Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
öyleyse hoş geldin canımcanım zaten bundan 2 hafta önce falan aranıza katılmıştım daha tanışmak konusmak nasıp olmadı kısmet buguneymış :))
Kızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
aldık gittihoşgeldin tatlım hedefin 70 mi boyun kaç ki
EMZİRDİĞİN İÇİN DÜZENLİ ADET GÖREMİYO OLABİLİRSİN
veya kilo kaybından dolayıda olabilir canım kısa sürede çok kilo verdin
balkaymak gibi konuşcam ama bu seferde ben hatırlayamadım canım
boyum 1.68 hedefim aslında 65 e kadar düşmek yaz sonuna kadar da kac gundur aynı kilodayım 2 kilo cok inatçı :))
çok şüküreveeett olalıımmm dar beyaz pantolon ve badi giymek istiyorum artık bi de elbise :106:
sagol mervemsağol canım benim
sende yediklerine dikkat etsene kuzum yaa yeme poğaça falan oruçsun diye cozuttun iice
dişçiyede gitmişsin geçmiş olsun
evet kocişi dinlemek lazım tahta cakmayalım tabuta sonra
topluca gülüyorum bunlaraa
isme de bayıldım koymalısın bu ismi bencede berkecan mahmut hüsamettin arda vee eyyüp
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldievet kombin iyi cocuk dogduguna pişman olur o isimle kesin
haklısın canım insanın psikolojisi bozuluyor benim cok bozuktu valla
4 kılo verdim aynaya baktıgımda gözüme güzel görünmeye basladım
bi 9 daha versem manken sanıcam her halde
ee buda psikolojinide düzeltiyo kendine güvenini de getirir zamanla
daha bir sürü olumlu seyy...
ayy yazarken motivasyonumun biraz daha arttıgını hissettim iyi oldu bu konusma
ay nazarmi deydi ececim dikkat et yeme kiz verdiklerini alma sakinnasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
hosgeldin canim tekrardankızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:kararlı olunca iyi oluyo annem de kalori saymaya başladığımdan beri ciddi olduğumu anladıyıllardır anca anladı ama olsun pek çıtır değilim ama şimdiye kadar ki en zayıf halimdeyim yine de
aynen öyle 36 olmadan bitmez bu yol
canım süte tarçın koyup iç ya da kayısı falan ye canın tatlı istediğindeeğer canın çok isterse küçük çikolatalar oluyo ya 90-100 kalorilik onlardan ye 1 tane sonuçta 1 lokması da 1 kilosu da aynı tadı vericek
kızlar uzun zamandır hatırlatan olmadı neydi sloganımız "Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez!"ya da öyle bişey emin değilim
enee daha 310 kalori etmiş yediklerimakşamı da hafif geçiricem 1000 anca olur bugün bi de evde koşu bandı vardı ne zamandır kullanılmıyo sıkıcı olduğu için bugün onu açıp başlıyorum spora her gün 30 dk yürürüm karşıma da açıcam 1 bölüm simpsons ohh sıkılmadan yaparım sporumu
hosgeldin canimKızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
evet dogru söylüyorsun birde ben gecen sene sucuk yedim anam bütün gün cigerlerim yanmisdin sucuk a da dikkat kizlarkizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya
öyleyse hoş geldin canım
umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın
sende hoş geldin canım
canim cok gerdirme ipi aaaalamıcam galiba :26: kendi kendime uğraşır alışırım inşallahdenizliye dönünce de bakarım belki ihtiyacım kalmaz bile alışırsam
gecmis olsunGünaydın kızlar hepicinize
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
dün şöyle bir göz attım ama alıntılayamadım kusuruma bakmayın
cok basım agrıyordu dün o kadar yogundu kı
mıdem bulanmaya basladı agrıdan çok kötü oldum
nıyetlıydım ılacta ıcemedım iftarı zor yaptım
kocişte yasakladı bana oruç tutmayı
sanırım tutmıcam artık
gecmis olsun canimberaber verecegiz insallah kuzum
eyüp buraya yumruk havaya ay sagol seker
ay yok igne sokmadi :18: ama biraz cirr zarr zirr yaptikiz iyiki gitmeden okumadim yoksa iptal ederdim
dün makarna yedim hosaf ictim bugün hashasli bohca yedim ben oruc bitince yazayim cok cis yiyorum magdurum :18:
sagol tatlim ya cekmedi canim dolgu yapti ama 5 ine tekrar gitcem disciye gitmekden cok korkuyorum sanatci doktora gitmeye bile raziyim
yinede dikkat et canim dikkat edersen güzel verirsin regl bitince
gecmis olsun mervem
günaydin fadimem
günaydin aysecimgüzel canim affiyet olsun
zerramida alinti yapmisdim :44: günaydin canim arkadasim
günaydin milletgünaydin kizlar citirlar sekerler günaydin türkiye
arada olur canimnasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
:44:kızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)
EMZİRDİĞİN İÇİN DÜZENLİ ADET GÖREMİYO OLABİLİRSİN
veya kilo kaybından dolayıda olabilir canım kısa sürede çok kilo verdin
balkaymak gibi konuşcam ama bu seferde ben hatırlayamadım canım
hosgeldiinKızlarrrr beni de aranıza alın ! Ben 20 yaşındayım gecen sene 84 kiloydum şimdi 72 kiloyum 2 kilo gitmiyo yahuu . Ne yapayım bennn ?
