bende zayıflamak istiyorum 73 kiloyum sizlerle daha kolay olur umarım bu gün başladım bakalım :44:
bende zayıflamak istiyorum 73 kiloyum sizlerle daha kolay olur umarım bu gün başladım bakalım :44:
Canim bu arada hosgeldin.birlikte olunca daha zevkli oluyor. Burdaki arkadaslarin tebrikleri bile insani mutlu ediyor. Simdi kalkip esime 400 gr verdim desem dalga gecer. Ama burda biz birbirimizi iyi anliyoruz.
kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum bugunlerde daha iftara 50 dakika var
oglumu salliyorum bugun uyusada guzelbi iftar yapsak ama simdi uyursa iftarda kesin uyanir
kizlar 8ekime biletimi aldim allahin izniyle 8ekim sabahi turkiyedeyim
ama 16gunluk sadece ben az diyorum esim benim imkanim olsaydi 3gune bile raziydim dedi annemde oyle dedi kizim gormus oluruz birbirimizi bayramdada yanimizdsin dedi
ramazanda pek Kilo verebilcegimi dusunmuyorum yemek cok yemiyorumda cok ciz yiyorum Kilo almadan atlatirsam super olcak
onumde 2bucuk ay var ve verilcek 8kilo verilir dimi kizlar
geçen yıl arkadaşıma 500 gr aldım diye ağlarken dalga geçti benimle ama burda saçımı başımı yoldular işte fark bu
olsun hayatım hiç gelemeyebilirdin de 16 gün gayet iyi2.5 ayda 8 kilo çok rahat verirsin sen sıkma canını yeter ki +sız bitsin ramazan
nereden bakiyosun kalorilerine birde ne bileyim hani yemegin felan kalorisini hesaplamak zor olmuyormuzor değil bebeğim başta ben de öyle düşünüyodum erteleyip durdum ama 18 gündür yapıyorum aksine çok da iyi oluyo ne yediğini ne kadar yediğini biliyosun18 günde sadece 3 kere sınırı aştım onlar da biri 1400, biri 1230 diğeri de 1270 ti yanlış hatırlamıyosam denemek de yarar var aslında sıkılırsan bırakırsın
iyidir canim sükürhoşbuldum canım
hoşbuldum canımaslı değilim ama ben kuaför aslı vardı onla karıştırdın sanırım
hoşbuldum ballıkkaymaakk naber?
ac karnina kahve icsenselam kızlarrrrr sahurda hafif bir kahvaltı yaptım iftarda da 1kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek az bir porsiyon kavurma pilav daha önce de dediğim gibi emzirdiğim için sizler gibi az yiyemiyorum ben aburcubura ve ekmeğe dikket diyeti yapmaya çalışıyorum ah bir de düzenli tuvalete çıkabilsem afedersiniz napcam ben ya hiçbir şey fayda etmiyor o kadar uğraşmama rağmen en erken 3gün de oluyor
hosgeldiinbende zayıflamak istiyorum boyum 160 ve 73 kiloyum ama yemek yemeden duramıyorum
bende ondan aldim canim ama normal tarti gibi kllanirimhoş geldin tekrardan mona
süper canım
evet sporu tamamen boşladık
ramazan sonrası başlıcam inşallah olmuyor böyle
+400 dediğin iki emzirmene bakar canım
bende emzirirken senin kdr olmasada kilo verirdim ahhh ahhh
tekrar emzirmeyemi başlasak
benimkide analiz yapan cinsten ama inanmıyorum bende
kiloya göre yağ oranını atıyor işte
bi ara bende takip ediyordum kalori sepetinden
iyi oluyor aslında
başınız sağolsun canım yakınınmıydı vefat eden
menünde güzel canım
emzirmenin kıymetini bil canım
abur cuburdan k.hidratlardan uzak durunca çok kasmadan kilo verirsin
hoş geldin aramıza
kilo vermenin hazzını yaşarsan yemeni frenlemeyi öğrenirsin canım
ayrılma burdan
günaydın fadimem
benimde tartı 2 gün önce daha eksideyken dün ona göre artıdaydım
meylveler şişirdi sanırım
tarıya in çık bi tuhaf oldum iyice
