sende mi?sezeryan olmuştun canım.ben sezeryandan dolayı takamadım.we benim dikişlerim geç iyileşti..canım 1 ay hergün 150 defa falan mekik çek 1 ay sonra göbek war mı?yok mu?görürsün..2 ayda bence tamamen toplanır.ah kendimde yapsam göstercemde..zamanında yapmıştım göbek denen şey kalmamıştı.komşumuzun kızı göbeğini nasıl eriteceğini soruyordu mekik çek demiştim.1 ay çekti kızda göbek kelmedı.ama o bekardı..doğum hele sezeryan göbeği daha zor toplanır..ama en fazla 2 ay düzenli yapsam emin ol bişey kalmaz.reglim olsun bitsin balşlıcam yine ama hep unututyorumevet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorumkizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman
bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider
görsün bakalım nasıl oluyor..dün bende eşime ben çalışayımdaçocuklara sen baksanya nolurr dedim...hemen gülüyor..ew bıraksam ona ne çocuk bakabilir nede ew temizleyebilir..kizlar esimin kizlari bizdeya bide benimkiler 4cocuk artik halimi siz dusunuz biraz once esim geldi yemek felan yenildi kizlar park istiyor diye parka gittiler bende dedim ahmetide gotur oda hava alsin sen dedi ben gelmiycem dedim
ohh 1saattir kafa dinliyorum aradim simdi nasillar diye dun benim kiz beni delirtmisti hatta bana sende evden cikma buyuyene Kadar bile demisti simdide onu delirtmis oh dedim gor gununu bana laf soylemek nasil oluyomus
güzel menü canım ama turşu ödem yapar tatlım dikkat et..bugün yediklerim:
sabah :aç karnına 2 acı biber turşusu,bir lokma ekmek,2 kornişon turşu
öğlen :1 haşlanmış yumurta,1dilim peynir,3 zeytin,1 sivri biber,domates,salatalık,1 dilim ekmek
ara :3 kaju,3 badem,10 kabuklu fındık,1 kupa yeşil çay
akşam :1 kase çorba,1,5 biber dolması,1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt (ye ye bitmedi biber dolması)
ara :1 elma,1 tatlı kaşığı bal
2.5 litre su
ben geçen yıl 4 5 ayda werdim o kiloyu canım 5ini geri almıştım bu yıl tekrar başladım.o 5i werdim yine ama bi 5 kilo daha wermeyeçalışıyorum olmuyor...sıksam olcakta ufacıkbişey yesem kilo yapıyor 3 haftadır..bu aralarrahat bıraktım kendimi biraz sadece koruyayım diyorum kiloyu..sscemm canım o 25 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin...acayip moral verdin bana ya
Günaydın herkese gününüz aydın olsun
Dünki menum:
Sabahmlet zeytin peynir domates salatalık iki dilim ekmek meyve suyu
Ara:bi elma ceviz
Öğlen:tarhana corbasi ve bol yogurt
Ara:muz
Akşam:sebze yemeği,çorba yoğurt
Ara:1bardak süt
Ve 2 buçuk litre su spor yapamadim dün bugün devam edeceğim
favorileremi kayit ediyorsun zerram ben öyle yapiyorum da :26: ama forumda da varsa oraya kayit edeyim :26:mesajları okuduğumuz sayfanın sağ üst kısmında seçenekler kısmı var.. orayı tıklarsan abone olabilirsin canım..
ben sık kullanılanlarıma aldım ordan giriyorum direk
kavurma da yenir yani...
ekmeksiz ye canım bişey olmaz abartmazsan..
hoş geldin canım..kolay gelsin
sabah ekmeği biraz daha artırabilirsin canım..seviyorsan tabii
canımbende bademfındık yiyorum aralarda..demek istediğim o değil.öğün olarak fındık türü şeyler yiyip geçiştirmek doğru değil..sabah öğle akşam çerezle geçmez ki!kahwaltı yemek falan yenmiyor bakıyorumda..sütü yumurtayı hayatımızdan çıkartmamalıyız..hatta hiç birşeyi.az we öz yemeliyiz..witamine ihtiyacı war wücudumuzun..ara öğünlerde yiyebiliriz tabiki çerezlerden..
