- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
çok güzel vermişsin cnm ben deprosyannım sanırım hiç durmayan uyumayan bi oğlum var napcam blmiyorum kolumdan inmiyor hiç bişi yapma ya fırsatım olmuyor buraya bile zar zor yazıyorum geçen günlerde ateşlenmişti sonra sında iyice huy değiştirdi kolumda emerek uyuyo ama beşiğine bırakıyım uyanıyo napcam çıldırmak üzereyim 2 günün bulaşıkları tezgahta duruyor((
benimde 10 aylik oğlum var cnm gerçekten onlarla çok zor oluyor ben gece 6 kere kalkiyorum sürekli ilgi yandık biz
her yükü biz kadınlar çekiyo yemin ederim:))
çok güzel haftaya biraz daha düşer ama bu hızla azimle zafer senin olacakKızlar Günaydıııınnn
Gecen hafta bugün başlamıştım diyetime bugün tam 1 hafta oldu 72 ile başlamıstım bu sabah 69.6 cıktımm
Nekadar motive oldumm anlatamammmHer Hafta böyle olmazz tabisii ama olsun ilk haftadanda süper verdimm bencee
Darısı diyete baslayan herkesin basına insallaahh
yaaaaaa kızlar bu hafta yedıklerıme ve spora hic dıkkat etmedım.
Sonuc 77 den 78 e cikmisim
dıyet yapmaktan nefret ediyorum cunki bi bebegim var cok cokcok yaramaz~ayrica kendisi bu kilolarin bas sebebi oluyor~diyet yapinca hic enerjim olmuyor sporu onu yatirdiktan sonra yapabilkiyorum tabi yapacak halim kalirsa .
Durumum vahim yani anlicaniz verdigim kilolari yenden almak istemiyorum napabilirim bayanlar bana bir akil verin yaaaa
her yükü biz kadınlar çekiyo yemin ederim:))
he bide yarım muzBUGÜN YEDİKLERİM
SABAH:1 tane altın ekmek bu halk ekmeklerinde satılıyo üzümlü :))biraz peynir 1 yumurta içini oğlum yedi dışını ben:) domates salatalık çeyrek yagda yumurta sucuklu:))3 kaşık ekmeğe sürülen çiko :)bir bardak şekersiz çay
öğlen yok
akşam 1 tane altın ekmek
höff 3 gündür resmen insanlıktan çıkmış gibi yiyorumbugün tartıldım 70.0 çıktı yine çok şükür acaba tartı bozuldu da 70'te mi takılı kaldı diye merak ettim annem tartıldı tartı normalmiş bugün yediklerimi bi yazayım da şoka girin
sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim kadar ekmek, 1 dilim börek, 1 tatlı kaşığı kadar kekikli zeytinyağ
öğlen 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 dilim börek, 1 bardak şeftali suyu
ara dondurma
akşam koca bi tabak ton balıklı makarna
cozuttum iyicedün de bütün gün börek yemiştim, bu rahatlık hep spor salonu düşüncesi yüzünden bi de stres oluyom okul başlıcak diye heyecan var ondan da iştahım açıldı iyicene
ahh hep bişileri bahane ediyoruz kızlar bugün ilk jillianımı yaptım 15 dk :)) napim bacaklarım agrıdı yavv bide şu zıplama işini hiç sevmiyorum spor yaparken bide tabi 1 saat yürüdüm
höff 3 gündür resmen insanlıktan çıkmış gibi yiyorumbugün tartıldım 70.0 çıktı yine çok şükür acaba tartı bozuldu da 70'te mi takılı kaldı diye merak ettim annem tartıldı tartı normalmiş bugün yediklerimi bi yazayım da şoka girin
sabah 2 yumurta, 1 dilim peynir, yarım dilim kadar ekmek, 1 dilim börek, 1 tatlı kaşığı kadar kekikli zeytinyağ
öğlen 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı nutella, 1 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 dilim börek, 1 bardak şeftali suyu
ara dondurma
cozuttum iyicedün de bütün gün börek yemiştim, bu rahatlık hep spor salonu düşüncesi yüzünden bi de stres oluyom okul başlıcak diye heyecan var ondan da iştahım açıldı iyicene
Dayanmak cok zor 27dkZıplamak güzel oluyor ben seviyorumda bılgıl bıngıl olmasakk heryermz zıplıyor
ara dondurma
canım sen iyice takılmışsın 70 e. Benimde bazen öyle oluyor.. Yiyiyorum ama kilo almıyorum gibi geliyor sonra güven geliyor insana ama bir kaç hafta sonra birkaç kilo birden almış oluyorum.. Amannn diyeyim
bi haftadır yediklerime dikkat ediyorum biraz da evde spor yapıorum.bu zamanda bu şekilde gitti.ama giden şişlik yani ödem de olabilir.azdan az çoktan çok gider de olabilirNe kadar sürede verdin canim bu kiloyu :26:
olsun canım yeterki emsin.bazen bebekler anneye yapışırlar güvensizlik hissederler.ben tam 4 ay kızım kucağımda uyuya kalarak baktım.sabah ezanına doğru susuyordu bende öle uyuyakalıyordum yatağın ortasında.sinirli ve yorgun ve hatta kızgın yapıyor bu durum anneleri.aynı yatakta yanına uzan beşiğine bırakma bi süre.dalınca kalk yanından bu şekilde belki rahat eder:44:çok güzel vermişsin cnm ben deprosyannım sanırım hiç durmayan uyumayan bi oğlum var napcam blmiyorum kolumdan inmiyor hiç bişi yapma ya fırsatım olmuyor buraya bile zar zor yazıyorum geçen günlerde ateşlenmişti sonra sında iyice huy değiştirdi kolumda emerek uyuyo ama beşiğine bırakıyım uyanıyo napcam çıldırmak üzereyim 2 günün bulaşıkları tezgahta duruyor((
