70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıkıntı valla canım katı şeylerle beslenme canım bi müddet çarba sebze filan tüket.yoğurt iyi geiliyo bana kefir filan dene...

5 yıldır böyleyim ya bi iyi bi kötü hiç tamamen düzgün olmadı her şeyi denedim zayıf olamıcam ben hiç bi zaman boşuna uğraşıyorum insan diyet yaptığı halde 2 günde 1 kilo alır mı yaa

valla canım senin durum çok farklı senin sanırım bağırsaklarında problem var...bence yinede iyi bi doktora git bendede var bu günlerde bakalım nasıl olacak...

inş.cnm saol içime su serptiniz .ne yalan söyliyim gidemediğime çok üzülmüştüm.
Geçmiş olsun canım, önce sağlık, gerisi hallolur.

Nasılsın Handecim?
Bu aralar topik iyice sessizleşti haklısın, kızlar kayıplarda.

saol cnm doğru söylüyosun napalım artık

afiyet olsun canım o lokmalar
yağ olmasınn..
lesli yapıyormusun

kabızlık zor canım ne desem bilemedim herşeyi denemişsin
bendede bu aralar var 3-4 günde oluyor
kilomda hala cumayla aynı

Bende 4-5 gündür tuvalete çıkamadım ama çok şükür ki kilom aynı duruyor. Ama bu sıkıntı çok kötü yaa ne yapsam da düzelmiyor... Üzgünüm çok üzgünüm...

merhabalar kızlar
topiğimiz çok sessiz artık
bi ara yetişemiyoruz diye şikayet ediyorduk
şimdide tam tersi

önceden içtiğim bi ilaç vardı içtiğim zaman şıp diye düzeltir hatta ishal bile yapardı onu içtim hiç bi halta yaramadı ya sabahtan beri ağlıyorum 2 günde 1 kilo almak ne demek ya yarın bi daha tartılcam yarım kilo daha eklenmiş olcak ümidi kestim ya ben bu şekilde hiç bi zaman güzel olamıcam

merak etme canim 1kilonun ne oldugunu biliyosun en azindan ya. eminim sen zaten guzelsindir bikaç kilo fazlan olunca çirkin mi oldun yani. tuvalete cikamynca sagligina üzül görunuse degil. kendi kendine stres yapma derim ben bak yüzdün yüzdun kuyruguna geldin

bende fazla giremiyorum diye uzuluyodum ama goruyorum ki kimse giremiyo kaç gundur iftara misafir geliyo ve yatili kaliyolar valla ayaklarim sisti. dün nisanlim da geldi fazla kilo verme yüzün guzel olmaz diyo teselli etti galiba

Hazır olandan zaten ben kızıma bir ara sürekli içirdim, düzeldi, sen de 1 hafta boyunca tekrar bir denesen canım, aç karnına 2 bardak iç hergün, düzeleceğini düşünüyorum ben.

afiyet olsun canım o lokmalar
yağ olmasınn..
lesli yapıyormusun

kabızlık zor canım ne desem bilemedim herşeyi denemişsin
bendede bu aralar var 3-4 günde oluyor
kilomda hala cumayla aynı
2 kere yaptım işte, devamlı yapsak iyi olacak, Ramazanda iyice tembelleşti metabolizma zaten, bu hafta artı çıkabilirim sanırım

bende fazla giremiyorum diye uzuluyodum ama goruyorum ki kimse giremiyo kaç gundur iftara misafir geliyo ve yatili kaliyolar valla ayaklarim sisti. dün nisanlim da geldi fazla kilo verme yüzün guzel olmaz diyo teselli etti galiba

Canım zaten senin vki 23 gözüküyor ideal sınırdasın sanırım, boy kaçtı?

Sağlık otoriteleri, Vücut Kitle İndeksi değerlerini, normal kilolu, fazla kilolu ve obez şeklinde gruplara ayırmışlardır.
Vücut Kitle İndeksi
18.5 kg / m²'nin altında olanlar Zayıf
18.5-24.9 kg / m² arasında olanlar Normal kilolu
25-29.9 kg / m² arasında olanlar Fazla kilolu
30-39.9 kg / m² arasında olanlar Obez (şişman)
40 kg / m²'nin üzerinde olanlar İleri derecede obez

bende dikkat etmiyom tatlım pek hele misafirlik filan ramazanda olmuyor insan yiyor yani.. tartılmaktan korkuyorum anlıycağın sen yapabiliyo musun?
ben en azından ara atıştırmalarını bıraktım tatlı vs pek yiyemiyorum normalde çok yerdim
ama meyveyi çok yiyorum fakat tecrübeyle sabit geç vakit yenen meyveler kilo vermeyi engelliyor
bid eramazandan dolayı biraz kabızlık var
sen yine başlamışsın bende o da yok

Allah kolaylık versin canım
ramazanın misafirsiz tadı olmuyor ama yatılıda zor tabi

canım boyuna göre kilon ideal sınırlar içinde
kilo olayını çok abartmamak lazım diye düşünüyorum
takıntı haline gelirse zor
herkes 36 beden olacak diye bişey yok
resim eklemişmiydin hatırlamıyorum
ama bence üzme kendini bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…