banada doğum yaptım 2 defa annemler ailem hep altın taktı..ama eşimin ailesi altını geç bişey almadılar..ewime geldiğimde doğumdan sonra kışın buz gibiydi ew..ne ilgilendiler ne ewi hazırlamışlar ne ısıtmışlar..zar zor ayarladı annem sağolsun..daha eşimin ailesi çocuklarıma 1 tane çorap almış değillerdir.şükür ihtiyacım yok ama insan bekliyor yani..aman anlamıyorlar işte..4buçuk yıldır ewliyim eşim daha bit kadar bi hediye almadı..ama ben ona milyarlar harcadım..almıcam karar werdim..belki biyerde rezerwasyon yaptırırım sadece
hoşgeldin canım..
yemeyince evdeki yemekler de bitmiyooo tasarruf etmiş olcaz galibaa :26:
yine fasülyeee
ben bi kere sezeryan oldum 30 kilo kadar aldimKızlaaar benim gibi 2 sezeryan doğum yapmış.üstüne bide 20 kilo almış ve önünde karpuz gibi göbeği olan varmııı????bugün ilk defa leslie yaptım ama bu göbek hiç erimicekmiş gibi geliyoo. Sade göbek olsa iyi vücudumun her yeri yağ dolu.
ben gecen actim videoyu baktim hoplayip zipliyorlar dedim ben jilian yapamam altdaki komsu hergün misafirliye gelir sonra :83:kızlar az önce 2. jillian ımı yaptım.bacaklarımın ön üst kısmı çok ağrıyo sizde de bu oldu mu. normal mi yani.bu arda ben normalde spor yapan biri değildim
ececim kik den ben hulahup aldim 1 euro yaevet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorumkizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman
bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider
görüntülüsü de mi cikticanım ben oğlumu aramıza alınca uyuyamazdım ondan hep yerine götürürdüm kalkıp ikinciye hamileyken de babasına taşıttım adamı uyandırıpmeğer bu uyku düzeni sağlarmış.oğlum şimdi hep yatağında yatar ve yatağını istiyor kendisi.kızım da premature olunca bi de kolik filan benle yattı şimdi onu da beşiğine alıştırmyaa çalışıyorum.çaktırmadan ısrarcı olmak lazım.bebeklerin hreşeyi alışkanlıklarla başlıyor.seni isterse yanında ol ama uykuya dalınca kalk yanından.sevdiği oyuncaklardan koyabilirsin yanına.gece lambası kullan belki karanlığı sevmiyordur.uzaklık içinde biz e bebek ten bi bebek telsizi aldık.indirimdeyd.wee weel in öyle bişe al.rahat oluyor.kesin çözüm aklın kalmıyo hatta görüntülü olanlar var hem ses hem görrüntü sorununu halleder
iyi olmus birazda o ugrassinkizlar esimin kizlari bizdeya bide benimkiler 4cocuk artik halimi siz dusunuz biraz once esim geldi yemek felan yenildi kizlar park istiyor diye parka gittiler bende dedim ahmetide gotur oda hava alsin sen dedi ben gelmiycem dedim
ohh 1saattir kafa dinliyorum aradim simdi nasillar diye dun benim kiz beni delirtmisti hatta bana sende evden cikma buyuyene Kadar bile demisti simdide onu delirtmis oh dedim gor gununu bana laf soylemek nasil oluyomus