zıplama kısmı kardiyo ya beni de çok yoruyor dilim dışarda kalıyor resmenahh hep bişileri bahane ediyoruz kızlar bugün ilk jillianımı yaptım 15 dk :)) napim bacaklarım agrıdı yavv bide şu zıplama işini hiç sevmiyorum spor yaparken bide tabi 1 saat yürüdüm
bende ilk gün göbeğim hopladıkça sinir olmuştum bi de göğüsler
Dayanmak cok zor 27dkZıplamak güzel oluyor ben seviyorumda bılgıl bıngıl olmasakk heryermz zıplıyor
canım benim böyle eksik yansıtmalarla yalancı durumuna düşersiniz birbirinize karşı.en iyisi açık ve net olmak yaptıklarının sonucuna katlanıp azarlanmayı göze alıcaksın artık70 de takılanlardan birisi de benim... işin kötüsü 14 eylülde kuzenimin düğünü var ve elbise almak istemiyorum 34 36 bedende elbiseler çok güzel de aynı elbisenin 40nı görünce hevesim kaçıyor.... Bir de eşim kızdırdı beni tabi kendisinin haberi yok daha dün nöbetçiydi bende onun facesine girdim ve oyun oynamaya başladım. O sırada kardeşiyle mesajlaşıyormuş. Tesadüf ya bana denk gelir. Telefon alacakmış kardeşi 300 doları eksikmiş yurt dışında öğrenci kendisi. Yanlış anlamayın elimde olsa ben ondan önce gönderirim asla gıcığım yok asla cimri de değilim ama bu ay maaşlar erken yattığı için ay sonu nasıl gelecek biriktirdiğim altınlar nasıl gidiyor ben bilirim. Eşimin cebine gizliden para koyan da benim. Bugün sordum "ee kardeşin ne yapıyor telefon alacaktı ne oldu" diye. "Evet alacakmış para eksikmiş" dedi buraya kadar iyi sorun yok. "ne kadar eksikmiş" dedim bilmiyorum dedi." Nasıl ya sormadın mı" dedim "sordum 100 mü 200 doları mı ne eksikmiş" dedi. "Senden istedi dimi" dedim. "Evet" dedi. "Keşke işten ayırılmasaydım yazık çocuğa gönderirdik alırdı" dedim. Ses yok. "Sen ne dedin dedim" ses yok kaçtı tuvalete 1 saattir orda çıkmadı düştü mü nedir? ağzından lafı cımbızla alıyorum ve bu beni deli ediyor. Ben de diyemiyorum gördüm diye neden kurcalıyorsun diyecek oyun oynadım desem kızar sevmez öyle oyun falan oynamayı adamları musallat ediyorsun bana oyun teklifi gönderip duruyorlar der. İşin aslı kızlar bana söylemiyor yalan söylemiş oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dünden bu yana kocaman nutellayı bitirdim. yürüşe de çıkmadım evde kapandım kaldım. Stes yapınca böyle oluyor offff((( ne yapacağım ben akıl verin bana....
70 de takılanlardan birisi de benim... işin kötüsü 14 eylülde kuzenimin düğünü var ve elbise almak istemiyorum 34 36 bedende elbiseler çok güzel de aynı elbisenin 40nı görünce hevesim kaçıyor.... Bir de eşim kızdırdı beni tabi kendisinin haberi yok daha dün nöbetçiydi bende onun facesine girdim ve oyun oynamaya başladım. O sırada kardeşiyle mesajlaşıyormuş. Tesadüf ya bana denk gelir. Telefon alacakmış kardeşi 300 doları eksikmiş yurt dışında öğrenci kendisi. Yanlış anlamayın elimde olsa ben ondan önce gönderirim asla gıcığım yok asla cimri de değilim ama bu ay maaşlar erken yattığı için ay sonu nasıl gelecek biriktirdiğim altınlar nasıl gidiyor ben bilirim. Eşimin cebine gizliden para koyan da benim. Bugün sordum "ee kardeşin ne yapıyor telefon alacaktı ne oldu" diye. "Evet alacakmış para eksikmiş" dedi buraya kadar iyi sorun yok. "ne kadar eksikmiş" dedim bilmiyorum dedi." Nasıl ya sormadın mı" dedim "sordum 100 mü 200 doları mı ne eksikmiş" dedi. "Senden istedi dimi" dedim. "Evet" dedi. "Keşke işten ayırılmasaydım yazık çocuğa gönderirdik alırdı" dedim. Ses yok. "Sen ne dedin dedim" ses yok kaçtı tuvalete 1 saattir orda çıkmadı düştü mü nedir? ağzından lafı cımbızla alıyorum ve bu beni deli ediyor. Ben de diyemiyorum gördüm diye neden kurcalıyorsun diyecek oyun oynadım desem kızar sevmez öyle oyun falan oynamayı adamları musallat ediyorsun bana oyun teklifi gönderip duruyorlar der. İşin aslı kızlar bana söylemiyor yalan söylemiş oluyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Dünden bu yana kocaman nutellayı bitirdim. yürüşe de çıkmadım evde kapandım kaldım. Stes yapınca böyle oluyor offff((( ne yapacağım ben akıl verin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?