70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar biraz once tartiya ciktim ve inanamadim bence suan verdigimiz kilolar gercek degil yada Sudan kaybediyoruz ac oldugumuz icin oyle cikiyoruz 2gunde 1700gr vermek bence mumkun degil nasil olur anlamadim buyuk ihtimal Sudan kaybediyorum aksam 1litre sahurdada 1litre su iciyorum ama anlamadim gercek kilom ramazandan sonra belli olucak herhalde

Kizlar ben malum regliyim oruc tutamiyorum. Feci sekilde cozuttum gibi geliyor. Sabahtan beri yediklerimi yazayim
Sabah 1 dilim ruseymli ekmek ustune de labne peynir surdum.
2 tane de siyah zeytin
Oglen 2 tane probiotic kayisili yogurt
1 porsiyonsemiz otu yemegi
2 yemek kasigi yogurt
5 badem 5findik
Arada 2 adet seftali
Aksama dogru yarimporsiyondan biraz fazla kazandibi
Iftarda yarim porsiyon tavuk cigeri ve 1 kase cacik
Cok mu olmus ya su kazandibi olmasaymis iyi olacakmis ama.... olan oldu artik kazandibi midemde yerini coktan aldi. Coook pismanim coook. Ilk 2 gun sporda yapamiyorum. Ben bu hafta artilarimi gorucem yoksa; ((((

MRB ARKADAŞLAR.ben 1.63 boyunda 70 kiloyum .60 kilo olmak istiyorum.grubunuza katılmak istiyorum.ramazanda nasıl besleniyorsunuz.cuma günü tekrar bildirim yapcm.beni de alır mısınız?????

MRB ARKADAŞLAR.ben 1.63 boyunda 70 kiloyum .60 kilo olmak istiyorum.grubunuza katılmak istiyorum.ramazanda nasıl besleniyorsunuz.cuma günü tekrar bildirim yapcm.beni de alır mısınız?????

Hosgrldinnnn merak etme 60 olursun. Geçmis mesajlara bak genelde neler yendigi yaziyor canim

kızlar bende temizlik yapıorum enerji ahrcıorum da nerde zarrlı şey varsa canım onu çekio ve yyorum da.
napcam bilmem.
eşimle iddaya girdik bayrama 5 kilo vermeliyim

bence fazla değil ben bunlardan daha çok da yiyorum abzen
gerçi ben diyet yapmıorum yedikelrime bakılırsa
ben fena cozuttum
kazandibide sütlü sonuçta böle düşün
bikaç gün daha dikkatli olursun
sen yine kazandibi ebn 3 gün içinde nerdeyse 3 tane supangle yedim
benim acilen kendime gelmem egrek
ben emziriyorum minik bebeğim var ondan çok da sıkı bişiler yapamıorum ama tatlıya düşkünlüğümü dizginlemeliyim

Ellerine sağlık canım, 1 satırın lafı bile olmaz.
Kilo veren tüm kızçelere de tebriklerrr
Geçmiş olsun canım, görünmez kaza işte, sinirlenme sen yine de, klasik erkek milleti işte, ne diyebilirim ki, Allah tez zamanda merhamete getirsin kalbini de, sana yardım etmeye başlasın inşallah.

ben de 71 kiloyum 65 olmaya kararlıyım bakalım ne kadar zamanda ulaşıcam hedefime
Hoşgeldin canım.

Çok da cozutmamışın be canım, sütlü tatlı nihayetinde, devamını getirmezsen problem olmaz.

Hoşgeldin canım,
Ramazanda ağır şeyler yememeye çalışıyoruz, sebze ağırlıklı beslenmek lazım, şerbetli tatlılardan uzak durmak lazım, illa tatlı yiyeceksen sütlü tatlıları tercih et, bir de iftar ve sahurda 8 bardak su içmeye çalış.

maalesef canım bizde etiketlere bakıyoruz ama ne kdr güvenilir bilimiyorum
artık bildik markaları kullanmaya çalışıyoruz
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
unutmayız canım dikkat et kendine
bende meyvelerden muzdaribim ececim
ramazanda biraz abarttım meyve olayını ve kilo vermeyi engelliyor geç saatte yenen meyveler
hayırlısı olsun canım hakkında

tebrikler canım..afiyet olsun..ne güzel hep beraber daha zewkli olmuştur iftar..
inşallah canım inşallah bırakmayız..ben kendimden korkuyorumda bu sefer yapmam lazım diyorum..
yaklaşık 75 kişi iftar açtık çok güzel oldu gerçekten
komşularımızla tanıştık kaynaştık
ellerine sağlık aynurcum
kilo verenleri tebrik ediyorum
bencede sudan gidiyor canım
bakalım ramazan sonrası görecez gerçekleri
abartmamışsın canım afiyet olsun
Günaydın kızlar...

günaydın ayşecim

günaydın güzel haftalar hepinize
nerdesiniz kızlar
in cin top oynuyo

Canim sen emziriyorsan zaten kalori yakimin fazladir. Tatli san fazla dokunmaz tabii abartmazsan. Ben 2 aya kadar tup bebege baslicam. Su anda rapor islemleriile ugrasiyorum. Tedavi oncesi ne kadar kilo verirsem o kadar iyi olacak. Tup bebekte kiloda cok onemli. Zaten kullanilan ilaclar en az 3-4 kilo aldiriyor. Kimisi dha fazla almis. Benim kendimi kasmam lazim. Ama iste tatliyi cok seviyorum. Nerden alismisiz su tatliya.

selam canlarım ya ben rüyamda tekrar kilo aldığımı gördüm eski halime gelmişim sabah sıçrayarak uyandım berbattı :18: sonra kendi kendime bi şarkı söylemeye başladım şarkıdaki pişman sözü yerine şişman dedim yanlışlıkla sonra da buraya geldim beğenilerden girmedim konuya, topik adına tıklayarak gireyim bu defa da dedim demez olaydım yanlışlıkla 90+ grubuna girmişim tesadüftür dimi bunlar ya malum oluyosa :18:

ayy aman Allah korusun canım sen diyete ara filan verme bak

ayy aman Allah korusun canım sen diyete ara filan verme bak

yok canımm verir miyim hiç ölüyodum korkudan rüyamı başkasına anlatsam niye bu kadar korktun diye dalga geçer ama ağlıcaktım az daha uyanınca korkudan tartıldım kiloda değişme var mı diye ama 69.8 çıktı aynıyım çok şükür ama 4 gündür spor yapamıyorum belimde öyle bi ağrı var ki doğru düzgün yürüyemiyorum bile

belki vicdanın rahatsız ediyodur seni:)senin boyun kaçtı aynurcum :)

ne güzel uzunmuş valla:)

kilo açısından baya avantajlı ama bazı dezavantajları da var 5 cm topuklu bi bot giydim kışın erkekler noldun sen gulyabani gibi dediler psikolojileri bozuldu boyu 1.75 olan bi arkadaş uzak dur benden dedi ama genel olarak memnunum kilom abartılı durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…