70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım sana yakışıklı cool ama sadık biri yakışır eyüp kim kıızzzz

Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 63,9 kg
bu hafta kilo :63,5 kg
giden:400 gr.
toplamda gelen :700
hedef kilo : 55 kg

tebrikler canim
oyle canim sukretmek lazim insanlaR yillarca gelemiyo ben senede 2kere gidiyorum
günaydın kızlar

kilo bildirimi:
BAŞLANGIÇ:86

GEÇEN HAFTA:73.0
BU HAFTA:72.0

giden:1 kg
gelen:0

toplam giden:14
ayy çok mutluyum ramazan gireli 4 kg verdim çok sanki ...
tebriklerr
insaallah veririm canim
Kilo Bildirimi....

Başlangıç:73.4
Geçen Hafta:69.4
Bu Hafta:68.9
Giden:500 gr
Toplam Giden:4.5
tebrikler canim
aslinda oyle canim millet bir hafta zor tatil yapiyo 16gunde iyidir dimi
insaallah veririm canim
tebriklerrr
Kızlar k.bakmayın ben biraz geç kaldım :)

başlangıç kilo: 78
geçen hafta : 64
giden : 1,000
top.giden :15
hedef :55
işte böyle
tebrikler
yalniz degilsin canim bende aksam tatrilcam ve +bekliyorum 1haftadir hep +daydim cunku
aynur oda guzel canim ben bu hafta ne istersem yedim okadarki dun gece 1de koca bi kase patlamis misir yedim sahurdada 3dilim kek ve 1paket katkat yedim bir bardakta sut ictim onunla Oruc tutuyorum
bu hafta kendime izin verdim hergun Pasta yedim 3gun baklava yedim yani ne isetrsem onu yedim ve bugun aksam iftar itibariyle tekrar basliyorum SIKI diyetime bakalim haftaya ne olur
o kadar vermişim 9 kilo mu durdurcak beni

doğru aslında kalori eksiğim kalınca direkt meyve yiyorum ondan da olabilir :26:

sevdicekten güzel sözler duyulunca mutlu olunuyo tabi

9kilo bizi durduramaz canim verip kultulcaz

esim dun diyo cok zayifladin yeter birak daha istemiyorum hadi canim dedim dimi iddeayi kaybedeyim diye diyosun olmaz vercem kilolari

sadık olsun yoksa keserim totoşunu benim işkenceler meşhurdur eyüp benim sevdicek ama o bunu bilmiyo eyüp değil aslında adı ama biz ona eyüp ismini koyduk topikcek

belli belli baya meşur senin işkenceler o zaman sen çıtır ol o da seni görünce çatırdasın tatlımm o zaman eyüpe kavuşma yolunda senin yanındayım canım

öyle ablacım valla pes etmek yok sonuna kadar gitcez sakın dinleme kocişi bana da diyolardı 15 kilo verdin yeter daha ne vercen diye ama dinlemedim devam ettim 26 kiloyu buldum şimdi de verdikçe güzelleşiyosun devam et demeye başladılar

belli belli baya meşur senin işkenceler o zaman sen çıtır ol o da seni görünce çatırdasın tatlımm o zaman eyüpe kavuşma yolunda senin yanındayım canım

ay bebeğim çok teşekkür ederim eriycek beni görünce eriycek bütün topik beni eyüpe kavuşturmaya çalışıyo ne güzel seviyorum sizi ya iyi ki varsınız

