evet kombin iyi cocuk dogduguna pişman olur o isimle kesin
haklısın canım insanın psikolojisi bozuluyor benim cok bozuktu valla
4 kılo verdim aynaya baktıgımda gözüme güzel görünmeye basladım
bi 9 daha versem manken sanıcam her halde
ee buda psikolojinide düzeltiyo kendine güvenini de getirir zamanla
daha bir sürü olumlu seyy...
ayy yazarken motivasyonumun biraz daha arttıgını hissettim iyi oldu bu konusma
şu üniversite başlamadan zayıflarsam çooook mutlu olacağımmm
zayıflarsın canım sadece biraz dikkat ediceksin hepsi bu
yok etrafımdaki herkes destekliyor beniaynen tatlım üniversiteye gitmeden ne kadar zayıflarsan o kadar iyi olurama sana bi tavsiye eğer annen boşver sıkma kendini üniversiteye başlayınca bişey yapmasan da zayıflarsın falan derse sakın inanma çünkü ben o hataya düştüm anneme inandım pişmanım 9 ayda sadece 1 kilo verebildim
ayy ne güzel bi fikirrrtamam ben bunu uygulayayımmm
iyi benimde 1200 olsun sınırım o zaman zaten o civar cıkıyo yediklerim hep kalori sepetinden hesaplatıyorum bende bi kaç gündürdaha önce de duymustum ama uygulamıyordum sen aklıma soktun şimdi deniyim dedim bende kalori sayımını
evet insanın kendine güveni geliyor canım önceden kıyafet bakmaya utanırdım şimdi ohhh deniyom bide kimse sana olmaz demiyor:)hayat çok güzel zayıf oluncainşallah istediğimiz kiloya ulaşırızda hep mutlu oluruz
yok etrafımdaki herkes destekliyor beniiyice şiştiğimi görünce onlar da teşvik ediyorlar spor yaparken eşlik bile ediyorlar
ayy ne güzel valla çok özendim :26: ben küçüklüğümden beri şişko olduğum için galiba annem şu an zafiyet geçirdiğimi sanıyo
ayy geçenlerde defactoda 38 beden bi elbise denedim çok güzel olduugerçekten özgüven geliyo eskiden hiç sevmezdim kendimi
yok canim doktora gitmedim daha evet Tatli istegini bastirmak lazim yoksa verdigim kilolari geri alcam bugidisleaynen tatlım üniversiteye gitmeden ne kadar zayıflarsan o kadar iyi olurama sana bi tavsiye eğer annen boşver sıkma kendini üniversiteye başlayınca bişey yapmasan da zayıflarsın falan derse sakın inanma çünkü ben o hataya düştüm anneme inandım pişmanım 9 ayda sadece 1 kilo verebildim
regl hala mı yokdoktora gitmiştin galiba ama tekrar gitsen :26: ondandır bi de tatlı isteği sen onu bastırmaya çalış yeme fazla o kadar emeğin var sonuçta :26:
zayıflarsın canım sadece biraz dikkat ediceksin hepsi bu
bence bi doktora git artık adetinin gelmemesi bile bir sebep hamile olmasan da adetinin gelmemesi normal değil
iyi benimde 1200 olsun sınırım o zaman zaten o civar cıkıyo yediklerim hep kalori sepetinden hesaplatıyorum bende bi kaç gündürdaha önce de duymustum ama uygulamıyordum sen aklıma soktun şimdi deniyim dedim bende kalori sayımını
canım kalori sepetini kullanırsan netten aklında kalır yedıklerın hemde aramak zorunda kalmassın yedıklerının kaç kalori oldugunu
günlük 1200 kalorilik sınır belirledim hayatım hazır yiyeceklerin üzerinde zaten yazıyo kaloriler ama ev yemeği falan olunca ortalama kaç gr yediğimi bulup ona göre bakıyorum kalorisine
kararlı olduğumu görünce desteklediler doğal olarakne güzel iştee çıtırsınnnn
tabikide canımama unutma hedef 36 bedene girmek
