70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

peki çocuk odası ile yatak odamın arası uzun evim büyük ve mesafe var aralrında.duyamamaktan korkuyorum ona napayım çözüm ne

canım ben oğlumu aramıza alınca uyuyamazdım ondan hep yerine götürürdüm kalkıp ikinciye hamileyken de babasına taşıttım adamı uyandırıp meğer bu uyku düzeni sağlarmış.oğlum şimdi hep yatağında yatar ve yatağını istiyor kendisi.kızım da premature olunca bi de kolik filan benle yattı şimdi onu da beşiğine alıştırmyaa çalışıyorum.çaktırmadan ısrarcı olmak lazım.bebeklerin hreşeyi alışkanlıklarla başlıyor.seni isterse yanında ol ama uykuya dalınca kalk yanından.sevdiği oyuncaklardan koyabilirsin yanına.gece lambası kullan belki karanlığı sevmiyordur.uzaklık içinde biz e bebek ten bi bebek telsizi aldık.indirimdeyd.wee weel in öyle bişe al.rahat oluyor.kesin çözüm aklın kalmıyo hatta görüntülü olanlar var hem ses hem görrüntü sorununu halleder

Son düzenleme:
peki çocuk odası ile yatak odamın arası uzun evim büyük ve mesafe var aralrında.duyamamaktan korkuyorum ona napayım çözüm ne

ben diycektim hanife cevap vermis aynen canim onlar cok ise yariyor

Ben varım:-( 2doğum yaptım ikiside sezeryan o dediğin karpuzdan büyükçe var:-( vede sarkmis bi karpuz öyle böyle değil ınancimi yitirdim gitmeyecek gibi geliyo:-( sadece karpuz olsa bi şekilde gider ama sarkık karpuz daha kötü toparlamak çok zor. 2 Hamileliğimdede 70kiloyla başladım ondan sarkti diye tahmin ediyorum zayıf hamile kalanlarda sarkık olmuyo sezeryan doğumda yani. Ne yapıcamda gidicek bu göbek daha önce spor çok yaptım sadece zayıfladim sarkıklik az farketti. Seninde sarktimi canım

Son düzenleme:
evet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorum kizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman

bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider

alt karın ve üst karın çalışman gerekli canım kendi kendine de uygulayabilirsin diğer sporlardan sıkıldıysan...

anne değilim ama tavsiyem durmadan yatağına götürmen olacak anne baba ne kadar kararlı görürse çocuklar okadar saygı duyuyorlar ve söz dinliyorlar trt 1 de süper dadı diye program var bütün annelerin izlemesini tavsiye ederim çok faydalı bir progrem...

Son düzenleme:
kate ve yufa canlarım bende varım bendeeee
yapıcak bişey yokk spor ve diyetle toparlicaz artık.öyle güzel güzel bebeleri kolaylıkla vermiyorlar sarkan göbek çatlayan karın şişen bacak filan derken o bebişler oluyoo
olsun bunlara çare var.Allah bebek aratmasın kimseye kilo da verilir sporda yapılır.yeter ki isteyelim...

Son düzenleme:
kizlar esimin kizlari bizdeya bide benimkiler 4cocuk artik halimi siz dusunuz biraz once esim geldi yemek felan yenildi kizlar park istiyor diye parka gittiler bende dedim ahmetide gotur oda hava alsin sen dedi ben gelmiycem dedim
ohh 1saattir kafa dinliyorum aradim simdi nasillar diye dun benim kiz beni delirtmisti hatta bana sende evden cikma buyuyene Kadar bile demisti simdide onu delirtmis oh dedim gor gununu bana laf soylemek nasil oluyomus

oyy kuzularım anca gelebildim dişçiye gittim bugün gösterdim çürükmüş ama çürüğün nereye kadar olduğunu anlamak için açmam gerekiyo dedi iğne yapcak diye korktum daha önce hiç iğne yapılmamıştı dişime :18: bi sprey sıktı uyuşturdu ondan sonra yaptı ama iğneyi hiç hissetmedim bile sonra açtı baktı sinirlere kadar inmiş dedi şimdi dolgu yapıp kurtarmaya çalışcam sinirlerin üstüne de bi ilaç koycam ağrın olcak 3 gün devam eder de çok şiddetli olursa kanal tedavisi yapcam dedi :18: sonra yaptı dolguyu uyuşukluk geçene kadar hiç bişey hissetmedim ama iğnenin etkisi geçtiğinden beri yarım saat saat öncesine kadar ölüyodum sızlamasından kafamı duvarlara vurasım geliyodu majezik yazdı bunu iç dedi içtim ama sızlama pek geçmedi ama şimdi şükür baya bi hafifledi de gelebildim

canım yaa kıyamam. bence daha çok üzerine gitmelisin. herkes görmeli senin ne kadar iradeli olduğunu. ki zaten o kadar çok kilo verdikten sonra eminim onlarda biliyordur senin ne kadar azimli olduğunu.

