70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet insanın kendine güveni geliyor canım önceden kıyafet bakmaya utanırdım şimdi ohhh deniyom bide kimse sana olmaz demiyor:)hayat çok güzel zayıf olunca inşallah istediğimiz kiloya ulaşırızda hep mutlu oluruz

yok etrafımdaki herkes destekliyor beni iyice şiştiğimi görünce onlar da teşvik ediyorlar spor yaparken eşlik bile ediyorlar

ayy ne güzel bi fikirrr tamam ben bunu uygulayayımmm

günlük 1200 kalorilik sınır belirledim hayatım hazır yiyeceklerin üzerinde zaten yazıyo kaloriler ama ev yemeği falan olunca ortalama kaç gr yediğimi bulup ona göre bakıyorum kalorisine

basit ve etkili bi yöntem aslında neden daha önce başlamamışım ki anlamıyorum hem insan kendini kontrol edebiliyo o zaman saymadığında 1 lokmadan bişey olmaz diyip önüne geleni yiyosun ama diyelim ki o 1 lokmacık dediğin şey 50 kalori gözün korkuyo o zaman canın istemiyo zaten o yüzden çok tatlı bi yöntem

ayy geçenlerde defactoda 38 beden bi elbise denedim çok güzel olduu gerçekten özgüven geliyo eskiden hiç sevmezdim kendimi

yok etrafımdaki herkes destekliyor beni iyice şiştiğimi görünce onlar da teşvik ediyorlar spor yaparken eşlik bile ediyorlar

ayy ne güzel valla çok özendim :26: ben küçüklüğümden beri şişko olduğum için galiba annem şu an zafiyet geçirdiğimi sanıyo

yok canim doktora gitmedim daha evet Tatli istegini bastirmak lazim yoksa verdigim kilolari geri alcam bugidisle

emziriyorumya canim zaten regli olmamistim sipraili taktirinca hemen kanama oldu sonra 15gun sonra tekrar oldu ondan beri yok galiba sipraille alakali bi durum emziren anneler bazen emzirme suresince regli olmazlarmis bilemiyorumki benim kadin dogum doktoruda biraz Garip bi kadin simdi onunla ugrasmakda istemiyorum acikcasi burdaki onun haricindeki tum kadindogumcularda erkek onlarada hic gitmek istemiyorum

kararlı olduğumu görünce desteklediler doğal olarak ne güzel iştee çıtırsınnnn

kararlı olunca iyi oluyo annem de kalori saymaya başladığımdan beri ciddi olduğumu anladı yıllardır anca anladı ama olsun pek çıtır değilim ama şimdiye kadar ki en zayıf halimdeyim yine de

tabikide canım ama unutma hedef 36 bedene girmek

aynen öyle 36 olmadan bitmez bu yol

yok canim doktora gitmedim daha evet Tatli istegini bastirmak lazim yoksa verdigim kilolari geri alcam bugidisle

canım süte tarçın koyup iç ya da kayısı falan ye canın tatlı istediğinde eğer canın çok isterse küçük çikolatalar oluyo ya 90-100 kalorilik onlardan ye 1 tane sonuçta 1 lokması da 1 kilosu da aynı tadı vericek

kızlar uzun zamandır hatırlatan olmadı neydi sloganımız "Hiç bir yiyecek zayıf olmanın mutluluğunu veremez!"
ya da öyle bişey emin değilim

inşallah canım inşallah bu motivasyonumuz hiç düşmez de devam edebiliriz
edeceğimmm artıkkkk bende zayıf olcaaaaamm

canım sen bilirsin ama hedefini yukarı cek biraz bence daha etkili oluyor benim 60 mesela 73,5te koydum suan 69lardayım 9 kılo kaldıgını dusundukce daha motıve oluyorum sende yaklastıkca motıvasyınun dusmez belkı ama boyle ıyıyım motıve oluyorum dıosan sen bilirsinnn

evet keske bende onceden baslasaydım gercı basladıgımdan bu yana 1200kaloriyi gectımı pek sanmıyorum tatıl haftası ve sonrası hariçç
ayy ne güzel ben 38 bedene sıgsam kasmam bi daha bu kadar kendimi korumaya calısırım sadece

ayy ne güzel valla çok özendim :26: ben küçüklüğümden beri şişko olduğum için galiba annem şu an zafiyet geçirdiğimi sanıyo

haha benım annemde oyle onların dogasında var kuzum benımkıde her gıttıgımde diziyo onume ne varsa evde ye de ye ısrar edıyo çok kavga edıyoruz en sonunda yemek yuzunden

EMZİRDİĞİN İÇİN DÜZENLİ ADET GÖREMİYO OLABİLİRSİN
veya kilo kaybından dolayıda olabilir canım kısa sürede çok kilo verdin
kızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)

balkaymak gibi konuşcam ama bu seferde ben hatırlayamadım canım

anlamış sonunda amaen çıtır biz olalımmmm o zaman

çok şükür eveeett olalıımmm dar beyaz pantolon ve badi giymek istiyorum artık bi de elbise :106:

38 bedende sadece elbiseye sığıyorum pantolon falan olmuyo ama internetten beden tablosuna bakıyorum gerçi ölçülerime göre 38 olmam gerekiyo ama ı-ıh olmuyo annem denizlide aç kaldığımı sanıyo buraya gelince ağzıma tıkıyo her şeyi biz de çok kavga ettik ama zafer benim sonunda onu da şöyle başardım anlatmıştım galiba burda, ben kendime 2 y.kaşığı pilav koydum annem 1 kaşık daha ekledi üstüne ben de küstüm 1 kaşık yiyip kalktım sonra "bak gördün mü senin yüzünden kendi koyduğumu bile yemedim" dedim o günden beri karışmıyo

canım zaten bundan 2 hafta önce falan aranıza katılmıştım daha tanışmak konusmak nasıp olmadı kısmet buguneymış :))

hoşgeldin hayatım bundan sonra bi yere ayrılmak yok bizimsin artık

okidokim nerde ya ne zamandır gelmiyo bana 'işkenceci hatun' demesini özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…