doğru tatlım umutsuz olunca gitmez kilolaryok ya çok da fit cool olmasın ne kadar yakışıklı olursa o kadar gözü dışarda oluyo bunların eli yüzü düzgün olsun, azcık uzun boylu olsun, esmer olsun yeter bana suzim olsaydı eyüpe noldu derdi eyüpün tipini tarif ettim tam da suzim okursan korkma tercih değiştirmedim
yok canım sana yakışıklı cool ama sadık biri yakışıreyüp kim kıızzzz
tebrikler canimGünaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,9 kg
bu hafta kilo :63,5 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :700
hedef kilo : 55 kg
oyle canim sukretmek lazim insanlaR yillarca gelemiyo ben senede 2kere gidiyorumAç karnına kefir iç sabahları canım, bağırsakları çalıştırıyo.
Canım niye öyle düşünüyorsun, hiç gelemeyebilirdin de, buna da şükür. Kilonu da takma, sen iradelisin eninde sonunda vereceksin canım.
Mine okul açılınca gelir kilo aldım öhö öhööödiyerek
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, önce sağlık, sen takma liste olayını hallolur.
tebriklerrgünaydın kızlar
kilo bildirimi:
BAŞLANGIÇ:86
GEÇEN HAFTA:73.0
BU HAFTA:72.0
giden:1 kg
gelen:0
toplam giden:14
ayy çok mutluyum ramazan gireli 4 kg verdim çok sanki ...
insaallah veririm canimevet çıtır anneler gurubu kurdurtalım annelerimize kkda
hoşgeldin canım sen istiyorsan olur bizde bahane oluruz hadi bol iradeler
canım biraz sıvı fazla tüket akşam yemeklerinde bolca corba ayran yogurt salata falan ye sabahta kahve iç cok işe yarıyo yada geceden 2 kuru kayısıyı ve 1 cevizi 1 bardak suya sal sabah kalktıgın gıbı suyunu iç kayısı ve cevizleri ye onuda yapamıyorsan sabah kalktıgın gibi 2 kuru kayısı ye üstüne 2 bardak su sonra kahvaltını et bende işe yarıyor bunlar sende bir dene derim
ben eşime 2 kilo verdim dediydimde ben onu tuvalete cıkarak veriyorum dedi bana moralim sıfırlanmıştı
ama şimdi oda kilo aldı benim gibi her sabah tartıda alıyo solugu
16 gün iyi yine canım yaa en azından hasret giderirsin herkesle 1 hafta tatil bile insana 1 yıl yetiyor
kız sen 1 ayda 10 kiodan fazla verdim 2 aydamı 8 kilo veremicen güldürme beni
ben de gecen arkadasımla kilo kavgası ettim
Yediklerime dikkat ediyorum yine yemiyorum falan dedim
oda bana dediki ben seni bildim bileli hep dikkat ediyorsun ama hepte aynısın
bende dedim en azından kılo almıyorum aynı kalıyorum dikkat etmesem şimdiye 80 90 olmuştum
ama baya canım sıkıldı
ay sen insanı çatlatırsın kız söyle cabuk kaç kilo verdin
canım sen boşver kiloyu bildirimi yavrucugun iyi olsun hersey olur geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Günaydın Fadime abla tebriklerrr
tebrikler canimKilo Bildirimi....
Başlangıç:73.4
Geçen Hafta:69.4
Bu Hafta:68.9
Giden:500 gr
Toplam Giden:4.5
aslinda oyle canim millet bir hafta zor tatil yapiyo 16gunde iyidir dimi16 günün keyfini çıkarmaya çalış canım az diye üzülme
kilo konusundada yaparsın canım maşallah gayretlisin
çok merak ettik gııııııı
suzinin inşaat işleri var giremiyo
telden girerdi ama şimdi teldende girmiyo
yada gizli gizli takip ediyor
hande mesai saatleri garibimin hiç bişeye hali kalmadı
sanat hayatından bile bir süreliğine jübilesini yaptı yazık
mine yi bende merak ediyorum
ya tatil yapıyor herşeyden uzak
ya kilo aldı yüzü yok gelmeye
veya 2. bebek çalışmalarına başladı niyeti vardı kısçenin
geçmiş olsun canım
böyle zamanlarda diyeti boşver herşey rayına otursun o da olur
listeyide a20 arkafaşımız yapacak sağolsun
günaydın canı tebrikler...
tebrikler fadimem harikasın canım
günaydın tebriklr canım..
