70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuğba abla hoşgeldin listeyi ben hazırlıyorum özele gerek yok burdan alıyorum bildirimleri

aman yarabbi tırstım şimdi elma sirkesi mi bu kadar iddialı olmanı sağlayan

yok canımya,arada aklıma geldikçe içiyorum,,benim formulum başka tek yaptığım şey akşam erken ve az yemek okadar,,tekrar bu yönteme geri döndüm ramazandan ötürü çok zor oluyodu bu,fakat şimdi erken yemeğe çalışıcam tekrar

merhaba arkadaslar,
benim kilom 75.2
hedefim 60
hedefe 15.2 kilom vaar

dun ayagimi burktum kosarken, bir kac gun ustune basmamam gerekiyor!! nasil gidecek bu kilolar

merhaba arkadaslar,

bende katılmak istiyorum aranıza eğer kabul ederseniz.

Mevcut kilom:71
hedef kilom:52

bir iki gün içinde regl olacağım sancıdan ölüyorum resmen. yürüyüşler bu sürede duracak ama egzersizlere devam bir de diyetime tabi ki
zor olacak ama gidecek bütün kilolarımız

ay tüh ya okadar alinti yaptip bi kac saat önce site takildi gitmis
aynurcum depresyondaymis ballim ya bir an önce düzelir insallah laptopun ececim cok gecmis olsun migren kötü ya
yeni gelen kizlar hosgeldiniz sefalar geitrdiniz
hande betül fadime zerra mine nesli daha saymadigim suan aklima gelmeyen tüm kizlar dagildik özledim hepinizi

bildirimmi mi de yapayim bu aralar yine yogun geciyor günler anamgil gelseydin ya

baslangic:77.1
gecen hafta:74.7
bu hafta: 73.3
giden: 1kilo 400 gramm
toplam giden: 3,8
hedef: 55

insallah bu sefer hep böyle olurum diyorum öptüm cok sizi

hey müzeyyen müzeyyyen ne olur duy beni
bak müzeyyen müzeyyen
lay lay lay
öle bi mobilya reklamı vardı ben küçükken

ozliycez canim seni telden biraz daha ograssan bende zor zannettim ama buldum simdi ceptende yazabiliyorum belki sende yazabilirsin
insaallah verirsin canim o 5kiloyuda
canim sagol
ya cepden denedim ama yazamadim :26:
amaaa kocis vermis laptopu
kocacim benim askimmm laptopsuz kalmayayim diye haberim bile yok götürmüs
pazartesi aliyorum insallah

üzülme canim o kadar kilo vermissin gerisinide verirsin insallah

canim sabah kacta kalkiyo?
öglen uykusuna yatiyomu?
gün icinde neler yapiyo ?

ballıııı dittttmeeeee
oyy canimm kocis halletmis
pazartesi gelirim insallah

lütfen defolur musunuz sevgili bayan? bayansanız tabi

üzülmee

enee gitme telefonu kurcukla yaparsın sen
pazartesi gelyiom insallahh
benden kurtulus yok

7 ile 6 arasi hep böyle canim ya bende öyle baya bi zaman gittim geldim

hosgeldiin

hosgeldin sekeriimmm
bende 1 ayda 4 kilo vermek istiyorum insallh veririz :13:

[bir şey sorabilir miyim?? Bildirimlerinizi ayda bir mi yapıyorsunuz? Eğer öyleyse ben bugünden itibaren paylaşabilir miyim??
hosgeldiin

merhaba arkadaslar,
benim kilom 75.2
hedefim 60
hedefe 15.2 kilom vaar

dun ayagimi burktum kosarken, bir kac gun ustune basmamam gerekiyor!! nasil gidecek bu kilolar
hosgeldiin
gecmis olsun :26:
hosgeldiiin
geliyom suzimm canim kocam halletmis laptop isini
pazartesi insallah suzimm sana haberlerim varr

sevindim leptopun olmasina canim
gunduz uykusunu yapiyor
gece gec yattigi icin sabahda gec yatiyor
gunduz baya hareketli bidakika durmuyor nerdeyse hoplayip zipliyor habire
yavas yavas Taktik uyguluyorum sabahlari ben kaldiriyorum ama zorla uyaniyor dun 10da kalkmisti bugun 9da diktim ayaga oglende 12de kandirarak uyuttum sonra parka felan gittik aksam 9da basladik 10da uyudu sahaneymis Boyle ah kafa dinliyorum ahmette 10dan sonra uyudu ay hergun Boyle olsa neguzel olur

sagol suzim
ve tebrikler liste daha yapilmadi ama en cok senvermissin kiloyu

eşimin yıllık izni bu pazar bitiyo,,pazartesi başlıycam tam anlamıyla dikkat etmeye,ne yazıkki her akşam saat 9gibi

yemek yiyoruz oyüzden moralim bozuluyo,kilo veremiyorum oyüzden bakalım cumaya inşallah hedefi tutturucam şu adamdan bi kurtulayım işe başlasın,yapcam bişeyler

Gunaydinlar herkese :) bugun isvec diyetine basladim. Biliyorum sagliksiz ama acelem var anlattim :) insallah Allah bana azim ve sabir verir de basaririm. Bir sey danisacagim size, sizce leslie 3 mil yuruyusun yerine gecer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…