gecmis olsun sekeroyy kuzularım anca gelebildimdişçiye gittim bugün gösterdim çürükmüş ama çürüğün nereye kadar olduğunu anlamak için açmam gerekiyo dedi iğne yapcak diye korktum daha önce hiç iğne yapılmamıştı dişime :18: bi sprey sıktı uyuşturdu ondan sonra yaptı ama iğneyi hiç hissetmedim bile sonra açtı baktı sinirlere kadar inmiş dedi şimdi dolgu yapıp kurtarmaya çalışcam sinirlerin üstüne de bi ilaç koycam ağrın olcak 3 gün devam eder de çok şiddetli olursa kanal tedavisi yapcam dedi :18: sonra yaptı dolguyu uyuşukluk geçene kadar hiç bişey hissetmedim ama iğnenin etkisi geçtiğinden beri yarım saat saat öncesine kadar ölüyodum sızlamasından kafamı duvarlara vurasım geliyodu majezik yazdı bunu iç dedi içtim ama sızlama pek geçmedi ama şimdi şükür baya bi hafifledi de gelebildim
sağolun kuzularım desteğiniz içindün akşam başladım jilliana ama zıpla zıpla karnımın sol tarafı çok acıdı 10 dk anca yapabildim oturup kaldım sonra yılmak yok sonuna kadar zorlanmadan yapabilene kadar azimle devam şu an dişim biraz zorluyo sızlaması tamamen geçerse bu akşam tekrar yapcam dişçiden dönüşte lcw'ye girdik orda bi bluz denedim önü dantelli harika bişeydi M denedim üstüme göreydi ama ben biraz bol giyinmeyi sevdiğim için almadım L de yoktu ama keşke alsaymışım ona baktıkça hırslanırdım ama eninde sonunda alıp giycem o cici arkadaşı hem de S bedenini
aaa öyle miymişdenemek lazım yarın başlayıp yiyim bari ben de hem yoğurt yemiş olurum yoğurdu anca yemeklerin yanında yiyebiliyorum da tek başına yiyemiyorum ondan
aman yarabbi aynı bendeki belirtilere benziyo oraya doğru gidiyomuşumçok şükür kurtuldum o takıntılardan, ama manken gibi kadın ne hale gelmiş ya Allah korusun
bazı alıntılarım gelmemiş burdan yazayım; suzim gözün aydın annen gelmişinşallah bulunur çantası ya kıyamam kadın ne kadar üzülmüştür
bi alıntım daha vardı sanki ama kime olduğunu unuttum :44:
sagol canim bilgilendirdigin icin tarcini bende duymusdum babamda seker var diyorum hergün bi cay kasigi tarcin ye diye de beni dinlemiyor yine söylimarkadaşlar bendede küçüklüğümden beri hep beni yanlız bırakmayan bir göbek var. Biraz da bazılarının yapısı göbek çevresi yağlanmaya müsait oluyor. Ailesinde diyabet öyküsü olanlarda daha sık rastlanıyor. İnsülin direnci ile ilgili bir sorun. Bir kaç yerde yarım yağlı süt ürünlerinin göbek çevresini erittiğini okumuştum. Hatta discovery de izlenmiştim bununla ilgili bir deneyi. Denemekten zarar gelmezBirde diyabetle ilgili risk altında olanlar varsa her gün yarın tatlı kaşığı kadar tarçın öneririm. Bunuda Mehmet Öz den okumuş ve dinlemiştim. Hem tatlı isteğinizi baskılar,hemde kan şekerinin düzenlenmesinde etkili rol oynar :106:
evet yogurt eritiyormus bu aralar cok yogurt yiyorum yogurt yemesem ayran iciyorum bence faydasi var fadime de demisdin bana yogurt ye diyebende yogurdun gobek erittigini okudum hatta birinin basari hikayesini okudum icine aci pul biber katip yemis spor hocasi soylemis ve kisa zamanda dumduz Karina ulasmis bende simdi hergun yiyorum bikac kasik yogurt ustune pul biber bende duz bi karin istiyorum gitsin su alt karin
kate zaten o dediklerimle sıkılaşma da olur merak etme