günaydın mervecim
canim zerrada söylemis bencede buradan toplamak zor olabilir en yiisi sana mesaj atmakbildirimleri buraya mesaj olarak yazıyoruz canım yeni gelenler ilk hafta liste altı oluyor haftaya giriyor listeye
sagol canimm
Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topik topik olalı böyle rakam görmedi anaamm kendim vermiş gibi sevindim kaymağım ramazan yaradı vallahi herkese oruç süresi uzun olunca kilolarda çabuk gidiyorrr tebrik ederim kuzummmm
canim ya bi ara bende sürünüyordumda Ramazan iyi geldi banaakeşke vaktim olsada daha çok okuyabilsem geçmişi amaaaaaa ama ama amaaaa
inanınnn gözden kaçırıpda yazamadığım olduysa çok özür dilerim yetişemicek olunca en azından yorumunu beğenmeye çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın ,hepinizi çok seven bir aşk böcüğünüz varrrrrbu arada bu yeni gelen kızçeler bayaa hırslı çıktı vallahi herkes süper azimle ilerliooo kaymakta uydu onlaraaa aldı başını gidiyorrrr , suzimm gel arkadaşım biz senle yan yana cana cana takılakkk
canim kizinmi hastaydi senin :26:selam kızlar pek takılamıyorum kusura bakmayın gündüzleri hastane akamları iftar,misafir derken vakit doluyor nasılsınız ne yapıyorsunuz ramazanla arnız nasıl
hosgeldiinbende zayıflamak istiyorum 73 kiloyum sizlerle daha kolay olur umarım bu gün başladım bakalım :44:
canim wc sorununda var biraz corba felan icsen daha sivi seyler tüketsenKzilar ben wc sorunu yasiyorum. Karnim sisti cok sinir oldum. Bu haftada cikmazsam. Musil falan alicam artik...
Iftardaki menumu yazayim
5 y.kasigi kuru fasulye
2 y.k. pilav
1 kofte buyuklugunde haslama tavuk
2 hurma, 1 kuru kayisi, 3 findik, 3 badem
1 bardak ayran
hadi hayirlisi canimkizlar nasilsiniz ben cok yorgunum bugunlerde daha iftara 50 dakika var
oglumu salliyorum bugun uyusada guzelbi iftar yapsak ama simdi uyursa iftarda kesin uyanir
ama 16gunluk sadece ben az diyorum esim benim imkanim olsaydi 3gune bile raziydim dedi annemde oyle dedi kizim gormus oluruz birbirimizi bayramdada yanimizdsin dedi
ramazanda pek Kilo verebilcegimi dusunmuyorum yemek cok yemiyorumda cok ciz yiyorum Kilo almadan atlatirsam super olcak
merhaba millett
spor yaptımm ve geldimmm2.3 kg vermişim zayıf olcaaaaammm 9 turdan sonra çoook yoruldum yatıyoomm sizi seviyommm zayıf günlerr dilerim
merabalar. ben geldim evime maalesef planladığımdan baya erken
çünkü küçük bebeğim hasta. ateşi 3 gündür düşmüyor. herşeye bakıldı bişi yok sadece ka testinde karaciğer değerleri biraz yüksekmiş viral enfesiyon büyük ihtimalle dendi hafif soğuk algınlığı gibi antibiyotiğe gerek yojk bikaç gün daha sürebilir dendi ama düşmüyor illte ateş. ilaçla düşüyor yine çıkyor. bebeğm ayrıan iyileşmiş olur inşallah
okadar ahzırlandık gittik 4 gün kalabildik annemde ancak eşim almaya geldi çok yoruldum. diyet filan da hak getire anne ne pişiridyse yedim valla
***bu hafta listeye giricektim. inşallah almamışımdır en azından; yarın tartılıp bildiircem ama listenin en sonunda olsam da liste hazıralmaktan muaf olmak istiyorum bebişim rahatsız olduğu için
Aç karnına kefir iç sabahları canım, bağırsakları çalıştırıyo.Kzilar ben wc sorunu yasiyorum. Karnim sisti cok sinir oldum. Bu haftada cikmazsam. Musil falan alicam artik...
