70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladim cnim insallah alisirsin en kisa zamanda

burdaki herkes oglummun teyzesi artik cnmteyze olmadinmi gercekhaatta daha canim ben 5 ysnda teyzeoldum

ay hemen yicem kekik de mi katsam? iyice bulamaç olur artık
ay alemsin a he kekikkoy az da tavuk budu
öyle gibi duydum galiba aynıydı ama emin değilim off kötü oldum ya o mu acaba
degildir insallah ama kimbilir kimin evine gitti aci haber
yogurt gobekmi eritiyor kizlar hic bilmiyordum

ben haftada 3 Kilo mayaliyorum oglusumla ben bitiriyoruy haftada yogurt hastasiyim ben
ohh mis
sen niye yiyemiyosun canim hem yogurt cildi guzellestiriyor bence bi kac gun yesen alisirsin

oglum bayiliyor zaten teyzesi her gun bir kase yiyor
ay keske benim oglanda yese hic sevmiyor

anaaa teyzem oldum beeeen teyze olamıcam ben ya 1 tane abim var hala olcam
bende teyze olamiycam
olsun canim burdaki bebislerin teyzesi olursun sende
uyy masallah oglusun ne tatli ckmis fotoda
kizlar regl doneminde spor yapiyormusunuz ben bugun regl oldumda:26::26:

canim bi ara burda bi kiz vardin hemsireydin o hep regliyken de yapiyordun cünkü regliyken metomuz daha hizli calisdigi icin daha cok fayda ediyormus

ay alemsin a he kekikkoy az da tavuk budu

degildir insallah ama kimbilir kimin evine gitti aci haber

iyi olur bak öğlen yemeğini de aradan çıkarırım

bugün dışarı çıkabilsem evlerinin önünden geçcektim kalabalık falan var mı diye bakmak için ama çıkmıcam da bugün :26: Allah korusun ya kim olursa olsun aynı acı, kimse yaşamasa keşke bu acıyı

hicmi yemiyor canim belki alisir zamanla hergun bi kasik ver belki alisir canim
yok canim tadina bile bakmiyor zorladimmi aglamaya basliyor süt ürünleri fazla sevmiyor bu sene nesquik icmeye basladi cok sükür yoksa sütde sevmez gecen seneye kadar dondurma bile yemiyordun bu cocuk bana cekmemis
he tarcinli kekikli tavuklu yogurt
niye cikmiyon cik bi bak kuzu :26:

anaaa çocuğa bak dondurma yenmez mi annemlere ne deyip çıkcam ki :26: bugün ne güzel gezmek için çıkcaktık annemi arkadaşı çağırdı kızı burdaymış yarın gitcek miymiş neymiş annem de yarın çıkalım dedi

evde birsey eksik degilmi anne bi kosu gidip geliyorum deyip ciksan ekmek peynir zeytin canim cekti de

evde birsey eksik degilmi anne bi kosu gidip geliyorum deyip ciksan ekmek peynir zeytin canim cekti de

o da hiç yapmadığım bişey olduğu için şüphelenirler ki bakalım bi ben sıkıldım dışarı çıkalım falan derim çıkarız belki

oyyy kıyamam yaa. hiç ortak bir arkadaşınız yokmu böyle sizi birbirinize yakınlaştıracak.

ortak arkadaş yok da aynı liseden mezunuz bi de aynı üniversitedeyiz ordan bişeyler çıkar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…