arkadaşını boşboğazlığı boşver canım
ve dikkat ettiğini söyleme
bu sefer herkes senin ne yediğine bakıp yorum yapıyor
tebrikler günaydın mervecim
tebriklerrrkızlarrr ben geldiiimmmm
buralar bomboş kalmışşşş nerdesinizzzz ??
kilo bildirimi yapmadım ilk hafta olunca sayılmıyo diye hatırlıyorum(belki yanlış hatırlıyorum) ama yine de bildireyim
geçen hafta :70.0
bu hafta :68.7
fark : 2.3
sizi seviyorummm boş bırakmayalım buraları
tebriklerKızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)
başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle
yalniz degilsin canim bende aksam tatrilcam ve +bekliyorum 1haftadir hep +daydim cunkuKızlarr nasılsınız? Ben bu hafta +dayım
Başlangıç kilo: 79 kg
Geçen hafta kilo: 68,7 kg
Bu hafta kilo:68,9 kg
Gelen: 200 gr :18:
Giden: 0
Toplamda giden: 10,100
Hedef: 60 kg
Haftaya toparlarım inşallah :26:
aynur oda guzel canim ben bu hafta ne istersem yedim okadarki dun gece 1de koca bi kase patlamis misir yedim sahurdada 3dilim kek ve 1paket katkat yedim bir bardakta sut ictim onunla Oruc tutuyorumbaşlangıç: 96
geçen hafta: 70,3
bu hafta: 69,8
giden: 500
toplam giden: 26,2
hedef: 60
yahu o kadar dikkat ettim 1000 kalorinin üstüne çıkmadım bu mu yani haftada 500 gr mı karşılığıpazartesi 69,9 çıkmıştım bi de 4 günde sadece 100 gr mı verdim yani vücut korumaya aldı galiba 1 haftalığına bırakcam kalori saymayı çok abartmadan diyete ara vericem bakalım haftaya ne olcak ama şükür yine de 500 gr da olsa hiç veremeyebilirdim de
o kadar vermişim 9 kilo mu durdurcak beni
doğru aslında kalori eksiğim kalınca direkt meyve yiyorum ondan da olabilir :26:
sevdicekten güzel sözler duyulunca mutlu olunuyo tabi
sadık olsun yoksa keserim totoşunubenim işkenceler meşhurdur eyüp benim sevdicek ama o bunu bilmiyo eyüp değil aslında adı ama biz ona eyüp ismini koyduk topikcek
aynur oda guzel canim ben bu hafta ne istersem yedim okadarki dun gece 1de koca bi kase patlamis misir yedim sahurdada 3dilim kek ve 1paket katkat yedim bir bardakta sut ictim onunla Oruc tutuyorum
bu hafta kendime izin verdim hergun Pasta yedim 3gun baklava yedim yani ne isetrsem onu yedim ve bugun aksam iftar itibariyle tekrar basliyorum SIKI diyetime bakalim haftaya ne olur
9kilo bizi durduramaz canim verip kultulcaz
esim dun diyo cok zayifladin yeter birak daha istemiyorum hadi canim dedim dimi iddeayi kaybedeyim diye diyosun olmaz vercem kilolari
belli belli baya meşur senin işkencelero zaman sen çıtır ol o da seni görünce çatırdasın tatlımm o zaman eyüpe kavuşma yolunda senin yanındayım canım
ay bebeğim çok teşekkür ederimeriycek beni görünce eriycek bütün topik beni eyüpe kavuşturmaya çalışıyo ne güzel seviyorum sizi ya iyi ki varsınız
erimek ne kelime bayılcak bitcek sanabizde seni seviyoruz aynurcummm hepimiz fit olcaz herkes görcekkkk :13:
tatlım ben şimdi sauna eşofmanlarımı giyip temizlik yapcam belki erir yağlarhadi kendinize iyi bakın döndüğümde daha da zayıf olun
öyle ablacım valla pes etmek yok sonuna kadar gitcezsakın dinleme kocişi bana da diyolardı 15 kilo verdin yeter daha ne vercen diye ama dinlemedim devam ettim 26 kiloyu buldum şimdi de verdikçe güzelleşiyosun devam et demeye başladılar
aynen oyle aynurcum cok guzel olcaz biz
sen ver 9kiloyu daha gor bak eyup pesinde pervane olcak aynur aynur diye pesinde gezcek
tamam tatlım kolay gelsin iyice eri de gel