Son düzenleme:
ay bebeğim çok teşekkür ederim eriycek beni görünce eriycek bütün topik beni eyüpe kavuşturmaya çalışıyo ne güzel seviyorum sizi ya iyi ki varsınız

erimek ne kelime bayılcak bitcek sana bizde seni seviyoruz aynurcummm hepimiz fit olcaz herkes görcekkkk :13:
tatlım ben şimdi sauna eşofmanlarımı giyip temizlik yapcam belki erir yağlar hadi kendinize iyi bakın döndüğümde daha da zayıf olun

tamam tatlım kolay gelsin iyice eri de gel

aynen oyle aynurcum cok guzel olcaz biz
sen ver 9kiloyu daha gor bak eyup pesinde pervane olcak aynur aynur diye pesinde gezcek

kizlar ya burayami mahsus yoksa heryerdemi ayni bilmiyorum ama netten baya arastirma yapptik esimle ve cogu seyde domuz yagi yada icki katili oldugunu bulduk dun esim dondurma yiyodu icindekilere baktimonunda icinde var ve bu bi dunya devi okadar cok seyde varki ne yiycegimizi bilemiyoruz artik bizde kara verdik simdi icinde katki maddesi olmayan bulup devamli onu tuketicez peynirde cikolatada biskuvilerde velhasil tum yiyceklerde

merhabalr ben geldımm
oglusum uykuda sıze bakım dedımmm
evet yanlıs duymadınız eskı dostlar yenı arkadaslarrrrr dogurdumm hemde catır catır normal dogummm
cok sukur paşam koynumda ben saglıgıma kavustum yanı dıkıslerden dolayııı cok sukurrr
vee en onemısı yanı sızın le ılgılı konu olan k lerımm bugn 11 gunluk olduk vee
dogum 84,5 la gırdım bugn tartıldım vee 76 ,2 geldımmm
8,3 kgg m gımıs bulunmakta haydı hayılrısı korsemı gıyıyorum fazla serbetlı tatalı tuketmemey calısıyorum bol emzırıyor bol su ıcıyorumm ıste bole ve bol yesıllık yemeye calısıyorumm ee varmı onerılerınız ara ara burdayım artıkın tammı lısteye den sıldısenı 9 ay aradan sonra ekleyın yenıden benıııı:18::18:

öyle valla ablacım ne yiyeceğimizi şaşırdık ben koyverdim ilgilenmiyorum artık

hoşgelddiiiiinnnn suzan ablacııımmm eylülden beri gelemiyodum ben de tekrar 1 aydır burdayım gelince öğrendim hamile olduğunu maşallah sen iyi kilo verirsin bu aralar alperenle iyi olun da kilo hiç önemli değil ekliyorum seni de listeye haftaya normal bildirimini yaparsın hayatım

selam kizlar
özledim sizi gelemiyorum cok yorgunum bitkinim
birazdan cikip oglani da alcam esim diyor noldu sana gözlerinin alti kararmis uyku düzenimde yok
diyorum bi ara vereyim ramazani bayrami atlatikdan sonra insallah geri araniza gelirim:26:
birde isyerindede insaat var ozaman biter bildirim yapmiyayim zaten bi ileri bi geri gidiyorum degisen birsey yok sizleri özliycem ama tam burda olamayincada olmuyor
öptüm cok kendinise iyi bakin beni unutmayin emi

selam kızlar kime bildirim yapıyoruz

başlangıç:85
geçen hafta :72
bu hafta:71.5
giden:500 gr
toplamda giden:13.5
hedef:70

walla yiyoruz bizde canım ama yoktur yazıyor..ondan yiyoruz..
Allah uzun ömürler wersin canım..bebeğini emzir bol bol canım..kilo gidiyor ozaman..
ya suzim hani bana söz werdin yap bildirimini..
selam kızlar kime bildirim yapıyoruz

başlangıç:85
geçen hafta :72
bu hafta:71.5
giden:500 gr
toplamda giden:13.5
hedef:70

Kimyacı olaraktan öhömm canım kodları kontrol etsekte farketmiyo sığır veya domuz aynı kodda olabiliyo. O kadar fazla katkı maddeleri var ki nerelerden elde edildiğini tahmin edemiyosun bile. Çikolata vs bunlarda emülgatör olarak soya kullanılıyosa bi derece güvenebilirsiniz. Babamında kendi çapında bi dükkanı var adam valla ne satcağını araştırcam diye canı çıkıyo adam gibi ürün yok piyasada :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…