bende sahurda cok birsey yemiyorum canimkizlar bugun ramazanin 8i ilk dafa bugun aciktigimi hissettim pastalarla olmuyomus bu is Dogru duzgun yemek gerekiyomus aciktim ilk defa ya
canimmkizlar sohbete katilamadim öpüyorum sizi cok persembe günü bizim odayi insaat edecekler 1 hafta baska odaya tasincam yazabilirmiyim ordan bilmiyorum :26: favorilerime sayfayi kayit etmisdim silsemi acaba yakalanirmiyim :44:
neyse öptüm sizi kendinize iyi bakin allaha emanet olun seviyom sizi
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldi2 tabak makarna yiyecekdim sonra kizarmis patates istedi lokantadan pilav yerine bende yemedim 2 inci tabak makarnami onlari görünce
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:
"Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez bize !"sagol canim tekrar hatirladigin icin :130:
kizlar sohbete katilamadim öpüyorum sizi cok persembe günü bizim odayi insaat edecekler 1 hafta baska odaya tasincam yazabilirmiyim ordan bilmiyorum :26: favorilerime sayfayi kayit etmisdim silsemi acaba yakalanirmiyim :44:
neyse öptüm sizi kendinize iyi bakin allaha emanet olun seviyom sizi
canim cok gerdirme ipi aaayada eline eldiven tak ciddiyim
yok suzim nazar degil benim pis bogazligim oldusagol mervemgittim geldim ama simdide arka disim ariyor gibi hic sorma birde babam var ben yemesemde onun ici rahat etmiyor zaten bende bahaneye bakiyom
ben cocugumun adi ni unutturdum herhalde
ayy anlat anlat mervecim benide geitr gaza :86::86: dün tv de 2 alman sisko kadin gösterdiler istanbula gelmisler teki 140 kilo kendine giycek bulamadi asansöre ayri ayri binmek sorunda kaldilar sonra camiye girdiler kolsuz kolarini kapatamadilar örtüler kücük geldi2 tabak makarna yiyecekdim sonra kizarmis patates istedi lokantadan pilav yerine bende yemedim 2 inci tabak makarnami onlari görünce
ay nazarmi deydi ececim dikkat et yeme kiz verdiklerini alma sakin
hosgeldin canim tekrardan
bende bi ara kalori sayiyordum sIkILdIm birakdim yine mi saysam acep :44:
"Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez bize !"sagol canim tekrar hatirladigin icin :130:
hosgeldin canim
evet dogru söylüyorsun birde ben gecen sene sucuk yedim anam bütün gün cigerlerim yanmisdin sucuk a da dikkat kizlar
canim cok gerdirme ipi aaayada eline eldiven tak ciddiyim
gecmis olsun
ben de hergün bas agrisi cekiyorum canim :26:
hem de baya kötü oluyorum
gecmis olsun canimaslinda benimde disim agriyo suzim :18:
arada olur canim
:44:
hosgeldiin
bende sahurda cok birsey yemiyorum canim
canimmay özledim sohbet etmeyi
sabah . 2tane tuzlu kurabiye, meyvesuyu
ara . seftali
ögle . 5tane sarma 1 kase yogurt
ara . 1 kase sutlaç (regl oldugum icin canim tatli cekiyordu)
aksam . mercimek çorbasi, firin patates
suanda sekersiz çay
ben kalori hesabi yapmiyorum bi ara bende saplanti haline gelmisti tekrar oyle olmak istemiyorum
Canim oncelikle afiyet olsun. Gelelim yoruma...
Sabah kahvaltin yetersiz. Daha kahvalti bazinda olmaliydi.
Diger ogunlerde bence fena degil...
Bugunku iftarimi yazayim. Benm iftar da yarim yamalak oldu. Ezan okundugunda esimle biz daha yoldaydik. Eve gelinve de yemekleri hemen isittik. Salata yapacaktim,ugrasamadim
1kase bulgurlu sulu kofte
3yemek kasigi kuru fasulye
Yarim kase cacik
Ceyrek porsiyon dondurmali irmk helvasi
Spor olarakta.... Her gun 500 kalorilik eliptik calisiyorum.
Canim oncelikle afiyet olsun. Gelelim yoruma...
Sabah kahvaltin yetersiz. Daha kahvalti bazinda olmaliydi.
Diger ogunlerde bence fena degil...
Bugunku iftarimi yazayim. Benm iftar da yarim yamalak oldu. Ezan okundugunda esimle biz daha yoldaydik. Eve gelinve de yemekleri hemen isittik. Salata yapacaktim,ugrasamadim
1kase bulgurlu sulu kofte
3yemek kasigi kuru fasulye
Yarim kase cacik
Ceyrek porsiyon dondurmali irmk helvasi
Spor olarakta.... Her gun 500 kalorilik eliptik calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?