kizlar ya burayami mahsus yoksa heryerdemi ayni bilmiyorum ama netten baya arastirma yapptik esimle ve cogu seyde domuz yagi yada icki katili oldugunu bulduk dun esim dondurma yiyodu icindekilere baktimonunda icinde var ve bu bi dunya devi okadar cok seyde varki ne yiycegimizi bilemiyoruz artik bizde kara verdik simdi icinde katki maddesi olmayan bulup devamli onu tuketicez peynirde cikolatada biskuvilerde velhasil tum yiyceklerde
merhabalr ben geldımm
oglusum uykuda sıze bakım dedımmm
evet yanlıs duymadınız eskı dostlar yenı arkadaslarrrrr dogurdumm hemde catır catır normal dogummm
cok sukur paşam koynumda ben saglıgıma kavustum yanı dıkıslerden dolayııı cok sukurrr
vee en onemısı yanı sızın le ılgılı konu olan k lerımm bugn 11 gunluk olduk vee
dogum 84,5 la gırdım bugn tartıldım vee 76 ,2 geldımmm
8,3 kgg m gımıs bulunmakta haydı hayılrısı korsemı gıyıyorum fazla serbetlı tatalı tuketmemey calısıyorum bol emzırıyor bol su ıcıyorumm ıste bole ve bol yesıllık yemeye calısıyorumm ee varmı onerılerınız ara ara burdayım artıkın tammı lısteye den sıldısenı 9 ay aradan sonra ekleyın yenıden benıııı:18::18:
walla yiyoruz bizde canım ama yoktur yazıyor..ondan yiyoruz..kizlar ya burayami mahsus yoksa heryerdemi ayni bilmiyorum ama netten baya arastirma yapptik esimle ve cogu seyde domuz yagi yada icki katili oldugunu bulduk dun esim dondurma yiyodu icindekilere baktimonunda icinde var ve bu bi dunya devi okadar cok seyde varki ne yiycegimizi bilemiyoruz artik bizde kara verdik simdi icinde katki maddesi olmayan bulup devamli onu tuketicez peynirde cikolatada biskuvilerde velhasil tum yiyceklerde
Allah uzun ömürler wersin canım..bebeğini emzir bol bol canım..kilo gidiyor ozaman..merhabalr ben geldımm
oglusum uykuda sıze bakım dedımmm
evet yanlıs duymadınız eskı dostlar yenı arkadaslarrrrr dogurdumm hemde catır catır normal dogummm
cok sukur paşam koynumda ben saglıgıma kavustum yanı dıkıslerden dolayııı cok sukurrr
vee en onemısı yanı sızın le ılgılı konu olan k lerımm bugn 11 gunluk olduk vee
dogum 84,5 la gırdım bugn tartıldım vee 76 ,2 geldımmm
8,3 kgg m gımıs bulunmakta haydı hayılrısı korsemı gıyıyorum fazla serbetlı tatalı tuketmemey calısıyorum bol emzırıyor bol su ıcıyorumm ıste bole ve bol yesıllık yemeye calısıyorumm ee varmı onerılerınız ara ara burdayım artıkın tammı lısteye den sıldısenı 9 ay aradan sonra ekleyın yenıden benıııı:18::18:
ya suzim hani bana söz werdin yap bildirimini..selam kizlar
özledim sizi gelemiyorum cok yorgunum bitkinim
birazdan cikip oglani da alcam esim diyor noldu sana gözlerinin alti kararmisuyku düzenimde yok
diyorum bi ara vereyim ramazani bayrami atlatikdan sonra insallah geri araniza gelirim:26:
birde isyerindede insaat var ozaman biterbildirim yapmiyayim zaten bi ileri bi geri gidiyorum degisen birsey yok sizleri özliycem ama tam burda olamayincada olmuyor
öptüm cok kendinise iyi bakin beni unutmayin emi
selam kızlar kime bildirim yapıyoruz
başlangıç:85
geçen hafta :72
bu hafta:71.5
giden:500 gr
toplamda giden:13.5
hedef:70
kizlar ya burayami mahsus yoksa heryerdemi ayni bilmiyorum ama netten baya arastirma yapptik esimle ve cogu seyde domuz yagi yada icki katili oldugunu bulduk dun esim dondurma yiyodu icindekilere baktimonunda icinde var ve bu bi dunya devi okadar cok seyde varki ne yiycegimizi bilemiyoruz artik bizde kara verdik simdi icinde katki maddesi olmayan bulup devamli onu tuketicez peynirde cikolatada biskuvilerde velhasil tum yiyceklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?