oyle canim oyle amcalarinda bir mal mulk var of off yani ama benim asgari ucretle calisam kardesim altin taktida onlar hiccanımbende bademfındık yiyorum aralarda..demek istediğim o değil.öğün olarak fındık türü şeyler yiyip geçiştirmek doğru değil..sabah öğle akşam çerezle geçmez ki!kahwaltı yemek falan yenmiyor bakıyorumda..sütü yumurtayı hayatımızdan çıkartmamalıyız..hatta hiç birşeyi.az we öz yemeliyiz..witamine ihtiyacı war wücudumuzun..ara öğünlerde yiyebiliriz tabiki çerezlerden..
banada doğum yaptım 2 defa annemler ailem hep altın taktı..ama eşimin ailesi altını geç bişey almadılar..ewime geldiğimde doğumdan sonra kışın buz gibiydi ew..ne ilgilendiler ne ewi hazırlamışlar ne ısıtmışlar..zar zor ayarladı annem sağolsun..daha eşimin ailesi çocuklarıma 1 tane çorap almış değillerdir.şükür ihtiyacım yok ama insan bekliyor yani..aman anlamıyorlar işte..4buçuk yıldır ewliyim eşim daha bit kadar bi hediye almadı..ama ben ona milyarlar harcadım..almıcam karar werdim..belki biyerde rezerwasyon yaptırırım sadece
hoşgeldin canım..
eşin nargile seviyorsa nargile seti alabilirsin korkma zararsız artık tütünsüz melalar var ya da fanatik şekilde bir takıma bağlıysa forma alabilrsin arkasına eşinin ismini ya da en beğendiği futbolcunun ismini yazdırabilirsin ,el cağızlarınlada bir pasta yaparsın üstüne de sizi anlatan bir şeyler yazarsın ya da seni anan benim için doğurmuş gibi eğlenceli bir şeyde olabilir
bana da öyle oluyor bir gün tartılıp ertesi gün tartılmamak gerek diyet listemi bir oturtayım hafta da bir tartılmayı düşünüyorum morallerimizi bozmayalım...
Allah korusun çok güzel bir hatunmuş yazık olmuş öyle olmaktansa böyle kalmayı tercih ederim söylediğin gibi daha sağlıklı beslenmeliyiz...fıstık badem fındık cevizle olmaz demişsin canım haklı olabilirsin ama ben meyve sevmiyorum bunlardan çekiyor hiç olmazda aralarda az az yeyip nefsimi köreltmek istiyorum, bilgilendirmen için sağolasın canım
sanırım emziriyorsun canım..zerracım ben ekmeği o kadar çok seviyorum ki anlatamam ekmeksizlik çook zorr
ama gel gör ki ekmek olmayınca yemeği bitiresim de gelmiyor diye az yiyorum şimdi.yıllardır yediğime sayıyorum
başka bişe yemek yasak diyorum tabağımı bitiriyorum ekmeksizzz
canımbende bademfındık yiyorum aralarda..demek istediğim o değil.öğün olarak fındık türü şeyler yiyip geçiştirmek doğru değil..sabah öğle akşam çerezle geçmez ki!kahwaltı yemek falan yenmiyor bakıyorumda..sütü yumurtayı hayatımızdan çıkartmamalıyız..hatta hiç birşeyi.az we öz yemeliyiz..witamine ihtiyacı war wücudumuzun..ara öğünlerde yiyebiliriz tabiki çerezlerden..
banada doğum yaptım 2 defa annemler ailem hep altın taktı..ama eşimin ailesi altını geç bişey almadılar..ewime geldiğimde doğumdan sonra kışın buz gibiydi ew..ne ilgilendiler ne ewi hazırlamışlar ne ısıtmışlar..zar zor ayarladı annem sağolsun..daha eşimin ailesi çocuklarıma 1 tane çorap almış değillerdir.şükür ihtiyacım yok ama insan bekliyor yani..aman anlamıyorlar işte..4buçuk yıldır ewliyim eşim daha bit kadar bi hediye almadı..ama ben ona milyarlar harcadım..almıcam karar werdim..belki biyerde rezerwasyon yaptırırım sadece
hoşgeldin canım..
