70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilatese başlamak istiyorum ama çok sıkılıyorum öyle programlardan leslieye başlamıştım 1 hafta dayanabildim okul açılınca okuldaki spor salonuna gitmeyi düşünüyorum, şimdi yürüyüşle alt tarafı biraz toparlasam iyi olcak ablacım şok diyet işine hiç bulaşma derim 2 günde 5 kilo verirsin ama sonraki 1 hafta içinde daha fazlasını geri alabilirsin çok katılan var ama anca 2-3 kişi devam eder geçen haftalarda da olmuştu böyle katılım ama hiç biri gelmedi sonra

yaaa dostlar ben 3 gündür yürüyüşe gidiyorum dün akşam 4 kilometre yürüyebildim sonunda :)) daha önceden hemen yoruluyordum çok mutluyuumm :) fakat bir sorun var.. akşam yürürken sol yan tarafımda bi ağrı olmuştu hala geçmedi nefes alıp verirken bazen ağrısını hissediyorum veya bir yere uzanırken sizce sorun nedir ?

çok iyi canım bu şekilde rahat verirsin 5 kilo,,ama cidden sıkılaşmak için bişeyler yapmalısın,,herkes ben gibi şanslı değil,spor yapmadan sıkılaşsın..

bende titreşimli bel kemeri aldım ne zamandır kullanıyordum ara ara,artık hergün yarım saat takıcam,,bide masaj yatağına yatıcam ondada var titreşim karın için,,e bide saunayada girdimmi bu sefer aksatmadan hepsini yapıcam,,eski resimlerime baktımda nasıl okadar incelmişim şaştım,tekrar 56 olmak için can atıyorum...

Son düzenleme:

ben bi ara çok zıplıyodum zayıflıcam diye o zaman sol yanda ağrı oluyodu benim de çok yorulunca oluyo galiba küçükken de çok koşunca ağrıyodu ya dalak şişiyomuş galiba

ay inşallah ablacım gerçekten spor yapmayınca olmuyo, gerçi 20 küsur kiloyu sporsuz verdim ama çok uzun zaman olunca şükür yerlere kadar sarkmadım ama accuk hamur kıvamındayım, okul açılınca spor salonuna yazılcam inşallah o zamana kadar fazlalıkları vereyim sadece sıkılaşma işi kalsın istiyorum tabi şimdiden ne kadar sıkılaşırsam kardır

aynen canım benimde oldum olası kafamda aynı fikir vardır,,önce ideal kiloma ineyim sonra sıkılaşmak için bişeyler yaparım diyip durdum,öylesi daha kolay oluyo,öncelik kilo verme herzaman...

ben bi ara çok zıplıyodum zayıflıcam diye o zaman sol yanda ağrı oluyodu benim de çok yorulunca oluyo galiba küçükken de çok koşunca ağrıyodu ya dalak şişiyomuş galiba

ama dalak şişince ertesi güne böyle ağrı kalır mı ki (

aynen canım benimde oldum olası kafamda aynı fikir vardır,,önce ideal kiloma ineyim sonra sıkılaşmak için bişeyler yaparım diyip durdum,öylesi daha kolay oluyo,öncelik kilo verme herzaman...

ay valla moralim yerine geldi :119: yağsız tuzsuz makarna yesem 5'te akşam yemeği olarak kötü olur mu :26:

ertesi güne kalmaması lazım :26: bi doktora görünsen :26:

zaten sol kaburgam bir kaç aydır sağa göre daha kabarık duruyor netten biraz araştırdım kaburgası böle olanlar varmış ama doktorlardan bi sonuç alamamışlar şimdi de ağrım geçmedi biraz daha bekleyeyeyim.

kizlar ben gecen sene yazin basinda basladigim diyette 75 civari bir kilodan, ekime kadar 63 kiloya dustum. 44-46 bedebden 40 bedene dusmus oldum. boyum 1.70.

