merhaba kızlar bende katılıyım da aranıza tek başına olmuyor bu diyet
bende atıştırmıyom ama tatlıya dayanamıyom işte...bide dediğn gibi kabızlık var sahurda yoğurt yiyom onun içinde iyi geliyor...ben en azından ara atıştırmalarını bıraktım tatlı vs pek yiyemiyorum normalde çok yerdim
ama meyveyi çok yiyorum fakat tecrübeyle sabit geç vakit yenen meyveler kilo vermeyi engelliyor
bid eramazandan dolayı biraz kabızlık var
günaydın kızlar...
cumaya 1 kala keyifler nasıl bakimm
Hoşgeldin canım...
bende atıştırmıyom ama tatlıya dayanamıyom işte...bide dediğn gibi kabızlık var sahurda yoğurt yiyom onun içinde iyi geliyor...
günaydın tatlım
ben hazır yoğurt yiyemiyorum
kendim yapıyordum
2 hf dır süt alamadım yoğurtta yiyemiyorum
merbaalarr kızlar....
bende aranıza yeni katılıyorum ..bugün başladım diyete ...daim olsun inşaallah..
dha önce iki kere diyetisyene gittim...ikincisinde güzelce kilo verdim...ama seanslar bitince hooop kiloları geri aldım ve şu an 79-80 arasında gidip geliyorum..(
moralim çok bozuk ..ideal kilom 55-60 benm nerden baksanız 20 kg fazlam var maalesef
ve de boğazımı tuttmakta çok güçlük çekiyorum;(
diyetisyenle beraber çok iyiydim ama sonrası hüsraanan
selam kızlar 73.6 kiloyla beni de alın aranızaaaa :)
Günaydın canım,günaydın kızlar...
cumaya 1 kala keyifler nasıl bakimm
Hoşgeldin canım, topiğimizin durgun günlerindeyiz, genelde kışın yoğunlaşır burası.merbaalarr kızlar....
bende aranıza yeni katılıyorum ..bugün başladım diyete ...daim olsun inşaallah..
dha önce iki kere diyetisyene gittim...ikincisinde güzelce kilo verdim...ama seanslar bitince hooop kiloları geri aldım ve şu an 79-80 arasında gidip geliyorum..(
moralim çok bozuk ..ideal kilom 55-60 benm nerden baksanız 20 kg fazlam var maalesef
Selam canım, hoşgeldin.selam kızlar 73.6 kiloyla beni de alın aranızaaaa :)
bundan dört sene öncesine kadar 55 kilo olamayan ben doğu görevinde okul dışında yapacak bir şeyin olmamasıyla 72 kiloya ulaştım geçen sene eylülde diyetisyene gittim 3 ayda 62 kiloya düştüm ama gel gör kiiiii yerli malı haftasına kadaro güzelim yemekleri börekleri kekleri kurabiyeleri görünce gözüm döndü o günden sonra hızlaaaa kilo almaya devam ta ki bugüne kadar artık düşüşe geçmenin vakti
1.60 boyum canım kilomda 73.6
merbaalarr kızlar....
hoş geldiniz kızlarrrselam kızlar 73.6 kiloyla beni de alın aranızaaaa :)
mandıradan alıyosan iyidirvalla tatlım güvenilir bi mandıra var oradan alıyorum ama yoğurt çok iyi tabi elde yaptığın daha iyi...
Günaydın canım,
Kilo haricinde herşey iyi canım, şükür.
Hoşgeldin canım, topiğimizin durgun günlerindeyiz, genelde kışın yoğunlaşır burası.
Selam canım, hoşgeldin.
mandıradan alıyosan iyidir
dün eşim tava ypğurt almış hazır yoğurt
kaymağını ayırıyordum elime aldım kaymağı bildiğin plastik gibi
bide iyi bir marka
eşime gösterdim bak kaymak gör diye
o da haklısın almıyalım diyo
ama mecburen alıyoruz işte
hoşgeldin canım önceliklebende veremediğimi düşünüyodum diyetisyene gittim verdim 5 kilo geri aldım sonra baktım 86 kilo olmuşum bi anda karar verdim benim vücudumu en iyi ben bilirim neyin bana kilo aldırdığınıda tatlı ve ekmek onları kestim tabi bu esnada arştırdım sürekli karatayın kitabını aldım benim kurtarıcım protein oldu ...bide yulaf kepeği 14 kilo verdim etrafımdakilere göre eridim bittim ama daha var
süpeeeer yahu nasıl verdin 14 kilo ne demek yahu..ben 14 kilo versem ne dehşet olr:)))
ya canan karatayı nişanlımda önerdi ama hala alıp inceliycem okuyacam(
yaklaşık 9 yıldır hep şişkoyum...sadece fiziksel görüntü değil,benim anne anneanne teyze hep şeker kalp hastası babam desen tansiyon kolestrol..yani kalıtsal hastalıklar mevcut ..ve bende de olma riski çok fazla...........
bunun için de istiyorum zayıflamak ...yardım eeeeettttttttt angel
Canım zaten senin vki 23 gözüküyor ideal sınırdasın sanırım, boy kaçtı?
ayşe canım ismim bu arada :) sen o kitabı al bence bi oku sonra kendine bi plan yap ekmek yeme kesinlikle,şeker de aynı şekide yumurta ye sabahları ve yürüyüş yap kendiliğinden gidiyor...ben yulaf kepeği yedim yoğurtla sütle karıştırıp oda iyi geldi bana...ama işin acığı sabah kahvaltısı ve protein bunlara dikkat etmek lazım...ayrıca yeşil çay iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?