70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende iyiyim cnm tskler oğlumla ugrasiyorum iste aslinda hergün çok güzel kahvalti yapiyorum oğlumla ama bugün huysuzdu ondan zaman bulamadim

yaaaaaa kızlar bu hafta yedıklerıme ve spora hic dıkkat etmedım.
Sonuc 77 den 78 e cikmisim
dıyet yapmaktan nefret ediyorum cunki bi bebegim var cok cokcok yaramaz~ayrica kendisi bu kilolarin bas sebebi oluyor~diyet yapinca hic enerjim olmuyor sporu onu yatirdiktan sonra yapabilkiyorum tabi yapacak halim kalirsa .
Durumum vahim yani anlicaniz verdigim kilolari yenden almak istemiyorum napabilirim bayanlar bana bir akil verin yaaaa

Son düzenleme:
Ha kızlar yamayı unutmusum 2 ayda 8 kilo verdim galiba duraklama evresine girdim hevesim kacti kacicak

Allah bagislasin canim bebegin kac aylik benim kizim2yasinda oglum 7aylik ve nekadar zor oldugunu tahmin ediyosundur
benim kilolarin sebebide dogum 20kilonun ustunde aliyorum hamileliklerimde ama suc hamilelikte degil bende hergun nerdeyse 100grlik ciko yiyordum
ben hep cocuklar uyuduktan sonra spor yaptim canim onlar uyanikken yaparsamda hep yarim kaldi
bahane bulmak yok gitcek bu kilolar de gidiyolar

kizlar 60in altini gordum diye hafta sonu odul gunleri yaptim kendime ve inanamazsiniz yediklerime ne bulduysam yedim
sonuc cumartesi sabahi 59,5dim bu Sabah 59,9 onemli degil dedim cunku bu benim taktigim simdi canim hic bisey istemiyor ve 25 eylule Kadar geri kalan kilolarimida vericem ve super olucam
kizlar diyodumya regli olamiyorum diye nihayet oldum bugun cok aci cekiyorum oyuzden spora bisure sonra basliycam

gelelim bugunku menum
kahvalti 2dilim cavdar ekmegi ustune surme peynir 3 zeytin rezene cayi
sonra yediklerim 3erik[mor] 1elma yarim bardak sut yemek yaparken yaptigim yemekler pismismi diye tadina baktim
1bardak kahve su tabiki
aksamda yiyceklerim zeytinyagli taze fasulye salata yogurt belkide 2kasik pilav

gecede 8 10 tane badem
suyu 3litreye tamamlamaya calisiyorum

Canım aç mı kalıyorsun diyet yapıcağım diye, önemli olan herşeyden azar azar yemek, menü yayınlayım az sonra da ona göre liste yap kendine.
ftemiz tesekkür ederim canım.

Juliian süper ama zor hareketleri var Lesliee daha kolay bence ona göre :26:
Leslie kolay da canım, leslie ile 1 saatte yaptığın sporu jillian ile 27 dakikada yapıyorsun, vücudu daha çok forma sokuyor, öbürü de iyi ama hafif kalıyo.

Bende iyiyim cnm tskler oğlumla ugrasiyorum iste aslinda hergün çok güzel kahvalti yapiyorum oğlumla ama bugün huysuzdu ondan zaman bulamadim
Olsun o zaman bugünlükse problem değil canım, bazen ben de yiyorum cornflaks.
arkadaşlar bu bahsettiğiniz jilian ve leslie nin adreslerini gönderirmisiniz..hangilerini takp ediyorsunuz
Youtube dan açabilirsin.

Güzel canım menün, afiyet olsun, her zaman da diyet yapamayız değil mi haftada 1 ödül günü koyman çok mantıklı, hepten bırakmadan yavaş yavaş ilerlersin.

Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.

Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2-Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.

Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

Arkadaşlar bende foto paylaştım yalnız arkadaşlara açık. Çok yapılıyım ben kollarım kalın bide alt göbeğim var... :26:

arkadaşlar giremedim haftasonu şimdi geldim
dün ki menüm
sabah bir dilim ekmek çay biraz patates kızartması domates salatalık biraz peynir yarım çatal helva ee pazar kahvaltısı oluyo kendileri
ara bir elma
öğle biraz çorba patlıcan yemeği ve makarna aynı tabakta biraz da yoğurt
öğleyi geç yedik akşam yemeye fırsat olmadı
bende dondurma yedim

bugün
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek biraz peynir bir yeşil bir siyah zeytin
ara bir elma
öğle çorba ve makarna
ara dondurmaa
akşam fena olucak annem pide yapcakmış bu gece leslie yi yapsam ii olcak :18:

dün

başlangıç 74
hedef 52
dünki 72.1
toplam giden 1900

bugün 71.8
toplam giden 2200
ben vücudumu şaşırttım galiba akşam yiyemeyince

Selam arkadaşlar akşamki menüm yarım porsiyon etli nohut 6 kaşık pilav ve yoğurt bugünüde bitirdik allahin izniyle gelsin kas lar gitsin yağlar

dün

başlangıç 74
hedef 52
dünki 72.1
toplam giden 1900

bugün 71.8
toplam giden 2200
ben vücudumu şaşırttım galiba akşam yiyemeyince

çok güzel vermişsin cnm ben deprosyannım sanırım hiç durmayan uyumayan bi oğlum var napcam blmiyorum kolumdan inmiyor hiç bişi yapma ya fırsatım olmuyor buraya bile zar zor yazıyorum geçen günlerde ateşlenmişti sonra sında iyice huy değiştirdi kolumda emerek uyuyo ama beşiğine bırakıyım uyanıyo napcam çıldırmak üzereyim 2 günün bulaşıkları tezgahta duruyor ((

Pide ye bendee dayanamam canim ama kalorisi çok bide akşam yerseen daha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…