70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bildirimler kime yapılıyor..ilk hafta giremiyormuyuz yine listeye..bilgilendirirseniz sevinirim

ama o anne derken anneler cok yer gibi bir genelleme mi var ben niye oyle algıladım bu cumleden birden

yok cağnım olur mu heç
onlar da çıtır olmalı bi yerde

bi ara bende takip ediyordum kalori sepetinden
iyi oluyor aslında

ben bilgisayarda bi word dosyası açtım oraya yazıyorum her şeyi

ya bu arada söylediğimizi takmayan arkadaşlar olunca sinirlerim oynuyo benim
ben de onlara cevap vermem bu durumda söylemiş olayım da sorun çıkmasın sonra

aynen canım bende sinir oluyorum
arada benimde oluyordur ama gözümden kaçtığından
zaman harcayıp bişeyler yazıyorsun bari teşekkür et bişi yap dimi yaa
bildirimleri buraya mesaj olarak yazıyoruz canım yeni gelenler ilk hafta liste altı oluyor haftaya giriyor listeye

zor olmaz mı canım burdan toplaman
eskiden buraya yapardık ve liste ypanın özeline kolay olması açısından
sadece özel mj sayısı yetmeyenlerinki burdan alınırdı
onlarda liste yapan kimse mesela x in dikkatine diye belirtirlerdi
benimki bi fikir canım

merhabaaaa kızlarrr nasılsınızzz hepinize zayıf günler diliyorummm

iyiyiz yavrum sen nasılsın yukarda yazdıydım da görmedin galiba adın neydi ya

aynen ablacım hadi teşekkür etmedin bari beğen de okuduğunu anlayayım o ne öyle ya biz yazcaz burdan yardımcı olmak için hanımefendi bi karşılık verme zahmetinde bulunmıcak neyse gerek yok sinire o kendini biliyodur umarım

onu bilmiyodum ya öyleyse madem mesaj olarak atın ben hazırlıcam listeyi burayı da kontrol ederim yine alırım teşekkürler ablacım fikir için

tamam :26: hakkini helal et canim

öhööömmm öhöööömmm

baslangic:79
gecen hafta :70.1
bu hafta:68.8
giden:1.3
toplamda giden: 10.2
hedef:65

sagol canimm

Kıskandııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

topik topik olalı böyle rakam görmedi anaamm kendim vermiş gibi sevindim kaymağım ramazan yaradı vallahi herkese oruç süresi uzun olunca kilolarda çabuk gidiyorrr tebrik ederim kuzummmm

keşke vaktim olsada daha çok okuyabilsem geçmişi amaaaaaa ama ama amaaaa

inanınnn gözden kaçırıpda yazamadığım olduysa çok özür dilerim yetişemicek olunca en azından yorumunu beğenmeye çalışıyorum lütfen yanlış anlamayın ,hepinizi çok seven bir aşk böcüğünüz varrrrr bu arada bu yeni gelen kızçeler bayaa hırslı çıktı vallahi herkes süper azimle ilerliooo kaymakta uydu onlaraaa aldı başını gidiyorrrr , suzimm gel arkadaşım biz senle yan yana cana cana takılakkk

selam kızlar pek takılamıyorum kusura bakmayın gündüzleri hastane akamları iftar,misafir derken vakit doluyor nasılsınız ne yapıyorsunuz ramazanla arnız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…