemedım iftarı zor yaptım
kocişte yasakladı bana oruç tutmayı
sanırım tutmıcam artık
güzel tatlım..günaydın kızlar:)
dünkü menüm :iftarda :1 küçük karnıyarık,3 yemek kaşığı pirinç pilavı,1 kase cacık
1 dilimde haşhaşlı tatlı
sahur:1 kase çorba ,1 dilim ekmek
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
beni bilirsin ececim..werdim mi?güzel kilo weririm ama öteki hafta salarım kilomu geri alırım..bende bu hafta kaçırdım saldım kendimi napcam bilmem..bayramda yaklaşıyor..eylül 1ekadar 2 düğün 1 nişan war..en önemliside bayram war...toparlanalım..salma kendini sen iradeli birisin..ben inanıyorum sen yinede bu hafta 1 kilo garanti werirsin..nasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
bende istiyorum koşu bandı......enee daha 310 kalori etmiş yediklerimakşamı da hafif geçiricem 1000 anca olur bugün bi de evde koşu bandı vardı ne zamandır kullanılmıyo sıkıcı olduğu için bugün onu açıp başlıyorum spora her gün 30 dk yürürüm karşıma da açıcam 1 bölüm simpsons ohh sıkılmadan yaparım sporumu
hoşgeldin canım..Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
pasta börek falan çok acıktırıyor.geçen bende saç böreği yedim sahurda..midem kazındı.ama hafif yiyince hiç acıkmıyorum...kizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya
sende iyi bak suzim özletme kendini...kizlar sohbete katilamadim öpüyorum sizi cok persembe günü bizim odayi insaat edecekler 1 hafta baska odaya tasincam yazabilirmiyim ordan bilmiyorum :26: favorilerime sayfayi kayit etmisdim silsemi acaba yakalanirmiyim :44:
neyse öptüm sizi kendinize iyi bakin allaha emanet olun seviyom sizi
mutluluk bu..kıyafet bedenin küçüldükçe mutluluk artıyor....kizlar oglen esimle disardaydik dedim benim kisa kollu tsortum kalmadi alalim dedi gittik magazaya ben m bedenleri aldim elime tabi sonra bi tanede s beden aldim denedim syi ve oldu diger aldiklarimi denemeden eve geldik esim dalga gecti s aldinda nasil olcak falen diye dedim gorursun deneyeyimde sahane oldu kizlar sadec biraz gobek cikiyo ama o normal simdilik 2 saattir hava atiyorum buyuk geliyo diye
canım sarmalar içinde yağlı pirinç war keşke 3 tane olsaydı yanında daha kalorisi düşük bişey olsaydı..kalori hesabı takıntı yapabilir belki ama kilo kontrolü için güzel..çünkü bazen çok az diye yediğimiz şey çok kalorili çok fazla yediğimiz şey az kalorili olabilir..o yüzden kilo werememe ani kilo alışı bunada bağlı olabilir..yinede fazlada yememişsin..ben olsam hepsini yerdimsabah . 2tane tuzlu kurabiye, meyvesuyu
ara . seftali
suanda sekersiz çay
ben kalori hesabi yapmiyorum bi ara bende saplanti haline gelmisti tekrar oyle olmak istemiyorum
güzel canım..Canim oncelikle afiyet olsun. Gelelim yoruma...
Sabah kahvaltin yetersiz. Daha kahvalti bazinda olmaliydi.
Diger ogunlerde bence fena degil...
Bugunku iftarimi yazayim. Benm iftar da yarim yamalak oldu. Ezan okundugunda esimle biz daha yoldaydik. Eve gelinve de yemekleri hemen isittik. Salata yapacaktim,ugrasamadim
1kase bulgurlu sulu kofte
3yemek kasigi kuru fasulye
Yarim kase cacik
Ceyrek porsiyon dondurmali irmk helvasi
Spor olarakta.... Her gun 500 kalorilik eliptik calisiyorum.
