70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım demek böylesi hayırlıymış inşallah hayırlı insanlar çıkar karşına

amin tatlım

ellerine sağlık canım çok hoş olmuş

homili gırtlak ye ye sonra betül kötü liste yapıyo de
hem sana çok kızdım insan bi 300 gram az verir
birinciliğimi alıyosun bi de dırdır yapıyosun
küstüm bi kerem sana bundan sonra daha dikkatli ol lütfen ben birinci olcem

abooo listede birinci olmusum ama sondan birinci
eline saglik canim betulum goruyomusun listeyi sen yapiyoken liste basiydim simdi liste sonu

biriniz listeyi yapmamamdan memnun diğeri yapmamdan
ne etsem bilemedim
bu sonunculuk sanırım seni gaza getirir canım hadi toparla kendini

Slm kızlar suzide benim gibi ara vermiş
Betüşle ballı iyi kilo vermiş betüş ayağına taş bağla canım uçacan yakında müzü az vermiş gene fyemiş ffıstıklar lokumlar ece bacı hep birinciydin nettin sen canım uyma o kocaya listeyi yapan değişmiş 1 haftadır telden bile okumaya vaktim kakmıyor sizi
Geçen sabah otobosta uyuyan kalmışım konak meydanında buldum kendimi ballım dedim bu bacı için bi balık ekmek yiyeyim ama vaktim yoktu
Ah varya hepinizi nası özledim bilseniz ama ayakta bile uyuma potansiyelim varken böle daha ne kadar devam edebilecem bilmiyorum suzimle beni bi yatağa atsınlar günlerce uyuyup çökertelim yatağı

ınsl sagol cnm unutmaz ısem uykusuzlukdan bıldırım yaparım ınsll dua ıle cnm benmm cok optumm

walla yiyoruz bizde canım ama yoktur yazıyor..ondan yiyoruz..

Allah uzun ömürler wersin canım..bebeğini emzir bol bol canım..kilo gidiyor ozaman..

ya suzim hani bana söz werdin yap bildirimini..

amın cnm ınsl bol ca emısıyoruz ınsl da ole olurrrrrrrrrrrr

amın cnm sagolsınn ınsllll

ayyy canım benimmmm hoşbulduuukkk iyiki de gelmişimmm çook mutluyum sizinle sizinle fit olcammmm

anlaşmayı unutmadım guzum çaktırma

abooo listede birinci olmusum ama sondan birinci
eline saglik canim betulum goruyomusun listeyi sen yapiyoken liste basiydim simdi liste sonu

her şeyi alt üst ettim bi liste yaptım dünya tersine döndü valla bi beni etkilemedi işte hala ortalarda sürünüyom

öhhöömm haftaya ben birinciyim şekerim hiç heveslenmeyin

ınsl sagol cnm unutmaz ısem uykusuzlukdan bıldırım yaparım ınsll dua ıle cnm benmm cok optumm

olur gider o hiç sıkma canını unutursan da canın sağolsun ablacım

iyiyim tatlımm bugün çok giremedim özledim hepiniziiii sizi çoookk seviyorumm

aaalama ama ben de aalarım bak biz de seni seviyoruz bitanem
ayyy canım benimmmm hoşbulduuukkk iyiki de gelmişimmm çook mutluyum sizinle sizinle fit olcammmm

burdan çıtırlar olarak mezun olcaz üniversite mezuniyetimden önce olcak mı bakalım

gelmemmi Hemde nasil gaza geldim
evet canim uymak yok artik

haftaya duzelirim canim hazirla kendini haftaya benim birinci

kizlar sinir oldum bugun hatta sinirden agladim bile
oglen kizima corba yedircektim dolapdan almaya gittim benim buzdolabinin buzluk kismi asagida ve corba en ust bolumundeydi nasil oldu anlamaadim bianda elimden kaydi tum dolabin ici hali mutfak dolaplari kapi ustum hertaraf corba halida buzdolabinin altinda esimde uyuyodu gel yardim et dedim digerlerini yapayim sonra orayi yaparmisiz kapinin en girisinde dolap var dedigi mumkun degil tek basina yapmaya basladim sonra tabi cok zorlandim cok az biyeri kaldi ama dolabin ustunde bisey unutmusum obiyere dustu kirildi sese uyandi pasamiz geldi biseydedi sinirden hatirlamiyorum bile sadece gormuyomusun hali ya dedim cikarttik Aldi disari goturdu ben mutfagi temizlemeye basladim buseferde cocuklar durmuyo onlara konusuyo annesini getirtcekmisde annesi onun hakkini bakicakmis ay bide ona sinirlendim sanki dedim annen salliyoduda cocuklari versen sallardi diyo aldim ikisinide gittim uyuttum cocuklar uyudu istersen sende uyu dedim hala uyuyo cocuklar Uyanik isler duruyo iftarlik yemek daha yok off cok isim var orucluymus sanki biz degiliz hayretbisey ya

Ah canim ya ne kadar action dolu bi hayatin var senin

Canim benim erkekler bazen o kadar raht oluyorlar ki... İnsan kriz geciriyor.sana desem sende rahat ol.dunya yansa umrunda olmasin. Cok da mutlu olursun amaaaa biz kadinlar yapamiyoruz.hele evde cocukta varsa evin butun sorumlulugunu omuzlarimiza aliyoruz... Sonra yaslaniyoruz. Neyse canim kendi canini sikma...

İftar menumu yaziyorum.bu arada regl oldum. Vatana millete hayirli olsun...oruclu gibi devam etmeyi dusunuyorum. Tam vucudum oruca alisti. Salmiyayi kendimi...
1kase suzme mercimek corbasi
100 gr somon soslu
3 parca haslama brokoli
1 kucuk haslama patates
1 posiyon limonlu yesil salata
2 bardak zero cola
1 kuru kayisi
Daha ne yesem acaba dusunuyorum)

Ah canim ya ne kadar action dolu bi hayatin var senin
oyle canim

mumkun degilki canim elimde degil takmamak aksma Kadar uyudu aksam uyandi iftara 2saat kala iftari yapti sonrada ban diyo bugun kirdimmi seni ozurdilerim yok Boyle bisey ya saka gibi

ben hala bekliyorum regli ugramiyo bana neolduysa

ben de 71 kiloyum 65 olmaya kararlıyım bakalım ne kadar zamanda ulaşıcam hedefime

çok faydalı bir paylaşım :)

bugün acısını çıkardım bebeğim taşa gerek kalmadı

öhhöömm haftaya ben birinciyim şekerim hiç heveslenmeyin

ben yediklerimle şimdiden kaybettim zaten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…