ageçmiş olsun canım ya sütlaç hemde şeker çok susuzluk yapıyor...
1. Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay-ıhlamur-papatya -5i 1 yerde -7 otlu çay önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
hayırlı olsun canım öncelikle bende ekmek yemiyom ama tek başına yetmiyor şekeride tamamen çıkar hayatından,bende kitabını okudum gayet ii yani...
Kizlar sonuclar belli oldu istanbul a gidiyoruuummmm fatih Sultan Mehmet universitesi hukuk fakultesi bekle ben geliyooommm
çook tesekkr ederm Allah razı olsn.. Benım sekerle hıc alakam olmyr amaadetm yaklstgı zamn co az yıyrm.. tuzlu seylrı cok yıyrm ama salata vaz geclmzm yenı baslycgm zaten dıyte hep bırlkte destk olalım benm cok ıhtycm var. Karaty dıytnı hıc önermeynler var korkyrm acıkcası sızce nasl yardm eder msnz?
canım ben karatayı şöle yaptım ekmek yemedim şeker yemedim hiç bi şekilde...arada bi kaçtı tabikide ama dikkat ettim porsiyonumu azalttım ama bana kilo aldıran ekmek bunu anladım.bide yemekten sonra yürüdüm bende anlamadım 14 kilo gitmiş ama daha vereceğim var..bide yulaf kepeği aldım sütle yoğurtla onu yedim..kaç kilosun boyun kaç canım bu arada?
*
yaa :) cok sevndm sızın adınıza ıns bende vereblrm :).. kilom 70-72 oluuyr suan 70 boyum 1.63.. pekı ne kadar yürdnz ? benm yüryk arkdsm yok kück yerde otrym nasıl spor yapcgm bılmyrm
canım ben 45 dakika ya da 1 saat...1 gün arayla yürüdüm ben hergün yürüyemedim..ama bu ara oruç olunca yürüyemiyorum...ama imternette zayıflama hareketleri var burdaki kızlardanda var yapan evdede yapabilirsin...bu arada ben yeşil çay içiyorum mutlaka sanada tavsiye ederim canım.
zayıflama harktlerı dısında bısıkltm var evde spor altı olrk o da ıse yarr degl mi? yeşil cayı acıktan mı aldnz yoksa sallama cay mı ? bu sporu hangı saatlerde önerrsz ve cayı? çook tesekkr ederm b arada gerckten cok mutlu ettnz benı :)
bisiklette olur tatlım ben akşam yemeğinden sonra yapıyodum spordan sonrada 1 kase yoğurt yiyodum yada ayran hangisi varsa...ben iki şekidede kullandım ama sallama daha kolayıma geliyorinşallah verebiliriz canım çok arkadaş var öyle kilo veren yardımcı olurlar hepsi sana
ıns cook tesekkrler :)
ya yumurtaliklarimi üsüttum galiba agriyo siskinlik var biraz o yapti sanirim.
Evet ya kimsenin anlamadigi duyguyu ortak yasiyiruzzz
Abime de sinir oldum 8kilo verdi ramazanda o kadarda yiyo Allahin çirozu yaaaaaa
Bende 70 kiloyum eylülde üniversteye başlycgm ... kilo vemk ıcın Kartay dıytnı arastrdm braz hiç ekmek yemyrm
kızlar hepinize gunaydın o kadar mutsuzum kı anlatamam sıze
normalde 79 kıloyum ama dun bır tartıldım 80 geldım bır tartıldım 78 geldım ben kaç kıloyum anlamadım gitti
kizlar gece sahurda oturaktan bi dustum korumak kendimi korumak icinde elimi kullandim felaket agridi halada tam olarak gecmedi Dogru duzgun yemek yiyemedim oyuzden ama firin sutlac yedim Hemde gece gece simdiden aciktim
oruc tutyrz amanasl olck
yaa kızlar ben bütün ramazan oruç tutamadım kadir gecesinde tutmak istiyorum ama reglime denk gelicek galibatutamıyo muyuz reglde günah mı yoksa kabul mu olmuyo nedir durum :26:
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :26: ahhh o abilerden bi tane de bende varadam oturduğu yerden kilo veriyo ya boy 1.92 ama normal sanırım
hoşgeldin tatlım ekmeği keserek çok iyi ve sağlam bi adım atmışsınbu arada hayırlı olsun hangi üniversiteyi kazandın
dijital tartı öyle oluyo canım eskiden emin olmak için 10 kere çıkıyodum tepesine en çok hangisi çıkarsa onu sayıyodumşimdi de bişey farkettim, tartı ilk çıktığın anda kesin +1 kilo gösteriyo ama farklı birini ölçtükten sonra tekrar çıkarsan gerçeği gösteriyo bu defa ben önce bi kere çıkıyorum sonra annem çıkıyo sonra tekrar çıkıyorum öyle tartılıyorum sen de dene bunu
dikkat et kendine hayatımmben de bi keresinde yolda düştüm elimi koydum da yere kaslar yırtılıyomuş az daha çok çektim ağrısını zaten zedelenme vardı kaslarda temelli kötü olduydu ağrısı geçmezse bi doktora görün mutlaka :26:
ben oruç tutamadığım halde bile düzenim bozuldu canım artık bayramdan sonra daha iyi olcaz
adelti olursanz tutmyrsnz günah ve kabul olmaz.. bu arada hoş buldm çook tesekkr ederm :) Rize Din kültrü öğretmnlgnne yerlestm :)
Oruçtan sonra uygularsın canım.oruc tutyrz amanasl olck
Karatay topiği var canım, istersen oraya danışabilirsin Karatay la ilgili sorularını, biz burada herşeyden dengeli bir şekilde yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, tabii yine de buraya da gelebilirsin, ama Karatayla ilgili cevap bulamayabilirsin, o yüzden.bügn başldk arkdsmla karatay dıyetne ıns kılolrmzdan kurtlrz..70-72 kilym ve 15 kilovermk ıstyrm.. bugnku ıftarda yedklrm booll slata 3 kasık bulgur pılavı 8-10 zeytn ve braz peynr.. salatamda hıc tuz yoktu ama bahartı boldu acaba sorun olur mu? hiç ekmek yemedm ve kendmı cok rahat hıssdyrm.. şuanda limonlu sıck suyumu ıcyrm sonra spor yapcgm ıns .. lütfen yorumlarnızı beklyrm
Tabii ki oruç tutamıyoruz canım, mazeretli sayılıyoruz ve sonra onları kaza etmemiz yani tutmamız gerekiyor.yaa kızlar ben bütün ramazan oruç tutamadım kadir gecesinde tutmak istiyorum ama reglime denk gelicek galibatutamıyo muyuz reglde günah mı yoksa kabul mu olmuyo nedir durum :26:
Canım sen bilirsin, ama uğrayabildiğin kadar uğrarsan her zaman bekleriz, takım olayını bana biraz zor geliyor, birsürü sorumluluk falan, ama burda herhangi bir zorunluluk yok, o yüzden kasmıyorum kendimi, sen kafana göre takıl.[sıze=3] mrb kızlar ben sizin listenize girmiştim ama pek uğrayıp paylaşımd abulunamıyorum bi geldiğimdede çok şey yazılmış oluo yetişemiyorum. Zaten 9. Takımdayım ben sadece gelip bildiirmde bulununca gereğini yapmıyormuşum gibi geliyor. Sanırım sizin listenziden çıksam iyi olucak. Kusura bakmazsınzı dimi.[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?