bak simdi sinir oluorm bole seyler duyuncaben 40a zor girdim. ellerim kollarim incecik oluo 63e dusunce, belim incecik zaten ama popom! bi de ole J.Lo gibi arkaya falan degil, yayvan yayvan yanlara dogru genisledikce genisliyo :) adeta aldigim her kilo popomda toplaniyo. yuruyus, spor olsun diye degil de yasadigim yerden dolayi, asiri dik yokuslari olan bi yerdeydim bi senedir. ve surrekli yokus indim ciktim durdum, merdivenler de cabasi.. ama popom vucuduma oranla gene buyuktu gene buyuktu! hatta simdi memlekete izmire geldim de heryer duzluk, sistim gittim 2 ayda.. ve popom her zamankinden daha da buyuk! :)
enee kızma vurma vurmaaaaane güzel kolların inceliyomuş ben sarkıklığı giderebilmek için abimin spor aletlerine sardım bu ara popoya yönelik hareketler var onlardan yapsan etkiler belki
iyimisin kuzumhey müzeyyen müzeyyyen ne olur duy beni
bak müzeyyen müzeyyen
lay lay lay
öle bi mobilya reklamı vardı ben küçükken
ohh cok sükürcanim sagol
ya cepden denedim ama yazamadim :26:
amaaa kocis vermis laptopu
kocacim benim askimmm laptopsuz kalmayayim diye haberim bile yok götürmüs
pazartesi aliyorum insallah
üzülme canim o kadar kilo vermissin gerisinide verirsin insallah
canim sabah kacta kalkiyo?
öglen uykusuna yatiyomu?
gün icinde neler yapiyo ?
oyy canimmkocis halletmis
pazartesi gelirim insallah
pazartesi gelyiom insallahh
benden kurtulus yok
7 ile 6 arasi hep böyle canim ya bende öyle baya bi zaman gittim geldim
hosgeldiin
hosgeldin sekeriimmm
bende 1 ayda 4 kilo vermek istiyorum insallh veririz :13:
hosgeldiin
hosgeldiin
gecmis olsun :26:
hosgeldiiin
geliyom suzimmcanim kocam halletmis laptop isini
pazartesi insallahsuzimm sana haberlerim varr
darisi bana yozgati gördüm derim bende insallah birgün benimkinebildiriimm
baslangic : 79
gecen hafta :66.2
bu hafta :66.3 :26:
gelen: 100gr.
toplamda giden:12.7
öyle olmus valla ececim su 2-3 yildir 2inci kes liste birinci oldum cok sükürsagol suzim
ve tebrikler liste daha yapilmadi ama en cok senvermissin kiloyu
öyle oluyor canim eslerimize bagliyiz gibi benimki aksam yemiyorum artik deyince benimde isime geldi bana yaradi tugbis artik aksam cok acikirsam yumurta hasliyorum yada omlet yapiyorum tavuk tonbalik falan yani iyi oldu banaeşimin yıllık izni bu pazar bitiyo,,pazartesi başlıycam tam anlamıyla dikkat etmeye,ne yazıkki her akşam saat 9gibi
yemek yiyoruz oyüzden moralim bozuluyo,kilo veremiyorum oyüzden bakalım cumaya inşallah hedefi tutturucam şu adamdan bi kurtulayımişe başlasın,yapcam bişeyler
insallah faydasini görürsü canim ama ben listelere uyamiyorum birde birakinca geri aliyorsun dikkat etmesen canim dikkat etGunaydinlar herkese :) bugun isvec diyetine basladim. Biliyorum sagliksiz ama acelem var anlattim :) insallah Allah bana azim ve sabir verir de basaririm. Bir sey danisacagim size, sizce leslie 3 mil yuruyusun yerine gecer mi?