kızlar yaaa
kaç vakittir buraya takılmıyorum kendimi salıvermişim yine tıkınıp duruyorum sürekli ve hemen 1kilo almışımgerçi tuvalete çıkmadım kaç gündür ama silkinip kendime gelmem lazım
günaydın canım...günaydın canlar
günaydın canım güzel menü dewam..günaydın kızlar:16
günaydın zerraaammm...günaydıınnn 70-79 topiğiiiiiiii
çok şüküreveeett olalıımmm dar beyaz pantolon ve badi giymek istiyorum artık bi de elbise :106:
38 bedende sadece elbiseye sığıyorum pantolon falan olmuyo amainternetten beden tablosuna bakıyorum gerçi ölçülerime göre 38 olmam gerekiyo ama ı-ıh olmuyo annem denizlide aç kaldığımı sanıyo buraya gelince ağzıma tıkıyo her şeyi biz de çok kavga ettik ama zafer benim sonunda onu da şöyle başardım anlatmıştım galiba burda, ben kendime 2 y.kaşığı pilav koydum annem 1 kaşık daha ekledi üstüne ben de küstüm 1 kaşık yiyip kalktım sonra "bak gördün mü senin yüzünden kendi koyduğumu bile yemedim" dedim o günden beri karışmıyo
hoşgeldin hayatımbundan sonra bi yere ayrılmak yok bizimsin artık
okidokim nerde ya ne zamandır gelmiyo bana 'işkenceci hatun' demesini özledim
Öyle canım öyle kovsanızda gitmeyi düşünmüyorumm:)
enee daha 310 kalori etmiş yediklerimakşamı da hafif geçiricem 1000 anca olur bugün bi de evde koşu bandı vardı ne zamandır kullanılmıyo sıkıcı olduğu için bugün onu açıp başlıyorum spora her gün 30 dk yürürüm karşıma da açıcam 1 bölüm simpsons ohh sıkılmadan yaparım sporumu
Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
boyum 1.68 hedefim aslında 65 e kadar düşmek yaz sonuna kadar da kac gundur aynı kilodayım 2 kilo cok inatçı :))
sagol mervemgittim geldim ama simdide arka disim ariyor gibi hic sorma birde babam var ben yemesemde onun ici rahat etmiyor zaten bende bahaneye bakiyom
ben cocugumun adi ni unutturdum herhalde
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldi2 tabak makarna yiyecekdim sonra kizarmis patates istedi lokantadan pilav yerine bende yemedim 2 inci tabak makarnami onlari görünce
ay nazarmi deydi ececim dikkat et yeme kiz verdiklerini alma sakin
hosgeldin canim tekrardan
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:
"Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez bize !"sagol canim tekrar hatirladigin icin :130:
hosgeldin canim
evet dogru söylüyorsun birde ben gecen sene sucuk yedim anam bütün gün cigerlerim yanmisdin sucuk a da dikkat kizlar
amanınn 140 mıiyi olmuş onları gördüğün yavrum bak ders çıkarmışın kendine cumaları listeyi hazırlayınca da yazayım bu sözü altına daha çok aklımıza yerleşir
özletme fazla
aaa olabilirteşekkür ederim hayatım yarın bi denicem
yaa bugün yediklerim 580 kalori etti anca akşam yemeğim de 200-250 civarı çok az oldu sanki kaslarım erimez dimi :18: çok kas var da sankiama zararlı olur mu ki :26: 40 dk yürüyüşümü yaptım artık her gün yapcam
kizlar oglen esimle disardaydik dedim benim kisa kollu tsortum kalmadi alalim dedi gittik magazaya ben m bedenleri aldim elime tabi sonra bi tanede s beden aldim denedim syi ve oldu diger aldiklarimi denemeden eve geldik esim dalga gecti s aldinda nasil olcak falen diye dedim gorursun deneyeyimde sahane oldu kizlar sadec biraz gobek cikiyo ama o normal simdilik 2 saattir hava atiyorum buyuk geliyo diye
sabah . 2tane tuzlu kurabiye, meyvesuyu
ara . seftali
suanda sekersiz çay
Canim oncelikle afiyet olsun. Gelelim yoruma...
Sabah kahvaltin yetersiz. Daha kahvalti bazinda olmaliydi.
Diger ogunlerde bence fena degil...
Bugunku iftarimi yazayim. Benm iftar da yarim yamalak oldu. Ezan okundugunda esimle biz daha yoldaydik. Eve gelinve de yemekleri hemen isittik. Salata yapacaktim,ugrasamadim
1kase bulgurlu sulu kofte
3yemek kasigi kuru fasulye
Yarim kase cacik
Ceyrek porsiyon dondurmali irmk helvasi
Spor olarakta.... Her gun 500 kalorilik eliptik calisiyorum.
kızlar yaaa
kaç vakittir buraya takılmıyorum kendimi salıvermişim yine tıkınıp duruyorum sürekli ve hemen 1kilo almışımgerçi tuvalete çıkmadım kaç gündür ama silkinip kendime gelmem lazım
o nasil bir spor hangi türe giriyo bilmiyorum da cahilligime ver.
ben evde bi pilates yaparim bide twist & shape var onda takiliyorum bazen
Canim ben eliptik bisiklet calisiyorum. Su ayakta yapilanlardan. Oturmali degil. Kendini uzayda yurur gibi hissettiren. Cok memnunum. Feci terletiyor.
günaydın canlar
günaydın kızlar:16
MAALESEF K.HİDRATLARhem kalorili hemde çabuk acıktırıyor canım
bende çok kiloluları görünce üzülürüm onlar için kendim içinse korkarım ya bende böyle olursam diye
kolay gelsin canım inşallah inşaat çabuk biter
çokk az canımkesinlikle 1000 kal altına düşme
düşük kaloriyle kilo vrenler fazlasıyla geri alıyorlar
süpermiş canım
regl olduğun için bişey demicem canım
ama abartma olurmu
günaydın nergis...
