70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

enee daha 310 kalori etmiş yediklerim akşamı da hafif geçiricem 1000 anca olur bugün bi de evde koşu bandı vardı ne zamandır kullanılmıyo sıkıcı olduğu için bugün onu açıp başlıyorum spora her gün 30 dk yürürüm karşıma da açıcam 1 bölüm simpsons ohh sıkılmadan yaparım sporumu

Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?

canım zaten bundan 2 hafta önce falan aranıza katılmıştım daha tanışmak konusmak nasıp olmadı kısmet buguneymış :))
öyleyse hoş geldin canım
umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın
Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?

sende hoş geldin canım

evet canim olabilir ama bilemiyorumki bi sure daha beklemek istiyorum ramazanda doktora gidemem gidersem Oruc tutmamam lazim gelir

boyum 1.68 hedefim aslında 65 e kadar düşmek yaz sonuna kadar da kac gundur aynı kilodayım 2 kilo cok inatçı :))

duraklama dönemine girmişsin hayatım proteine ağırlık ver bu aralar ya da doktorlar şunu da öneriyo diyetinize bikaç gün ara verin kaçamaklar serbest ama sadece duraklama geçene kadar ama ben buna güvenemiyorum bi türlü ya daha çok kilo alırsam diye

kizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya

sagol mervem gittim geldim ama simdide arka disim ariyor gibi hic sorma birde babam var ben yemesemde onun ici rahat etmiyor zaten bende bahaneye bakiyom
ben cocugumun adi ni unutturdum herhalde
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldi 2 tabak makarna yiyecekdim sonra kizarmis patates istedi lokantadan pilav yerine bende yemedim 2 inci tabak makarnami onlari görünce
ay nazarmi deydi ececim dikkat et yeme kiz verdiklerini alma sakin
kızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)
hosgeldin canim tekrardan
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:
"Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez bize !" sagol canim tekrar hatirladigin icin :130:

hosgeldin canim
kizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya
evet dogru söylüyorsun birde ben gecen sene sucuk yedim anam bütün gün cigerlerim yanmisdin sucuk a da dikkat kizlar

kizlar sohbete katilamadim öpüyorum sizi cok persembe günü bizim odayi insaat edecekler 1 hafta baska odaya tasincam yazabilirmiyim ordan bilmiyorum :26: favorilerime sayfayi kayit etmisdim silsemi acaba yakalanirmiyim :44:
neyse öptüm sizi kendinize iyi bakin allaha emanet olun seviyom sizi

alamıcam galiba :26: kendi kendime uğraşır alışırım inşallah denizliye dönünce de bakarım belki ihtiyacım kalmaz bile alışırsam

canim cok gerdirme ipi aaa yada eline eldiven tak ciddiyim
gecmis olsun
ben de hergün bas agrisi cekiyorum canim :26:
hem de baya kötü oluyorum
gecmis olsun canim aslinda benimde disim agriyo suzim :18:

arada olur canim
kızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)
:44:

hosgeldiin
bende sahurda cok birsey yemiyorum canim
canimm ay özledim sohbet etmeyi

amanınn 140 mı iyi olmuş onları gördüğün yavrum bak ders çıkarmışın kendine cumaları listeyi hazırlayınca da yazayım bu sözü altına daha çok aklımıza yerleşir

özletme fazla

canim cok gerdirme ipi aaa yada eline eldiven tak ciddiyim

aaa olabilir teşekkür ederim hayatım yarın bi denicem

yaa bugün yediklerim 580 kalori etti anca akşam yemeğim de 200-250 civarı çok az oldu sanki kaslarım erimez dimi
:18: çok kas var da sanki ama zararlı olur mu ki :26: 40 dk yürüyüşümü yaptım artık her gün yapcam

yok suzim nazar degil benim pis bogazligim oldu

evet ballimya arada oluyo herhalde bi sure diyet olayi uzun Zaman aliyoya onun yuzunden oluyo sanirim

kizlar oglen esimle disardaydik dedim benim kisa kollu tsortum kalmadi alalim dedi gittik magazaya ben m bedenleri aldim elime tabi sonra bi tanede s beden aldim denedim syi ve oldu diger aldiklarimi denemeden eve geldik esim dalga gecti s aldinda nasil olcak falen diye dedim gorursun deneyeyimde sahane oldu kizlar sadec biraz gobek cikiyo ama o normal simdilik 2 saattir hava atiyorum buyuk geliyo diye

sabah . 2tane tuzlu kurabiye, meyvesuyu
ara . seftali
ögle . 5tane sarma 1 kase yogurt
ara . 1 kase sutlaç (regl oldugum icin canim tatli cekiyordu)
aksam . mercimek çorbasi, firin patates
suanda sekersiz çay

ben kalori hesabi yapmiyorum bi ara bende saplanti haline gelmisti tekrar oyle olmak istemiyorum

Canim oncelikle afiyet olsun. Gelelim yoruma...
Sabah kahvaltin yetersiz. Daha kahvalti bazinda olmaliydi.
Diger ogunlerde bence fena degil...

Bugunku iftarimi yazayim. Benm iftar da yarim yamalak oldu. Ezan okundugunda esimle biz daha yoldaydik. Eve gelinve de yemekleri hemen isittik. Salata yapacaktim,ugrasamadim

1kase bulgurlu sulu kofte
3yemek kasigi kuru fasulye
Yarim kase cacik
Ceyrek porsiyon dondurmali irmk helvasi

Spor olarakta.... Her gun 500 kalorilik eliptik calisiyorum.

menun guzelmis canim
ben nedense dikkat edemiyorum bugunlerde bugun okadar cok aclik hissettimki ne bulduysam yedim nerdeyse suan basim catliyo agridan

Dogru soyluyosun da evde herkes oruçlu oyle kaçarak yiyorum hiç hazirlamiyorum=)

Afiyet olsun kararinda olmus...

Sporu gunduz mu yapiyosun iftardan sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…