70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım
evet ben geldim kimse yoktu yalnız kaldım

eskiden muhabbet iyiydi yetişemezdik hatta araya yaz tatili, ramazan falan girince böyle oldu biraz, bayramdan sonra eskiye döner inşallah

kendinden bahset biraz adın ne, yaşın kaç, nerden katılıyon yarışmaya vs. vs.

Herkese merhaba. Aktif bir uye degilim ama zayiflama seruveni motivasyon ve destek gerektirdiginden bundan sonra surekli buralarda olacagim sanirim :) 27 yasindayim, kilom 74.4. Bes gundur dukan diyetini uyguluyorum, simdilik her sey cok guzel gidiyor. Henuz spora baslamadim, yogun calistigim icin spor yapmaya useniyorum acikcasi :) Hayatimda hic bu kadar kilolu olmamistim bu yuzden moralim biraz bozuk ama umutsuz degilim :) herkese bol sanslar :)

merhaba hoşgeldin :)
herkese önerdiğim gibi diyetisyene gitmelisin sağlıklı bir şekilde kilo vermek en doğrusu. umarum hepimiz zayıflarız biran önce:)

wayyyyyyyyyyyyy
5.olmusum bılemm hehheyttttt hem lohusa yım hem dusenlı yıyomm ama asırı ekmek yıyom yaa dogumdan berıı pöffffff neyse bır o kada su ıcıyomm canımmmmmmmmm(kenıdmı motıve edım dımı ama)

elinize saglık cnm lıste yapan ark...

listede benim başlangıç kilom ve toplam giden eksik sanırım yazmadım benim başlangıcım 82
toplam giden 5.6
bu hafta daha iiyi olucak inşallah

Meraba arkadaslar
Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzz....

2gündur izmitte arkadasimda kaldim bugun istanbula geçtim ve 2 gün daha davetliyim. Baskalarinin evinde fazla dikkat edemiyorum ya siz davetliyken napiyusunuz

kilo verenleri tebrik ediyorum

Merhaba bende 73 kılo ya ulaşmışım o kadar dıkkat etmeme rağmen evet 13 kılo vermem lazım nasıl verecegım .Bu konud a yardımlarınızı bekliyorum

haftaya inşallah betülüm.

bizde seni özledik balım..ama zaten gelen giden pek yok ki!kimsecikler olmuyor..

sanada tatlım...
oyy canimm
ay ne güzel sohbet edip dertlesiyorduk dimi
yine konusuruz insallah bool bool

hosgeldin hasret

ah canim insallah güze gecer
benim bu amazan cok güzel gecti sükür
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. diyete 22 Temmuzda başladım.
başlangıç kilom: 80.3
şuan: 79
umarım hep beraber kurtuluruz kilolardan :)
hosgeldiin

hoşgeldin tatlım

kızlar nerdesiniz ya dünden beri uğrayan olmamış :44:
ay ben hi glelemiyorum dogru düzgün
özledim cene yapmayi
ellerine saglik canim listemiz cok güzel

canim dikkat edersen sen cok daha kolay verirsin
davette zor oluyor canim dikkat etmek
Merhaba bende 73 kılo ya ulaşmışım o kadar dıkkat etmeme rağmen evet 13 kılo vermem lazım nasıl verecegım .Bu konud a yardımlarınızı bekliyorum

hosgeldiin buraya takil

merhabalar ben 19 yaşındayım üniversiteye başladıktan sonra düzensiz beslenmeden dolayı falan 60 kilodan 73 kiloya çıktım artık aynadaki görüntümü beğenmez oldum fotoğraf çekilmek korkulu rüyam haline geldi (ki en çok sevdiğim şeylerdi önceden) kilolarımdan kurtulmak eski halime dönmek istiyorum ama bir türlü ne diyeti ne sporu düzene oturtamıyorum.. sanki bana burası yardımcı olacak gibi geldi en azından bir yarış hali ve grup şeklinde bir şeyler yapıldığı için bir sorumluluk hisseder insan beni de aranıza alır mısınız sistem nasıl ilerliyor bilmiyorum ama okul başlayana kadar 10 kilo vermek istiyorum şimdiden teşekkürler

bende 73 kilodayım diyetteyim 10 gündür yediklerimi azalttım ama hergün kesin 1 dondurma yiyorum ona rağmen 3,2 kilo verdim.tabi ilk günler çabuk gidiyo bakalım ne olacak sonra. kiloskop diye bir siteden diyetisyenleri izliyorum bana faydalı oldu belki sizede olur ama en önemlisi azim kafaya takmak ben bu sefer kararlıyım. 12 senelik diyet geçmişim var ya.. bu sefer başarıcam ama istediklerimi makul ölçüde diyete katarak kimsenin azmi tükenmesin inşallah.

hosgeldin 10kilo verirsin vermesine de acele etme bence tekrar alcagina yavas ver bu kadar uzulme canim takinti haline getirme (NOT: diyene bak)

amin canim gercekten istedigini yemediginde patlak veriyo birden yemeye basliyo insan :26: Neler var sitede besin kalorileri diyet listeleri falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…