70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde 1.72 ama dediğin gibi topuklu ayakkabıyı rahatça giyemiyosun :) kilo olunca bide dev gibi oluyosun :)

benimde 1.72 ama dediğin gibi topuklu ayakkabıyı rahatça giyemiyosun :) kilo olunca bide dev gibi oluyosun :)

topuklu giyemesek de güzel oluyoz ama bi de ince olursak evet fazla kilo da hoş durmuyo çikin oluveriyoz dev gibi gerçi kısa olunca da yakışmıyo kilo her türlü çikin ben 90+ kilodayken 1.60-1.65 arasındaydım düşün artık görüntüyü

çok zor tatlım bilirim çok zorlanıyor insan ben çok kiloluydum düşün yani yürürken göbeğim sallanıyodu çok çirkin bi görüntü allam ya

çok zor tatlım bilirim çok zorlanıyor insan ben çok kiloluydum düşün yani yürürken göbeğim sallanıyodu çok çirkin bi görüntü allam ya

bi de sıfırlanan özgüven insanların yüzüne bakamazdım çirkinim diye zayıfladıkça farkediyo insan "ne güzel bi yüzüm varmış" diyosun o dönemler büyük kayıp

Ay canim ya çok taktik bence. Bu gece bende 56 beden elbise aldigimi gördum herkes bana bakip küçümsuyodu iyicene kafayi yedim galiba

Ya ben size bisey sorcam bilirsiniz siz bence. ben 20 yasindayim gecen seneye kadar yuzumde sivilce cikmazdi. simdi kuçuk kuçuk çikiyo cildim bozuldu. Neyse esas sorun su, yüzümde küçücük renksiz kabarciklar cikiyo nokta gibi kabariklar ve gecmiyo yayiliyo yag mi bunlar ne yaa nasil gecer cildiyeye gitcem ama ya gecmezse:18:

ayyy canım benim kıyamam kız yanlış yorumlamışsın rüyayı bu kiloları artık anca rüyanda görürsündemek sakin ol tatlım sen çıtır olcan merak etme sonra hepimiz olmayan göbeklerimizi atcaz

Kizlar ben oruc tutamiyorum ya regliyim. Sacma sapan seyler yiyorum. Ne yefigim belli degil.
Sabah 4findik 4 badem 2 kuru kayisi
1 simit, 1 kk. Kadar beyaz peynir, 2 dilim salatalik, yarim domates, 4 siyah zeytin, 2 fincan sutlu kahve
Oglen yarim porsiyon dondurmali irmik tatlisi
Arada 1 seftali
Aksam 1 dilim labneli ekmek 2 tane siyah zeytin.
Simdi de kuru kuru sekersiz cay iciyorum((((

bende aynı durumdayım kuzum saçma sapan tatlılar şekerler bakalım sonuç ne olacak :)

selam kızlar
nasılsınız?listeye girmedim bu hafta bütün hafta yazamıyorum sadece bildirim yapmaya gelmek istemedim bide en son sonuncu olunca hiç hevesim kalmadı
maşallah güzel kilolar verilmiş tebrik ediyorum hepinizi

selam kızlar hiç keyfim yok bugün yine

ben yüzümü aldırdıktan sonra öyle oldu 18 yaşına kadar tek 1 sivilcem yokken aldırdığımın ertesi günü beyaz-kırmızı karışık noktacıklar doldu suratım bi de onları elleyince hoop gelsin izleri bi arkadaşımın tavsiyesiyle lorealin yüz temizleme jelini aldım iyi temizliyo çoğu geçti şimdi arada bikaç tane çıkıyo o kadar ama şu an izleriyle uğraşmaktayım buydu aldığım umarım işine yarar

öyle mi dersin :26: peki o zaman zayıflayalım bi güzel sonra olmayan göbekleri atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…