inş verirsin bende vermeyi çok istiyorum 76 yım bakalım cumaya ne kadar olcam bende yeni başladım
kizlar nasilsiniz ben zar zor uyuttum cocuklari dun oglum gece pek uyumadi insaallah bugun uyur cok yorgunum ya
sorma cnm benimkide bugün hiç durmadı doğru düzgün giremedim topiğe ancak fırsat buldum bu arada farkettimki birlikten güç doğuyomus yavas yavas alışmaya başıyorum ve sanırım başarıcam bugün yediklerim
sabah:yarım dilim ekmek 1 domates bir salatalık 3 çay kaşıgı ekmeğe sürülen çikolata dayanamıyorum şu merede ya :))bir bardak sekersiz çay 6 tane zeytin çeyrek simit yarım haslanmış yumurta
öglen yok
akşam 3 adet köfte 4 adet patates kızartması çok güzel kokuyolardı:) bir kaşık makarna
nasıl çokmu ileri gitmişim acaba h ebu arada akşam dediysem saat 6 gibi:))
benim de hayalim 59 60 tabi aslında hayalinde ötesinde 55 ama diyorum ya şuan benim için çok uzaklarda
Merhabalar herkese yaklasik 7 ay sonra ilk defa giris yapiyorum foruma, kimler kaldi eskiden kimler gitti, yeniler kimler geldi bilmiyorum ama hepsini ogreniriz artik. Tekrar kaldigim yerden devam ediyim dedim, diyete devam ediyorum pek kilo veremesem de en azindan almiyorum ona da sukur ama bu sefer gercekten 55 e inmek istiyorum bakalim tekrar motivasyon tutturmak lazim. yedikerimizi yaziyorduk bir de cuma tarti gunleriydi tartilip buraya yaziyorduk hatta bir ara haftalik listeler hazirlaniyordu, ama hala o sekilde mi devam ediyor bilmiyorum cok ozlemisim burayi ya, simdilik hepinizi opuyorum, kahvaltidan sonra gorusmek uzere
Burda olman 1 adım atmış olman demek canım, hedefine istediğin zamanda ulaşırsın inşallah.İnşAllah canım. İnşAllah hepimiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız
günaydın canım,Günaydın kızlar bugün nasilsiniz
Herkese iyi haftalar
Ben bugün kahvaltida cornpflakes yedim oğlumdan zaman bulup kahvalti bile hazirlayamiyorum
Burda olman 1 adım atmış olman demek canım, hedefine istediğin zamanda ulaşırsın inşallah.
günaydın canım,
Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? Akşam yatmadan kahvaltı tabağını hazırla, sabah kolayca dolaptan çıkarıp yersin, zeytin peynir-domates salatalık. Sabah en önemli öğün kahvaltı, o nedenle kahvaltını ne kadar güzel yaparsan, diğer öğünleri de o şekilde ayarlarsın, bir laf vardır biliyor musun bilmem, sabah kral gibi, öğlen prenses gibi, akşam da fakir gibi besleneceksin. Akşam ne kadar hafif beslenirsen ve erken yersen o kadar iyi olur.
Kızlar bugün diyetimin ilk günü 78 kiloyum 60 olmak istiyorum..geçen sene diyetisyene gitmiştim bugün o listeyi uyguladım..başka bi tavsiyeniz varmı..mesele yağ yakıcı içecek filan yokmu hiç????
yeşil çay içebilirsin 9 lu çay içiyorum ben.bol su iç.yürüyüş egzersiz yap.ne kadar fazlan var
yeşil çay içebilirsin 9 lu çay içiyorum ben.bol su iç.yürüyüş egzersiz yap.ne kadar fazlan var[/Q
spor veya yürüyüş yapamıyorum.2 tane ufaklığım var.biri 3 yaşında biri 11 aylık.hep peşimdeler..ev işlerini bile akşama kadar anca bitiriyorum:2::2::2:
bende eşimin yüzündeki ifadeyi merak ediyorum peki kilo verince eşlerinizin size yaklaşımları değiştimi??kızlar bende resim koydum ama yüzümü kapatarak sizde öyle yaparsanız problem olmaz sanırım
ben kaçırdımmm..
yusuf eymen kilo verince insanların yüzündeki ifade görülmeye değer...
ben 78 kilolrdayken abimlerin yanına gitmiştim 3 numaram 6 aylıktı kucağımda
bana ozaman kızların en şişmanı sensin dedi(o diyene kdr çokta kilomun farkında değildim iyiki demiş)
bi baktım öyle napmışım ben dedim kendime böyle
ondan önce hafiften dikkat etmeye başlamıştım ama bu benim için milat oldu
1 sene sonra tekrar bursaya gittiğimde 59-60 kg arasındaydım..
