sevkili anneler bana bi aklı verin.sabah karşı komşum kızımın odasını artık ayırmam kerektiğini söyledi.kızım 22 aylık hala keceleri sık sık uyanıyor.kecenin ortasında yatağını bırakıp eşimle ortamızda yatıyo. bu ortada yatma meselesi yazın tatilde başladı.memlekette alıştı. napmalıyım yardım lütfen
peki çocuk odası ile yatak odamın arası uzun evim büyük ve mesafe var aralrında.duyamamaktan korkuyorum ona napayım çözüm ne
peki çocuk odası ile yatak odamın arası uzun evim büyük ve mesafe var aralrında.duyamamaktan korkuyorum ona napayım çözüm ne
canım ben oğlumu aramıza alınca uyuyamazdım ondan hep yerine götürürdüm kalkıp ikinciye hamileyken de babasına taşıttım adamı uyandırıpmeğer bu uyku düzeni sağlarmış.oğlum şimdi hep yatağında yatar ve yatağını istiyor kendisi.kızım da premature olunca bi de kolik filan benle yattı şimdi onu da beşiğine alıştırmyaa çalışıyorum.çaktırmadan ısrarcı olmak lazım.bebeklerin hreşeyi alışkanlıklarla başlıyor.seni isterse yanında ol ama uykuya dalınca kalk yanından.sevdiği oyuncaklardan koyabilirsin yanına.gece lambası kullan belki karanlığı sevmiyordur.uzaklık içinde biz e bebek ten bi bebek telsizi aldık.indirimdeyd.wee weel in öyle bişe al.rahat oluyor.kesin çözüm aklın kalmıyo hatta görüntülü olanlar var hem ses hem görrüntü sorununu halleder
Kızlaaar benim gibi 2 sezeryan doğum yapmış.üstüne bide 20 kilo almış ve önünde karpuz gibi göbeği olan varmııı????bugün ilk defa leslie yaptım ama bu göbek hiç erimicekmiş gibi geliyoo. Sade göbek olsa iyi vücudumun her yeri yağ dolu.
evet muzu ya bende gobegimden cok sikayetciyim sarkik sanki dogumdan sonra korse kullanmadim ondan oldu saniyorumkizimda kullanmistim Boyle bidurum yoktu ozaman
bide kizlar ben spor yapmaktan SIKILDIM sizce hangisi yapsam su 1ayda gobek gider
sevkili anneler bana bi aklı verin.sabah karşı komşum kızımın odasını artık ayırmam kerektiğini söyledi.kızım 22 aylık hala keceleri sık sık uyanıyor.kecenin ortasında yatağını bırakıp eşimle ortamızda yatıyo. bu ortada yatma meselesi yazın tatilde başladı.memlekette alıştı. napmalıyım yardım lütfen
canım yaa kıyamam. bence daha çok üzerine gitmelisin. herkes görmeli senin ne kadar iradeli olduğunu. ki zaten o kadar çok kilo verdikten sonra eminim onlarda biliyordur senin ne kadar azimli olduğunu.