Iftardaki menumu yazayim
5 y.kasigi kuru fasulye
2 y.k. pilav
1 bardak ayran
Canım niye öyle düşünüyorsun, hiç gelemeyebilirdin de, buna da şükür. Kilonu da takma, sen iradelisin eninde sonunda vereceksin canım.kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum bugunlerde daha iftara 50 dakika var
merhaba millett
spor yaptımm ve geldimmm2.3 kg vermişim zayıf olcaaaaammm 9 turdan sonra çoook yoruldum yatıyoomm sizi seviyommm zayıf günlerr dilerim
kizlar bugün tarti aldim
ve hadi bi tartilayim dedim cumadan beri tartilmamisdim hic
hemen ciktim tepesine
öyle bir rakam gördüm kiiii
ay dedim bozuk bu :26:
hemen siseleri kaptim geldim :18:
veeeee dogruuuuuuuuuuuuu
arkasi yarinnnn
Mine okul açılınca gelir kilo aldım öhö öhööösuzimmm handeeemm özledimmmmmm
ya minede gelmiyo ne zamandir :26:
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, önce sağlık, sen takma liste olayını hallolur.merabalar. ben geldim evime maalesef planladığımdan baya erken
çünkü küçük bebeğim hasta. ateşi 3 gündür düşmüyor. herşeye bakıldı bişi yok sadece ka testinde karaciğer değerleri biraz yüksekmiş viral enfesiyon büyük ihtimalle dendi hafif soğuk algınlığı gibi antibiyotiğe gerek yojk bikaç gün daha sürebilir dendi ama düşmüyor illte ateş. ilaçla düşüyor yine çıkyor. bebeğm ayrıan iyileşmiş olur inşallah
okadar ahzırlandık gittik 4 gün kalabildik annemde ancak eşim almaya geldi çok yoruldum. diyet filan da hak getire anne ne pişiridyse yedim valla
***bu hafta listeye giricektim. inşallah almamışımdır en azından; yarın tartılıp bildiircem ama listenin en sonunda olsam da liste hazıralmaktan muaf olmak istiyorum bebişim rahatsız olduğu için
aynen canımevdeki herkes bi deri bi kemik kalicak kiz senin yüzünden
ama o anne derken anneler cok yer gibi bir genelleme mi var ben niye oyle algıladım bu cumleden birden
]
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,9 kg
bu hafta kilo :63,5 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :700
hedef kilo : 55 kg
yok cağnım olur mu heçonlar da çıtır olmalı bi yerde
ben bilgisayarda bi word dosyası açtım oraya yazıyorum her şeyi
ya bu arada söylediğimizi takmayan arkadaşlar olunca sinirlerim oynuyo benimben de onlara cevap vermem bu durumda söylemiş olayım da sorun çıkmasın sonra
Kzilar ben wc sorunu yasiyorum. Karnim sisti cok sinir oldum. Bu haftada cikmazsam. Musil falan alicam artik...
Iftardaki menumu yazayim
5 y.kasigi kuru fasulye
2 y.k. pilav
1 bardak ayran
Canim bu arada hosgeldin.birlikte olunca daha zevkli oluyor. Burdaki arkadaslarin tebrikleri bile insani mutlu ediyor. Simdi kalkip esime 400 gr verdim desem dalga gecer. Ama burda biz birbirimizi iyi anliyoruz.
kizlar nasilsiniz ben cok yorgunum bugunlerde daha iftara 50 dakika var
geçen yıl arkadaşıma 500 gr aldım diye ağlarken dalga geçti benimle ama burda saçımı başımı yoldular işte fark bu
olsun hayatım hiç gelemeyebilirdin de 16 gün gayet iyi2.5 ayda 8 kilo çok rahat verirsin sen sıkma canını yeter ki +sız bitsin ramazan
kizlar bugün tarti aldim
ve hadi bi tartilayim dedim cumadan beri tartilmamisdim hic
hemen ciktim tepesine
öyle bir rakam gördüm kiiii
ay dedim bozuk bu :26:
hemen siseleri kaptim geldim :18:
veeeee dogruuuuuuuuuuuuu
arkasi yarinnnn
merabalar. ben geldim evime maalesef planladığımdan baya erken
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,9 kg
bu hafta kilo :63,5 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :700
hedef kilo : 55 kg
aynen canımbi ben şişko klacam aman allahım
yok tatlım hani o hep verir,kendi yemez cocuklarına verir filan bende kendimi hayırsız evlat gibi hissediyorum...
günaydın kızlar
kilo bildirimi:
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:73.0
BU HAFTA:72.0
giden:1 kg
gelen:0
toplam giden:14
ayy çok mutluyum ramazan gireli 4 kg verdim çok sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?