gelin gorun ki ocaktan itibaren gidim gidim (kendi istahimdan oturu) yeniden kilo almaya basladim. onceleri cok guzeldi, aylardir yediklerime dikkat etmenin etkisiyle bir kere vucudum yememe ragmen hemen kilo almaya baslamadi. yedigim halde gene de en cok 64-64.5 oluyordum tartida. ben de bu isi artik tamamen bir keyif haline getirdim, dondurmalar cipsler ara degil resmen ana ogunum olmustu. haziranda 67 kiloydum, yaz icin ailemin yanina geldim, birbirinden guzel yemekler, ramazanda sahurlar iftarlar, sonrasinda da ramazandan cikinca kitliktan cikmis gibi yemelerle 69 kilo oldum. son 3 haftadir da pco icin jinekologumun verdigi dogum kontrol hapina bagli olarak hemmen 71 kiloya ciktim. Simdiyse erkek arkadasimin yanina donmeme 15 gun kaldi, sagliksiz mucize diyetler pesindeyim! hayirlisi..

bunlari paylasmamin sebebi, hem benim dustugum bu geleneksel hataya dusmeyin diye hem de bana motive edici gaza getirici biseyler soyleyin de yeniden kilo verebileyim diye :) hep cooook zayif olmaniz dileklerimle!

selus~

ay valla moralim yerine geldi :119: yağsız tuzsuz makarna yesem 5'te akşam yemeği olarak kötü olur mu :26:

canım yağsız tuzsuz makarnamı olur yenmezki o,,ben makarnayı hiç eksilmedim hayatımda,haşlarken içine az yağ koydum,suyunu süzdükten sonrada ya yoğurtladım yedim,yada salçayı az miktarda yağla kavurdum sulandırdım,soslayıp yedim,,1tabak sadece,eğer akşam yemeğini erken yersen saat 5gibi rahatlıkla yiyebilirsin sorun olmaz,,haddini aşma ama,,yanında salatada yaparsın afiyet olsun....

bu arada liste için ellerine sağlık
,,suzimi tebrik ediyorum,,yeni gelenlerede hoşgeldinler olsun...

tatlım boşver mucize diyetleri katıl bize sağlıklı zayıflayalım bu arada 1.70 boyla 63 kilo nasıl 40 beden oldu sen de spor yapmadan zayıfladın galiba :26:

ben uzun zamandır öyle yiyorum alıştım tabi üstüne domatesli baharatlı sos yapıyorum yine tuz-yağ koymadan çok güzel oluyo azcık tuz koyuyorum tabi yapışıyo yoksa makarna, teşekkür ederimm

tatlım boşver mucize diyetleri katıl bize sağlıklı zayıflayalım bu arada 1.70 boyla 63 kilo nasıl 40 beden oldu sen de spor yapmadan zayıfladın galiba :26:

cok dogru soyluyorsun ama hic olmazsa su dogum kontrol ilaciyla gelen sisligim insin istiyorum. bogazimi tutmam lazim.. 40 beden cok mu o orana? ben evet hic spor yapmiyorum, yani utanmasam tuvalete tekerlekli bilgisayar sandalyesiyle gidicem o derece. bi de benim kalcalarim goguslerime gore hep 1-2 beden genis oldu. ustum 38 bedenken altim 40-42 oluyor ne yazik ki armut tipliyim...

sporsuz olunca yağ gitse de kaslar da zayıflıyo toparlanamıyo deri sarkıyo benim de boynumun altındaki kemiklerim belirgin, omuzlarım küçük ama toto uhhuuuu evet 40 fazla 38 olurdun normalde hatta baya spor yapmış olsan etin sıkı olduğu için 36ya bile girersin benim boy 1.75, 75 kiloyken 40 bedendim 70'e indim hala 40'ım hiç bişey yapamıyosan dışarı çık yürü alt taraf iyi çalışıyo yürüyüşle

bak simdi sinir oluorm bole seyler duyunca ben 40a zor girdim. ellerim kollarim incecik oluo 63e dusunce, belim incecik zaten ama popom! bi de ole J.Lo gibi arkaya falan degil, yayvan yayvan yanlara dogru genisledikce genisliyo :) adeta aldigim her kilo popomda toplaniyo. yuruyus, spor olsun diye degil de yasadigim yerden dolayi, asiri dik yokuslari olan bi yerdeydim bi senedir. ve surrekli yokus indim ciktim durdum, merdivenler de cabasi.. ama popom vucuduma oranla gene buyuktu gene buyuktu! hatta simdi memlekete izmire geldim de heryer duzluk, sistim gittim 2 ayda.. ve popom her zamankinden daha da buyuk! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…