tabii kierkekler böyle şeyleri sever yavrum ben de sanki 40 evlilik geçirmiş gibiyim kelin merhemi olsa..
2 gündür kalori tamamlamak için bişeyler yiyorum resmenbugün akşam yemeğinden 1 saat kadar önce baktım ki daha 465 kalori olmuş üzüm yedim 100 kalori eklicek kadar dahasını midem almadı midem bu kadar küçülmüşken cuma günü en az 1 kilo eksi görmezsem olay çıkartırım
aslinda bu kalori saymak banada mantikli geliyorda ama zorda geliyor
insallah verirsn caim
mükemmel bi duygu dimi
kızlar bildirimleri napıyoruz şimdi oruçlu olanlar perşembe iftardan önce, oruç tutmayanlar cuma sabah aç karna tartılıyo dimi eskisi gibi
hoşbuldum canımhadi hayırlısı..tekrardan hoşgeldin canım..
hoşbuldum canımSelam canım,
Ben hatırlıyorum seni Aslıcım, nasılsın? Aramıza tekrardan hoşgeldin.
hosgeldin monaa
ayyy evetttsevincimi ilk sizle paylaştımm vee daha da hırslandııımmm vercem bu kilolarııı çıtır olcaaaazzzz
selam kızlarrrrr sahurda hafif bir kahvaltı yaptım iftarda da 1kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek az bir porsiyon kavurma pilav daha önce de dediğim gibi emzirdiğim için sizler gibi az yiyemiyorum ben aburcubura ve ekmeğe dikket diyeti yapmaya çalışıyorum ah bir de düzenli tuvalete çıkabilsem afedersiniz napcam ben ya hiçbir şey fayda etmiyor o kadar uğraşmama rağmen en erken 3gün de oluyor
bende zayıflamak istiyorum boyum 160 ve 73 kiloyum ama yemek yemeden duramıyorum
Hatırlıyorum ama ben seni, Dilekle falan geceleri çok muhabbet ederdiniz, fotolarını koymuştun beyaz elbisen vardı, adını unutmuşum, adın neydi? Bir ara da Antalya'ya gelmiştin.hoşbuldum canım
hoşbuldum canımaslı değilim ama ben kuaför aslı vardı onla karıştırdın sanırım
hoşbuldum ballıkkaymaakk naber?
Selam canım,selam kızlarrrrr sahurda hafif bir kahvaltı yaptım iftarda da 1kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek az bir porsiyon kavurma pilav daha önce de dediğim gibi emzirdiğim için sizler gibi az yiyemiyorum ben aburcubura ve ekmeğe dikket diyeti yapmaya çalışıyorum ah bir de düzenli tuvalete çıkabilsem afedersiniz napcam ben ya hiçbir şey fayda etmiyor o kadar uğraşmama rağmen en erken 3gün de oluyor
Hoşgeldin canım,bende zayıflamak istiyorum boyum 160 ve 73 kiloyum ama yemek yemeden duramıyorum
evet canim bende cok sevindim
dun cok aciktim ya
bilmemmi muzu gecen hafta sahane verdin
bu hafta ne oldu bana bilmiyorum canim suan baya +dayim bakalim cumaya ne olcak
sahane bi duygu canim hele esim inanamadi m al dedi bende s aldim dedim desene kosede durcaklar dedi arabada bende eve gelince denedim 2saat Kadar xs mi alsaydim felan diye dolastim
ah mervecim bende ayniyim bu hafta aldiklarimi vermekle mesgulum bakalim cumaya Kadar gidicekmi
nasılzınız? bayadır uzak kaldım buralardan 1 yılı aştı sanırım..malum sınav, eşimin gidişi vs..sınav bitti sonucu bekliyorum bakalım umudum yok pektabi bu stresli dönemde ben yine 70 kiloyu gördüm hiççç dikkat etmedim eşim yanımda tatildeyiz.. yarın gidiyor yarından itibaren başlıyorum tekrar diyet serüvenine..hadi bakalım hayırlısı...
selaaam güzel topikimin güzel çıtırları
ben de s giymek istiyom :26:
canım tuvalete çıkamayınca alıyosun mutlaka ben o kadar dikkat etmeme rağmen 2 gün gidemeyince en az 200 gr artı çıkıyorum
akşam kahve-meyve falan derken 1000'i tamamladım
36 olunca giycem ben inat ettimyapcam valla bundan sonra sporsuz ne kadar kilo versen de vücut sarkık olunca belli olmuyo anam artık karışmıyo bana çok mesudum
niye suçlu hissediyosun ki ne güzel işteileri yaşta kilolu olmak kalp sorunlarına yol açıyo kuzum hiç sıkma canını iyi bişey yapmışsın
yav hee hee
kız ama bi görsen gözüme bakıyor off vicdanım rahat bırakmıyo bazen diyorum ben haklıyım hasta olmasın ilerde bazende diyorum ama o anne
aynen canım ama rahat rahat götürüyo benim olmadığım yerde teklif etmekte yok o gün dondurma yedi önümde halen laf sokarım anneme :) sen nasıl annesin hiç mi vicdanın sızlamadı dedim, o da kilo alırken bana mı sordun dedi :26: en sonunda sanırım hakettim :)
merhabaaa kızlaaaarrrözleeediiimmmm sizii dün hiç spor yapamadım burda şiddetli yağış vardı dışarı bile çıkamadım ama yediklerime dikkat ettim artık kıyafetlerim bol gelmeye başladı
hoş geldin tekrardan monanasılzınız? bayadır uzak kaldım buralardan 1 yılı aştı sanırım..malum sınav, eşimin gidişi vs..sınav bitti sonucu bekliyorum bakalım umudum yok pektabi bu stresli dönemde ben yine 70 kiloyu gördüm hiççç dikkat etmedim eşim yanımda tatildeyiz.. yarın gidiyor yarından itibaren başlıyorum tekrar diyet serüvenine..hadi bakalım hayırlısı...