ilk gördükleri an şok oldu herkes
müthiş bir duygu
herkesin yaşamasını isterim
yeni gelenler hoş sefa gelmişler katılımınız daim olsun amacınıza ulaşana kadar
suzim gözünaydın anneneler geliyormuş..
aynurcum ellerine sağlık tatlım
kilo verenleri tebrik ederim
cumaya inşallah bende o kervanın içinde olurum
yeşil çay içebilirsin 9 lu çay içiyorum ben.bol su iç.yürüyüş egzersiz yap.ne kadar fazlan var[/Q
spor veya yürüyüş yapamıyorum.2 tane ufaklığım var.biri 3 yaşında biri 11 aylık.hep peşimdeler..ev işlerini bile akşama kadar anca bitiriyorum:2::2::2:
o zaman evde egzersiz ya da güzel bir müzikle ufaklıklarla dans et.onlarda mutlu olsun sen de....
bende eşimin yüzündeki ifadeyi merak ediyorum peki kilo verince eşlerinizin size yaklaşımları değiştimi??
Ohhhh hadi bakalım, inşallah olursun.tatlım ne güzel bi sözmüş o sabah kral gibi, öğlen prenses gibi, akşam da fakir gibi besleneceksin. tutmum valla
günaydınnnnnn
eşimden bi söz aldım ara tatile kadar hedefime ulaşırsam 2 aylık ek dersimle gidip istediğim gibi alışveriş yapcam çatır çatır harcicam
dua edin bakim.ulaşayım hedefe
Biz ilaç türü bişey kullanmıyoruz canım ama 7 otlu ve 5 otlu çaylar var onlardan içebilirsin, marketlerde var, paket çay, yeşil çay iç.Kızlar bugün diyetimin ilk günü 78 kiloyum 60 olmak istiyorum..geçen sene diyetisyene gitmiştim bugün o listeyi uyguladım..başka bi tavsiyeniz varmı..mesele yağ yakıcı içecek filan yokmu hiç????
Hoşgeldin canım, güzel menün afiyet olsun.herkese merhaba ,,,,,,,,,,,,,,,,,bugün yıllık izinden dönüşümün ilk günü.sabah uyanmak zor oldu.bu arada sabah bir dilim kepek ekmek peynir zeytin domates,acccık reçel yedim.arada kayısı kurusu ceviz ve 9 lu çayy,ayy hiç su içmedim neyse byyyy su içmem lazım.....
TebriklerrrrrrrrKızlar Günaydıııınnn
Gecen hafta bugün başlamıştım diyetime bugün tam 1 hafta oldu 72 ile başlamıstım bu sabah 69.6 cıktımm
Nekadar motive oldumm anlatamammmHer Hafta böyle olmazz tabisii ama olsun ilk haftadanda süper verdimm bencee
Darısı diyete baslayan herkesin basına insallaahh
Leslie var canım, internnetten yaparsın ya da jillian var, süper yağ yaktırıyo 27 dakika videosu ama süper bişey.yeşil çay içebilirsin 9 lu çay içiyorum ben.bol su iç.yürüyüş egzersiz yap.ne kadar fazlan var[/Q
Oğlun ufak olan mıydı canım, yatağına yemek artığı kırıntı falan bişey dökülmüş olmasın, bir bak bakalım.kizlar nasilsiniz benim oglum bugunlerde huy degistirdi gece odasinda uyurken yarimsaati bulmadan uyanip Durdu enson kendi yatagima aldim Sabah 2saat uyudu oyle neden yatagini istemiyorki simdi:26:
Fotolarına baktım canım, gayet güzel görünüyosun.benimki super oldugumu soyluyor daha yapma birak diyor ama ben 5kilo daha vericem 25eylul evlenme yildonumumuz ogune Kadar gidicek insaallah bu 5kiloda
benimki super oldugumu soyluyor daha yapma birak diyor ama ben 5kilo daha vericem 25eylul evlenme yildonumumuz ogune Kadar gidicek insaallah bu 5kiloda
Ohhhh hadi bakalım, inşallah olursun.
Biz ilaç türü bişey kullanmıyoruz canım ama 7 otlu ve 5 otlu çaylar var onlardan içebilirsin, marketlerde var, paket çay, yeşil çay iç.
Hoşgeldin canım, güzel menün afiyet olsun.
Tebriklerrrrrrrr
Leslie var canım, internnetten yaparsın ya da jillian var, süper yağ yaktırıyo 27 dakika videosu ama süper bişey.
Oğlun ufak olan mıydı canım, yatağına yemek artığı kırıntı falan bişey dökülmüş olmasın, bir bak bakalım.
Fotolarına baktım canım, gayet güzel görünüyosun.
tesekkurler canim
evet canim kucuk olan bakarim canim ama mumkun degil onun odasinda asla bisey yenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?