70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oruc tutyrz ama nasl olck

hayırlı olsun canım öncelikle bende ekmek yemiyom ama tek başına yetmiyor şekeride tamamen çıkar hayatından,bende kitabını okudum gayet ii yani...

çook tesekkr ederm Allah razı olsn.. Benım sekerle hıc alakam olmyr ama adetm yaklstgı zamn co az yıyrm.. tuzlu seylrı cok yıyrm ama salata vaz geclmzm yenı baslycgm zaten dıyte hep bırlkte destk olalım benm cok ıhtycm var. Karaty dıytnı hıc önermeynler var korkyrm acıkcası sızce nasl yardm eder msnz?

canım ben karatayı şöle yaptım ekmek yemedim şeker yemedim hiç bi şekilde...arada bi kaçtı tabikide ama dikkat ettim porsiyonumu azalttım ama bana kilo aldıran ekmek bunu anladım.bide yemekten sonra yürüdüm bende anlamadım 14 kilo gitmiş ama daha vereceğim var..bide yulaf kepeği aldım sütle yoğurtla onu yedim..kaç kilosun boyun kaç canım bu arada?
*

yaa :) cok sevndm sızın adınıza ıns bende vereblrm :).. kilom 70-72 oluuyr suan 70 boyum 1.63 .. pekı ne kadar yürdnz ? benm yüryk arkdsm yok kück yerde otrym nasıl spor yapcgm bılmyrm

yaa :) cok sevndm sızın adınıza ıns bende vereblrm :).. kilom 70-72 oluuyr suan 70 boyum 1.63 .. pekı ne kadar yürdnz ? benm yüryk arkdsm yok kück yerde otrym nasıl spor yapcgm bılmyrm

canım ben 45 dakika ya da 1 saat...1 gün arayla yürüdüm ben hergün yürüyemedim..ama bu ara oruç olunca yürüyemiyorum...ama imternette zayıflama hareketleri var burdaki kızlardanda var yapan evdede yapabilirsin...bu arada ben yeşil çay içiyorum mutlaka sanada tavsiye ederim canım.

zayıflama harktlerı dısında bısıkltm var evde spor altı olrk o da ıse yarr degl mi? yeşil cayı acıktan mı aldnz yoksa sallama cay mı ? bu sporu hangı saatlerde önerrsz ve cayı? çook tesekkr ederm b arada gerckten cok mutlu ettnz benı :)

bisiklette olur tatlım ben akşam yemeğinden sonra yapıyodum spordan sonrada 1 kase yoğurt yiyodum yada ayran hangisi varsa...ben iki şekidede kullandım ama sallama daha kolayıma geliyor inşallah verebiliriz canım çok arkadaş var öyle kilo veren yardımcı olurlar hepsi sana

ıns cook tesekkrler :)

bügn başldk arkdsmla karatay dıyetne ıns kılolrmzdan kurtlrz..70-72 kilym ve 15 kilovermk ıstyrm.. bugnku ıftarda yedklrm booll slata 3 kasık bulgur pılavı 8-10 zeytn ve braz peynr.. salatamda hıc tuz yoktu ama bahartı boldu acaba sorun olur mu? hiç ekmek yemedm ve kendmı cok rahat hıssdyrm.. şuanda limonlu sıck suyumu ıcyrm sonra spor yapcgm ıns .. lütfen yorumlarnızı beklyrm

ya yumurtaliklarimi üsüttum galiba agriyo siskinlik var biraz o yapti sanirim.
Evet ya kimsenin anlamadigi duyguyu ortak yasiyiruzzz

Abime de sinir oldum 8kilo verdi ramazanda o kadarda yiyo Allahin çirozu yaaaaaa

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine :26: ahhh o abilerden bi tane de bende var adam oturduğu yerden kilo veriyo ya boy 1.92 ama normal sanırım

