70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok zor bir diyet öncelikle onu söyleyeyim ilk 3 gün deli gibi dolandım ben ortalıkta acıkmıyorsun yumurta falan var da annem sağolsun evde gün yaptığı için 14 gün boyunca çikolata pasta cips kolaa diye sayıkladım günde 1 saat yürüdüm ben aynı zamanda eve gelice de plates çok yoğundu bünyem kaldırmadı başlarda ama bırakmadım. ve sonunda verdim kilolarımı. Tabi balayından sonra ve evlenince aynen geri aldım.anlayacağın kısa süreli bir diyet bu. Sürekli tartıya çıkma başladıktan 1 hafta sonra çık zaten farkediyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....

Yuruyus yerine leslie 3 mil yapsam? Yerine gecer mi? Bir de ben plates hakkind hcbisey bilmiyorum internette falan var midir neleryapmam gerkiyor nasil hareketler? Ben spor olarak slim in 6 yapiyorum sence nasil? Baya bir soru sordum kb bayramda cok tatli cikolata yedim birakamaim,hala yiyorum bugun bozmadim sukur .
Yani sen baya baya 14 gunde 15 kiloyu verdin? İnanamiyorum

verdim canım sve Diyeti - isvecdiyeti.gen.tr internet sitesi bu bak incele istersen. Senin dediğin programda güzel ben cd almıştım ordan yapıyordum. Günde 3 litre su 1 saat yürüyüş ve spor bitiriyor işi bunları yapınca zaten veriyorsun bir de diyet eklenince üstüne daha fazla gidiyor. ama uyarıyorum asabi ve yorgun oluyorsun başlarda internet sitesini incele sorabileceğin tüm soruları sorabilirsin orda

ahh ahhh kardesim icim aciyor Boyle bisey varmi goz gore gore katliam yapiliyor musluman kardeslerimizi katlediyolar ve tum dunya seyrediyor birkiside cikip ne oluyor demiyor avrupa ve amerikadan ve musluman ulkelerinden ahh ahh bunun hesabini biz yarin ahirette nasil vericez
zulme karsi susan dilsiz seytandir
biz budurumda ne oluyoruz
suan ahabere bakiyorum ve sabahdan beri 2000 kisinin oldugunu soyluyor gorevli 6000de yarali ve tabiki yalanliyor okadar olu oldugunu simdiki Devlet
onlar sadece 300kisi diyor icim aciyor

Evet. kalabaligin içine dalip insanlari öldurerek geciyorlarmis 200 300 kisi olmesi mantikli mi? tabiki binlerce kisi sehit oluyor Allah sehadeti nasip etmis ne mutlu.
Bizim bazi kafalar geziyle kiyasliyor bide!
Sabahtan beri twitter tv takibinden baska elden bisey gelmiyo.
Dünyanin gözü önünde insanlar katlediliyor yaziklar olsun birlesemiyoruz islam çatisi altinda

azimliysen isveç diyeti yap 10 günde en az 10 kilo ben 15 kilo vermiştim düğünümden önce ama uyarıyorum sadece 14 gün ve hepsine uy. bir sonraki diyet için de 6 ay beklemen gerekli yoksa kendine zarar verebilirsin....

Ben ılkkez duydum boyle bır dıyetı hızlı kılo vermek cok zararlı dıye bılıyoruz 15 kılonun yarısını bıle bır ayda vermek sakıncalı ıken gunde bır kılo cok fazla bırılerı kendıne zararl verebılır her bunye farklıdır .Bazı bunyeler bu dıyetı kaldırmaz.

Regl sancisina dayanamiyorum karnimi biçaklayasim geliyo
Sicak su koyyorum karnima zararliymis napmaliyim her ay boyle. okula bile gidemiyorum bu yuzden

diyetin şartları var zaten ve evet bir çok bünye kaldıramaz bu diyeti ağır çünkü ve verdikten sonra geri alma ihtimaliniz çok büyük ben aldım çünkü bu acil kilo vermek isteyenler için bir diyet. bir de 14 gün sonunda tekrar 14 gün yapmayın diyorlar ağır olduğu için büyeye de ağır geliyormuş. acelem yok diyorsanız yavaş ve kesin adımlarla gidin. Arkadaş acil vermem gerek diyince paylaşayım dedim. düğün zamanı benim çok işime yaramıştı.

arkadaşlar bugün iki etek aldım çok şık. bedenimi bildiğim için güya giymeden aldım. eve geldim denedim etekler 42 bedendi tamam dar kesim ve bir beden kesin küçük ama olsun. eteğin biri resmen sitreç gibi sardı öbürü idare eder
çok moralim bozuldu. ve hemen karar verdim
nişanlıyken 36 bedendim. 38 bedenle evlendim 57 kiloydum. boyum da 157.
ve şuan 72 buçuk kiloyum
ekmek ve hamura tövbe ettim şuan itibari ile
fakat nasıl bir diyet yapmaılıyım. bana tavsiyede bulunun. özelden de yazabilirsiniz yada topiğe nasıl diyet yapıorsunuz

Supertaktak isvec diyeti 14 degil 13 gunmus :) yaz zamani biraz zor bulunacak seyler var ama bulucaz mecbur insallah veririm. Eger kilo verirsem sana cok dua edicem

herkes iyidir umarim
benim canim skkin kizlar
su an cok sevdigim kuzenimin dügünü var
ve ben yanlarinda olamadim

ayni durumdaymisiz balli benimde kuzenimin dugunu var ben burdayim bugun kina vardi pazarda dugun olucak ahh ahh

bide cocuklarla cok fenayiz uyumuyolar cok yorgunum cok bas edilmesi cok zor

ah sorma canim ya hep aklim onlarda

ah kiyamam iki cocuk kolaymi :26:

biz cocukken birlikte buyuduk nisanina ozel davet etmisti onada gidemedim simdide gidemedim

sorma canim ya okadar kotu durumdayimki 9da basladim yok kizda hep ciglik atiyor apartmandakiler hepsi alman sikayet edicekler diye korkuyorum hergun hergun bu cocugu aglatiyolar derlerse diye

ah canim ahh benimde aynen cok seviyorum ben onu o da beni

hatta iki gün önce konustuk süpriz yapar gelirsin diye bekliyordum ama hala gelmedin diyo kiyamam

canim cocuk bu ne yapican düymesi yokki kapatasin :26:

gecengun carsida geziyorum turk iki kadinla karsilastim iste havadan Sudan konustuk sonra baksada 2cocuk var ama dal gibisin dedi dedim yokya kiloluyum yok ya daha Kilo verme Boyle iyisin dediler kac kilosun diye sordu bitanesi dedim 62 enson oydum [yarin bakalim kac olucak ]bende 62yim sen benden zayif gozukuyorsun ama dedi diger kadinda boyu varya ondandir dedi en fazla 55 gorunuyorsun dedi ben tabi cok sevindim eve geldim esime aksam anlatiyorum iste bana dal gibisin dediler felan diye tabi beyimiz ne dali diye dalga gecti bende dedim senin gibi odun degil kesin bir bozuldu ne odunuyum diye odun cesitlerini sayiyor dedim kalas

ah canim ahh benimde aynen cok seviyorum ben onu o da beni

hatta iki gün önce konustuk süpriz yapar gelirsin diye bekliyordum ama hala gelmedin diyo kiyamam

canim cocuk bu ne yapican düymesi yokki kapatasin :26:

napicaz canim artik gidince gorucegiz

oylede bizim komsular biarz cins bitanesi sikayet etse ben naparim Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…