70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

enee kızma vurma vurmaaaaa ne güzel kolların inceliyomuş ben sarkıklığı giderebilmek için abimin spor aletlerine sardım bu ara popoya yönelik hareketler var onlardan yapsan etkiler belki

enee kızma vurma vurmaaaaa ne güzel kolların inceliyomuş ben sarkıklığı giderebilmek için abimin spor aletlerine sardım bu ara popoya yönelik hareketler var onlardan yapsan etkiler belki

bilmiorum ki.. aman neler denedim, bisiklet bacak hareketleri.. hatta usenmedim duvara carpmacalari bile denedim. yani iste toparlaniyo, 46 bedenlerden 40a dustugum oldu ama 10 yildir daha bi 38'i goremedim. maalesefff

ayyy ayyy harikayim ben güzelim ben ay liste birinci olmussum yillar sonra bu günleride görmek varmis demek bugünde 72lileri gördüm tartida amanen eriyip bitiyormuyum neyim artik 10uncu ayda abiye giyebilecem herhalde böyle devam edersem kardesimin nisaninda ohh cokda havalara girmeyeyim bozarim diye korkuyorum ama simdilik iyi gidiyorum cok sükür dur birde nazar boncugu yapistarayim kendime

hey müzeyyen müzeyyyen ne olur duy beni
bak müzeyyen müzeyyen
lay lay lay
öle bi mobilya reklamı vardı ben küçükken
iyimisin kuzum
ohh cok sükür ay catlatmasana kutu da bos bari doldursaydin
bildiriimm

baslangic : 79
gecen hafta :66.2
bu hafta :66.3 :26:
gelen: 100gr.
toplamda giden:12.7
darisi bana yozgati gördüm derim bende insallah birgün benimkine
sagol suzim
ve tebrikler liste daha yapilmadi ama en cok senvermissin kiloyu
öyle olmus valla ececim su 2-3 yildir 2inci kes liste birinci oldum cok sükür
öyle oluyor canim eslerimize bagliyiz gibi benimki aksam yemiyorum artik deyince benimde isime geldi bana yaradi tugbis artik aksam cok acikirsam yumurta hasliyorum yada omlet yapiyorum tavuk tonbalik falan yani iyi oldu bana
Gunaydinlar herkese :) bugun isvec diyetine basladim. Biliyorum sagliksiz ama acelem var anlattim :) insallah Allah bana azim ve sabir verir de basaririm. Bir sey danisacagim size, sizce leslie 3 mil yuruyusun yerine gecer mi?
insallah faydasini görürsü canim ama ben listelere uyamiyorum birde birakinca geri aliyorsun dikkat etmesen canim dikkat et
dans et kuzum oda sIkIlastiriyor hergün yarim saat hopla zipla
uy uy yirim seni ellerine saglik aynurcum
cok sagol ececim cok güzel birseymis bu ya ben haftayada 1inciliye aday olacam banane
gecmis olsun canim doktora git bence dün benimde dizim cikti herhalde küt dedi yere otura kaldim agrim var ihmal edip gitmiyoruz iste doktora
hadi bakalim tugbis sen isteyince yapiyorsun zaten
ay valla moralim yerine geldi :119: yağsız tuzsuz makarna yesem 5'te akşam yemeği olarak kötü olur mu :26:
zaten kilo aldiran sosu canim benim arkadas sürekli yogurtlu makarna yiyor tig gibi ben yinede öglen yiyorum ama korkuyorum aldirir diye sen bildir bize :18:
insallah verecegiz canim
atiyenin bu klipteki saçına bayıldım ya :26: köpükle mi yapılmış bu çok hoş duruyo bilen var mı

Eki Görüntüle 780416
bi ara benimde vardin öyle saclarim aynurcum su dalgasi yaptirdim türkiyede cok güzel olmusdun köpükle cok hos duruyordun
sagol tugbisim

offya cikiyorum geri kizlar hadi oynayalim deyip duruyor napcam ben bu oglanlan bilmiyorum parkada götürüyorum havuzada götürüyorum yorulsun diye yinede sürekli oynada oyna

bilmiorum ki.. aman neler denedim, bisiklet bacak hareketleri.. hatta usenmedim duvara carpmacalari bile denedim. yani iste toparlaniyo, 46 bedenlerden 40a dustugum oldu ama 10 yildir daha bi 38'i goremedim. maalesefff

sen spora devam et başlayıp başlayıp bırakma illaki yararlı olcak yaşın kaç?

bozmaaa nişana tığ gibin göndercez seni dur bende de olcaktı bi tane nazar boncuğu nereye koydum ki, ehe burdaymış

dans et kuzum oda sIkIlastiriyor hergün yarim saat hopla zipla

geçen yaz kuduruk gibi dans ediyodum inceldiydim tekrar mı kudursam ay yani başlasam

uy uy yirim seni ellerine saglik aynurcum

yi beni tebrik ederim yavrum

zaten kilo aldiran sosu canim benim arkadas sürekli yogurtlu makarna yiyor tig gibi ben yinede öglen yiyorum ama korkuyorum aldirir diye sen bildir bize :18:

yağsız haşlanmış makarna diyet yemeği diye duyduydum bi de yoğurtlu yedin mi bişiycik olmaz

bi ara benimde vardin öyle saclarim aynurcum su dalgasi yaptirdim türkiyede cok güzel olmusdun köpükle cok hos duruyordun