Bende 70 kiloyum eylülde üniversteye başlycgm ... kilo vemk ıcın Kartay dıytnı arastrdm braz hiç ekmek yemyrm

hoşgeldin tatlım ekmeği keserek çok iyi ve sağlam bi adım atmışsın bu arada hayırlı olsun hangi üniversiteyi kazandın

kızlar hepinize gunaydın o kadar mutsuzum kı anlatamam sıze

normalde 79 kıloyum ama dun bır tartıldım 80 geldım bır tartıldım 78 geldım ben kaç kıloyum anlamadım gitti

dijital tartı öyle oluyo canım eskiden emin olmak için 10 kere çıkıyodum tepesine en çok hangisi çıkarsa onu sayıyodum şimdi de bişey farkettim, tartı ilk çıktığın anda kesin +1 kilo gösteriyo ama farklı birini ölçtükten sonra tekrar çıkarsan gerçeği gösteriyo bu defa ben önce bi kere çıkıyorum sonra annem çıkıyo sonra tekrar çıkıyorum öyle tartılıyorum sen de dene bunu

kizlar gece sahurda oturaktan bi dustum korumak kendimi korumak icinde elimi kullandim felaket agridi halada tam olarak gecmedi Dogru duzgun yemek yiyemedim oyuzden ama firin sutlac yedim Hemde gece gece simdiden aciktim

dikkat et kendine hayatımm ben de bi keresinde yolda düştüm elimi koydum da yere kaslar yırtılıyomuş az daha çok çektim ağrısını zaten zedelenme vardı kaslarda temelli kötü olduydu ağrısı geçmezse bi doktora görün mutlaka :26:

ben oruç tutamadığım halde bile düzenim bozuldu canım artık bayramdan sonra daha iyi olcaz

yaa kızlar ben bütün ramazan oruç tutamadım kadir gecesinde tutmak istiyorum ama reglime denk gelicek galiba tutamıyo muyuz reglde günah mı yoksa kabul mu olmuyo nedir durum :26:

yaa kızlar ben bütün ramazan oruç tutamadım kadir gecesinde tutmak istiyorum ama reglime denk gelicek galiba tutamıyo muyuz reglde günah mı yoksa kabul mu olmuyo nedir durum :26:

adelti olursanz tutmyrsnz günah ve kabul olmaz.. bu arada hoş buldm çook tesekkr ederm :) Rize Din kültrü öğretmnlgnne yerlestm :)

suan biraz agrisi devam ediyo ama gecer diye bekliyorum esimde gecmezse gidelim yarin diyo insaallah gecer

adelti olursanz tutmyrsnz günah ve kabul olmaz.. bu arada hoş buldm çook tesekkr ederm :) Rize Din kültrü öğretmnlgnne yerlestm :)

aaa çok sevindim hayirli olsun canim harika bi bolum ya. Neden bu kadar sevindim açikliyim çünküm ben de imam hatip lisesi mezunuyum tebrik ettim canim

[sıze=3] mrb kızlar ben sizin listenize girmiştim ama pek uğrayıp paylaşımd abulunamıyorum bi geldiğimdede çok şey yazılmış oluo yetişemiyorum. Zaten 9. Takımdayım ben sadece gelip bildiirmde bulununca gereğini yapmıyormuşum gibi geliyor. Sanırım sizin listenziden çıksam iyi olucak. Kusura bakmazsınzı dimi. [/sıze]

Son düzenleme:
Oruçtan sonra uygularsın canım.

Karatay topiği var canım, istersen oraya danışabilirsin Karatay la ilgili sorularını, biz burada herşeyden dengeli bir şekilde yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz, tabii yine de buraya da gelebilirsin, ama Karatayla ilgili cevap bulamayabilirsin, o yüzden.
Tabii ki oruç tutamıyoruz canım, mazeretli sayılıyoruz ve sonra onları kaza etmemiz yani tutmamız gerekiyor.
Canım sen bilirsin, ama uğrayabildiğin kadar uğrarsan her zaman bekleriz, takım olayını bana biraz zor geliyor, birsürü sorumluluk falan, ama burda herhangi bir zorunluluk yok, o yüzden kasmıyorum kendimi, sen kafana göre takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…