dans et kuzum oda sIkIlastiriyor hergün yarim saat hopla ziplakızlaaağağağağaaaarrr azimlendim iyicenedün başladım günde 30 dk yürüyüş yapıyorum, kahvaltıdan önce ve yatmadan önce elma sirkeli su içiyorum, akşam yemeğimi 5'te yiyorum ve uzun zamandır da kızartma gibi şeyler yemiyorum zaten. mesela patatesi kekikleyip fırına atıyorum kızartmadan daha güzel oluyo bu şekilde devam edersem 1 ayda 5 kilo gider mi daha da önemlisi yumoş vücudum sıkılaşır mı
yumoş dedim de aklıma geldi tee geçen yıl ekimde aldığım pantolon hala sıkı sıkı oluyo üstüme bol gelmiyo75 kiloydum o zaman, 5 kilo verdim hiç sıkılaşmamışım
uy uy yirim seni ellerine saglik aynurcum16.08.2013
[TABLE="class: grid, width: 850, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NICK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]GİDEN[/TD]
[TD]TOPLAM GİDEN[/TD]
[TD]HEDEF[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BenSuzi[/TD]
[TD]77,1
[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]73,3[/TD]
[TD]1400[/TD]
[TD]3,8[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]berenerva2[/TD]
[TD]75,2[/TD]
[TD]61,9[/TD]
[TD]60,6[/TD]
[TD]1300[/TD]
[TD]14,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ssecemm[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]61,8[/TD]
[TD]61,4[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]25,6[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]hakuda[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]68,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]10,4[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]balkaymakim[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]66,2[/TD]
[TD]66,3[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]12,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]a20[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]69,3[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD]+700[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi BenSuzi olmuştur, tebrik ederiz
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız adia, glsmh, ey_bisidi, _garfield_, cadim38, yaprak13, iremclskn, supertaktak, htcalgin, zeraseba, efsun64, triendy21 (hey maşallah) hoşgeldiniz
cok sagol ececim cok güzel birseymis bu ya ben haftayada 1inciliye aday olacam bananecanim tabiki tverebilirsin 5kiloyu ama yumasun gecmesi icin spor sart Hemde jillian cok is goruyor ama benim alt karin kaldi tekrar basladim bakalim 1ayda oda gidicekmi bi ara birakmistimya bende sinir oldum kac haftadir kaldi 60larda yarin itibariyle sok diyet uyguluycam 2 gunde 5 Kilo tabiki okadar verdirmez ama motivasyonun icin 50li rakamlari gormem lazim artik
eline saglik canim liste icin
suzi demistim diyorum birinciligini tekrar tebrik ediyorum
bu hafta cok katilan arkadas olmus kizlar devamli gelinde aglenceli bir sekilde kurtulalim kilolardan
gecmis olsun canim doktora git bence dün benimde dizim cikti herhalde küt dedi yere otura kaldim agrim var ihmal edip gitmiyoruz iste doktorayaaa dostlar ben 3 gündür yürüyüşe gidiyorum dün akşam 4 kilometre yürüyebildim sonunda :)) daha önceden hemen yoruluyordum çok mutluyuumm :) fakat bir sorun var.. akşam yürürken sol yan tarafımda bi ağrı olmuştu hala geçmedi nefes alıp verirken bazen ağrısını hissediyorum veya bir yere uzanırkensizce sorun nedir ?
hadi bakalim tugbisçok iyi canım bu şekilde rahat verirsin 5 kilo,,ama cidden sıkılaşmak için bişeyler yapmalısın,,herkes ben gibi şanslı değil,spor yapmadan sıkılaşsın..
bende titreşimli bel kemeri aldım ne zamandır kullanıyordum ara ara,artık hergün yarım saat takıcam,,bide masaj yatağına yatıcam ondada var titreşim karın için,,e bide saunayada girdimmi bu sefer aksatmadan hepsini yapıcam,,eski resimlerime baktımda nasıl okadar incelmişim şaştım,tekrar 56 olmak için can atıyorum...
zaten kilo aldiran sosu canim benim arkadas sürekli yogurtlu makarna yiyor tig gibi ben yinede öglen yiyorum ama korkuyorum aldirir diye sen bildir bize :18:ay valla moralim yerine geldi :119: yağsız tuzsuz makarna yesem 5'te akşam yemeği olarak kötü olur mu :26:
insallah verecegiz canimkizlar ben gecen sene yazin basinda basladigim diyette 75 civari bir kilodan, ekime kadar 63 kiloya dustum. 44-46 bedebden 40 bedene dusmus oldum. boyum 1.70.
gelin gorun ki ocaktan itibaren gidim gidim (kendi istahimdan oturu) yeniden kilo almaya basladim. onceleri cok guzeldi, aylardir yediklerime dikkat etmenin etkisiyle bir kere vucudum yememe ragmen hemen kilo almaya baslamadi. yedigim halde gene de en cok 64-64.5 oluyordum tartida. ben de bu isi artik tamamen bir keyif haline getirdim, dondurmalar cipsler ara degil resmen ana ogunum olmustu. haziranda 67 kiloydum, yaz icin ailemin yanina geldim, birbirinden guzel yemekler, ramazanda sahurlar iftarlar, sonrasinda da ramazandan cikinca kitliktan cikmis gibi yemelerle 69 kilo oldum. son 3 haftadir da pco icin jinekologumun verdigi dogum kontrol hapina bagli olarak hemmen 71 kiloya ciktim. Simdiyse erkek arkadasimin yanina donmeme 15 gun kaldi, sagliksiz mucize diyetler pesindeyim! hayirlisi..
bunlari paylasmamin sebebi, hem benim dustugum bu geleneksel hataya dusmeyin diye hem de bana motive edici gaza getirici biseyler soyleyin de yeniden kilo verebileyim diye :) hep cooook zayif olmaniz dileklerimle!
