benimde canım sıkkın aslında taa bu yazın başında karar vermiştim ama hiç bi değişiklik yok sadece ramazanda 1 kilo verdim 69 um şimdide bende katılabilir miyim aranıza ?
hoşgeldin canım bu akşam karşılama komitesi benim
hoşbulduk teşekkür ederim bu güzel karşılama için aslında sayfaların hepsini okuyamadım ama plates yapmaya çalışıyorum kendi olanaklarımla onun dışında jiliandan falan haberim yokeler hyapıyosunuz diyet paylaşılıo mu yoksa sadece kim nerden nelkerden faydalanıo onları mı paylaşıyosunuz bende hiç bi gruba dahil değilim o yüzden pek bilmiyorum şimdiden teşekkürler...
kizlar nasilsiniz ben zar zor uyuttum cocuklari dun oglum gece pek uyumadi insaallah bugun uyur cok yorgunum ya
Arkadaşlar benim de sırtım ve kollarımla başım dertteNe önerirsiniz :105: Birde diyetimin ilk gününün akşamı iyi geçmedi.:125: Yemeklere yenildim. Yarın tekrar başlıyorum. Bakalım cumaya kadar kilo verebilecekmiyim.
Ozaman beraber ilk üçe gireliiimmmm bende 1 olmak istiyorumdaaa
Bende 60 olmak istiyorummm yaa,oohh insallah veririsde sende cıkarsın teyzesinin karsısına bak manken gibi oldum dersiiinn
benim de hayalim 59 60 tabi aslında hayalinde ötesinde 55 ama diyorum ya şuan benim için çok uzaklarda
kizlar albume koydum yorumlarinizi bekliyorum
Olsun canım bi 60 olalımda 55de oluruzzz ne olacak yeterki isteyelim dimiiiiii
Kizlar ben aslinda yenidegilim ama epeydir girmiyordum yavastan basladim yediklrerimi azAltmaya sporada baslayacagim insallah
inş ya yemin ederim o günü bayram ilan etcem::) ama benim iradem çok zayıf özellikle ekmeğe sürülen çiko görünce dayanamıyorum
Merhabalar herkese yaklasik 7 ay sonra ilk defa giris yapiyorum foruma, kimler kaldi eskiden kimler gitti, yeniler kimler geldi bilmiyorum ama hepsini ogreniriz artik. Tekrar kaldigim yerden devam ediyim dedim, diyete devam ediyorum pek kilo veremesem de en azindan almiyorum ona da sukur ama bu sefer gercekten 55 e inmek istiyorum bakalim tekrar motivasyon tutturmak lazim. yedikerimizi yaziyorduk bir de cuma tarti gunleriydi tartilip buraya yaziyorduk hatta bir ara haftalik listeler hazirlaniyordu, ama hala o sekilde mi devam ediyor bilmiyorum cok ozlemisim burayi ya, simdilik hepinizi opuyorum, kahvaltidan sonra gorusmek uzere
kizlar biraz once esimin kizlarini almaya gittik eve geldik iste kizi daha 10 yasinda ama biraz sisman malesef aileden gelen bi durum var esimin aileside annesinin aileside sisman Genetik yani ay bi konuya gelemedim aciklama yapmaktan
neyse benim hic pantalonum yokya dedim bi onun kini deneyeyim kilolarimiz ayni sayilir
inanamadim oldu ve zayifladigima simdi inandim kapali oldugum icin resim koymaya korkuyorum zaten ana sayfaya koymamda arkadaslarin gordugu sayfaya belki atarim gorun diye ama sonra hemen kaldiricam resim kaldirilabiliyor dimi?
kızlar bende resim koydum ama yüzümü kapatarak sizde öyle yaparsanız problem olmaz sanırımAyy bide size bisey ficektim.
en martta 79 u gormustum iste 9 kilo verdim 1ay da. bi arkadasla beraber rejim ve spor yapiduk. univerdite ev arkadasim gece gunduz birlikteydik. neyse kiz hic kilo veremdi gram veremdi ya o derece! diyetisyene gitti 1 ay falan olmadi 4 kilo vermis hemen.
illa gitmek gerekiyo mu ya hepiniz gidiyo musunuz?
bu arada bende tesettürlü oldugum için foto paylasmiyorum koysam da feraceden bisey anlasilmaz. ama bi yandan yorumlarinizi merak ediyorum
kizlar albume koydum yorumlarinizi bekliyorum
Günaydın canım,günaydınlar güzel bir hafta diliyorum herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?