kilo açısından baya avantajlı ama bazı dezavantajları da var5 cm topuklu bi bot giydim kışın erkekler noldun sen gulyabani gibi dediler psikolojileri bozuldu boyu 1.75 olan bi arkadaş uzak dur benden dedi ama genel olarak memnunum kilom abartılı durmuyo
benimde 1.72 ama dediğin gibi topuklu ayakkabıyı rahatça giyemiyosun :) kilo olunca bide dev gibi oluyosun :)
topuklu giyemesek de güzel oluyoz ama bi de ince olursakevet fazla kilo da hoş durmuyo çikin oluveriyoz dev gibi gerçi kısa olunca da yakışmıyo kilo her türlü çikin ben 90+ kilodayken 1.60-1.65 arasındaydım düşün artık görüntüyü
çok zor tatlım bilirim çok zorlanıyor insan ben çok kiloluydum düşün yani yürürken göbeğim sallanıyodu çok çirkin bi görüntü allam ya
bi de sıfırlanan özgüveninsanların yüzüne bakamazdım çirkinim diye zayıfladıkça farkediyo insan "ne güzel bi yüzüm varmış" diyosun o dönemler büyük kayıp
selam canlarımya ben rüyamda tekrar kilo aldığımı gördüm eski halime gelmişim sabah sıçrayarak uyandım berbattı :18: sonra kendi kendime bi şarkı söylemeye başladım şarkıdaki pişman sözü yerine şişman dedim yanlışlıkla sonra da buraya geldim beğenilerden girmedim konuya, topik adına tıklayarak gireyim bu defa da dedim demez olaydım yanlışlıkla 90+ grubuna girmişim tesadüftür dimi bunlar ya malum oluyosa :18:
yok canımm verir miyim hiç ölüyodum korkudanrüyamı başkasına anlatsam niye bu kadar korktun diye dalga geçer ama ağlıcaktım az daha uyanınca korkudan tartıldım kiloda değişme var mı diye ama 69.8 çıktı aynıyım çok şükür ama 4 gündür spor yapamıyorum belimde öyle bi ağrı var ki doğru düzgün yürüyemiyorum bile
selam canlarımya ben rüyamda tekrar kilo aldığımı gördüm eski halime gelmişim sabah sıçrayarak uyandım berbattı :18: sonra kendi kendime bi şarkı söylemeye başladım şarkıdaki pişman sözü yerine şişman dedim yanlışlıkla sonra da buraya geldim beğenilerden girmedim konuya, topik adına tıklayarak gireyim bu defa da dedim demez olaydım yanlışlıkla 90+ grubuna girmişim tesadüftür dimi bunlar ya malum oluyosa :18:
MRB ARKADAŞLAR.ben 1.63 boyunda 70 kiloyum .60 kilo olmak istiyorum.grubunuza katılmak istiyorum.ramazanda nasıl besleniyorsunuz.cuma günü tekrar bildirim yapcm.beni de alır mısınız?????
Kizlar ben oruc tutamiyorum ya regliyim. Sacma sapan seyler yiyorum. Ne yefigim belli degil.
Sabah 4findik 4 badem 2 kuru kayisi
1 simit, 1 kk. Kadar beyaz peynir, 2 dilim salatalik, yarim domates, 4 siyah zeytin, 2 fincan sutlu kahve
Oglen yarim porsiyon dondurmali irmik tatlisi
Arada 1 seftali
Aksam 1 dilim labneli ekmek 2 tane siyah zeytin.
Simdi de kuru kuru sekersiz cay iciyorum((((
Günaydın kızlarrr,
güzel bir gün olsun inşallah
bende aynı durumdayım kuzum saçma sapan tatlılar şekerler bakalım sonuç ne olacak :)
Ben durulmaya karar verdim. 5 kilo verdim. En az daha 5 kilo vermem lazim kendimi kaybetmemem lazim. Canim artik silkinerek kendimize gelmeliyiz.
günaydınnnn canlarımmmnasılsınızzz
Ya ben size bisey sorcam bilirsiniz siz bence. ben 20 yasindayim gecen seneye kadar yuzumde sivilce cikmazdi. simdi kuçuk kuçuk çikiyo cildim bozuldu. Neyse esas sorun su, yüzümde küçücük renksiz kabarciklar cikiyo nokta gibi kabariklar ve gecmiyo yayiliyo yag mi bunlar ne yaa nasil gecer cildiyeye gitcem ama ya gecmezse:18:
ayyy canım benim kıyamamkız yanlış yorumlamışsın rüyayı bu kiloları artık anca rüyanda görürsündemek sakin ol tatlım sen çıtır olcan merak etme sonra hepimiz olmayan göbeklerimizi atcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?