selus~
bi ara benimde vardin öyle saclarim aynurcum su dalgasi yaptirdim türkiyede cok güzel olmusdun köpükle cok hos duruyordunatiyenin bu klipteki saçına bayıldım ya :26: köpükle mi yapılmış bu çok hoş duruyo bilen var mı
Eki Görüntüle 780416
sagol tugbisimcanım yağsız tuzsuz makarnamı olur yenmezki o,,ben makarnayı hiç eksilmedim hayatımda,haşlarken içine az yağ koydum,suyunu süzdükten sonrada ya yoğurtladım yedim,yada salçayı az miktarda yağla kavurdum sulandırdım,soslayıp yedim,,1tabak sadece,eğer akşam yemeğini erken yersen saat 5gibi rahatlıkla yiyebilirsin sorun olmaz,,haddini aşma ama,,yanında salatada yaparsın afiyet olsun....
bu arada liste için ellerine sağlık,,suzimi tebrik ediyorum,,yeni gelenlerede hoşgeldinler olsun...
iyi diyelim iyi olalim ececim cocuk durmuyor iste tek oluncada olmuyor anne oyna deyip duruyor sürekli araba tren otobüs oynicaz sIkIliyor oda istesuzim nasilsin gorusemiyoruz nezamandir
bilmiorum ki.. aman neler denedim, bisiklet bacak hareketleri.. hatta usenmedim duvara carpmacalari bile denedim. yani iste toparlaniyo, 46 bedenlerden 40a dustugum oldu ama 10 yildir daha bi 38'i goremedim. maalesefff
ayyy ayyy harikayim ben güzelim benay liste birinci olmussum yillar sonra bu günleride görmek varmis demek bugünde 72lileri gördüm tartida amanen eriyip bitiyormuyum neyim artik 10uncu ayda abiye giyebilecem herhalde böyle devam edersem kardesimin nisaninda ohh cokda havalara girmeyeyim bozarim diye korkuyorum ama simdilik iyi gidiyorum cok sükür dur birde nazar boncugu yapistarayim kendime
dans et kuzum oda sIkIlastiriyor hergün yarim saat hopla zipla
uy uy yirim seni ellerine saglik aynurcum
zaten kilo aldiran sosu canim benim arkadas sürekli yogurtlu makarna yiyor tig gibi ben yinede öglen yiyorum ama korkuyorum aldirir diye sen bildir bize :18:
bi ara benimde vardin öyle saclarim aynurcum su dalgasi yaptirdim türkiyede cok güzel olmusdun köpükle cok hos duruyordun
sen spora devam et başlayıp başlayıp bırakma illaki yararlı olcakyaşın kaç?
28 :) yaptigima da spor denirse iste, oyle evde bacak hareketleri.. gecen bi arkadasimla disaridayiz, kizlar tabii ki de sort giymis hava sicak. biraz da tombullardi. arkadasim da ne dese, kizlarin bacaklari donercilerdeki o et yiginina benziyor! once bi guldum, sonra dusundum de benim de cok farkli degil yani! durum vahim...! boyle bi bingil bingil boyle bi donup duran donerler gibi sallaniyo yurudukce :) napacaz bakalim..
normal değilim artık canım evişev iş yetişemiomda doğru dürüst bişiye koyverdimiyice kendimiayyy ayyy harikayim ben güzelim benay liste birinci olmussum yillar sonra bu günleride görmek varmis demek bugünde 72lileri gördüm tartida amanen eriyip bitiyormuyum neyim artik 10uncu ayda abiye giyebilecem herhalde böyle devam edersem kardesimin nisaninda ohh cokda havalara girmeyeyim bozarim diye korkuyorum ama simdilik iyi gidiyorum cok sükür dur birde nazar boncugu yapistarayim kendime
iyimisin kuzum
ohh cok süküray catlatmasana kutu da bos bari doldursaydin
darisi bana yozgati gördüm derim bende insallah birgün benimkine
öyle olmus valla ececim su 2-3 yildir 2inci kes liste birinci oldum cok sükür
öyle oluyor canim eslerimize bagliyiz gibi benimki aksam yemiyorum artik deyince benimde isime geldi bana yaradi tugbis artik aksam cok acikirsam yumurta hasliyorum yada omlet yapiyorum tavuk tonbalik falan yani iyi oldu bana
insallah faydasini görürsü canim ama ben listelere uyamiyorum birde birakinca geri aliyorsun dikkat etmesen canim dikkat et
dans et kuzum oda sIkIlastiriyor hergün yarim saat hopla zipla
uy uy yirim seni ellerine saglik aynurcum
cok sagol ececim cok güzel birseymis bu ya ben haftayada 1inciliye aday olacam banane
gecmis olsun canim doktora git bence dün benimde dizim cikti herhalde küt dedi yere otura kaldim agrim var ihmal edip gitmiyoruz iste doktora
hadi bakalim tugbissen isteyince yapiyorsun zaten
zaten kilo aldiran sosu canim benim arkadas sürekli yogurtlu makarna yiyor tig gibi ben yinede öglen yiyorum ama korkuyorum aldirir diye sen bildir bize :18:
insallah verecegiz canim
bi ara benimde vardin öyle saclarim aynurcum su dalgasi yaptirdim türkiyede cok güzel olmusdun köpükle cok hos duruyordun
sagol tugbisim
evet bozmak yok nisanda herkes bakakalsinsen spora devam et başlayıp başlayıp bırakma illaki yararlı olcakyaşın kaç?
