evet canim bende cok sevindimMAALESEF K.HİDRATLARhem kalorili hemde çabuk acıktırıyor canım
bende çok kiloluları görünce üzülürüm onlar için kendim içinse korkarım ya bende böyle olursam diye
kolay gelsin canım inşallah inşaat çabuk biter
çokk az canımkesinlikle 1000 kal altına düşme
düşük kaloriyle kilo vrenler fazlasıyla geri alıyorlar
süpermiş canım
regl olduğun için bişey demicem canım
ama abartma olurmu
günaydın nergis...
günaydıınnn 70-79 topiğiiiiiiii
dun cok aciktim ya
bilmemmi muzu gecen hafta sahane verdingeçmiş olsun canım..benimde öğleye doğru yada öğleden sonra bi mide bulantısı oluyor biraz dinleniyorum ozaman geçiyor..bide mide bulantısı gece yediklerinle ilişkili..yağlışeyler mideyi kazındırıyor ama hafif yenen şeyler acıktırmıyor..
güzel tatlım..
beni bilirsin ececim..werdim mi?güzel kilo weririm ama öteki hafta salarım kilomu geri alırım..bende bu hafta kaçırdım saldım kendimi napcam bilmem..bayramda yaklaşıyor..eylül 1ekadar 2 düğün 1 nişan war..en önemliside bayram war...toparlanalım..salma kendini sen iradeli birisin..ben inanıyorum sen yinede bu hafta 1 kilo garanti werirsin..
bende istiyorum koşu bandı......
hoşgeldin canım..
pasta börek falan çok acıktırıyor.geçen bende saç böreği yedim sahurda..midem kazındı.ama hafif yiyince hiç acıkmıyorum...
sende iyi bak suzim özletme kendini...
mutluluk bu..kıyafet bedenin küçüldükçe mutluluk artıyor....
canım sarmalar içinde yağlı pirinç war keşke 3 tane olsaydı yanında daha kalorisi düşük bişey olsaydı..kalori hesabı takıntı yapabilir belki ama kilo kontrolü için güzel..çünkü bazen çok az diye yediğimiz şey çok kalorili çok fazla yediğimiz şey az kalorili olabilir..o yüzden kilo werememe ani kilo alışı bunada bağlı olabilir..yinede fazlada yememişsin..ben olsam hepsini yerdim
güzel canım..
hemen buraya takılmaya dewam ediyorsun canım...
günaydın canım...
günaydın canım güzel menü dewam..
günaydın zerraaammm...
bu hafta ne oldu bana bilmiyorum canim suan baya +dayim bakalim cumaya ne olcak
sahane bi duygu canim hele esim inanamadi m al dedi bende s aldim dedim desene kosede durcaklar dedi arabada bende eve gelince denedim 2saat Kadar xs mi alsaydim felan diye dolastimbenim beyaz pantolonum var giyiyorum valla banane
bu beden tablosuna benımde bakmam lazım benim annemde alıstı artık canım kızdıgımı görünce hemen ters tepiyo yeme zaten kızım kilo iyi bişey değil demeye baslıyo
okidok nerde kaldı hakkaten ya en son tatile gidiyorum dedi bi daha gelmedi sanırım hatırlamıyorum hiç :26::26:
biz kovmayız canım hoş geldin sefa getirdin
yap kuzum yap spor onemlı evde bosuna yatmasın makına hem o kadar para verılıyor onlara keske benımde olsa evde ama bende kullanmam diye cesaret edıp alamıyorum jilanla idare ediyorum
hoşgeldin canım bi süre diyetini boz bence ama fazlada kacırma sonra daha cok almayasın :44::44:
canımmm sen babana bakma bak aynuru annesiyle papaz ettik senide babanla edicez galiba bu gidişle
kilolu insan görünce bende kendimi öyle gibi hissediyorum acil kilo vermem psikolojisine giriyorum hemen
yaz bencede
1000 kalorinin altına dusmemeye calıs canım bence de zerram güzel acıklamıs zaten
ayy ben hala l giyiyorum cok kızıyorum kendıme coookkk
canım mazeretin varmıs sonradan okudum
afiyet olsun
aman canım dikkat biran önce toparlan aramıza katıl
spor yapta ne olursa
bende istiyorummm
günaydınnn
günaydınn
afiyet olsunnn
günaydınlar zerraammm
sen vermeye calıs vereme annen senin zorunla 3 kılo versin ne adaletsiz sende kadıncagıza yeme deme bari karsında yemesin sadece :26:
yok canım aldıklarımı eritmekle mesgulum hala 200 gr kaldı cuma eksı cıkarım bıraz sanırım toparladım cunku gidiyor yavastan
ah mervecim bende ayniyim bu hafta aldiklarimi vermekle mesgulum bakalim cumaya Kadar gidicekmi