70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim bende cok sevindim
dun cok aciktim ya
bilmemmi muzu gecen hafta sahane verdin
bu hafta ne oldu bana bilmiyorum canim suan baya +dayim bakalim cumaya ne olcak

sahane bi duygu canim hele esim inanamadi m al dedi bende s aldim dedim desene kosede durcaklar dedi arabada bende eve gelince denedim 2saat Kadar xs mi alsaydim felan diye dolastim

ah mervecim bende ayniyim bu hafta aldiklarimi vermekle mesgulum bakalim cumaya Kadar gidicekmi

Tünaydın kızlarr,
Nasılsınız bakalım, benim kaçamaklarla gidiyor Ramazan, akşamları illa ki insanın canı tatlı bişeyler istiyor. Tüm gün de aç olunca insan yiyor valla
benim tatlı olayı yok ama bende meyveyi abartıyorum
eşim 10 kiloluk karpuz alıyor 5 günde falan çoğunu ben bitiryorum

sen artıdayım dersin en az 1 kilo vererek bildirim yaparsın canım

Tünaydın kızlarr,
Nasılsınız bakalım, benim kaçamaklarla gidiyor Ramazan, akşamları illa ki insanın canı tatlı bişeyler istiyor. Tüm gün de aç olunca insan yiyor valla

Ramazanda en büyük sıkıntı o zaten ya bende tutamıyorum kendimi ama tumalıyız Bide ben nişanlıyım evlencem bikaç aya kadar ya napcam ben

nasılzınız? bayadır uzak kaldım buralardan 1 yılı aştı sanırım..malum sınav, eşimin gidişi vs..sınav bitti sonucu bekliyorum bakalım umudum yok pektabi bu stresli dönemde ben yine 70 kiloyu gördüm hiççç dikkat etmedimeşim yanımda tatildeyiz.. yarın gidiyor yarından itibaren başlıyorum tekrar diyet serüvenine..hadi bakalım hayırlısı...

selaaam güzel topikimin güzel çıtırları

ben de s giymek istiyom :26:

canım tuvalete çıkamayınca alıyosun mutlaka ben o kadar dikkat etmeme rağmen 2 gün gidemeyince en az 200 gr artı çıkıyorum

çokk az canımkesinlikle 1000 kal altına düşme
düşük kaloriyle kilo vrenler fazlasıyla geri alıyorlar

akşam kahve-meyve falan derken 1000'i tamamladım

36 olunca giycem ben inat ettim yapcam valla bundan sonra sporsuz ne kadar kilo versen de vücut sarkık olunca belli olmuyo anam artık karışmıyo bana çok mesudum

aynen canım ya kendimi suçlu hissediyom
ah ben :)kız ama benimde canım istiyor bende insanım fazla yeyince gözüne bakıyom oda yemiyor zavallım ama oda dikkat etsin sonuçta kalp krizi filan hep kilodan...

niye suçlu hissediyosun ki ne güzel işte ileri yaşta kilolu olmak kalp sorunlarına yol açıyo kuzum hiç sıkma canını iyi bişey yapmışsın

yav hee hee

kız ama bi görsen gözüme bakıyor off vicdanım rahat bırakmıyo bazen diyorum ben haklıyım hasta olmasın ilerde bazende diyorum ama o anne

ayy o kedi yavrusu gibi bakmaları yok mu bi fena oluyorum ben de :26: fazla kilosu da yokmuş 3 kilo vermiş yeter artık vermesin ama gözünün önünde de yemesin

ayy o kedi yavrusu gibi bakmaları yok mu bi fena oluyorum ben de :26: fazla kilosu da yokmuş 3 kilo vermiş yeter artık vermesin ama gözünün önünde de yemesin

aynen canım ama rahat rahat götürüyo benim olmadığım yerde teklif etmekte yok o gün dondurma yedi önümde halen laf sokarım anneme :) sen nasıl annesin hiç mi vicdanın sızlamadı dedim, o da kilo alırken bana mı sordun dedi :26: en sonunda sanırım hakettim :)

merhabaaa kızlaaaarrrözleeediiimmmm sizii dün hiç spor yapamadım burda şiddetli yağış vardı dışarı bile çıkamadım ama yediklerime dikkat ettim artık kıyafetlerim bol gelmeye başladı

Tünaydın kızlarr,
sorma canım..bende antep fıstıklı lokum yiyorum hep akşamları...

bilmemmi muzu gecen hafta sahane verdin
bu hafta ne oldu bana bilmiyorum canim suan baya +dayim bakalim cumaya ne olcak
werirsin tatlım ben inanıyorum bu haftada eksilerde olursun..çabuk gelen çabuk gider...

hadi hayırlısı..tekrardan hoşgeldin canım..
merhabaaa kızlaaaarrrözleeediiimmmm sizii dün hiç spor yapamadım burda şiddetli yağış vardı dışarı bile çıkamadım ama yediklerime dikkat ettim artık kıyafetlerim bol gelmeye başladı
ne güzel canım..dewamı gelir inşallah..

Spor bari yapsak iyi olacak.
selam kızlarrrr
Selam canım,

Ramazanda en büyük sıkıntı o zaten ya bende tutamıyorum kendimi ama tumalıyız Bide ben nişanlıyım evlencem bikaç aya kadar ya napcam ben
Evet yaaa, verirsin inşallah, spor da yapmamız gerekiyor metabolizmayı hızlandırmak için.

Selam canım,
Ben hatırlıyorum seni Aslıcım, nasılsın? Aramıza tekrardan hoşgeldin.
Oyyyy oy:18::18::18:

insaallah canim

suan 63.5 +400deyim ama bilemiyorum zerram

o da haklı ama

mükemmel bi duygu dimi

kızlar bildirimleri napıyoruz şimdi oruçlu olanlar perşembe iftardan önce, oruç tutmayanlar cuma sabah aç karna tartılıyo dimi eskisi gibi

kolay gelsin iyi yolunmalaaar
yok suzim nazar degil benim pis bogazligim oldu

evet ballimya arada oluyo herhalde bi sure diyet olayi uzun Zaman aliyoya onun yuzunden oluyo sanirim
olucak canim o kadarda insaniz

süperr

güzelmis canim afiyet olsun

günaydın kızlar:16

dünkü menüm:1 kase domates çorbası,yarım tabak taze fasülye

3 yemek kaşığı pirinç pilavı

1 kase yoğurt :)

sahur:1domates, 2,3 dilim salatalık,1 dilim ekmek
afiyet olsun güzel canim

evdeki herkes bi deri bi kemik kalicak kiz senin yüzünden

Tünaydın kızlarr,
canim benimde kacamakli sayilir ekmek felan canim isterse yiyorum ama pisamnda olmuyorum
Ramazan seninde dedgin gibi insanin cani birseyler cekiyo

hosgeldin monaa

ben kaçayım canlarım daha 40 dklık yürüyüş beni bekler

:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…