günaydıınnn 70-79 topiğiiiiiiii
günaydın müzüm....geçmiş olsun canım..benimde öğleye doğru yada öğleden sonra bi mide bulantısı oluyor biraz dinleniyorum ozaman geçiyor..bide mide bulantısı gece yediklerinle ilişkili..yağlışeyler mideyi kazındırıyor ama hafif yenen şeyler acıktırmıyor..
güzel tatlım..
beni bilirsin ececim..werdim mi?güzel kilo weririm ama öteki hafta salarım kilomu geri alırım..bende bu hafta kaçırdım saldım kendimi napcam bilmem..bayramda yaklaşıyor..eylül 1ekadar 2 düğün 1 nişan war..en önemliside bayram war...toparlanalım..salma kendini sen iradeli birisin..ben inanıyorum sen yinede bu hafta 1 kilo garanti werirsin..
bende istiyorum koşu bandı......
hoşgeldin canım..
pasta börek falan çok acıktırıyor.geçen bende saç böreği yedim sahurda..midem kazındı.ama hafif yiyince hiç acıkmıyorum...
sende iyi bak suzim özletme kendini...
mutluluk bu..kıyafet bedenin küçüldükçe mutluluk artıyor....
canım sarmalar içinde yağlı pirinç war keşke 3 tane olsaydı yanında daha kalorisi düşük bişey olsaydı..kalori hesabı takıntı yapabilir belki ama kilo kontrolü için güzel..çünkü bazen çok az diye yediğimiz şey çok kalorili çok fazla yediğimiz şey az kalorili olabilir..o yüzden kilo werememe ani kilo alışı bunada bağlı olabilir..yinede fazlada yememişsin..ben olsam hepsini yerdim
güzel canım..
hemen buraya takılmaya dewam ediyorsun canım...
günaydın canım...
günaydın canım güzel menü dewam..
günaydın zerraaammm...
benim beyaz pantolonum var giyiyorum valla banane
bu beden tablosuna benımde bakmam lazım benim annemde alıstı artık canım kızdıgımı görünce hemen ters tepiyo yeme zaten kızım kilo iyi bişey değil demeye baslıyo
okidok nerde kaldı hakkaten ya en son tatile gidiyorum dedi bi daha gelmedi sanırım hatırlamıyorum hiç :26::26:
biz kovmayız canım hoş geldin sefa getirdin
yap kuzum yap spor onemlı evde bosuna yatmasın makına hem o kadar para verılıyor onlara keske benımde olsa evde ama bende kullanmam diye cesaret edıp alamıyorum jilanla idare ediyorum
hoşgeldin canım bi süre diyetini boz bence ama fazlada kacırma sonra daha cok almayasın :44::44:
canımmm sen babana bakma bak aynuru annesiyle papaz ettik senide babanla edicez galiba bu gidişle
kilolu insan görünce bende kendimi öyle gibi hissediyorum acil kilo vermem psikolojisine giriyorum hemen
yaz bencede
1000 kalorinin altına dusmemeye calıs canım bence de zerram güzel acıklamıs zaten
ayy ben hala l giyiyorum cok kızıyorum kendıme coookkk
canım mazeretin varmıs sonradan okudum
afiyet olsun
aman canım dikkat biran önce toparlan aramıza katıl
spor yapta ne olursa
bende istiyorummm
günaydınnn
günaydınn
afiyet olsunnn
günaydınlar zerraammm
Kızlar vicdan azabı çekiyorumannem az kilolu bi kadın ama yemek yemeyi seviyor herkes gibi...ben diyet yapıyom onada kızıyom karşımda çok yemek yeme diye kadın 3 kilo vermiş ya üzüldüm ben ben hayırsız bi evladım
Kızlar vicdan azabı çekiyorumannem az kilolu bi kadın ama yemek yemeyi seviyor herkes gibi...ben diyet yapıyom onada kızıyom karşımda çok yemek yeme diye kadın 3 kilo vermiş ya üzüldüm ben ben hayırsız bi evladım
günaydın müzüm....
günaydın mervecimmm...
bu hafta kilo durumu nasıl canım verdinmi
kadıncağız zorunlu diyet yapmış
zor bi durum ama yaaa
sen vermeye calıs vereme annen senin zorunla 3 kılo versin ne adaletsiz sende kadıncagıza yeme deme bari karsında yemesin sadece :26:
kız kendin zayıflayacan diye kadını mı?zayıflattın..sayene o az kiloyuda wermiş oldu kadıncağız..artık kilo sorunuda kalmamıştır..
Tünaydın kızlarr,
Nasılsınız bakalım, benim kaçamaklarla gidiyor Ramazan, akşamları illa ki insanın canı tatlı bişeyler istiyor. Tüm gün de aç olunca insan yiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?