yok canim doktora gitmedim daha evet Tatli istegini bastirmak lazim yoksa verdigim kilolari geri alcam bugidisle
güzelmiş yaa :107:bende bundan sonra uygulayayımmmdaha çabuk zayıflarım belkiii
kararlı olunca iyi oluyo annem de kalori saymaya başladığımdan beri ciddi olduğumu anladıyıllardır anca anladı ama olsun pek çıtır değilim ama şimdiye kadar ki en zayıf halimdeyim yine de
evet insanın kendine güveni geliyor canım önceden kıyafet bakmaya utanırdım şimdi ohhh deniyom bide kimse sana olmaz demiyor:)hayat çok güzel zayıf oluncainşallah istediğimiz kiloya ulaşırızda hep mutlu oluruz
edeceğimmm artıkkkk bende zayıf olcaaaaamm
yok etrafımdaki herkes destekliyor beniiyice şiştiğimi görünce onlar da teşvik ediyorlar spor yaparken eşlik bile ediyorlar
günlük 1200 kalorilik sınır belirledim hayatım hazır yiyeceklerin üzerinde zaten yazıyo kaloriler ama ev yemeği falan olunca ortalama kaç gr yediğimi bulup ona göre bakıyorum kalorisine
ben içtiğim kahveden yedıgım fındık cevıze kadar hepsini tek tek yazıyorum valla bugün henüz 508 kalori oldu akşam hafif atlatırsam 1000i bile bulmaz sanırım
basit ve etkili bi yöntem aslında neden daha önce başlamamışım ki anlamıyorumhem insan kendini kontrol edebiliyo o zaman saymadığında 1 lokmadan bişey olmaz diyip önüne geleni yiyosun ama diyelim ki o 1 lokmacık dediğin şey 50 kalori gözün korkuyo o zaman canın istemiyo zaten o yüzden çok tatlı bi yöntem
ayy geçenlerde defactoda 38 beden bi elbise denedim çok güzel olduugerçekten özgüven geliyo eskiden hiç sevmezdim kendimi
ayy ne güzel valla çok özendim :26: ben küçüklüğümden beri şişko olduğum için galiba annem şu an zafiyet geçirdiğimi sanıyo
EMZİRDİĞİN İÇİN DÜZENLİ ADET GÖREMİYO OLABİLİRSİNnasilsiniz kizlar ben bu hafta cozuttum
dunku iftar ve ´bu sabahki sahur menum
iftar 1kepce tarhana corbasi 3izgara kofte 1kanat makarna bikac catal patatesv salatasi 1dlim Pasta ve meyve tabagi
gece 1bucukta yattim iki bucukta esim sahura uyandirdi
sahur 2dilim ekmek ustune surme peynir helva ve yine bidilim Pasta nedendir anlamadim kendimi tatliya vurdum ha unutmadan ikidilimde baklava bu hafta liste sonu benim hala reglide olmadim testide tekrar yaptim ondada bisey yok neden Boyle olduki :26:
kızlar bayadır giremiyorum malum tatil falan anca yetişiyoruz boş kalamıyoruz neler yapıyosunuz bakalım oruç nasıl gıdıyoo :)
anlamış sonunda amaen çıtır biz olalımmmm o zaman
inşallah canım inşallah bu motivasyonumuz hiç düşmez de devam edebiliriz
evet keske bende onceden baslasaydım gercı basladıgımdan bu yana 1200kaloriyi gectımı pek sanmıyorum tatıl haftası ve sonrası hariçç
ayy ne güzel ben 38 bedene sıgsam kasmam bi daha bu kadar kendimi korumaya calısırım sadece
haha benım annemde oyle onların dogasında var kuzum benımkıde her gıttıgımde diziyo onume ne varsa evde ye de ye ısrar edıyo çok kavga edıyoruz en sonunda yemek yuzunden
canım zaten bundan 2 hafta önce falan aranıza katılmıştım daha tanışmak konusmak nasıp olmadı kısmet buguneymış :))
hoşgeldin hayatımbundan sonra bi yere ayrılmak yok bizimsin artık
okidokim nerde ya ne zamandır gelmiyo bana 'işkenceci hatun' demesini özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?