- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
Burda olman 1 adım atmış olman demek canım, hedefine istediğin zamanda ulaşırsın inşallah.
günaydın canım,
Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın? Akşam yatmadan kahvaltı tabağını hazırla, sabah kolayca dolaptan çıkarıp yersin, zeytin peynir-domates salatalık. Sabah en önemli öğün kahvaltı, o nedenle kahvaltını ne kadar güzel yaparsan, diğer öğünleri de o şekilde ayarlarsın, bir laf vardır biliyor musun bilmem, sabah kral gibi, öğlen prenses gibi, akşam da fakir gibi besleneceksin. Akşam ne kadar hafif beslenirsen ve erken yersen o kadar iyi olur.
yaaaaaa kızlar bu hafta yedıklerıme ve spora hic dıkkat etmedım.
Sonuc 77 den 78 e cikmisim
dıyet yapmaktan nefret ediyorum cunki bi bebegim var cok cokcok yaramaz~ayrica kendisi bu kilolarin bas sebebi oluyor~diyet yapinca hic enerjim olmuyor sporu onu yatirdiktan sonra yapabilkiyorum tabi yapacak halim kalirsa .
Durumum vahim yani anlicaniz verdigim kilolari yenden almak istemiyorum napabilirim bayanlar bana bir akil verin yaaaa
arkadaşlar bu bahsettiğiniz jilian ve leslie nin adreslerini gönderirmisiniz..hangilerini takp ediyorsunuz
Ha kızlar yamayı unutmusum 2 ayda 8 kilo verdim galiba duraklama evresine girdim hevesim kacti kacicak
Canım aç mı kalıyorsun diyet yapıcağım diye, önemli olan herşeyden azar azar yemek, menü yayınlayım az sonra da ona göre liste yap kendine.yaaaaaa kızlar bu hafta yedıklerıme ve spora hic dıkkat etmedım.
Sonuc 77 den 78 e cikmisim
dıyet yapmaktan nefret ediyorum cunki bi bebegim var cok cokcok yaramaz~ayrica kendisi bu kilolarin bas sebebi oluyor~diyet yapinca hic enerjim olmuyor sporu onu yatirdiktan sonra yapabilkiyorum tabi yapacak halim kalirsa .
Durumum vahim yani anlicaniz verdigim kilolari yenden almak istemiyorum napabilirim bayanlar bana bir akil verin yaaaa
Leslie kolay da canım, leslie ile 1 saatte yaptığın sporu jillian ile 27 dakikada yapıyorsun, vücudu daha çok forma sokuyor, öbürü de iyi ama hafif kalıyo.ftemiz tesekkür ederim canım.
Juliian süper ama zor hareketleri varLesliee daha kolay bence ona göre :26:
Olsun o zaman bugünlükse problem değil canım, bazen ben de yiyorum cornflaks.Bende iyiyim cnm tskler oğlumla ugrasiyorum iste aslinda hergün çok güzel kahvalti yapiyorum oğlumla ama bugün huysuzdu ondan zaman bulamadim
Youtube dan açabilirsin.arkadaşlar bu bahsettiğiniz jilian ve leslie nin adreslerini gönderirmisiniz..hangilerini takp ediyorsunuz
Güzel canım menün, afiyet olsun, her zaman da diyet yapamayız değil mi haftada 1 ödül günü koyman çok mantıklı, hepten bırakmadan yavaş yavaş ilerlersin.kizlar 60in altini gordum diye hafta sonu odul gunleri yaptim kendime ve inanamazsiniz yediklerime ne bulduysam yedim
sonuc cumartesi sabahi 59,5dim bu Sabah 59,9 onemli degil dedim cunku bu benim taktigim simdi canim hic bisey istemiyor ve 25 eylule Kadar geri kalan kilolarimida vericem ve super olucam
kizlar diyodumya regli olamiyorum diye nihayet oldum bugun cok aci cekiyorum oyuzden spora bisure sonra basliycam
gelelim bugunku menum
kahvalti 2dilim cavdar ekmegi ustune surme peynir 3 zeytin rezene cayi
sonra yediklerim 3erik[mor] 1elma yarim bardak sut yemek yaparken yaptigim yemekler pismismi diye tadina baktim
1bardak kahve su tabiki
aksamda yiyceklerim zeytinyagli taze fasulye salata yogurt belkide 2kasik pilav
gecede 8 10 tane badem
suyu 3litreye tamamlamaya calisiyorum
Arkadaşlar bende foto paylaştım yalnız arkadaşlara açık. Çok yapılıyım ben kollarım kalın bide alt göbeğim var... :26:
canim bitek benim gibi alt gobek var sanki oda gider insaallah Boy post masaallah guzel gozukuyor
dün
başlangıç 74
hedef 52
dünki 72.1
toplam giden 1900
bugün 71.8
toplam giden 2200
ben vücudumu şaşırttım galiba akşam yiyemeyince
dün
başlangıç 74
hedef 52
dünki 72.1
toplam giden 1900
bugün 71.8
toplam giden 2200
ben vücudumu şaşırttım galiba akşam yiyemeyince
arkadaşlar giremedim haftasonu şimdi geldim
dün ki menüm
sabah bir dilim ekmek çay biraz patates kızartması domates salatalık biraz peynir yarım çatal helvaee pazar kahvaltısı oluyo kendileri
ara bir elma
öğle biraz çorba patlıcan yemeği ve makarna aynı tabakta biraz da yoğurt
öğleyi geç yedik akşam yemeye fırsat olmadı
bende dondurma yedim
bugün
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek biraz peynir bir yeşil bir siyah zeytin
ara bir elma
öğle çorba ve makarna
ara dondurmaa
akşam fena olucak annem pide yapcakmış bu gece leslie yi yapsam ii olcak :18:
benimki super oldugumu soyluyor daha yapma birak diyor ama ben 5kilo daha vericem 25eylul evlenme yildonumumuz ogune Kadar gidicek insaallah bu 5kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?