96 kilodan 70 kiloya inen bir hatun olarak seni tebrik ediyorum bunu başardı isen bence başaramayacağın hiçbir şey yok abin bile olsa kimsenin seni yolunda alıkoymasına izin verme dediğin gibi göster bakalım sporla nasıl sıkılaşacağını...arkandayız
bak senin yerine ben sinirlendim ben cok hirsliyimdir biseyi yapicam dedimmi yapicam eger istedigim olmazsa migrenim tutar oyle fenayim yapmak istediklerim konusunda ben varya o abiye yediririm o laflarini daha bi hirsla yaparim 3hafta var okullara ben ona o 3haftada 5kilo verdigimi gosteririm bidaha agzini bile acamaz
sende ne Kadar Kilo verdin canim 5kilomu seni durdurucak goster kendine abini bak bakalim nasil oluyomus bidaha agzini acamasin sana
Ah canım benim yaaa, neden abine dedin ki bir sürü moralini bozmuş, sakın bozma moralini, olacak bu iş de, hatta hep beraber yapalım, ben de akşam sana destek leslie yapayım, birlikten kuvvet yok, jillian yapmak istiyorum ama evde internet yok, leslieyi de önceden kaydetmiştim ordan yapıcam, hep beraber sıkılaşcaz inşallah
gobek yaglarini eritiyor diye yogurtla pulbiberi hep yemege calisiyorum
Eki Görüntüle 787875
Yunanistanın en güzel kadın gazetecisi olarak bilinen Nana Karagiannis Annita korkunç bir hastalığa yakalandı manken hastalığı olarak da bilinen bu hastalık Nana Karagiannis Annita i resimlerde gördüğünüz hale getirdi. Peki Nana Karagiannis Annita bu hale getiren hastalık nedir? Bu hastalık ölümcül bir hastalık olan anoreksiya hastalığıdır. Bu hastalık insan vücudunda nasıl oluşur? Anoreksiya hastalığı tam olarak kilo almaktan aşırı kokma sonucunda yemek yeme bozukluğudur. Nana Karagiannis Annita kilo almaktan aşırı derecede korktuğu için bu hastalığa yakalandı. Bu hastalık çoğunlukla kadınlarda görülmektedir. Bu hastalık aşırı kilo kaybına ve bunun sonucunda vücudun işlevinin yitirmesine sebep olur. Hastalık ilk önce istekle başlamaktadır. Kişi kilo almamak için aşırı derecede az beslenmeye başlar bu süreçte betin besin azlığından dolayı etkilenerek kişi ne kadar zayıf olursa olsun kendisini kilolu olarak algılamaya başlar. Beyin algısı bozulmaktadır aşırı sık tartıma ayna karşısında kontrol başlar modern çağ hastalıklarından da birisi olan bu hastalık 13-17 yaşları arasındaki çocuklarda da görülebilir. Nana Karagiannis Annita yakalandığı manken hastalığı olarak da bilinen anoreksiya hastaları açlık hissederler ancak kilo almamak için yemek yemezler yada az yerler Anoreksiya hastaların ilk başlarda günlük kalori kaybı 600-800 kaloridir. Normalde 1400-1800 arasında olması gerekir. Açlığın devamlı olması durumunda ghrelin açlık hormonunun fazla bulunmasına neden olur. Ancak bu hormonun beyine yaptığı baskıya rağmen kişi yemek yemez ve bir süre sonra beyin hasar görür psikolojik sorunlar başlar
oyy kuzularım anca gelebildimdişçiye gittim bugün gösterdim çürükmüş ama çürüğün nereye kadar olduğunu anlamak için açmam gerekiyo dedi iğne yapcak diye korktum daha önce hiç iğne yapılmamıştı dişime :18: bi sprey sıktı uyuşturdu ondan sonra yaptı ama iğneyi hiç hissetmedim bile sonra açtı baktı sinirlere kadar inmiş dedi şimdi dolgu yapıp kurtarmaya çalışcam sinirlerin üstüne de bi ilaç koycam ağrın olcak 3 gün devam eder de çok şiddetli olursa kanal tedavisi yapcam dedi :18: sonra yaptı dolguyu uyuşukluk geçene kadar hiç bişey hissetmedim ama iğnenin etkisi geçtiğinden beri yarım saat saat öncesine kadar ölüyodum sızlamasından kafamı duvarlara vurasım geliyodu majezik yazdı bunu iç dedi içtim ama sızlama pek geçmedi ama şimdi şükür baya bi hafifledi de gelebildim
sağolun kuzularım desteğiniz içindün akşam başladım jilliana ama zıpla zıpla karnımın sol tarafı çok acıdı 10 dk anca yapabildim oturup kaldım sonra yılmak yok sonuna kadar zorlanmadan yapabilene kadar azimle devam şu an dişim biraz zorluyo sızlaması tamamen geçerse bu akşam tekrar yapcam dişçiden dönüşte lcw'ye girdik orda bi bluz denedim önü dantelli harika bişeydi M denedim üstüme göreydi ama ben biraz bol giyinmeyi sevdiğim için almadım L de yoktu ama keşke alsaymışım ona baktıkça hırslanırdım ama eninde sonunda alıp giycem o cici arkadaşı hem de S bedenini
aaa öyle miymişdenemek lazım yarın başlayıp yiyim bari ben de hem yoğurt yemiş olurum yoğurdu anca yemeklerin yanında yiyebiliyorum da tek başına yiyemiyorum ondan
aman yarabbi aynı bendeki belirtilere benziyo oraya doğru gidiyomuşumçok şükür kurtuldum o takıntılardan, ama manken gibi kadın ne hale gelmiş ya Allah korusun
bazı alıntılarım gelmemiş burdan yazayım; suzim gözün aydın annen gelmişinşallah bulunur çantası ya kıyamam kadın ne kadar üzülmüştür
bi alıntım daha vardı sanki ama kime olduğunu unuttum :44:
gecmis olsun
aynen Boyle devam s bendeni alip giyceksin sen once kendin icin sonrada sana konusan herkese gostermek icin
kate ve yufa canlarım bende varım bendeeee
yapıcak bişey yokk spor ve diyetle toparlicaz artık.öyle güzel güzel bebeleri kolaylıkla vermiyorlar sarkan göbek çatlayan karın şişen bacak filan derken o bebişler oluyoo
olsun bunlara çare var.Allah bebek aratmasın kimseye kilo da verilir sporda yapılır.yeter ki isteyelim...
