70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bugün nasilsiniz
Herkese iyi haftalar

Ben bugün kahvaltida cornpflakes yedim oğlumdan zaman bulup kahvalti bile hazirlayamiyorum

günaydın hanımlar :)

kizlar nasilsiniz ben zar zor uyuttum cocuklari dun oglum gece pek uyumadi insaallah bugun uyur cok yorgunum ya

Rabbim sizlere ve bütün annelere güç kuvvet versin ki en güzel şekilde canlarınıza baka bilesiniz ve o akitte kendinizede zaman ayırabilesiniz

benim de hayalim 59 60 tabi aslında hayalinde ötesinde 55 ama diyorum ya şuan benim için çok uzaklarda

ah ah o 55 sanırım herkesin hayali ama 70 olmadan 60,60 olmadan 55 olmuyor maalesef çıtayı küçük tutalım ki şevkimiz kırılmasın...

hoşgeldin her şey ayını canım değişen bir şey yok gördüğüm kadarıyla...

İnşAllah canım. İnşAllah hepimiz arzu ettiğimiz kilolara ulaşırız
Burda olman 1 adım atmış olman demek canım, hedefine istediğin zamanda ulaşırsın inşallah.

Günaydın kızlar bugün nasilsiniz
Herkese iyi haftalar

Ben bugün kahvaltida cornpflakes yedim oğlumdan zaman bulup kahvalti bile hazirlayamiyorum
günaydın canım,
Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? Akşam yatmadan kahvaltı tabağını hazırla, sabah kolayca dolaptan çıkarıp yersin, zeytin peynir-domates salatalık. Sabah en önemli öğün kahvaltı, o nedenle kahvaltını ne kadar güzel yaparsan, diğer öğünleri de o şekilde ayarlarsın, bir laf vardır biliyor musun bilmem, sabah kral gibi, öğlen prenses gibi, akşam da fakir gibi besleneceksin. Akşam ne kadar hafif beslenirsen ve erken yersen o kadar iyi olur.

tatlım ne güzel bi sözmüş o sabah kral gibi, öğlen prenses gibi, akşam da fakir gibi besleneceksin. tutmum valla

günaydınnnnnn
eşimden bi söz aldım ara tatile kadar hedefime ulaşırsam 2 aylık ek dersimle gidip istediğim gibi alışveriş yapcam çatır çatır harcicam
dua edin bakim.ulaşayım hedefe

Kızlar bugün diyetimin ilk günü 78 kiloyum 60 olmak istiyorum..geçen sene diyetisyene gitmiştim bugün o listeyi uyguladım..başka bi tavsiyeniz varmı..mesele yağ yakıcı içecek filan yokmu hiç????

herkese merhaba ,,,,,,,,,,,,,,,,,bugün yıllık izinden dönüşümün ilk günü.sabah uyanmak zor oldu.bu arada sabah bir dilim kepek ekmek peynir zeytin domates,acccık reçel yedim.arada kayısı kurusu ceviz ve 9 lu çayy,ayy hiç su içmedim neyse byyyy su içmem lazım.....

Kızlar bugün diyetimin ilk günü 78 kiloyum 60 olmak istiyorum..geçen sene diyetisyene gitmiştim bugün o listeyi uyguladım..başka bi tavsiyeniz varmı..mesele yağ yakıcı içecek filan yokmu hiç????

yeşil çay içebilirsin 9 lu çay içiyorum ben.bol su iç.yürüyüş egzersiz yap.ne kadar fazlan var

Kızlar Günaydıııınnn

Gecen hafta bugün başlamıştım diyetime bugün tam 1 hafta oldu 72 ile başlamıstım bu sabah 69.6 cıktımm
Nekadar motive oldumm anlatamammm Her Hafta böyle olmazz tabisii ama olsun ilk haftadanda süper verdimm bencee

Darısı diyete baslayan herkesin basına insallaahh

kizlar nasilsiniz benim oglum bugunlerde huy degistirdi gece odasinda uyurken yarimsaati bulmadan uyanip Durdu enson kendi yatagima aldim Sabah 2saat uyudu oyle neden yatagini istemiyorki simdi:26:

bende eşimin yüzündeki ifadeyi merak ediyorum peki kilo verince eşlerinizin size yaklaşımları değiştimi??

Ohhhh hadi bakalım, inşallah olursun.

Biz ilaç türü bişey kullanmıyoruz canım ama 7 otlu ve 5 otlu çaylar var onlardan içebilirsin, marketlerde var, paket çay, yeşil çay iç.

Hoşgeldin canım, güzel menün afiyet olsun.

Tebriklerrrrrrrr

benimki super oldugumu soyluyor daha yapma birak diyor ama ben 5kilo daha vericem 25eylul evlenme yildonumumuz ogune Kadar gidicek insaallah bu 5kiloda

kocalara bakarsan hep öyle, aldırma sen ona, benim ki de bana deyip duruyordu yeter artık diye, bak 64-65 oluverdim, ahhhhh ah.

ftemiz tesekkür ederim canım.

Juliian süper ama zor hareketleri var Lesliee daha kolay bence ona göre :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…