benim bir oğlum var 2 yaş 4 aylık bide kızım var 7 aylık olucak yarn.ama premature kızım.33 haftalık doğdu.ben bu hamilelik takvimi yazısını nasıl kaldırıcam onu bilmiyorum :44:
buarada yarışmaya samsundan katılıyorum bol iradeli günler diliyorum herkese
aa bi de ben bu sbah tartıda 71.3 ü gördüm
öglende doyuyorsan gayet güzel canim menünGünaydın herkese gününüz aydın olsun
Dünki menum:
Sabahmlet zeytin peynir domates salatalık iki dilim ekmek meyve suyu
Ara:bi elma ceviz
Öğlen:tarhana corbasi ve bol yogurt
Ara:muz
Akşam:sebze yemeği,çorba yoğurt
Ara:1bardak süt
Ve 2 buçuk litre su spor yapamadim dün bugün devam edeceğim
öyle yap ozaman tatlimkızlar ben şöyle bikaç hafta mola wereceğim.buraya katılacağım ama çok uğraşmama rağmen gitmiyor..ben ewlenmeden önce bile bundan 2 kilo fazlaydım.sanırım ondan wücut daha fazlasını koruyr..kilomu korumaya alıcam bikaç hafta..almayayım yeter..sonra dewam yapcam..61.500 de kalmaya özen göstereceğim..yoksa moral bozukluğu yapıyorum beni strese sokuyor..eşim artık spor yap diyor.biraz spora YÖNELCEM YAPABİLİRSEM..
bence yapma canim yada hafif sporlar yap bilemedim ki :26:günaydın azimli hatunlar....
2 gün spor yaptım dahada yapamadım çocuk denemelerimiz var bu yüzden spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim siz ne dersiniz ?
kızlar ben şöyle bikaç hafta mola wereceğim.buraya katılacağım ama çok uğraşmama rağmen gitmiyor..ben ewlenmeden önce bile bundan 2 kilo fazlaydım.sanırım ondan wücut daha fazlasını koruyr..kilomu korumaya alıcam bikaç hafta..almayayım yeter..sonra dewam yapcam..61.500 de kalmaya özen göstereceğim..yoksa moral bozukluğu yapıyorum beni strese sokuyor..eşim artık spor yap diyor.biraz spora YÖNELCEM YAPABİLİRSEM..
gecmis olsun sekersagol kuzum hala bavul bavul diye sayikliyor
evet yogurt eritiyormus bu aralar cok yogurt yiyorum yogurt yemesem ayran iciyorum bence faydasi var fadime de demisdin bana yogurt ye diye
günaydın canlarımdün akşam spor yapamadım dişim yine ağrıdı ama bugün ağrı yok gibi önlem olsun diye ağrı kesici aldım yine de inşallah bugün yapcam sporumu
eskiden beri olan kilo çok zor gidiyo tecrübeyle sabitspor yapmak lazım da işte totoları kaldırabilirsek
sağol yavrumben de yoğurt yiceeeem göbek gitse keşke :106:
ya kızlar sabah sela okundu kim ölmüş diye dinledim eyüpün babasının adını söylediisim benzerliği midir ki acaba :26:
tarcin kadincada güzel oluyor kuzu
hadi ya soyisim de mi ayniydinallah rahmet eylesin kim ise
yogurt gobekmi eritiyor kizlar hic bilmiyordum
ben haftada 3 Kilo mayaliyorum oglusumla ben bitiriyoruy haftada yogurt hastasiyim ben
ay ne güzel keşke ben de yiyebilsem mayalanmış yoğurtyoğurt göbek yağlarını eritiyomuş yiyin oğluşa da alıştır yesin hep
sen niye yiyemiyosun canim hem yogurt cildi guzellestiriyor bence bi kac gun yesen alisirsin
oglum bayiliyor zaten teyzesi her gun bir kase yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?