Kızlaaar benim gibi 2 sezeryan doğum yapmış.üstüne bide 20 kilo almış ve önünde karpuz gibi göbeği olan varmııı????bugün ilk defa leslie yaptım ama bu göbek hiç erimicekmiş gibi geliyoo. Sade göbek olsa iyi vücudumun her yeri yağ dolu.
mesajları okuduğumuz sayfanın sağ üst kısmında seçenekler kısmı var.. orayı tıklarsan abone olabilirsin canım..
ben sık kullanılanlarıma aldım ordan giriyorum direk
kavurma da yenir yani...
ekmeksiz ye canım bişey olmaz abartmazsan..
hoş geldin canım..kolay gelsin
sabah ekmeği biraz daha artırabilirsin canım..seviyorsan tabii
bende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek
evet canim nargileye bayilir guzel fikirmiste ama almanyadayim bulmam zor fanatik trabzonlu forma gibi seylerde bulmam Burda zor secenegim az oyuzden ekimde trye gelince dogum gunu hediyesini ordan alicamda evlilik yildonumunde burdayiz bakalim
bende 70 kg üstündeyim. siz arkadaşlarımla tanışıp kilo vermenin doğru olacağına inanıyorum yalnız yeniyim bu konuda desteğınız olacağına inancın yüksek
ben canım..2 yıl arayla sezeryan doğum yaptım..koca göbek wardı we ben 25 kilo aldım..hepsi gitti..doğumdan önceki halimdeyim..ama göbek hala sıkı değil..tam mekiğe başlıyorum regl zamanım geliyor..düzenli olarak 2 ay kadarhergün mekik çekersen o göbek emin ol kendini toparlayıp sıkılaşacak inanılmaz fark görütrsün..ben biraz yapıyorum sonra unutuyorum gidiyor..ozaman bile sıkılığı farkediyorum..bende sarkıkları kaldı sadece..mekik çek bol bol..sırtüstü yat dizlerini kıwır öyle çek..ben yaptığımda günlük toplam 150 200 çekiyorum
kızlar az önce 2. jillian ımı yaptım.bacaklarımın ön üst kısmı çok ağrıyo sizde de bu oldu mu. normal mi yani.bu arda ben normalde spor yapan biri değildim
normal canim bendede oluyor zamanla agri daha azlasiyor
şuan özellikle oturup kalkarken çok ağrıyo
normal canim bendede oluyor zamanla agri daha azlasiyor
canım ya sen 1 ay devamlı yapmıştın dimi.rekl dönemlerde naptın peki
sevkili anneler bana bi aklı verin.sabah karşı komşum kızımın odasını artık ayırmam kerektiğini söyledi.kızım 22 aylık hala keceleri sık sık uyanıyor.kecenin ortasında yatağını bırakıp eşimle ortamızda yatıyo. bu ortada yatma meselesi yazın tatilde başladı.memlekette alıştı. napmalıyım yardım lütfen
canim seni en iyi ben anlarim herhalde kizim 25aylik oldu ve yasina Kadar hep bizimle yatti VEcogunluklada ortamizda ramazanda bi arkadasin evine davetliydik esimin akrabasi oluyolar gece 1e Kadar ordaydik benim cocuklar hic uyumadilar felan ful eziyet ediyolar kadin Halime acidi onun cocuklari biri 1o biri 8yasinda tabi hemen uyudular erkenden bizimkilerde tik yok ogun karar verdim duzen oturtucam diye ve ilk is olarak odalarini ayirdim sonra aksam yatis saatlerini oglum 7aylik ve gece 20sefer odalarina gidiyorumdur desem yeridir
kizmin yanina yatiyorum o uyuyana Kadar o uyuyor sonra kalkiyorum yanindan uyaninca hep aglar illa yaninda gorucek gece bikac sefer uyanir yanina yatarim heemn tekrar uyur bende yerime giderim sabahda esim ise gittikten sonra ya yyanina yatarim yada onu yanima alirim tek diycem boylee sahane oldu cocuklar kendi yataklarinda uyumalilar ben kizima aldigim karyolada 3sefer belki yatirabilmisimdir simdi kardesinin oldu o dogdugundan beri karyolasinda uyuyor kizimdan akillandim onu yanima almadim ama oda bugunlerde benimle uyuyunca uzun uyuyor uyumazsa her Saat uyaniyor
sağol canımdediklerini uykulicam.sadece kece çok uyanıyor benim için yorucu olcak diye korkuyodum. normalmiş.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?