bende aynı durumdayım kuzum saçma sapan tatlılar şekerler bakalım sonuç ne olacak :)
Canim vericez tabii. Bu sefer yilmak yok. Senin boy kilo kacti.aynen canım..:)benimde 7 kilom kaldı canım inşallah verebiliriz:)
selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ...ben doğal olarak çıkmam zorunda kaldım buradan.başdönmelerim oğlumun hastalığı vs.
tatilimizide iptal ettik.oğluşum için.kilo felanda vermedim almadımda ....
bi doktora gittim tavsiyeyle karnıma hergün iğne yapıyordum verdiği diyeti uyguluyordum.zayıflatır gb oldu ama ben 4. gün yataklık oldum halsizlikten.okadar yorgundumki vucudum ağrıyordu sanki.ağlayacak halim bileyoktu .
2gün yatakta yattım sonra iyi olunca birdaha bu diyeti yapmam dedim.ve o doktoruda bıraktım.işte benden böyle siz neler yapıyosunuz
ya ben şu kalori sayma işini abarttım psikopatlaştım iyice :26: elimde olsa 1 üzüm tanesinin kalorisini hesaplıcamneyse ben biraz ara vercem saymaya, yine dikkat edicem yediklerime aynı şekilde devam etcem ama kalorilerini saymıcam yoksa benim psikolojik durum iyi görünmüyo
selam kızlarhiç keyfim yok bugün yine
ben yüzümü aldırdıktan sonra öyle oldu 18 yaşına kadar tek 1 sivilcem yokken aldırdığımın ertesi günü beyaz-kırmızı karışık noktacıklar doldu suratımbi de onları elleyince hoop gelsin izleri bi arkadaşımın tavsiyesiyle lorealin yüz temizleme jelini aldım iyi temizliyo çoğu geçti şimdi arada bikaç tane çıkıyo o kadar ama şu an izleriyle uğraşmaktayım buydu aldığım umarım işine yarar
Eki Görüntüle 762771
öyle mi dersin :26: peki o zaman zayıflayalım bi güzel sonra olmayan göbekleri atarız
ya ben şu kalori sayma işini abarttım psikopatlaştım iyice :26: elimde olsa 1 üzüm tanesinin kalorisini hesaplıcamneyse ben biraz ara vercem saymaya, yine dikkat edicem yediklerime aynı şekilde devam etcem ama kalorilerini saymıcam yoksa benim psikolojik durum iyi görünmüyo
Geçmiş olsun canım, önce sağlık, gerisi hallolur.selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ...ben doğal olarak çıkmam zorunda kaldım buradan.başdönmelerim oğlumun hastalığı vs.
tatilimizide iptal ettik.oğluşum için.kilo felanda vermedim almadımda ....
bi doktora gittim tavsiyeyle karnıma hergün iğne yapıyordum verdiği diyeti uyguluyordum.zayıflatır gb oldu ama ben 4. gün yataklık oldum halsizlikten.okadar yorgundumki vucudum ağrıyordu sanki.ağlayacak halim bileyoktu .
2gün yatakta yattım sonra iyi olunca birdaha bu diyeti yapmam dedim.ve o doktoruda bıraktım.işte benden böyle siz neler yapıyosunuz
Nasılsın Handecim?40 yıld bir geliyorum kimse yok
Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah
Akşam ben yine kaçamak yaptım, eşim lokma almış, yemeden duramadım abarttım, tüm gece de uyuyamadım doğal olarak:18::18::18:
Cumaya 2 kala dikkat edelim bakalım kızlar, inşallah herkes istediği rakamı görsün
Canim vericez tabii. Bu sefer yilmak yok. Senin boy kilo kacti.
Ben 168 cm.ve 65, 5 kg olmak istetigim kilo 57
aynen canim ya dun meyve tabagi yapiyorum tabaga koyduklarimi once tartip sonra kalorisine baktim bendede durum kotu siyirmaya Dogru gidiyorum hafiften
sagol hayatim denicem bakalimmn
Yaaaaa bak iste ben bi ara manyamistim ev arkadaslarima bulastirmistim bu kalori hesabini annem vazgecirdi valla artik yapmiyorum
yaaa kızlar ben çok kötüyüm çookkpazartesi günü tartıldım 69.8 çıkmıştı bugün bi daha tartıldım 70.8 çıktı 3 gündür tuvalete gidemiyorum pazar gününden beri yediklerim hala içimde 1 kilo fazlalık yaptı activia bile fayda etmiyo artık :84: yaa ben hiç bi zaman zayıf olamıcak mıyım yaaaaa :84:
yaaa kızlar ben çok kötüyüm çookkpazartesi günü tartıldım 69.8 çıkmıştı bugün bi daha tartıldım 70.8 çıktı 3 gündür tuvalete gidemiyorum pazar gününden beri yediklerim hala içimde 1 kilo fazlalık yaptı activia bile fayda etmiyo artık :84: yaa ben hiç bi zaman zayıf olamıcak mıyım yaaaaa :84:
doktora gittin mi tatlım bu sebepten?
Kefir denedin mi, aç karnına kefir iç, ama devamlı varsa bu problem, bence de doktora gitmelisin, hormonların çalışmıyor ve tiroit sorunun olabilir.
gittim canım hem de kaç kere :105: doktorlar hiç bişey yapmıyo ki bi ilaç verip yolluyolar o da ya ishal yapıyo ya işe yaramıyo bi ortası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?