70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bende geçen haftalarda öyleydim imkanı yok gitmiyordu ama dediğin gibi vücu korumaya almış olabilir bu ara bırakma diyeti vücut seni deniyor

aynen devam mı etmem gerekiyo :44: ben bi kaç günlüğüne bozup vücuda kıtlıkta değilsin mesajı verilmesi gerektiğini duymuştum da ondan :44: ama öyleyse devam ediyim ya hem ne demekmiş beni denemek kafasını gözünü kırarım o vücudun :117:

ben denemeye alıyor diye duymuştum canım bozarsan daha çok kilo alırsın bence ben bozmadım şimdi normale döndü rahat gidiyo 11 günde 3 kilo gitti mesela

ben denemeye alıyor diye duymuştum canım bozarsan daha çok kilo alırsın bence ben bozmadım şimdi normale döndü rahat gidiyo 11 günde 3 kilo gitti mesela

anaaa bozmıyım o zaman aynen devam kahvaltıyı yine aynı şekilde yaptım zaten alışkanlıktan bozamamışım bile iyi olmuş

canım beniimmm çoook yoruluyorum ama değiyor göbeğim kaybolduuuu

ne güzel işte yorgunluk falan kalmıyodur o zaman oldun sen oldun

devam

canım toplamda 26.2 kilo vermişsin artık vücut yavaş veriyordur ama bence 500 gr da az değil ki tebrik ederim tatlımmm
60 a az kalmış sen bunu başaracaksın inanıyorummm

harika
Kızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)

başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle

200 çok fazlada değil tatlım..haftaya inşallah

canım toplamda 26.2 kilo vermişsin artık vücut yavaş veriyordur ama bence 500 gr da az değil ki tebrik ederim tatlımmm
60 a az kalmış sen bunu başaracaksın inanıyorummm

pazartesiden beri sadece 100 gr vermiş olmama bozuldum ben aslında ama dediğin gibi yavaşladı artık eskisi gibi çabuk gitmiyo hey gidi gençlik ne güzel zayıflardım

Kızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)

başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle

olsun canım haftaya gider onlar sıkma canını

evet en iyisi kimseye söylememek

Canim suya kayisi ve ceviz koyma isini deniycem. Hergun kayisi yiyorum ama bu dedigini de deniycem...insallah ise yarar.

Ilahi adalet...... diyorum ki... allahim ya bende zayif olayim yada herkes sisman olsun....

dene canım o olmazsa diğer yolları dene herkesın bunyesı farklı bana yarayan sana yaramayabılır herseyı denemek lazım

500 500dür canım kızma hemen
yediklerinin zamanıda cok onemlı bılıyorsun dimi
mesela ben akşamları meyve yemeyi kestim farkettım kı meyve yedıgım zamanlar kılo veremıyorum
kahve yada soda ıcıyorum aksamları sadece
bünyeni tanımakta onemlı
mesela bir ara kiraza takmıstım her molada 5 veya 10 kiraz yıyordum
o bile kilo vermemi durdurmustu cok dikkat etmeme ragmen o haftalar 200gr 400gr falan vermiştim hep
sende bu hafta yediklerini bir gözden geçir gözüne takılanı yapmamaya calıs
yada ne biliyim meyve aksam yıyorsan sabah ye falan dene bakalım

sen devam et yukarda dediklerime de bak mutlaka hatta burda yedıklerını paylas bırlıkte bakalım
günde 1000 kalori alıp veremiyorsan bir yerde bir yanlıs vardır mutlaka

evettt bencede bozma bünyen kaldıramaz belki alıştığı tempoyu bozma ayy evet herkes diyor 2 haftada bu kadar belli olacağını düşünmemiştimm erkek arkadaşım bile fark etti iyice motive oldummm

bende katılıyorum canım sana meyvede kilo yapıyor karatay ın kitabını okumuştum ordada öyle yazıyordu sonuçta şekerli...bence dikkat edilmesi gereken bi nokta :)

moralini bozmaaaa sen son 9 kiloyu verebilirsin yeter ki isteeee sonraa çıtır olcaaannn

o kadar vermişim 9 kilo mu durdurcak beni

doğru aslında kalori eksiğim kalınca direkt meyve yiyorum ondan da olabilir :26:

evettt bencede bozma bünyen kaldıramaz belki alıştığı tempoyu bozma ayy evet herkes diyor 2 haftada bu kadar belli olacağını düşünmemiştimm erkek arkadaşım bile fark etti iyice motive oldummm

sevdicekten güzel sözler duyulunca mutlu olunuyo tabi

evettt hadi bakalım son 9 kilo verirsin sen ben güveniyommmm sana ayy evet sağolsun çok destek oluyo

teşekkürler hayatım valla size söyleyene kadar neden 500 gr diye diye kendimi yedim resmen ama şimdi mutlu oluyorum desteklerinizle çok güzel bişey sevgilinin destek olması maşallah size ben de şişman bi sevgili bulup zayıflatsam mı acep

mutlu ol tatlımm pozitif ol böylece daha fazla kilo verirsin umudunu kaybetmeesen bi çıtır ol sana ne yakışıklı fit cool erkekler gelir destekliyo da fazlada isteimyo zayıflamamı kıskanıyo

mutlu ol tatlımm pozitif ol böylece daha fazla kilo verirsin umudunu kaybetmeesen bi çıtır ol sana ne yakışıklı fit cool erkekler gelir destekliyo da fazlada isteimyo zayıflamamı kıskanıyo

doğru tatlım umutsuz olunca gitmez kilolar yok ya çok da fit cool olmasın ne kadar yakışıklı olursa o kadar gözü dışarda oluyo bunların eli yüzü düzgün olsun, azcık uzun boylu olsun, esmer olsun yeter bana suzim olsaydı eyüpe noldu derdi eyüpün tipini tarif ettim tam da suzim okursan korkma tercih değiştirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…