70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kate zaten o dediklerimle sıkılaşma da olur merak etme
benim bir oğlum var 2 yaş 4 aylık bide kızım var 7 aylık olucak yarn.ama premature kızım.33 haftalık doğdu.ben bu hamilelik takvimi yazısını nasıl kaldırıcam onu bilmiyorum :44:
buarada yarışmaya samsundan katılıyorum bol iradeli günler diliyorum herkese

aa bi de ben bu sbah tartıda 71.3 ü gördüm

Son düzenleme:
Günaydın herkese gününüz aydın olsun

Dünki menum:
Sabahmlet zeytin peynir domates salatalık iki dilim ekmek meyve suyu

Ara:bi elma ceviz

Öğlen:tarhana corbasi ve bol yogurt

Ara:muz

Akşam:sebze yemeği,çorba yoğurt

Ara:1bardak süt

Ve 2 buçuk litre su spor yapamadim dün bugün devam edeceğim

Hanife o zaman yakın günlerde doğum yapmışiz. Ben 1şubatta doğum yaptım. Hamilelik takvimini bende bilmiyorum nasıl kalkacak benimde durmuştu baya. Inşallah dediğin gibi gider

evet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorum kizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman
bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider
sende mi?sezeryan olmuştun canım.ben sezeryandan dolayı takamadım.we benim dikişlerim geç iyileşti..canım 1 ay hergün 150 defa falan mekik çek 1 ay sonra göbek war mı?yok mu?görürsün..2 ayda bence tamamen toplanır.ah kendimde yapsam göstercemde..zamanında yapmıştım göbek denen şey kalmamıştı.komşumuzun kızı göbeğini nasıl eriteceğini soruyordu mekik çek demiştim.1 ay çekti kızda göbek kelmedı.ama o bekardı..doğum hele sezeryan göbeği daha zor toplanır..ama en fazla 2 ay düzenli yapsam emin ol bişey kalmaz.reglim olsun bitsin balşlıcam yine ama hep unututyorum
görsün bakalım nasıl oluyor..dün bende eşime ben çalışayımdaçocuklara sen baksanya nolurr dedim...hemen gülüyor..ew bıraksam ona ne çocuk bakabilir nede ew temizleyebilir..
güzel menü canım ama turşu ödem yapar tatlım dikkat et..
sscemm canım o 25 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin...acayip moral verdin bana ya
ben geçen yıl 4 5 ayda werdim o kiloyu canım 5ini geri almıştım bu yıl tekrar başladım.o 5i werdim yine ama bi 5 kilo daha wermeyeçalışıyorum olmuyor...sıksam olcakta ufacıkbişey yesem kilo yapıyor 3 haftadır..bu aralarrahat bıraktım kendimi biraz sadece koruyayım diyorum kiloyu..

güzel canım

kızlar ben şöyle bikaç hafta mola wereceğim.buraya katılacağım ama çok uğraşmama rağmen gitmiyor..ben ewlenmeden önce bile bundan 2 kilo fazlaydım.sanırım ondan wücut daha fazlasını koruyr..kilomu korumaya alıcam bikaç hafta..almayayım yeter..sonra dewam yapcam..61.500 de kalmaya özen göstereceğim..yoksa moral bozukluğu yapıyorum beni strese sokuyor..eşim artık spor yap diyor.biraz spora YÖNELCEM YAPABİLİRSEM..

günaydın azimli hatunlar....

2 gün spor yaptım dahada yapamadım çocuk denemelerimiz var bu yüzden spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim siz ne dersiniz ?

günaydin sekerler

favorileremi kayit ediyorsun zerram ben öyle yapiyorum da :26: ama forumda da varsa oraya kayit edeyim :26:

yemeyince evdeki yemekler de bitmiyooo tasarruf etmiş olcaz galibaa :26:
yine fasülyeee

ben bi kere sezeryan oldum 30 kilo kadar aldim ve benimde göbegim var ama sanki kilo verdikce gidiyor gibi canim ya :26:
kızlar az önce 2. jillian ımı yaptım.bacaklarımın ön üst kısmı çok ağrıyo sizde de bu oldu mu. normal mi yani.bu arda ben normalde spor yapan biri değildim
ben gecen actim videoyu baktim hoplayip zipliyorlar dedim ben jilian yapamam altdaki komsu hergün misafirliye gelir sonra :83:
evet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorum kizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman

bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider
ececim kik den ben hulahup aldim 1 euro ya cevirmeyi tam beceeremiyorum eskisi gibi ama geri alisirim insallah

görüntülüsü de mi cikti ben ih dedimi kosuyorum

iyi olmus birazda o ugrassin
gecmis olsun seker sagol kuzum hala bavul bavul diye sayikliyor

sagol canim bilgilendirdigin icin tarcini bende duymusdum babamda seker var diyorum hergün bi cay kasigi tarcin ye diye de beni dinlemiyor yine söylim
evet yogurt eritiyormus bu aralar cok yogurt yiyorum yogurt yemesem ayran iciyorum bence faydasi var fadime de demisdin bana yogurt ye diye

öglende doyuyorsan gayet güzel canim menün

öyle yap ozaman tatlim ama burdan ayrilma
günaydın azimli hatunlar....

2 gün spor yaptım dahada yapamadım çocuk denemelerimiz var bu yüzden spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim siz ne dersiniz ?
bence yapma canim yada hafif sporlar yap bilemedim ki :26:

günaydın canlarım dün akşam spor yapamadım dişim yine ağrıdı ama bugün ağrı yok gibi önlem olsun diye ağrı kesici aldım yine de inşallah bugün yapcam sporumu

eskiden beri olan kilo çok zor gidiyo tecrübeyle sabit spor yapmak lazım da işte totoları kaldırabilirsek

gecmis olsun seker sagol kuzum hala bavul bavul diye sayikliyor

evet yogurt eritiyormus bu aralar cok yogurt yiyorum yogurt yemesem ayran iciyorum bence faydasi var fadime de demisdin bana yogurt ye diye

sağol yavrum ben de yoğurt yiceeeem göbek gitse keşke :106:

ya kızlar sabah sela okundu kim ölmüş diye dinledim eyüpün babasının adını söyledi isim benzerliği midir ki acaba :26:

tarcin kadincada güzel oluyor kuzu

Son düzenleme:
yogurt gobekmi eritiyor kizlar hic bilmiyordum

ben haftada 3 Kilo mayaliyorum oglusumla ben bitiriyoruy haftada yogurt hastasiyim ben

ay ne güzel keşke ben de yiyebilsem mayalanmış yoğurt yoğurt göbek yağlarını eritiyomuş yiyin oğluşa da alıştır yesin hep

sen niye yiyemiyosun canim hem yogurt cildi guzellestiriyor bence bi kac gun yesen alisirsin

oglum bayiliyor zaten teyzesi her gun bir kase yiyor

sen niye yiyemiyosun canim hem yogurt cildi guzellestiriyor bence bi kac gun yesen alisirsin

oglum bayiliyor zaten teyzesi her gun bir kase yiyor

küçükken bi kere yerken kaymak geldi ağzıma midem bulandı o zamandan beri yiyemiyorum anaaam teyze mi geçenlerde misafirlikte küçük bi çocuk herkesin elini öptü sonra gelip benimkini de öptüydü yaşlandım galiba 19'luk nine oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…