70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım bu akşam karşılama komitesi benim

hoşbulduk teşekkür ederim bu güzel karşılama için aslında sayfaların hepsini okuyamadım ama plates yapmaya çalışıyorum kendi olanaklarımla onun dışında jiliandan falan haberim yok eler hyapıyosunuz diyet paylaşılıo mu yoksa sadece kim nerden nelkerden faydalanıo onları mı paylaşıyosunuz bende hiç bi gruba dahil değilim o yüzden pek bilmiyorum şimdiden teşekkürler...

herkes her gün yediklerini paylaşıyor cuma günleri kilo bildirim günleri tabloya ekleniyor haftanın birincisi seçiliyor canım bende daha bildirim yapmadım yeniyim,jillianı da bu akşam öğrendim arkadaşlardan başlayayım dedim youtube de var jillian yazınca 1.seans diye çıkıyor 3 seans her seans 10 gün yapılıyormuş toplam 30 gün...

Arkadaşlar benim de sırtım ve kollarımla başım dertte Ne önerirsiniz :105: Birde diyetimin ilk gününün akşamı iyi geçmedi.:125: Yemeklere yenildim. Yarın tekrar başlıyorum. Bakalım cumaya kadar kilo verebilecekmiyim.

Son düzenleme:
kizlar nasilsiniz ben zar zor uyuttum cocuklari dun oglum gece pek uyumadi insaallah bugun uyur cok yorgunum ya

sorma cnm benimkide bugün hiç durmadı doğru düzgün giremedim topiğe ancak fırsat buldum bu arada farkettimki birlikten güç doğuyomus yavas yavas alışmaya başıyorum ve sanırım başarıcam bugün yediklerim
sabah:yarım dilim ekmek 1 domates bir salatalık 3 çay kaşıgı ekmeğe sürülen çikolata dayanamıyorum şu merede ya :))bir bardak sekersiz çay 6 tane zeytin çeyrek simit yarım haslanmış yumurta
öglen yok
akşam 3 adet köfte 4 adet patates kızartması çok güzel kokuyolardı:) bir kaşık makarna
nasıl çokmu ileri gitmişim acaba h ebu arada akşam dediysem saat 6 gibi:))

inş verirsin bende vermeyi çok istiyorum 76 yım bakalım cumaya ne kadar olcam bende yeni başladım

merhaba arkadaşlar ben 27 yaşındayım 2 sene arayla 2 doğum yaptım. evlendiğimde 58 kiloydum suanda 78 kiloyum.lütfen bilgilerinizi benimlede paylaşın neler yapmam gerekiyor????

Merhabalar herkese yaklasik 7 ay sonra ilk defa giris yapiyorum foruma, kimler kaldi eskiden kimler gitti, yeniler kimler geldi bilmiyorum ama hepsini ogreniriz artik. Tekrar kaldigim yerden devam ediyim dedim, diyete devam ediyorum pek kilo veremesem de en azindan almiyorum ona da sukur ama bu sefer gercekten 55 e inmek istiyorum bakalim tekrar motivasyon tutturmak lazim. yedikerimizi yaziyorduk bir de cuma tarti gunleriydi tartilip buraya yaziyorduk hatta bir ara haftalik listeler hazirlaniyordu, ama hala o sekilde mi devam ediyor bilmiyorum cok ozlemisim burayi ya, simdilik hepinizi opuyorum, kahvaltidan sonra gorusmek uzere

inş ya yemin ederim o günü bayram ilan etcem::) ama benim iradem çok zayıf özellikle ekmeğe sürülen çiko görünce dayanamıyorum

Ben cizelgeyi düzenlerken cok mutlu oluyorum gram gram azalıyor kilomm sende bunu düşünsen eğer ekmeği yersen mesela diyetinin bosa gideceğini düşün benm 6. günüm bitti mesela bugn,cnm bişi cekince öyle düşünüyom simdi bunu yersem bosa gidecek 6 günüm diye.. ama bu aksam mesela ıce tea içtim cnm asırı cekmiştii ama 30 kalori Allahtan
Biraz kilo verince azda olsa yersin yine cok sevdiğin şeylerden mesela haftada birgün canının cok cektiği şeyi ye nefis bu sonucta hakim olamayabiliyoruz en azından nefsini kontrol altına almıs olursun cnm Ben suanda bile canım cokk cekerse ucundan alıyorum tadını almak bile yetiyor herzaman değil tabi bu arada

Hoşgeldin canım bende gecen hafta katıldım, dediğin gibi cuma kilo bldirim günü aynı dediğin gibi devam

kızlar bende resim koydum ama yüzümü kapatarak sizde öyle yaparsanız problem olmaz sanırım
kizlar albume koydum yorumlarinizi bekliyorum

ben kaçırdımmm..

yusuf eymen kilo verince insanların yüzündeki ifade görülmeye değer...
ben 78 kilolrdayken abimlerin yanına gitmiştim 3 numaram 6 aylıktı kucağımda
bana ozaman kızların en şişmanı sensin dedi(o diyene kdr çokta kilomun farkında değildim iyiki demiş)
bi baktım öyle napmışım ben dedim kendime böyle
ondan önce hafiften dikkat etmeye başlamıştım ama bu benim için milat oldu
1 sene sonra tekrar bursaya gittiğimde 59-60 kg arasındaydım..
ilk gördükleri an şok oldu herkes
müthiş bir duygu
herkesin yaşamasını isterim

yeni gelenler hoş sefa gelmişler katılımınız daim olsun amacınıza ulaşana kadar

suzim gözünaydın anneneler geliyormuş..

aynurcum ellerine sağlık tatlım

kilo verenleri tebrik ederim
cumaya inşallah bende o kervanın içinde olurum

günaydınlar güzel bir hafta diliyorum herkese...
Günaydın canım,
topiğimiz şenlenmiş yine oh oıhhh, maşallah, sabah sabah oku oku bitiremedim.
Aynurcum eline sağlık liste için, Tuba sana da tebrikler 1.olmuşun.
Suziiii gözünaydın canım, annenler geliyomuş.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz.
Güzel bir hafta olur umarım, herkesin istediği kilolar gider cumaya kadar, kendinize iyi bakın kızlar, kaçamak yapmayın

Berenerva resimlerini tekrar koyar mısın canım, ben de merak ediyorum, hafta sonu giremiyorum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…