canim tabiki tverebilirsin 5kiloyu ama yumasun gecmesi icin spor sart Hemde jillian cok is goruyor ama benim alt karin kaldi tekrar basladim bakalim 1ayda oda gidicekmi bi ara birakmistimya bende sinir oldum kac haftadir kaldi 60larda yarin itibariyle sok diyet uyguluycam 2 gunde 5 Kilo tabiki okadar verdirmez ama motivasyonun icin 50li rakamlari gormem lazim artik
eline saglik canim liste icin
suzi demistim diyorum birinciligini tekrar tebrik ediyorum
bu hafta cok katilan arkadas olmus kizlar devamli gelinde aglenceli bir sekilde kurtulalim kilolardan
kızlaaağağağağaaaarrr azimlendim iyicenedün başladım günde 30 dk yürüyüş yapıyorum, kahvaltıdan önce ve yatmadan önce elma sirkeli su içiyorum, akşam yemeğimi 5'te yiyorum ve uzun zamandır da kızartma gibi şeyler yemiyorum zaten. mesela patatesi kekikleyip fırına atıyorum kızartmadan daha güzel oluyo bu şekilde devam edersem 1 ayda 5 kilo gider mi daha da önemlisi yumoş vücudum sıkılaşır mı
yumoş dedim de aklıma geldi tee geçen yıl ekimde aldığım pantolon hala sıkı sıkı oluyo üstüme bol gelmiyo75 kiloydum o zaman, 5 kilo verdim hiç sıkılaşmamışım
yaaa dostlar ben 3 gündür yürüyüşe gidiyorum dün akşam 4 kilometre yürüyebildim sonunda :)) daha önceden hemen yoruluyordum çok mutluyuumm :) fakat bir sorun var.. akşam yürürken sol yan tarafımda bi ağrı olmuştu hala geçmedi nefes alıp verirken bazen ağrısını hissediyorum veya bir yere uzanırkensizce sorun nedir ?
çok iyi canım bu şekilde rahat verirsin 5 kilo,,ama cidden sıkılaşmak için bişeyler yapmalısın,,herkes ben gibi şanslı değil,spor yapmadan sıkılaşmak..
bende titreşimli bel kemeri aldım ne zamandır kullanıyordum ara ara,artık hergün yarım saat takıcam,,bide masaj yatağına yatıcam ondada var titreşim karın için,,e bide saunayada girdimmi bu sefer aksatmadan hepsini yapıcam,,eski resimlerime baktımda nasıl okadar incelmişim şaştım,tekrar 56 olmak için can atıyorum...
ay inşallah ablacım gerçekten spor yapmayınca olmuyo, gerçi 20 küsur kiloyu sporsuz verdim ama çok uzun zaman olunca şükür yerlere kadar sarkmadımama accuk hamur kıvamındayım, okul açılınca spor salonuna yazılcam inşallah o zamana kadar fazlalıkları vereyim sadece sıkılaşma işi kalsın istiyorum tabi şimdiden ne kadar sıkılaşırsam kardır
ben bi ara çok zıplıyodum zayıflıcam diye o zaman sol yanda ağrı oluyodu benim deçok yorulunca oluyo galiba küçükken de çok koşunca ağrıyodu ya dalak şişiyomuş galiba
aynen canım benimde oldum olası kafamda aynı fikir vardır,,önce ideal kiloma ineyim sonra sıkılaşmak için bişeyler yaparım diyip durdum,öylesi daha kolay oluyo,öncelik kilo verme herzaman...
ama dalak şişince ertesi güne böyle ağrı kalır mı ki(
ertesi güne kalmaması lazım :26: bi doktora görünsen :26:
zaten sol kaburgam bir kaç aydır sağa göre daha kabarık duruyornetten biraz araştırdım kaburgası böle olanlar varmış ama doktorlardan bi sonuç alamamışlar şimdi de ağrım geçmedi biraz daha bekleyeyeyim.
ay valla moralim yerine geldi :119: yağsız tuzsuz makarna yesem 5'te akşam yemeği olarak kötü olur mu :26:
kizlar ben gecen sene yazin basinda basladigim diyette 75 civari bir kilodan, ekime kadar 63 kiloya dustum. 44-46 bedebden 40 bedene dusmus oldum. boyum 1.70.
gelin gorun ki ocaktan itibaren gidim gidim (kendi istahimdan oturu) yeniden kilo almaya basladim. onceleri cok guzeldi, aylardir yediklerime dikkat etmenin etkisiyle bir kere vucudum yememe ragmen hemen kilo almaya baslamadi. yedigim halde gene de en cok 64-64.5 oluyordum tartida. ben de bu isi artik tamamen bir keyif haline getirdim, dondurmalar cipsler ara degil resmen ana ogunum olmustu. haziranda 67 kiloydum, yaz icin ailemin yanina geldim, birbirinden guzel yemekler, ramazanda sahurlar iftarlar, sonrasinda da ramazandan cikinca kitliktan cikmis gibi yemelerle 69 kilo oldum. son 3 haftadir da pco icin jinekologumun verdigi dogum kontrol hapina bagli olarak hemmen 71 kiloya ciktim. Simdiyse erkek arkadasimin yanina donmeme 15 gun kaldi, sagliksiz mucize diyetler pesindeyim! hayirlisi..
bunlari paylasmamin sebebi, hem benim dustugum bu geleneksel hataya dusmeyin diye hem de bana motive edici gaza getirici biseyler soyleyin de yeniden kilo verebileyim diye :) hep cooook zayif olmaniz dileklerimle!
selus~
canım yağsız tuzsuz makarnamı olur yenmezki o,,ben makarnayı hiç eksilmedim hayatımda,haşlarken içine az yağ koydum,suyunu süzdükten sonrada ya yoğurtladım yedim,yada salçayı az miktarda yağla kavurdum sulandırdım,soslayıp yedim,,1tabak sadece,eğer akşam yemeğini erken yersen saat 5gibi rahatlıkla yiyebilirsin sorun olmaz,,haddini aşma ama,,yanında salatada yaparsın afiyet olsun....
bu arada liste için ellerine sağlık,,suzimi tebrik ediyorum,,yeni gelenlerede hoşgeldinler olsun...
tatlım boşver mucize diyetleri katıl bize sağlıklı zayıflayalımbu arada 1.70 boyla 63 kilo nasıl 40 beden oldu sen de spor yapmadan zayıfladın galiba :26:
cok dogru soyluyorsun ama hic olmazsa su dogum kontrol ilaciyla gelen sisligim insin istiyorum. bogazimi tutmam lazim.. 40 beden cok mu o orana? ben evet hic spor yapmiyorum, yani utanmasam tuvalete tekerlekli bilgisayar sandalyesiyle gidicem o derece. bi de benim kalcalarim goguslerime gore hep 1-2 beden genis oldu. ustum 38 bedenken altim 40-42 oluyor ne yazik ki armut tipliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?