süper canımmerhabaaa kızlaaaarrrözleeediiimmmm sizii dün hiç spor yapamadım burda şiddetli yağış vardı dışarı bile çıkamadım ama yediklerime dikkat ettim artık kıyafetlerim bol gelmeye başladı
evet sporu tamamen boşladıkSpor bari yapsak iyi olacak.
Selam canım,
Evet yaaa, verirsin inşallah, spor da yapmamız gerekiyor metabolizmayı hızlandırmak için.
Selam canım,
Ben hatırlıyorum seni Aslıcım, nasılsın? Aramıza tekrardan hoşgeldin.
Oyyyy oy:18::18::18:
+400 dediğin iki emzirmene bakar canıminsaallah canim
suan 63.5 +400deyim ama bilemiyorum zerram
bende inanmiyorum aslinda banada öyle geliyor yani bir ayakdan o kadar sonuc :44::44:
benimkide analiz yapan cinsten ama inanmıyorum bendeyani yağ oranı kas oranı falan kan tahliliyle bile çıkmayan şeyler ayaktan mı anlaşılcakmış :44: normalini al gitsin ya şöyle dijitalinden misler gibi tertemiz
bi ara bende takip ediyordum kalori sepetindenzor değil bebeğim başta ben de öyle düşünüyodum erteleyip durdum ama 18 gündür yapıyorum aksine çok da iyi oluyo ne yediğini ne kadar yediğini biliyosun18 günde sadece 3 kere sınırı aştım onlar da biri 1400, biri 1230 diğeri de 1270 ti yanlış hatırlamıyosam denemek de yarar var aslında sıkılırsan bırakırsın
başınız sağolsun canım yakınınmıydı vefat edenBugun cenazeye gittim. Eve girdik ezan da okundu.elde olanlari isittik yedik.
1 kase bulgurlu sulu kofte
4yemek kasigi kuru fasulye
3 dilim kavun
5findik 5 badem
emzirmenin kıymetini bil canımselam kızlarrrrr sahurda hafif bir kahvaltı yaptım iftarda da 1kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek az bir porsiyon kavurma pilav daha önce de dediğim gibi emzirdiğim için sizler gibi az yiyemiyorum ben aburcubura ve ekmeğe dikket diyeti yapmaya çalışıyorum ah bir de düzenli tuvalete çıkabilsem afedersiniz napcam ben ya hiçbir şey fayda etmiyor o kadar uğraşmama rağmen en erken 3gün de oluyor
hoş geldin aramızabende zayıflamak istiyorum boyum 160 ve 73 kiloyum ama yemek yemeden duramıyorum
günaydın fadimemGünaydın kızlarrr
napcaz böyle bilmem ben verdim gerçi 300 grda eksıdeyım bu sabah ama boyle al ver olmuyo kı bişiler yapmam lazım almamam lazım 65i görmem lazım en az
Hoşgeldin canım bol iradeler
ama o anne derken anneler cok yer gibi bir genelleme mi var ben niye oyle algıladım bu cumleden birden
evde de spor yapabılırsin canım illa dısarda yapmana gerek yok
Günaydın kızlar hepicinize bol kilo vermeli güzel günler
bugün son gun yarın tartı günü bakalım kim kaç kilo vericek
evet canım doğru hatırlıyorsun:) antalyadaydım 1 sene kadar evet...aylin benHatırlıyorum ama ben seni, Dilekle falan geceleri çok muhabbet ederdiniz, fotolarını koymuştun beyaz elbisen vardı, adını unutmuşum, adın neydi? Bir ara da Antalya'ya gelmiştin.
hoşbulduk zerra ablacım.. nasılsın?hoş geldin tekrardan mona
Hatırlıyorum ama ben seni, Dilekle falan geceleri çok muhabbet ederdiniz, fotolarını koymuştun beyaz elbisen vardı, adını unutmuşum, adın neydi? Bir ara da Antalya'ya gelmiştin.
Selam canım,
Afiyet olsun canım, emziriyorsan daha da dikkat etmelisin canım, kabızlık için akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz içi koy, sabah kalkınca veya sahurda aç karnına cevizleri ye, suyunu iç, 10-15 dakika veya 30 dakika sonra kahvaltını yap, bir de suyu yeterince tüketiyor musun?
Hoşgeldin canım,
Düzenli beslenirsen yemek yemeden durabilirsin, ama sanırım düzensiz besleniyorsun, aşağıda örnek liste paylaşacağım, ona uymaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?