70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde 10 aylik oğlum var cnm gerçekten onlarla çok zor oluyor ben gece 6 kere kalkiyorum sürekli ilgi yandık biz

çok güzel haftaya biraz daha düşer ama bu hızla azimle zafer senin olacak

sakın salma kendini ucundan başla canım zararın neresinden dönersen kardır ki zaten 1 kilocuk çok problem olmaz...

her yükü biz kadınlar çekiyo yemin ederim:))

BUGÜN YEDİKLERİM
SABAH:1 tane altın ekmek bu halk ekmeklerinde satılıyo üzümlü :))biraz peynir 1 yumurta içini oğlum yedi dışını ben:) domates salatalık çeyrek yagda yumurta sucuklu:))3 kaşık ekmeğe sürülen çiko :)bir bardak şekersiz çay
öğlen yok
akşam 1 tane altın ekmek

he bide yarım muz

bugün yediklerim: 10 tane kabuklu fındık
1 haşlanmış yumurta,1 küçük dilim peynir,3 sivri biber,salatalık,domates,3 zeytin
1 kupa yeşil çay,2 tane küçük kornişon turşu
1 su bardağı süt
yarım kase çorba,2 tane biber dolması,yarım kase yoğurt,1 dilim ekmek
suyumu 2 litreye tamamlayacağım yarım litrem kaldı...
1 tatlı kaşığı çilek reçeli attım ağzıma:) yazmayı unutmuşum düzelteyim dedim ::)

Son düzenleme:
Bugün yediklerim

sabah: 2 küçük dilim italyan ekmeği, biraz peynir, salça

öğlen: çeyrekten az simit

akşam:1 tabak ali nazik ekmeksiz

arada 1-2 dilim kavun, 2-3 bardak kızılcık kompoztosu

höff 3 gündür resmen insanlıktan çıkmış gibi yiyorum bugün tartıldım 70.0 çıktı yine çok şükür acaba tartı bozuldu da 70'te mi takılı kaldı diye merak ettim annem tartıldı tartı normalmiş bugün yediklerimi bi yazayım da şoka girin

sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim kadar ekmek, 1 dilim börek, 1 tatlı kaşığı kadar kekikli zeytinyağ
öğlen 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 dilim börek, 1 bardak şeftali suyu
ara dondurma
akşam koca bi tabak ton balıklı makarna

cozuttum iyice dün de bütün gün börek yemiştim, bu rahatlık hep spor salonu düşüncesi yüzünden bi de stres oluyom okul başlıcak diye heyecan var ondan da iştahım açıldı iyicene

ahh hep bişileri bahane ediyoruz kızlar bugün ilk jillianımı yaptım 15 dk :)) napim bacaklarım agrıdı yavv bide şu zıplama işini hiç sevmiyorum spor yaparken bide tabi 1 saat yürüdüm

ahh hep bişileri bahane ediyoruz kızlar bugün ilk jillianımı yaptım 15 dk :)) napim bacaklarım agrıdı yavv bide şu zıplama işini hiç sevmiyorum spor yaparken bide tabi 1 saat yürüdüm

Dayanmak cok zor 27dk Zıplamak güzel oluyor ben seviyorumda bılgıl bıngıl olmasakk heryermz zıplıyor

canım sen iyice takılmışsın 70 e. Benimde bazen öyle oluyor.. Yiyiyorum ama kilo almıyorum gibi geliyor sonra güven geliyor insana ama bir kaç hafta sonra birkaç kilo birden almış oluyorum.. Amannn diyeyim

oyle gerekiyo bazen. boşver ye 1 2 gün ekrar toparlarsın. o kadar da abartılı değil ya en azından sınırı biliyosub durdurmuşsun kendini

canım sen iyice takılmışsın 70 e. Benimde bazen öyle oluyor.. Yiyiyorum ama kilo almıyorum gibi geliyor sonra güven geliyor insana ama bir kaç hafta sonra birkaç kilo birden almış oluyorum.. Amannn diyeyim

kışlar 70 e takılanlar hergün tartılmayın moral bozuyo bi 15 gün falan daanın bende 70 çok kötü taılmıştım hatta 70.2 ye şimdi 68.8 gibi çıkıorum ramazanda biraz dikkat ettim 1 ay sonra bi tartıldım bende şaşırdım o yüzden moral bozmadan dayanabildiğiniz kadar dayanın sojnra tartılın bu yolda herkese başarılar...

