BEN EVDEN GETİRİYORUM CANIM.ne yaptıysam akşam yanına 1 şişe ayrançalışan bayanlar öglen menulerınız nedır acaba ne yıyosunuz
sen ne kadar surede verdın canım kılolarını
doğum öncesi kiloo derken hamilelik öncesinimi kastettin canım..
tebrikler bugünlerin kıymetini bil meton çok hızlı dikkatedersen 5-6 ayda tığ gibi olursun canım
hoş geldin hasrett
eline sağlık aynurcum
kilo verenleri tebrik ederim
veremeyenlerde bu hafta dikkat edelim verelim
davetlerde bende kaçırıyorum
emeğe saygı lazım dimi ama
günaydınlar hayırlı sabahlar..
güzel bol kayıplı bi hafta diliyorum herkese sağlıklı bi şekilde
ramazanında son 10 gününe girdik
nedense bi hüzün çöktü içime
sevdiğim bir gidermiş gibi
seneye kavuşurmuyuz bilmem .rabbim nasibeder inşallah
bu on günüde en güzel şekilde değerlendiren kullarından etsin rabbim
aminnnn......
benim doğum sonrası kilolar ve tabide doğumdan önceden kalan kilolarım vardı
8-9ayda verdim bu arada 2-3 ay ara verdiğim oldu
1.5 yıldır bu kilodayım 59-62 arası gidiyorum
öncelikle sabır
kilolar hop diye gitmiyor
düzenli beslenme
güzel bi sabah kahvaltısı şart
menüde sebze ,yoğurt,protein şart
ha bide kan tahlilleri yaptırmadıysan yaptırmanı tavsiye derim
benim çok şükür kilo verme dömeminde hiç bir sağlık şikayetim olmadı
vücudumun ihtiyacı olan şeyleri yedim
kendimi tanıtayım
39 yaşındayım
14 yaşında kızım,12 ve 3 yaşında iki oğlum var
çalışıyorum kayseide yaşıyorum
sen neler yapıyorsun kimsin tanışalımmı
Ya nasil olur cumadan beri 2kg almisim napcam neden aliyorum ya. Tamam davette tatli yedim ama 2 kg da alinmaz ki sonuçta 7000 kalori 1 kiloya es deger. cok az yiyorum iftarda neden aldim yaaaZorla verdigim 3 5 grami fazlasiyla 3günde nasil alirim. Ramazandan sonra iyi bi diyet beni bekliyo :18:
Ooohhooooo nerdesiniz be canlar Ramazandan sonra canlanir mi buralar
kızlar hepiniz egunaydın hepimizin guzel sonuclar olacağı bır hafta olsun ınsallah
bugun sabahkı menum
1 dilim börek
Öglen
1 paket (6 adet ) etiform lımonlu
Akşam
bol salata + meyve
Haklisin kaçamaklarimizd çekincek ve kilo verdigimizde tebrik edecek arkadas gerekiyor
inşallah yavrum öyle umuyorum ben de
tatlım menün gerek kalori açısından olsun gerek besin değeri olsun çok düşük geldi bana, 1000 kalorinin altına inmemeye çalış ve aklında bulunsun proteinsiz zayıflamak kas erimesi ve saç dökülmesine yol açıyobi ara ben de bu şekilde yemeye başladım ama çok halsizleştim güç falan kalmaz insanda bi de çalışıyosan kötü olur
şu muhabbete bayılıyorum:
-kızlaaar 100 gr vermişim
+harikasın hayatım
*muhteşemsin bebeğim aynen devam
=az kaldı az başarıcaksın sen bu gidişle
mümkün değil öyle bişey, 2 gündür insanlıktan çıkmış gibi yemiş olsan da imkansız. kabızlık falan var mı? ya da çok tuzlu şeyler yedin mi? ödem olmuş olabilir, gerçi 2 kiloluk ödem olur mu bilmem ama :44: 2 kilo almadığına garanti verebilirim (aldıysan da max 500 gr almışsındır) çok büyük ihtimal tuvalete çıkmadın sen 2 gündür
tabiki canım senin için önemli olan bebişin emmesicanım merhabalr ben hamılelık oncesı bu topık sayesınde ve ırademle tam 14 kg verdım 83 den 69,5 dustum
ve hamıle kaldım hamıslıkde ıse 14,5 kg aldım
3 hafta once normal dogum yaptım ve suanda 75 ,2 kg dım cuma gunu o sekeıld eyanıı ve bende 25 yasındayım eskıle r bılır benıı motıve-spor-ve benn dım ama sımdı bebegımde var sımdılerde dıet dıl kg takıbı ne balsadım emzırdıgım cın oglum oncelıklı ınsll
bu arada bende kayserıdeyım evlatlarını ALLAH bagıslasınn cnm dıkkat edecegımm ama oncelık oglumun emmesıı
yok canım kilo değildir oYa nasil olur cumadan beri 2kg almisim napcam neden aliyorum ya. Tamam davette tatli yedim ama 2 kg da alinmaz ki sonuçta 7000 kalori 1 kiloya es deger. cok az yiyorum iftarda neden aldim yaaaZorla verdigim 3 5 grami fazlasiyla 3günde nasil alirim. Ramazandan sonra iyi bi diyet beni bekliyo :18:
kendine dikkat et canım düzelirler üzülmekizlar cok yoruluyorum bugunlerde basedemiyorum kizim cok fena oldu cok yaramaz bas edilmiyo gece 1den once uyumuyo oglumda ona yakin dis cikartiyo oda gelemiyorum onlarla ugrasiyoken herkes iyidir umarim
Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün olsun inşallah
tabiki canım senin için önemli olan bebişin emmesi
ama benim yaptığım hataları yapma canım süt olur süt çeker diye tatlıları tuzluları götürdüm
sonuçta dombili bi hatun çıktı ortaya
yok canım kilo değildir o
dikkat et sen yine bak nasıl gitmiş
kendine dikkat et canım düzelirler üzülme
günaydın canım
sanada günaydın ayşecim gelmiş gitmişsin
günaydın herkeseee
Bende 70 kiloyum eylülde üniversteye başlycgm ... kilo vemk ıcın Kartay dıytnı arastrdm braz hiç ekmek yemyrm
kızlar hepinize gunaydın o kadar mutsuzum kı anlatamam sıze
normalde 79 kıloyum ama dun bır tartıldım 80 geldım bır tartıldım 78 geldım ben kaç kıloyum anlamadım gitti
kizlar gece sahurda oturaktan bi dustum korumak kendimi korumak icinde elimi kullandim felaket agridi halada tam olarak gecmedi Dogru duzgun yemek yiyemedim oyuzden ama firin sutlac yedim Hemde gece gece simdiden aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?