70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canimm pazartesi bildirim yaparım ozaman :)))

cumaları yapıyoruz canım bildirimleri

hemen gel hemen kac nerdesin kiz bakayim sen hesap ver bakalim

teyzemler burda ya kuzenim var 2 yaşında onunla ilgileniyorum sürekli demin bizdelerdi gittiler şimdi çıkmama gerek kalmadı bu akşam burdayım
kuzu biz sana demiyomuyuz sen cok guzelsin diye eyup seni gordugunde gelip hemen ilani ask edicek diye aynen Boyle devam bozma bidaha moralini

ece abla dün ne oldu biliyo musun akşam teyzemlerle falan dışarı çıktık yolda yürüyoruz kuzenle beraber yürüyorum karşıdan eyüp geliyo önce çok heyecanlandım ama çok kötü göründü gözüme saç sakal birbirine karışmış bi de küpe takmış tam serseri gibi görünüyodu yürüyüşü bile bozulmuş kabadayı gibi yürüyodu çok kötü hissettim ya her şey başlamadan bitti dedim ama yanımdan geçerken farkettim bu oğlan benimle aynı boyda halbuki eyüple aramızda en az 10 cm fark var karanlıkta yoldan geçen bi serseriyi ona benzetmişim çok kızdım kendime ya nasıl şüphelenirim ben eyüpümden çok salak hissettim

bende dedim okurken ne oluyo ya bizim kizin eyubu degismemistir diye
her gordugunu eyupmu sayiyosun sen kuzu tam kara sevdaya gidiyosun

canim simdi ben kizi uyutucam sonra yine gelirim
unuttum tayzeninde geldigini merak ettim seni aynur hergun ugrardi neden gelmadiki diye :26:

canım çok sevindim adına,kimse çirkin değildir kendine haksızlık etmişsin,,ama zayıf insan başka güzel oluyo o ayrı
şimdi çıkmam lazım kuzular pazartesi görüşürüz
daha çok görüşcez inşallah hadi şimdi kaybol burdan
ay inanmıyorum 1.cimi olmuşum ben
valla ne yalan söyliyim hiç beklemiyodumyaa,,okadar bildirim vardı 1 kilo üstü veren 1.ci olamadım diye üzülüyodum
meğersem yeni gelmiş onlar,1.cilik bana kaldı iyimi

ellerine sağlık canım

Inşallah canim

Avusturyada yasiyorum canim 25 yaşındayım 10 aylık oğlum var biraz kendimden bahsettim
bende 25 yaşındayım akranız yani öylemi
benimde 2 çocuğum var oğlum 4,,kızım 3 yaşında

hahayt ben seni geçmişim ama özeeenn

şaka bir yana allah bağışlasın oğlunu canım,senide çıtır bir anne yapsın inşallah

Allah bagislasin canim ogluna suzi avusturyadandi ikincide sen oldun ikide almanyadan var benle balli
benimde 2tane cocugumvar kizim 2yasinda oglum 7aylik yasim 32

aa ben seni daha küçük biliyodum
neyse maşallah diyim daha çok,,azmine hayranım bu kadar kısa sürede o kadar kilo vermek her yiğidin harcı değildir haa

bakıştık bi de o çocukla ya kendimi dağa taşa vurcam acaba eyüp mü diye bi dikkatli baktım farketti heralde o da baktı baya bakıştık bi süre ama cidden çok benziyodu ya hala da düşünüyorum o mu diye ama o kadar bebek yüzlü çocuk nasıl bi anda serseriye dönüşebilir dimi ve boyu nasıl o kadar kısalabilir bazen her yerde karşıma çıkcak gibi oluyo ama çıkmıyo pislik 4 yıl oldu ya bazen takıntı mı yaptım diye düşünüyorum ama takıntı olsa geçerdi heralde şimdiye tamam ablacım kız uyusun sonra hemen gel

psikolojim acayip bozulmuştu bi ara resmen depresyona doğru gidiyodum aynaya bakınca obez gibi görüyodum kendimi ama dünden beri zayıf görmeye başladım çok mutlu oldum gitmiyom banane maşallah ya vercek çok az kilon kaldı ama gidiyo yine ben 1 haftadır elma sirkesi içiyorum tık yok hala 70 kiloyum ama devam etcem bağırsaklarımı çalıştırıyo şükür kilo verme gibi bi amacım yok artık ama sıkılaşsam yeter

Evet canim ayni yaşitiz maaşallah sen hızlı cikmisinhehe allah bağışlasın evlatlarını ne güzel çok genç anne olmuşsun
Bende seneye ikincisini inşaa ederim artik

bügünki yediklerim
sabah 9: 2 kuru kayısı 1 pincik ekmek öğlen 3 tane köfte biraz ketçap mayoneze bandırılmış biraz peynir 6 tane zeytin biraz kaşar 1 domates oğluma yedirdiğim çorbanın içene kattiım ekmekten vbiraz ısırdım akşama bir biber dolması yoğurtlu yarım tabak makarna (( olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor boğazım durmuyorrr(

Arkadaşlar merhabalar hepinize;

Uzun süredir forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum. Çünkü artık kesin zayıflamaya kararlıyım. Benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. Bu arada 170 boyunda ve 70 kiloyum. Yaşım 29. 3 yıllık evliyim. Artık gebelik düşündüğüm için 2-3 ay içinde 10 kilo kadar vermek istiyorum yapabilirmiyim acaba. Önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Hepinize sevgiler

a20 sen ne güzel bir sürü kilo vermişsin bana da motive edici bişeyler lazım off(

yapamam deme canım hiç bi zaman, yapamam dersen yapamazsın çünkü. ben o hataya düştüm psikolojimi bozdum, bu kiloyu çok uzun zamanda verdim ama kendime inansaydım çabucak da verebilirdim zayıflıyorum, başarıyorum de, beynin de öyle algılasın moralini bozma

Canm bende mesela düzenli yemiyorum sabah 9da kahvatı yaptıgım oluyor 11de de
Akşamda mesela bazen 4te yiyorum bazen 7de nasıl denk gelirse ama en iyisi yemeği erken saatte bitirmek
Motive eksikliğin varsa canım eski hallerinden söyle zayıf bi halini koy buzdolabının üstüne bakınca yiyesin gelmez belki fazla

hoşgeldiiiinnnn yaparsın tabi yapamıcak ne var ben şu an bayaa bi saldım kendimi hiç bişey yapmıyorum desem yeridir o yüzden diğer arkadaşların tavsiyelerine uy bence

gene ben geldimmm :) tekrar gaz almaya inşallah :) ama sık sık giremeyebilirim 17 aylık bi oglum var dur durak bilmiyor. sizlerle baya kilo verdim 13 kilo falan önceden de 11 kilo vermiştim zaten suan 71 ile tekrardan aranızdayım :)

doru söylüyosun cnm denicem:)

evet canım en çok kiloyu veren 1. oluyor, mesela iki kişi aynı miktar kilo verdiyse toplam verdikleri kiloya göre sıralıyorum onları da

Canım tablo olusturulmadı daha dimi ?

Merhaba hoşgeldin
Yapabilirsin tabiki canım inan yeterki istesiin Bende yeni basladım 5.günümdü bugn 72 ile basladım Bu sabah 70.4 cıktım
zaten insan kilo verdiğini görünce otomatikman motive Oluyoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…