ya bende geçen haftalarda öyleydim imkanı yok gitmiyordu ama dediğin gibi vücu korumaya almış olabilir bu ara bırakma diyeti vücut seni deniyor
ben denemeye alıyor diye duymuştum canım bozarsan daha çok kilo alırsın bence ben bozmadım şimdi normale döndü rahat gidiyo 11 günde 3 kilo gitti meselaaynen devam mı etmem gerekiyo :44: ben bi kaç günlüğüne bozup vücuda kıtlıkta değilsin mesajı verilmesi gerektiğini duymuştum da ondan :44: ama öyleyse devam ediyim yahem ne demekmiş beni denemek kafasını gözünü kırarım o vücudun :117:
helal kız sana
ben denemeye alıyor diye duymuştum canım bozarsan daha çok kilo alırsın bence ben bozmadım şimdi normale döndü rahat gidiyo 11 günde 3 kilo gitti mesela
canım beniimmmçoook yoruluyorum ama değiyor göbeğim kaybolduuuu
aynen devam mı etmem gerekiyo :44: ben bi kaç günlüğüne bozup vücuda kıtlıkta değilsin mesajı verilmesi gerektiğini duymuştum da ondan :44: ama öyleyse devam ediyim yahem ne demekmiş beni denemek kafasını gözünü kırarım o vücudun :117:
başlangıç: 96
geçen hafta: 70,3
bu hafta: 69,8
giden: 500
toplam giden: 26,2
hedef: 60
yahu o kadar dikkat ettim 1000 kalorinin üstüne çıkmadım bu mu yani haftada 500 gr mı karşılığıpazartesi 69,9 çıkmıştım bi de 4 günde sadece 100 gr mı verdim yani vücut korumaya aldı galiba 1 haftalığına bırakcam kalori saymayı çok abartmadan diyete ara vericem bakalım haftaya ne olcak ama şükür yine de 500 gr da olsa hiç veremeyebilirdim de
anaaa bozmıyım o zaman aynen devamkahvaltıyı yine aynı şekilde yaptım zaten alışkanlıktan bozamamışım bile iyi olmuş
[
harikakızlarrr ben geldiiimmmm
buralar bomboş kalmışşşş nerdesinizzzz ??
kilo bildirimi yapmadım ilk hafta olunca sayılmıyo diye hatırlıyorum(belki yanlış hatırlıyorum) ama yine de bildireyim
geçen hafta :70.0
bu hafta :68.7
fark : 2.3
sizi seviyorummm boş bırakmayalım buraları
Kızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle
200 çok fazlada değil tatlım..haftaya inşallahKızlarr nasılsınız? Ben bu hafta +dayım
Başlangıç kilo: 79 kg
Geçen hafta kilo: 68,7 kg
Bu hafta kilo:68,9 kg
Gelen: 200 gr :18:
Giden: 0
Toplamda giden: 10,100
Hedef: 60 kg
Haftaya toparlarım inşallah :26:
yahu o kadar dikkat ettim 1000 kalorinin üstüne çıkmadım bu mu yani haftada 500 gr mı karşılığıpazartesi 69,9 çıkmıştım bi de 4 günde sadece 100 gr mı verdim yani vücut korumaya aldı galiba 1 haftalığına bırakcam kalori saymayı çok abartmadan diyete ara vericem bakalım haftaya ne olcak ama şükür yine de 500 gr da olsa hiç veremeyebilirdim de
canım toplamda 26.2 kilo vermişsin artık vücut yavaş veriyordur ama bence 500 gr da az değil ki tebrik ederim tatlımmm
60 a az kalmış sen bunu başaracaksın inanıyorummm
Yani şuan 63sün dimi
pazartesiden beri sadece 100 gr vermiş olmama bozuldum ben aslındaama dediğin gibi yavaşladı artık eskisi gibi çabuk gitmiyo hey gidi gençlik ne güzel zayıflardım
kızlarrr ben geldiiimmmm
buralar bomboş kalmışşşş nerdesinizzzz ??
