70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ...ben doğal olarak çıkmam zorunda kaldım buradan.başdönmelerim oğlumun hastalığı vs.
tatilimizide iptal ettik.oğluşum için.kilo felanda vermedim almadımda ....
bi doktora gittim tavsiyeyle karnıma hergün iğne yapıyordum verdiği diyeti uyguluyordum.zayıflatır gb oldu ama ben 4. gün yataklık oldum halsizlikten.okadar yorgundumki vucudum ağrıyordu sanki.ağlayacak halim bileyoktu .
2gün yatakta yattım sonra iyi olunca birdaha bu diyeti yapmam dedim.ve o doktoruda bıraktım.işte benden böyle siz neler yapıyosunuz

ya ben şu kalori sayma işini abarttım psikopatlaştım iyice :26: elimde olsa 1 üzüm tanesinin kalorisini hesaplıcam neyse ben biraz ara vercem saymaya, yine dikkat edicem yediklerime aynı şekilde devam etcem ama kalorilerini saymıcam yoksa benim psikolojik durum iyi görünmüyo

Canim gecmis olsun. Sagliginiz yerinde olsun da tatile yine gidersiniz. Hepimiz birda kilo vermek istiyoruz ama kilo verirken ilk once sagligimiza dikkat etmeliyiz. Sagliksiz zayif olmak bir ise yaramaz. Sana uygun daha yapilabilir bir diyet uygularsin.

Kizlar bugun yediklerimi yazayim
Sabah 1 dilim ruseymli ekmek, 1 yemek kasigi labne peyniri, 2 siyah zeytin, 1salatalik ve de 1 domates
Arada 2 kuru kayisi 5 badem 5 findik
Oglende 100 gram somon, 3 parca haslanmis brokoli, 1 kucuk boy haslanmis patates yaninda da 2 bardak cola zero
Aksam 1 tabak semizotu yemegi, 1 kasik yogurt
Aradada yarim kase cacik ve yarim ruseymli ekmek yedim
Ustunede 3 dilim kavun yiyerek gunu kapatiyorum.
Ne kadar cok yemisim yine yahu. Icime canavar mi girdi noldu

aynen canim ya dun meyve tabagi yapiyorum tabaga koyduklarimi once tartip sonra kalorisine baktim bendede durum kotu siyirmaya Dogru gidiyorum hafiften

sagol hayatim denicem bakalimmn

Yaaaaa bak iste ben bi ara manyamistim ev arkadaslarima bulastirmistim bu kalori hesabini annem vazgecirdi valla artik yapmiyorum

Geçmiş olsun canım, önce sağlık, gerisi hallolur.

40 yıld bir geliyorum kimse yok
Nasılsın Handecim?
Bu aralar topik iyice sessizleşti haklısın, kızlar kayıplarda.

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah
Akşam ben yine kaçamak yaptım, eşim lokma almış, yemeden duramadım abarttım, tüm gece de uyuyamadım doğal olarak:18::18::18:
Cumaya 2 kala dikkat edelim bakalım kızlar, inşallah herkes istediği rakamı görsün

sanada günaydın hayatım
inşallah dediğin gibi cuma günü biraz daha gitmiştir bu kilolar :)

aynen canim ya dun meyve tabagi yapiyorum tabaga koyduklarimi once tartip sonra kalorisine baktim bendede durum kotu siyirmaya Dogru gidiyorum hafiften

biraz ara vermek en iyisi :26:

sagol hayatim denicem bakalimmn

ağlamaa iyi gelicek bence bi dene bakalım ama sakın o kabartılara dokunma iz kalmasın

Yaaaaa bak iste ben bi ara manyamistim ev arkadaslarima bulastirmistim bu kalori hesabini annem vazgecirdi valla artik yapmiyorum

iyi bi yöntem değilmiş valla gerek yok

yaaa kızlar ben çok kötüyüm çookk pazartesi günü tartıldım 69.8 çıkmıştı bugün bi daha tartıldım 70.8 çıktı 3 gündür tuvalete gidemiyorum pazar gününden beri yediklerim hala içimde 1 kilo fazlalık yaptı activia bile fayda etmiyo artık :84: yaa ben hiç bi zaman zayıf olamıcak mıyım yaaaaa :84:

doktora gittin mi tatlım bu sebepten?

Son düzenleme:

Kefir denedin mi, aç karnına kefir iç, ama devamlı varsa bu problem, bence de doktora gitmelisin, hormonların çalışmıyor ve tiroit sorunun olabilir.

Kefir denedin mi, aç karnına kefir iç, ama devamlı varsa bu problem, bence de doktora gitmelisin, hormonların çalışmıyor ve tiroit sorunun olabilir.

kefir de denedim ama kendim yapamadığım için hazırını denedim hiç bi işe yaramadı annemde var tiroid sorunu benim de değerlerim azcık yüksek çıkmıştı ama doktor bu kadarcıktan bişey olmaz diyip yolladı ilgilenmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…