70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende katılıyım da aranıza tek başına olmuyor bu diyet

Hoşgeldin canım...
bende atıştırmıyom ama tatlıya dayanamıyom işte...bide dediğn gibi kabızlık var sahurda yoğurt yiyom onun içinde iyi geliyor...

günaydın kızlar...
cumaya 1 kala keyifler nasıl bakimm

günaydın tatlım

Hoşgeldin canım...

bende atıştırmıyom ama tatlıya dayanamıyom işte...bide dediğn gibi kabızlık var sahurda yoğurt yiyom onun içinde iyi geliyor...

günaydın tatlım

ben hazır yoğurt yiyemiyorum
kendim yapıyordum
2 hf dır süt alamadım yoğurtta yiyemiyorum

merbaalarr kızlar....
bende aranıza yeni katılıyorum ..bugün başladım diyete ...daim olsun inşaallah..
dha önce iki kere diyetisyene gittim...ikincisinde güzelce kilo verdim...ama seanslar bitince hooop kiloları geri aldım ve şu an 79-80 arasında gidip geliyorum..(
moralim çok bozuk ..ideal kilom 55-60 benm nerden baksanız 20 kg fazlam var maalesef
ve de boğazımı tuttmakta çok güçlük çekiyorum;(
diyetisyenle beraber çok iyiydim ama sonrası hüsraanan

hoşgeldin canım öncelikle bende veremediğimi düşünüyodum diyetisyene gittim verdim 5 kilo geri aldım sonra baktım 86 kilo olmuşum bi anda karar verdim benim vücudumu en iyi ben bilirim neyin bana kilo aldırdığınıda tatlı ve ekmek onları kestim tabi bu esnada arştırdım sürekli karatayın kitabını aldım benim kurtarıcım protein oldu ...bide yulaf kepeği 14 kilo verdim etrafımdakilere göre eridim bittim ama daha var

günaydın kızlar...
cumaya 1 kala keyifler nasıl bakimm
Günaydın canım,
Kilo haricinde herşey iyi canım, şükür.

Hoşgeldin canım, topiğimizin durgun günlerindeyiz, genelde kışın yoğunlaşır burası.

selam kızlar 73.6 kiloyla beni de alın aranızaaaa :)
Selam canım, hoşgeldin.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

bundan dört sene öncesine kadar 55 kilo olamayan ben doğu görevinde okul dışında yapacak bir şeyin olmamasıyla 72 kiloya ulaştım geçen sene eylülde diyetisyene gittim 3 ayda 62 kiloya düştüm ama gel gör kiiiii yerli malı haftasına kadar o güzelim yemekleri börekleri kekleri kurabiyeleri görünce gözüm döndü o günden sonra hızlaaaa kilo almaya devam ta ki bugüne kadar artık düşüşe geçmenin vakti

işte diyeti bırakınca bırakılıyor..boyun kaç canım?bide kaç kilosun?

selam kızlar 73.6 kiloyla beni de alın aranızaaaa :)
hoş geldiniz kızlarrr
valla tatlım güvenilir bi mandıra var oradan alıyorum ama yoğurt çok iyi tabi elde yaptığın daha iyi...
mandıradan alıyosan iyidir
dün eşim tava ypğurt almış hazır yoğurt
kaymağını ayırıyordum elime aldım kaymağı bildiğin plastik gibi
bide iyi bir marka
eşime gösterdim bak kaymak gör diye
o da haklısın almıyalım diyo
ama mecburen alıyoruz işte
Günaydın canım,
Kilo haricinde herşey iyi canım, şükür.

Hoşgeldin canım, topiğimizin durgun günlerindeyiz, genelde kışın yoğunlaşır burası.

Selam canım, hoşgeldin.

ramazandan sonra kilo işlerinide yoluna koyarız canım

ya bende aynı şeyi yaşadım çok iyi bi marka aldım yoğurt gibi değil yani bide bende takıntılıyım kötü marka kullanmam yoğurt ve peynirde özellikle içime sinmezse yemem yani

süpeeeer yahu nasıl verdin 14 kilo ne demek yahu..ben 14 kilo versem ne dehşet olr:)))

ya canan karatayı nişanlımda önerdi ama hala alıp inceliycem okuyacam (
yaklaşık 9 yıldır hep şişkoyum...sadece fiziksel görüntü değil,benim anne anneanne teyze hep şeker kalp hastası babam desen tansiyon kolestrol..yani kalıtsal hastalıklar mevcut ..ve bende de olma riski çok fazla...........
bunun için de istiyorum zayıflamak ...yardım eeeeettttttttt angel

ayşe canım ismim bu arada :) sen o kitabı al bence bi oku sonra kendine bi plan yap ekmek yeme kesinlikle,şeker de aynı şekide yumurta ye sabahları ve yürüyüş yap kendiliğinden gidiyor...ben yulaf kepeği yedim yoğurtla sütle karıştırıp oda iyi geldi bana...ama işin acığı sabah kahvaltısı ve protein bunlara dikkat etmek lazım...ayrıca yeşil çay iç

dediğini yaptım ve canan karatay ın kitaplarını internetten satın aldım :)) bikaç güne gelir inşaallah ve de bana destek olur :)) çok istiyorummmmmmmmmmmmm...ayşecim :)) valla sana da maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…