bozmaaanişana tığ gibin göndercez seni dur bende de olcaktı bi tane nazar boncuğu nereye koydum ki, ehe burdaymış
geçen yaz kuduruk gibi dans ediyodum inceldiydim tekrar mı kudursam ay yani başlasam
yi benitebrik ederim yavrum
yağsız haşlanmış makarna diyet yemeği diye duyduydum bi de yoğurtlu yedin mi bişiycik olmaz
öyle saçlarım olcaksa köpük alcam ben aağağağağağağaaa
öyle de iyi degil canim ya iyice bunalima girersin sonra cocukda olunca hepden kendine zaman ayiramiycam bak cocuk olmadan önce bos vaktimi degerlendirmedim dogru dürüst simdi cocukla zorlaniyorum iyiki annemgil var annemgilde olmaza iyice bunalima bagliycam anam oda bi gitti türkiyeye gelmiyorda acaba bizden mi kactinormal değilim artık canım evişev iş yetişemiomda doğru dürüst bişiye koyverdimiyice kendimi
ballı cadısı ne yumurtlayacan gene okudum mağazaya gelen ürün kolilerinden ayıracam size bitane kocaman büyük doldurboşalt
evet bozmak yok nisanda herkes bakakalsinda bu ara iyice kücültüm herhalde mideyi eskiden doyma hissim yoktun simdide hemen tikaniyorum :26: ben makarna delisiyim aslinda kac zamandir yemiyorum ama eger kilo vermeye engel degilse bende koyarim artik menülerime dene bence cok tatli duruyor saclarimi öne dogru atiyordum kafami eyipde sonra köpükle saclarimi avcumla sIkIP sIkIp birakiyordum anlatma sekle bak ya anla sende kuzum iste
öyle de iyi degil canim ya iyice bunalima girersin sonra cocukda olunca hepden kendine zaman ayiramiycam bak cocuk olmadan önce bos vaktimi degerlendirmedim dogru dürüst simdi cocukla zorlaniyorum iyiki annemgil var annemgilde olmaza iyice bunalima bagliycam anam oda bi gitti türkiyeye gelmiyorda acaba bizden mi kacti
iyi diyelim iyi olalim ececim cocuk durmuyor iste tek oluncada olmuyor anne oyna deyip duruyor sürekli araba tren otobüs oynicaz sIkIliyor oda istesen nasil oldun iyimisin biraz daha :26:
kolay gelsin ozaman canimBugün yaptığım isveç diyetinin 1. gününü hiç zorlanmadan bitirdim,umarım böyle devam eder. Tek eksiğim 2 litre suyu içemedim ama neyse yarın yerine içerim :). Tekrarlıyorum,biliyorum sağlıksız ama anlattım,acelem var. İnşallah başarırım, 12 gün kaldıı :))
bi gelsin dur acisini cikaracam ondanbıktırdınız tabi kadını napsın
aynen canim bende cocuklarla ugrasip duruyorum
basim bazen cok agriyor bazen az idare etmeye calisiyorum
anam benim bu saatde ne isim varuyuyamiyom uyku düzenim bozuk kafamada agri girdi yatmadan bi bakim dedim bizimkiler neler yapmis diye
kolay gelsin ozaman canim
bi gelsin dur acisini cikaracam ondanbi gün cat kapi gelirsem yanina sasma bunalip kacabilirim heran
bende de öyle canim ama stressden uykusuzlukdan geliyor genelde birde su icmen lazim az su ictigin zamanda öyle oluyor kendine dikkat et tatlim
hadin bende kactim iyi geceler aman balliya yakalanmayayim korkutur simdi beni gene
Bugün yaptığım isveç diyetinin 1. gününü hiç zorlanmadan bitirdim,umarım böyle devam eder. Tek eksiğim 2 litre suyu içemedim ama neyse yarın yerine içerim :). Tekrarlıyorum,biliyorum sağlıksız ama anlattım,acelem var. İnşallah başarırım, 12 gün kaldıı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?