Ben varım:-( 2doğum yaptım ikiside sezeryan o dediğin karpuzdan büyükçe var:-( vede sarkmis bi karpuz öyle böyle değil ınancimi yitirdim gitmeyecek gibi geliyo:-( sadece karpuz olsa bi şekilde gider ama sarkık karpuz daha kötü toparlamak çok zor. 2 Hamileliğimdede 70kiloyla başladım ondan sarkti diye tahmin ediyorum zayıf hamile kalanlarda sarkık olmuyo sezeryan doğumda yani. Ne yapıcamda gidicek bu göbek daha önce spor çok yaptım sadece zayıfladim sarkıklik az farketti. Seninde sarktimi canım
ben canım..2 yıl arayla sezeryan doğum yaptım..koca göbek wardı we ben 25 kilo aldım..hepsi gitti..doğumdan önceki halimdeyim..ama göbek hala sıkı değil..tam mekiğe başlıyorum regl zamanım geliyor..düzenli olarak 2 ay kadarhergün mekik çekersen o göbek emin ol kendini toparlayıp sıkılaşacak inanılmaz fark görütrsün..ben biraz yapıyorum sonra unutuyorum gidiyor..ozaman bile sıkılığı farkediyorum..bende sarkıkları kaldı sadece..mekik çek bol bol..sırtüstü yat dizlerini kıwır öyle çek..ben yaptığımda günlük toplam 150 200 çekiyorum
sarkmazmı hemde ne sarkma..hele oturunca o kadar belli oluyoki.çok moralimi bozuyo...
Benimde öyle bilmezmiyim ne berbat görüntüdür o:-( sporla düzelir inşallah ya destek arıyorum yanıma inanmak istiyorum o göbeğin bir gün eskisi gibi olacağına:-(
arkadaşlar bendede küçüklüğümden beri hep beni yanlız bırakmayan bir göbek var. Biraz da bazılarının yapısı göbek çevresi yağlanmaya müsait oluyor. Ailesinde diyabet öyküsü olanlarda daha sık rastlanıyor. İnsülin direnci ile ilgili bir sorun. Bir kaç yerde yarım yağlı süt ürünlerinin göbek çevresini erittiğini okumuştum. Hatta discovery de izlenmiştim bununla ilgili bir deneyi. Denemekten zarar gelmezBirde diyabetle ilgili risk altında olanlar varsa her gün yarın tatlı kaşığı kadar tarçın öneririm. Bunuda Mehmet Öz den okumuş ve dinlemiştim. Hem tatlı isteğinizi baskılar,hemde kan şekerinin düzenlenmesinde etkili rol oynar :106:
Haklısın canım ama aynada gördükçe çok üzülüyorum takıntı yaptım göbeğimi:-( eşimden utanıyorum ya berbat görünüyo. Gerçekten düzelirmi sporla bu halimden 8kilo zayıf halimdede sarkıkti ama bu kadar değil. Çok mekik çektim fazla fayda görmedim. Ama yine bu halimden çok çok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?