kilo bildirimi yapmadım ilk hafta olunca sayılmıyo diye hatırlıyorum(belki yanlış hatırlıyorum) ama yine de bildireyim
geçen hafta :70.0
bu hafta :68.7
fark : 2.3
sizi seviyorummm boş bırakmayalım buraları
Kızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle
Kızlarr nasılsınız? Ben bu hafta +dayım
Başlangıç kilo: 79 kg
Geçen hafta kilo: 68,7 kg
Bu hafta kilo:68,9 kg
Gelen: 200 gr :18:
Giden: 0
Toplamda giden: 10,100
Hedef: 60 kg
Haftaya toparlarım inşallah :26:
selaam gızlarr
helal kız sana
google amcaya soruyorum şu yemeğin kalorisini söyleyiver bakem bana diye o da diyo ki şu yemeğin 100 gramı şu kadar kalori ben de mesela şu kadar yemişimdir diye tahminen hesaplıyorum öyle yaniazcık zor oluyo ama napem mecbur :26:
geçmiş olsun canım sen bebişini düşün boşver kiloyu hallolur o bi şekilde :26: listeyi de hiç merak etme ben hazırlarım üzülme sen :26:
benim annem de uslu durmuyo bi türlü ben o kadar dikkat ettim 500 gr verebildim o hiç bişey yapmadı aynı şekilde yemeye devam etti 800 vermişo her şeye karışan arkadaşlar yok mu deli ediyolar insanı :88:
çok anlıyo herkes ya herkes diyetisyen kesiliyo zaten kimseye söylemicen en iyisi
olsun hayatım 200 gr bişeycik olmaz
Canim suya kayisi ve ceviz koyma isini deniycem. Hergun kayisi yiyorum ama bu dedigini de deniycem...insallah ise yarar.
Ilahi adalet...... diyorum ki... allahim ya bende zayif olayim yada herkes sisman olsun....
aynen devam mı etmem gerekiyo :44: ben bi kaç günlüğüne bozup vücuda kıtlıkta değilsin mesajı verilmesi gerektiğini duymuştum da ondan :44: ama öyleyse devam ediyim yahem ne demekmiş beni denemek kafasını gözünü kırarım o vücudun :117:
anaaa bozmıyım o zaman aynen devamkahvaltıyı yine aynı şekilde yaptım zaten alışkanlıktan bozamamışım bile iyi olmuş
ne güzel işte yorgunluk falan kalmıyodur o zamanoldun sen oldun
500 500dür canım kızma hemen
yediklerinin zamanıda cok onemlı bılıyorsun dimi
mesela ben akşamları meyve yemeyi kestim farkettım kı meyve yedıgım zamanlar kılo veremıyorum
kahve yada soda ıcıyorum aksamları sadece
bünyeni tanımakta onemlı
mesela bir ara kiraza takmıstım her molada 5 veya 10 kiraz yıyordum
o bile kilo vermemi durdurmustu cok dikkat etmeme ragmen o haftalar 200gr 400gr falan vermiştim hep
sende bu hafta yediklerini bir gözden geçir gözüne takılanı yapmamaya calıs
yada ne biliyim meyve aksam yıyorsan sabah ye falan dene bakalım
moralini bozmaaaasen son 9 kiloyu verebilirsin yeter ki isteeee sonraa çıtır olcaaannn
500 500dür canım kızma hemen
yediklerinin zamanıda cok onemlı bılıyorsun dimi
mesela ben akşamları meyve yemeyi kestim farkettım kı meyve yedıgım zamanlar kılo veremıyorum
kahve yada soda ıcıyorum aksamları sadece
bünyeni tanımakta onemlı
mesela bir ara kiraza takmıstım her molada 5 veya 10 kiraz yıyordum
o bile kilo vermemi durdurmustu cok dikkat etmeme ragmen o haftalar 200gr 400gr falan vermiştim hep
sende bu hafta yediklerini bir gözden geçir gözüne takılanı yapmamaya calıs
yada ne biliyim meyve aksam yıyorsan sabah ye falan dene bakalım
sen devam et yukarda dediklerime de bak mutlaka hatta burda yedıklerını paylas bırlıkte bakalım
günde 1000 kalori alıp veremiyorsan bir yerde bir yanlıs vardır mutlaka
evettt bencede bozma bünyen kaldıramaz belki alıştığı tempoyu bozmaayy evet herkes diyor 2 haftada bu kadar belli olacağını düşünmemiştimm erkek arkadaşım bile fark etti iyice motive oldummm
o kadar vermişim 9 kilo mu durdurcak beni
sevdicekten güzel sözler duyulunca mutlu olunuyo tabi
evettt hadi bakalım son 9 kiloverirsin sen ben güveniyommmm sana ayy evet sağolsun çok destek oluyo
teşekkürler hayatım valla size söyleyene kadar neden 500 gr diye diye kendimi yedim resmen ama şimdi mutlu oluyorum desteklerinizleçok güzel bişey sevgilinin destek olması maşallah size ben de şişman bi sevgili bulup zayıflatsam mı acep
mutlu ol tatlımmpozitif ol böylece daha fazla kilo verirsin umudunu kaybetmee sen bi çıtır ol sana ne yakışıklı fit cool erkekler gelir destekliyo da fazlada isteimyo zayıflamamı kıskanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?