sağolun kuzularım desteğiniz için dün akşam başladım jilliana ama zıpla zıpla karnımın sol tarafı çok acıdı 10 dk anca yapabildim oturup kaldım sonra yılmak yok sonuna kadar zorlanmadan yapabilene kadar azimle devam şu an dişim biraz zorluyo sızlaması tamamen geçerse bu akşam tekrar yapcam dişçiden dönüşte lcw'ye girdik orda bi bluz denedim önü dantelli harika bişeydi M denedim üstüme göreydi ama ben biraz bol giyinmeyi sevdiğim için almadım L de yoktu ama keşke alsaymışım ona baktıkça hırslanırdım ama eninde sonunda alıp giycem o cici arkadaşı hem de S bedenini
gobek yaglarini eritiyor diye yogurtla pulbiberi hep yemege calisiyorum

aaa öyle miymiş denemek lazım yarın başlayıp yiyim bari ben de hem yoğurt yemiş olurum yoğurdu anca yemeklerin yanında yiyebiliyorum da tek başına yiyemiyorum ondan

aman yarabbi aynı bendeki belirtilere benziyo oraya doğru gidiyomuşum çok şükür kurtuldum o takıntılardan, ama manken gibi kadın ne hale gelmiş ya Allah korusun

bazı alıntılarım gelmemiş burdan yazayım; suzim gözün aydın annen gelmiş
inşallah bulunur çantası ya kıyamam kadın ne kadar üzülmüştür

bi alıntım daha vardı sanki ama kime olduğunu unuttum :44:

gecmis olsun
aynen Boyle devam s bendeni alip giyceksin sen once kendin icin sonrada sana konusan herkese gostermek icin

Haklısın canım ama aynada gördükçe çok üzülüyorum takıntı yaptım göbeğimi:-( eşimden utanıyorum ya berbat görünüyo. Gerçekten düzelirmi sporla bu halimden 8kilo zayıf halimdede sarkıkti ama bu kadar değil. Çok mekik çektim fazla fayda görmedim. Ama yine bu halimden çok çok iyiydi

evet Allah isteyen herkese bebek versin inşallah gerçekten çok zor bir durum yaşayan biri olarak bunu söyleye bilirim çaresizlik ne yaparsan yap sonuçların boş çıkması...kilo öylemi değil azim gösterirsen giden bir şey onun için sarkan göbekler de gider şişen bacaklarda...

bugün yediklerim:
sabah :aç karnına 2 acı biber turşusu,bir lokma ekmek,2 kornişon turşu
öğlen :1 haşlanmış yumurta,1dilim peynir,3 zeytin,1 sivri biber,domates,salatalık,1 dilim ekmek
ara :3 kaju,3 badem,10 kabuklu fındık,1 kupa yeşil çay
akşam :1 kase çorba,1,5 biber dolması,1 dilim ekmek,yarım kase yoğurt (ye ye bitmedi biber dolması )
ara :1 elma,1 tatlı kaşığı bal
2.5 litre su

Son düzenleme:

sarkmazmı hemde ne sarkma..hele oturunca o kadar belli oluyoki.çok moralimi bozuyo...

sscemm canım o 25 kiloyu kaç ayda ve nasıl verdin...acayip moral verdin bana ya

sarkmazmı hemde ne sarkma..hele oturunca o kadar belli oluyoki.çok moralimi bozuyo...

Benimde öyle bilmezmiyim ne berbat görüntüdür o:-( sporla düzelir inşallah ya destek arıyorum yanıma inanmak istiyorum o göbeğin bir gün eskisi gibi olacağına:-(

Bugün yediklerim

Sabah:
1 adet mücüver, biraz peynir, 2-3 adet zeytin, domates salatalık

Ara:
100 gr kadar üzüm

Öğlen:
Çeyrek tost, çay

Ara:
1 kase yoğurt

Akşam:
1 adet dolma (k. biber), 1 kase yoğurt

Benimde öyle bilmezmiyim ne berbat görüntüdür o:-( sporla düzelir inşallah ya destek arıyorum yanıma inanmak istiyorum o göbeğin bir gün eskisi gibi olacağına:-(

arkadaşlar bendede küçüklüğümden beri hep beni yanlız bırakmayan bir göbek var. Biraz da bazılarının yapısı göbek çevresi yağlanmaya müsait oluyor. Ailesinde diyabet öyküsü olanlarda daha sık rastlanıyor. İnsülin direnci ile ilgili bir sorun. Bir kaç yerde yarım yağlı süt ürünlerinin göbek çevresini erittiğini okumuştum. Hatta discovery de izlenmiştim bununla ilgili bir deneyi. Denemekten zarar gelmez Birde diyabetle ilgili risk altında olanlar varsa her gün yarın tatlı kaşığı kadar tarçın öneririm. Bunuda Mehmet Öz den okumuş ve dinlemiştim. Hem tatlı isteğinizi baskılar,hemde kan şekerinin düzenlenmesinde etkili rol oynar :106:

bende yogurdun gobek erittigini okudum hatta birinin basari hikayesini okudum icine aci pul biber katip yemis spor hocasi soylemis ve kisa zamanda dumduz Karina ulasmis bende simdi hergun yiyorum bikac kasik yogurt ustune pul biber bende duz bi karin istiyorum gitsin su alt karin

canım benim takma bunu bu kadar çünkü adım adım olucak bişey sadece diyet ve sorla olmazsa üstüne bi de korse takarız eki zamanlardaki ingiliz kadınları gibi onları o şekle sokan korse bize de biraz etki etse yeter biz manken olmicaz ya eskiye döncez . bu arada bie şöyle bi gerçek var dikkat eden sonuç alıyor.ebru şallı da victoria beckham da sez ile doğurdu.hemde biri 2 biri 4.ne var hiç bişeee..

Hanifecim ben zaten hiç bir zaman ebru şallı gibi olmadım. Ilkokula giderken bile şu mavi önlük vardı ondan göbeğim çıkardı 70kiloyla hamile kaldım ama 70kiloda olsam var olan göbeğim sarkık değildi ameliyatlar mahvetti. Sorun göbeğimin çok büyük olması değil sarkık olması 2tane prensesime feda olsun ama yinede takmamak elde değil. Senin çocukların kaç yaşında yenimi doğum yaptın hamilelik takvimi görünüyo:-/ benim 4yaşını 2ay geçmiş bi kızım ve 7aylık bi kızım var. 28yaşındayim ıstanbul sultangazide oturuyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum der gibi oldu)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…