70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kim sever ki

hoşbuldum canım tabi ki paylaşırım halı hazırda su içiyorum 12:30 gibi eşim gelecek onunla kahvaltı edeceğim.

maşallah azmine hayran kaldım daha da çok verirsin inşallah

menünü
sabah
ara
öğle
ara
akşam
şeklinde kısa ve öz yazarsan yorumlaması kolay olur canım. Örnek listemizi de yayınlayayım;
Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Ece yapayım demiş, yapacaktım da.

Çoook tebrikler canım
tesekkur ederim canim
kim sever ki

hoşbuldum canım tabi ki paylaşırım halı hazırda su içiyorum 12:30 gibi eşim gelecek onunla kahvaltı edeceğim.

maşallah azmine hayran kaldım daha da çok verirsin inşallah
tesekkurler canim insaallah devamida gelir ideal kilom 55 bende 55 olmak istiyorum
ya bende ece bende nolur bna yardım et:))

canim topikde eskiden olanlar Bilir ben cok sporda yapiyordum simdi sadec yuruyus yapiyorum ama bir ay jillian yaptim ve cocuklar uyuduktan sonra yapiyodum bazen gecenin 1bucugunda yaptigimi biliyorum deli felan oldugumu dusunuyodum git uyu dimi yok ben onu yapiyodum jillian baya skilastiriyor vucudu bide kacamak ilk 2ay hic yapmadim suya cok dikkat ettim gunde 3litre kesin iciyorumdur sadece kahvaltida 2dilim ekmek yedim baska ogun ekmek yemedim halada yemiyorum benim esimin isten donus saati belli degil tir kullaniyor ve nezaman isi biterse ozaman evde oluyor cocunluklada en gec 6da evde oluyor bazen 5de hatta 4de gelldigi bile oluyor o geldiginde yemek yiyorum daha yemiyorum gecede 1den once yatmiyorum Boyle oluncada gec yemek yememis oluyorum suyu bazen normal iciyorum Sabah 2bardak ilikdan biraz daha sicak su iciyorum Burda asitli sular var gunde 1litrede onlardan iciyorumdur emzirdigim icin Yesil cay icemiyorum ama rezene isirgan iciyorum wc problemim olunca arada kayisili form cayi iciyorum mesela pilav pisiriyorum 2kasik yiyorum ama makarna yiyorum sozsuz aci katiyorum o super oluyor metoyuda calistiriyor aci zaten doktordan dinledim yiyebilirsin makarna diyordu kiloyu sosu yapiyomus icine kattiklarimiz bide ben bi ara kalori hesabi yapiyodum aynurda yapiyodu baktik usutmeye Dogru gidiyoruz biraktik mutfak tartim vardi herseyi tartip unternetten kac kalori oldugunu bakip oyle yiyordum ama dedigim gibi biraktim

ornek kahvaltima gelince 2dilim ekmek birinin ustune diet surme peynir 4zeytin salatalik domates
bazende haslanmis yumurta
sormak istedigin bisey varsa sor elimden geldigi Kadar yardim etmeye calisirim

FONT=Arial Black][/FONT]

canım benim eşimde gece çalışıyor öğlen 1 de eve heliyor o yüzden düzenli bi kahvaltı saatim yok o gelince birlikte kahvaltı yapıyoruz canım sen baya kafaya takmışsın bu zayıflaama işini ve çok ta güzel olmuş azimlisin buna hayran kaldım benimde motivasyon eksikliğim var sen çok güzel motive etmişsin kendini peki şuan zayıfsın ya her üstüne giydiğini kendine daha mı çok yakıştırıyosun yoksa hala fazlam var diyemi düşünüyosun

bende yeni katıldım aranıza 172cm boyunda 74 kıloyum hedefım 65. aslında daha once 7kg vermıstım ama ünv. bitti evde oturmaktan tekrar 7kg aldım. 1 haftadır diyet artı bıde kullandıgım zayıflama ürünü var yarın tartılcam bakalım kilo verebildim mi :)

berenerva2, yeşil çay sütü mü azaltıryor ondan mı içmiyorsun ben bi yerde öle okumuştum ama net hatırlamıom bende emziriyorum tavsiyelerini bekliyorum her konuda
bugünki menüm
sabah haşlanmış yumurta bir dilim ekmek biraz peynir bir tane zeytin domates salatalık
arayı unuttum fırsat olmadı
öğle salata az çorba bi kase yoğurt
ara bir top dondurma yedim acaba bu da mı cıss hakim bey
ben tatlıyı çok severim dee
akşama da az çorba ve patlıcan yemeği yicem yoğurtla
siyah çay içebiliyoruz di mi sonrasında çay keyfi kesin bizim evde ondan soruyorum
buarada jillian ı yaptım sabah.şimdi de leslie 3 mil i yaptım o da hafif bişeymiş hoşuma gitti valla

Kizlar ne guzel 76 kiloya inmistim bi memlekete gjttim 79.5 olmusum nerdeyse baslangic kilom moralim bozuldu yaaaaaaa

yediklerimi paylaşayım: 1 haşlanmış yumurta,1 biber,domates,salatalık,1 dilim beyaz peynir,2 zeytin,2 dilim ekmek
şekerli türk kahvesi,15 tane kabuklu fındık
1 kase domates çorbası, 1 tabak pilaki,1 dilim ekmek
yatana kadarda suyumu 2 litreye tamamlayacağım,spora daha başlayamadım...

tesekkurler canim giydiklerimi yakistiriyorum ama biraz dogumlardan oturu alt karin var oda gitsin istiyorum biraz daha fazlam kaldi yani
canımm çok sağol peki kilon düştükçe nereden değiştiriyosun belki çok oldum ama:))
canim Kilo verdiginde tekrar yapiyosun kendinden ilerlemiyor malesef
hem ondan Hemde bebek icin zararli olabilirmis menun guzel canim bi top dondurmadan bisey olmaz
siyah cay benimde vaz gecilmezim ben buyuk bardaklarla icerim birde eskiden sekerli icerdim simdi tek sekerli iciyorum

Selamm kızlar benidee araniza alirmisiniz sizinle zayıflamak istiyorum bende

hosgeldin canim

menün gayet güzel canım
bende kilo vermek istiyorum ama hamile oolma ihtimalim var yani henüz test yapömadım ama olabilir diyet yapabilirmiyimkiiii?

elbette yapabilirsin daha belli bile değilmiş,,varsada daha başındasın çok sıkmadan yapabilirsin

bende az önce sirkeli suyumu içtim birde gece yatarken içicem,,bu cumaki hedefimi tutturucam inşallah,60.5

sonunda geçen cuma başladım tekrar diyete,,62.7'dim hedefim 61.7'di tutturdum dün hemde 12'den

bu hafta biraz daha yükselttim çıtayı 60.5 olucam inşallah,,

tek isteğim tekrardan geçen sene gibi 56 ya düşmek

Hosbulduk canimmm:)))
Yeşil çay zararlimi oluyor emziren anneler için bunu hiç bilmiyordum öğrendigim iyi oldu

Inşallah hedefine ulaşırsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…