70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım merhabalr ben hamılelık oncesı bu topık sayesınde ve ırademle tam 14 kg verdım 83 den 69,5 dustum
ve hamıle kaldım hamıslıkde ıse 14,5 kg aldım
3 hafta once normal dogum yaptım ve suanda 75 ,2 kg dım cuma gunu o sekeıld eyanıı ve bende 25 yasındayım eskıle r bılır benıı motıve-spor-ve benn dım ama sımdı bebegımde var sımdılerde dıet dıl kg takıbı ne balsadım emzırdıgım cın oglum oncelıklı ınsll
bu arada bende kayserıdeyım evlatlarını ALLAH bagıslasınn cnm dıkkat edecegımm ama oncelık oglumun emmesıı

Ya nasil olur cumadan beri 2kg almisim napcam neden aliyorum ya. Tamam davette tatli yedim ama 2 kg da alinmaz ki sonuçta 7000 kalori 1 kiloya es deger. cok az yiyorum iftarda neden aldim yaaa Zorla verdigim 3 5 grami fazlasiyla 3günde nasil alirim. Ramazandan sonra iyi bi diyet beni bekliyo :18:

mümkün değil öyle bişey, 2 gündür insanlıktan çıkmış gibi yemiş olsan da imkansız. kabızlık falan var mı? ya da çok tuzlu şeyler yedin mi? ödem olmuş olabilir, gerçi 2 kiloluk ödem olur mu bilmem ama :44: 2 kilo almadığına garanti verebilirim (aldıysan da max 500 gr almışsındır) çok büyük ihtimal tuvalete çıkmadın sen 2 gündür

Ooohhooooo nerdesiniz be canlar Ramazandan sonra canlanir mi buralar

inşallah yavrum öyle umuyorum ben de

kızlar hepiniz egunaydın hepimizin guzel sonuclar olacağı bır hafta olsun ınsallah

bugun sabahkı menum

1 dilim börek

Öglen

1 paket (6 adet ) etiform lımonlu

Akşam

bol salata + meyve

tatlım menün gerek kalori açısından olsun gerek besin değeri olsun çok düşük geldi bana, 1000 kalorinin altına inmemeye çalış ve aklında bulunsun proteinsiz zayıflamak kas erimesi ve saç dökülmesine yol açıyo bi ara ben de bu şekilde yemeye başladım ama çok halsizleştim güç falan kalmaz insanda bi de çalışıyosan kötü olur
Haklisin kaçamaklarimizd çekincek ve kilo verdigimizde tebrik edecek arkadas gerekiyor

şu muhabbete bayılıyorum:
-kızlaaar 100 gr vermişim
+harikasın hayatım
*muhteşemsin bebeğim aynen devam
=az kaldı az başarıcaksın sen bu gidişle

kizlar cok yoruluyorum bugunlerde basedemiyorum kizim cok fena oldu cok yaramaz bas edilmiyo gece 1den once uyumuyo oglumda ona yakin dis cikartiyo oda gelemiyorum onlarla ugrasiyoken herkes iyidir umarim

ya yumurtaliklarimi üsüttum galiba agriyo siskinlik var biraz o yapti sanirim.
Evet ya kimsenin anlamadigi duyguyu ortak yasiyiruzzz

Abime de sinir oldum 8kilo verdi ramazanda o kadarda yiyo Allahin çirozu yaaaaaa

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR

tabiki canım senin için önemli olan bebişin emmesi
ama benim yaptığım hataları yapma canım süt olur süt çeker diye tatlıları tuzluları götürdüm
sonuçta dombili bi hatun çıktı ortaya
yok canım kilo değildir o
dikkat et sen yine bak nasıl gitmiş
kizlar cok yoruluyorum bugunlerde basedemiyorum kizim cok fena oldu cok yaramaz bas edilmiyo gece 1den once uyumuyo oglumda ona yakin dis cikartiyo oda gelemiyorum onlarla ugrasiyoken herkes iyidir umarim
kendine dikkat et canım düzelirler üzülme
Günaydın kızlarr,
Güzel bir gün olsun inşallah

günaydın canım

sanada günaydın ayşecim gelmiş gitmişsin

günaydın herkeseee

günaydın kuzum burdayım

kızlar hepinize gunaydın o kadar mutsuzum kı anlatamam sıze

normalde 79 kıloyum ama dun bır tartıldım 80 geldım bır tartıldım 78 geldım ben kaç kıloyum anlamadım gitti

kizlar gece sahurda oturaktan bi dustum korumak kendimi korumak icinde elimi kullandim felaket agridi halada tam olarak gecmedi Dogru duzgun yemek yiyemedim oyuzden ama firin sutlac yedim Hemde gece gece simdiden aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…