öyle saçlarım olcaksa köpük alcam ben aağağağağağağaaa

Son düzenleme:

normal değilim artık canım evişev iş yetişemiomda doğru dürüst bişiye koyverdimiyice kendimi

ballı cadısı ne yumurtlayacan gene okudum mağazaya gelen ürün kolilerinden ayıracam size bitane kocaman büyük doldurboşalt

evet bozmak yok nisanda herkes bakakalsin da bu ara iyice kücültüm herhalde mideyi eskiden doyma hissim yoktun simdide hemen tikaniyorum :26: ben makarna delisiyim aslinda kac zamandir yemiyorum ama eger kilo vermeye engel degilse bende koyarim artik menülerime dene bence cok tatli duruyor saclarimi öne dogru atiyordum kafami eyipde sonra köpükle saclarimi avcumla sIkIP sIkIp birakiyordum anlatma sekle bak ya anla sende kuzum iste
öyle de iyi degil canim ya iyice bunalima girersin sonra cocukda olunca hepden kendine zaman ayiramiycam bak cocuk olmadan önce bos vaktimi degerlendirmedim dogru dürüst simdi cocukla zorlaniyorum iyiki annemgil var annemgilde olmaza iyice bunalima bagliycam anam oda bi gitti türkiyeye gelmiyorda acaba bizden mi kacti

Bugün yaptığım isveç diyetinin 1. gününü hiç zorlanmadan bitirdim,umarım böyle devam eder. Tek eksiğim 2 litre suyu içemedim ama neyse yarın yerine içerim :). Tekrarlıyorum,biliyorum sağlıksız ama anlattım,acelem var. İnşallah başarırım, 12 gün kaldıı :))

bıktırdınız tabi kadını napsın

iyi diyelim iyi olalim ececim cocuk durmuyor iste tek oluncada olmuyor anne oyna deyip duruyor sürekli araba tren otobüs oynicaz sIkIliyor oda iste sen nasil oldun iyimisin biraz daha :26:

aynen canim bende cocuklarla ugrasip duruyorum
basim bazen cok agriyor bazen az idare etmeye calisiyorum

anam benim bu saatde ne isim var uyuyamiyom uyku düzenim bozuk kafamada agri girdi yatmadan bi bakim dedim bizimkiler neler yapmis diye

kolay gelsin ozaman canim
bıktırdınız tabi kadını napsın
bi gelsin dur acisini cikaracam ondan bi gün cat kapi gelirsem yanina sasma bunalip kacabilirim heran
aynen canim bende cocuklarla ugrasip duruyorum
basim bazen cok agriyor bazen az idare etmeye calisiyorum

bende de öyle canim ama stressden uykusuzlukdan geliyor genelde birde su icmen lazim az su ictigin zamanda öyle oluyor kendine dikkat et tatlim

hadin bende kactim iyi geceler aman balliya yakalanmayayim korkutur simdi beni gene

iciyorum aslinda canim suyu eskiden hic icmezdim diyt olayindan beri suyu cogalttim

gunaydin kizlar nasilsiniz

canım başarılar sana :) sanırım bende başlayacağım. Az yiyemiyorum, çikolatadan vazgeçemiyorum...sadece yürümek işe yaramaz ki

Kızlar konu başlığını görünce dayanamadım.5 sene çok önemli bi spor merkezinde step aerobic fitness plates aklınıza ne geliyosa zayıflama vücuda şekil verme adına sertifikalı olarak hocalığım var.yağ yakımı adına her türlü yardımcı olurum beslenmenize kadar istediğiniz her konuda yardımcı olabilirim.yağ yakımı diyorum çünkü ilk yapılacak şey y.y olmalı.kas ta isteseniz sıkılaşmada isteseniz yy olmadan olmaz.hadi kaç kişi var zayıflamak isteyen (istikrarlı)

kizlar demistimya 2gunluk sok diyet uyguluyorum yoksa 50li rakamlari goremiycem diye kac haftadir kaldim oyle

tum kurallara uyuyorum nerdeyse hic aclik yok zaten olmaz herhalde yiyosun cunku
ama cok spor yaptiriyor herhalde ozelligide o
Sabah 8de 5mil Leslie yaptim
11de jillian Level 1 yaptim
kizim uyuyor uyaninca yuruyuse gidicez
aksam yemekden sonrada hala halim kalirsa 3mil Leslie daha yapicam
diyeti yapankiz 2gunde 4bucuk Kilo vermis tamamen uyarak bende uyuyorum 3kilo verdirsede raziyim

anamm 2 gün giremedim aç sayfa olmus okuyamadim bile.
Bana dua edin 1hafta sonra bi sinava gircem çalisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…