70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zerracım ben ekmeği o kadar çok seviyorum ki anlatamam ekmeksizlik çook zorr
ama gel gör ki ekmek olmayınca yemeği bitiresim de gelmiyor diye az yiyorum şimdi.yıllardır yediğime sayıyorum
başka bişe yemek yasak diyorum tabağımı bitiriyorum ekmeksizzz

Kızlaaar benim gibi 2 sezeryan doğum yapmış.üstüne bide 20 kilo almış ve önünde karpuz gibi göbeği olan varmııı???? bugün ilk defa leslie yaptım ama bu göbek hiç erimicekmiş gibi geliyoo. Sade göbek olsa iyi vücudumun her yeri yağ dolu.

oyle canim oyle amcalarinda bir mal mulk var of off yani ama benim asgari ucretle calisam kardesim altin taktida onlar hic
mesele bisey yapmalarida degil esim mahcup oluyor garibim bizde yok diyip geciyor bizde yeni dogmus bebek bi eve giderse ev sahibi hediye alir bunlarda hic oyle seyler yok ben normalde zaten alsalarda aldiklarini begenmiyorum orasi ayri ama insan dusunsunler istiyor

evet canim nargileye bayilir guzel fikirmiste ama almanyadayim bulmam zor fanatik trabzonlu forma gibi seylerde bulmam Burda zor secenegim az oyuzden ekimde trye gelince dogum gunu hediyesini ordan alicamda evlilik yildonumunde burdayiz bakalim

sanırım emziriyorsun canım..
vücudumuz gün içinde gerekli olan enerjiyi k.hidratlardan alır..
yani güne iyi bir k.hidratla başlamak güzel bi seçim
en güzel k.hidrat kaynağımızda ekmek(tam,buğday veya çavdar)

seninkiler zaten baya bi değişik canım..Allah kolaylık versin..

ben canım..2 yıl arayla sezeryan doğum yaptım..koca göbek wardı we ben 25 kilo aldım..hepsi gitti..doğumdan önceki halimdeyim..ama göbek hala sıkı değil..tam mekiğe başlıyorum regl zamanım geliyor..düzenli olarak 2 ay kadarhergün mekik çekersen o göbek emin ol kendini toparlayıp sıkılaşacak inanılmaz fark görütrsün..ben biraz yapıyorum sonra unutuyorum gidiyor..ozaman bile sıkılığı farkediyorum..bende sarkıkları kaldı sadece..mekik çek bol bol..sırtüstü yat dizlerini kıwır öyle çek..ben yaptığımda günlük toplam 150 200 çekiyorum

kızlar az önce 2. jillian ımı yaptım.bacaklarımın ön üst kısmı çok ağrıyo sizde de bu oldu mu. normal mi yani.bu arda ben normalde spor yapan biri değildim

tşk ederim saol canım

bende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek

doğru yerdesin burada herkes birbirine çok destekçi 2

evet canim nargileye bayilir guzel fikirmiste ama almanyadayim bulmam zor fanatik trabzonlu forma gibi seylerde bulmam Burda zor secenegim az oyuzden ekimde trye gelince dogum gunu hediyesini ordan alicamda evlilik yildonumunde burdayiz bakalim

internetten de bakabilirsin canım çok güvenilir siteler var aklında bulunsun yinede kararın değişirse diye söyleyeyim dedim

evet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorum kizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman

bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider

sevkili anneler bana bi aklı verin.sabah karşı komşum kızımın odasını artık ayırmam kerektiğini söyledi.kızım 22 aylık hala keceleri sık sık uyanıyor.kecenin ortasında yatağını bırakıp eşimle ortamızda yatıyo. bu ortada yatma meselesi yazın tatilde başladı.memlekette alıştı. napmalıyım yardım lütfen

canim seni en iyi ben anlarim herhalde kizim 25aylik oldu ve yasina Kadar hep bizimle yatti VEcogunluklada ortamizda ramazanda bi arkadasin evine davetliydik esimin akrabasi oluyolar gece 1e Kadar ordaydik benim cocuklar hic uyumadilar felan ful eziyet ediyolar kadin Halime acidi onun cocuklari biri 1o biri 8yasinda tabi hemen uyudular erkenden bizimkilerde tik yok ogun karar verdim duzen oturtucam diye ve ilk is olarak odalarini ayirdim sonra aksam yatis saatlerini oglum 7aylik ve gece 20sefer odalarina gidiyorumdur desem yeridir
kizmin yanina yatiyorum o uyuyana Kadar o uyuyor sonra kalkiyorum yanindan uyaninca hep aglar illa yaninda gorucek gece bikac sefer uyanir yanina yatarim heemn tekrar uyur bende yerime giderim sabahda esim ise gittikten sonra ya yyanina yatarim yada onu yanima alirim tek diycem boylee sahane oldu cocuklar kendi yataklarinda uyumalilar ben kizima aldigim karyolada 3sefer belki yatirabilmisimdir simdi kardesinin oldu o dogdugundan beri karyolasinda uyuyor kizimdan akillandim onu yanima almadim ama oda bugunlerde benimle uyuyunca uzun uyuyor uyumazsa her Saat uyaniyor

sağol canımdediklerini uykulicam.sadece kece çok uyanıyor benim için yorucu olcak diye korkuyodum. normalmiş.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…