70 de takılanlardan birisi de benim... işin kötüsü 14 eylülde kuzenimin düğünü var ve elbise almak istemiyorum 34 36 bedende elbiseler çok güzel de aynı elbisenin 40nı görünce hevesim kaçıyor.... Bir de eşim kızdırdı beni tabi kendisinin haberi yok daha dün nöbetçiydi bende onun facesine girdim ve oyun oynamaya başladım. O sırada kardeşiyle mesajlaşıyormuş. Tesadüf ya bana denk gelir. Telefon alacakmış kardeşi 300 doları eksikmiş yurt dışında öğrenci kendisi. Yanlış anlamayın elimde olsa ben ondan önce gönderirim asla gıcığım yok asla cimri de değilim ama bu ay maaşlar erken yattığı için ay sonu nasıl gelecek biriktirdiğim altınlar nasıl gidiyor ben bilirim. Eşimin cebine gizliden para koyan da benim. Bugün sordum "ee kardeşin ne yapıyor telefon alacaktı ne oldu" diye. "Evet alacakmış para eksikmiş" dedi buraya kadar iyi sorun yok. "ne kadar eksikmiş" dedim bilmiyorum dedi." Nasıl ya sormadın mı" dedim "sordum 100 mü 200 doları mı ne eksikmiş" dedi. "Senden istedi dimi" dedim. "Evet" dedi. "Keşke işten ayırılmasaydım yazık çocuğa gönderirdik alırdı" dedim. Ses yok. "Sen ne dedin dedim" ses yok kaçtı tuvalete 1 saattir orda çıkmadı düştü mü nedir? ağzından lafı cımbızla alıyorum ve bu beni deli ediyor. Ben de diyemiyorum gördüm diye neden kurcalıyorsun diyecek oyun oynadım desem kızar sevmez öyle oyun falan oynamayı adamları musallat ediyorsun bana oyun teklifi gönderip duruyorlar der. İşin aslı kızlar bana söylemiyor yalan söylemiş oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dünden bu yana kocaman nutellayı bitirdim. yürüşe de çıkmadım evde kapandım kaldım. Stes yapınca böyle oluyor offff ((( ne yapacağım ben akıl verin bana....

Ne kadar sürede verdin canim bu kiloyu :26:
bi haftadır yediklerime dikkat ediyorum biraz da evde spor yapıorum.bu zamanda bu şekilde gitti.ama giden şişlik yani ödem de olabilir.azdan az çoktan çok gider de olabilir

olsun canım yeterki emsin.bazen bebekler anneye yapışırlar güvensizlik hissederler.ben tam 4 ay kızım kucağımda uyuya kalarak baktım.sabah ezanına doğru susuyordu bende öle uyuyakalıyordum yatağın ortasında.sinirli ve yorgun ve hatta kızgın yapıyor bu durum anneleri.aynı yatakta yanına uzan beşiğine bırakma bi süre.dalınca kalk yanından bu şekilde belki rahat eder:44:

zıplama kısmı kardiyo ya beni de çok yoruyor dilim dışarda kalıyor resmen ama işe yarayacağını düşünüp devam ediyorum.ilk gün bende yarısnı yapmıştım sonra o ağrı geçiyor hepsini yapmaya odaklan ve yaptıkça geçicek ara verdikçe tekrar ağricak diye düşün ben öyle kandırdım kendimi

Dayanmak cok zor 27dk Zıplamak güzel oluyor ben seviyorumda bılgıl bıngıl olmasakk heryermz zıplıyor
bende ilk gün göbeğim hopladıkça sinir olmuştum bi de göğüsler komik oluyor aslında.ama olsun sezaryen sonrası karnımı hissetmeye başladım resmen içeri çekemiyordum karnımı

Son düzenleme:
canım benim böyle eksik yansıtmalarla yalancı durumuna düşersiniz birbirinize karşı.en iyisi açık ve net olmak yaptıklarının sonucuna katlanıp azarlanmayı göze alıcaksın artık en önemli unsur güven.maddiyat için çare var ama kaybolan güven için yok.kardeşine yardım etmeyi gerçekten istiyorsa destek ol ve en önemlisi yanında ol.rahat hissetsin ki ne oluyorsa söylesin sana.belki biraz sıkışırsın ama rahat edersin ilerde.kontrol edemezsin ömür boyu.sıkarsan saklar senden. açık ve net.ve şefkatli olamlaı kavgacı yüksek sesli değil.benim tavsiyem bu tabi.bu arada biz 4 yıllık evliyiz 3.5 yılda beraberliğimiz oldu ama sevgi ve aşk asla evliliği yürütmeye yetmez mutlaka başka değerlere de emek vermek gerekir.

sana söylemiyor bunu yalan olarak değerlendiriyorsan canım sende ona facede oyun oynadığını söylemiyorsun sende yalan söylemiş oluyorsun düşüncene göre ,senin tepki vereceğini bildiği için belli ki çekiniyor tatsızlık çıkmasın diye sen güzelce anlat onun anlatacaklarını da güzelce tepki vermeden dinle canım sonrada elimizde olsa tabi seve seve de durumunuzun sıkışık olduğunu gardini almadan anlatırsan için rahatlar...

geç oldu ama sporumu da yaptım (jillian) içim rahat huzurla uyuyabilirim hayırlı geceler hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…