70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ha dogru lisa ben molaya cikiyom kuzu
ağlamaaa işi vardır ya gelir :26:

nebileyim hep giden gelen oluyor sonra geri gelende bende bi ara geldim gidim ama balli öyle uzun süre hic gitmemisdin

vaktim geldi

günaydın azimli hatunlar....

2 gün spor yaptım dahada yapamadım çocuk denemelerimiz var bu yüzden spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim siz ne dersiniz ?
çocuk düşünüyorsan yapma canım..

öyle yap ozaman tatlim ama burdan ayrilma
ayrılmam canım..net olduğu sürece girerim..
ya kızlar sabah sela okundu kim ölmüş diye dinledim eyüpün babasının adını söyledi isim benzerliği midir ki acaba :26:
öğrendin mi?canım sorma şansın yok mu?
yogurt gobekmi eritiyor kizlar hic bilmiyordum

ben haftada 3 Kilo mayaliyorum oglusumla ben bitiriyoruy haftada yogurt hastasiyim ben
ewet göbek bölgesindeki yağların erimesine yardımcı olduğu söyleniyor..ama spor destekli olur..
kizlar regl doneminde spor yapiyormusunuz ben bugun regl oldumda:26::26:

bende 2 gün sonra olcam regl yada 1 gün sonra..yapmıyorum ben o dönemde.spiral warbende bide o kayar diye korktuğumdan yapmıyorum..

Merhaba araniza katilmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum 3.5 ay once dogum yaptim 73 kilo ile hamile kaldim suan 74 kiloyum boyum 1.55 hamile kalmadan once 56 kiloydum kasima kadar 60 li kilolara dusmek istiyorum kaynimin dugunu var yardimlariniz8 bekliyorum...

yok canim normal dogumum nedense dogumdan sonra salmistim kendimi hic korse felan giymedim ondan oldu

burayi birakma canim benimde en dusuk gordugum 55dir ne yaparsam yapayim daha fazla inememistim
i
ah ah 59 kiloyu en sonj 17 yaşında gördüm ben dahada görmemiştim..ama artık aşağıları istiyorum..buradan ayrılmam tatlım ayrılırsam ozaman kiloyu koruyamam we sizi çok özlerim..
yaaa biktim artik ama! annem pizza yapiyo en iyi ogrenci evnde yaptim rejim. burda yapamiyormmmmmmmmm. pfff ya. her gun guzel guzel seyler yapiyo ya
pizza mı?????? bende dün arkadaşla konuşuyordum pizza yemeye gidelim diye..az öz yicem artık herşeyden.korumaya alıyorum artık ya..
off aciktim
sabah: 2 dilim kara ekmek sürme peynir salatalik yedim
ara: bögürtlenli yogurt
simdi molaya cikcam planda döner salata ve ayran var
döneri az ye suzim ha..

bende özledimm..nerde bunlarr bende faceleride yok suzim..bilmiyorum göremiyorumda..
ay yok daha öğrenemedim sorma şansım da yok ki yarın bakcam bi etrafa bakalım inşallah öğrenebilirim :26:
hadi o değildir inşallah..öğrenince bizede haber wer..

hoşgeldin canım..kendini fazla sıkma sakın..normal beslen dikkat ederek..emzirdikçede weriyorsun..

hoşgeldiiinnn

ben enson kizimin kilolarini verdigimde 56yi gordum
ondan oncede 24 yaslarimda 55 bucuktum hatirliyorum
dun esim kizlarla markete gitmis kizima cadir almislar evin ortasinda bide o duruyor simdi bde
bana sen cok uzun zamandir yemiyosun diye gecen resmini koydugum cikolardan almis tabi yemedim gittim dolaba sakladim enson hastanede yedim dedim habire dedi yemiyomusun diye yok dedim canimda istemiyor zaten

hedefe odaklanınca canın istemiyo o çok güzel bişey bugün yarım paket kadar benimo yedim ama yemesem de olurdu aslında

hosgeldin canim insaallah verirsin 2ay var 14kilo verilebilir ama emzirdigin icinde daha Cabuk Kilo verirsin tatlilardan uzakdur olurbu is ben ilk ay 8kilo vermistim bende emziriyorum

kizlar kahvaltida 1bucuk dilim ekmek 1bucuk yumurta ve surme peynir 4zeytin ve rezene cayi ictim

simdide 2elma yedim

sen 55e rahat düşersincanım ozaman..ben 60tan aşağı hiç inmedim o yüzden daha hemen inemiyoruym.senin gibi sıksam weririm ama bu aralarsıkacak durumum yok..sürekli deniz falan filan mangallar olunca..yiyorumaz yiyorum ama yeniyor yinede..korumaya çalışıyorum..inşallah hedefine ulaşırsın.sen 1 ayda zaten 55in altına bile inersin..banada nasip artık..55 olmak istiyorum ama zorlaştı artık..inşallah beynimde bitirebilirim tekrarda yapabilirim..

muzu demissinya mekik cek diye dun esimde dedi anca oyle gider diye bende dun basladim 150 tane cekiyorum sabh ogle aksam 50ser kere bakalim ise yariycakmi surda 1ayim kaldi

irade kalmadi ki ben de ya seni tebrik ederim makarnaya dayanmak zordur

en iyi rejim öğrenci evinde yapılır ben bunu bilir bunu söylerim ben de denizliye dönmeyi bekliyorum şimdi
evet oh oh git insallah rahatca yaparsin. istedigin gibi yemek yapiyosun kendne bide ev arkadasinda yaparsa ooohh

pizza mı?????? bende dün arkadaşla konuşuyordum pizza yemeye gidelim diye..az öz yicem artık herşeyden.korumaya alıyorum artık ya....
pizza yemeden olmaz git git az yersin

yedim ya 2dilim yedim mantarli pizzadan

merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galiba benimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..

Amin canim insaallah inerim
sende motiveni tekrar toplamaya Calis canim sen 25 Kilo vermis birisin emin ol biraz Motive olsan vericeksin o kalan kilolari
bende olmiycak gibi dusunuyordum ama 3hafta ayni yerlerde dondu Durdu sonra devam etti bide simdi regli olunca tamamen gidicegine inandim Sabah esime 59um diyorum nasil tepkiler giliyor ona gore gobegim okadarda goze batmiyor ama benim icin batiyor oda gitsin diye ugrasiyorum simdi spordan cok yuruyus ve mekikle halledicem bide esim cok buluyor 150 mekigi gunde 50tane yeter diyo

evet oh oh git insallah rahatca yaparsin. istedigin gibi yemek yapiyosun kendne bide ev arkadasinda yaparsa ooohh

ev arkadaşım yok 1+0 tuttum tek başıma kalcam tek ümidim istediğim gibi yemek yapabilmek o zaman güzel kilo veririm diye umuyorum

merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galiba benimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..

hoşgeldiiinnn

ev arkadaşım yok 1+0 tuttum tek başıma kalcam tek ümidim istediğim gibi yemek yapabilmek o zaman güzel kilo veririm diye umuyorum

hoşgeldiiinnn

kiz tek kalcagnimi saniyon sen hem tek yasanir mi ya ben cesaret edemem ne kadar çilginsin sen oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…