ha dogru lisayok kız ben genelde tek başıma çıkmayı sevmem o yüzden şaşırırlar şimdi tek çıksamlisa pek güzel kıvırıyo maşallah
inşallah canımm amin sağol
en iyi rejim öğrenci evinde yapılır ben bunu bilir bunu söylerimben de denizliye dönmeyi bekliyorum şimdi
ağlamaaa işi vardır ya gelir :26:
ha dogru lisaben molaya cikiyom kuzu
nebileyim hep giden gelen oluyor sonra geri gelende bende bi ara geldim gidim ama balli öyle uzun süre hic gitmemisdin
vaktim geldi
çocuk düşünüyorsan yapma canım..günaydın azimli hatunlar....
2 gün spor yaptım dahada yapamadım çocuk denemelerimiz var bu yüzden spor yapsam mı yapmasam mı bilemedim siz ne dersiniz ?
ayrılmam canım..net olduğu sürece girerim..öyle yap ozaman tatlimama burdan ayrilma
öğrendin mi?canım sorma şansın yok mu?ya kızlar sabah sela okundu kim ölmüş diye dinledim eyüpün babasının adını söylediisim benzerliği midir ki acaba :26:
ewet göbek bölgesindeki yağların erimesine yardımcı olduğu söyleniyor..ama spor destekli olur..yogurt gobekmi eritiyor kizlar hic bilmiyordum
ben haftada 3 Kilo mayaliyorum oglusumla ben bitiriyoruy haftada yogurt hastasiyim ben
kizlar regl doneminde spor yapiyormusunuz ben bugun regl oldumda:26::26:
öğrendin mi?canım sorma şansın yok mu?
ah ah 59 kiloyu en sonj 17 yaşında gördüm ben dahada görmemiştim..ama artık aşağıları istiyorum..buradan ayrılmam tatlım ayrılırsam ozaman kiloyu koruyamam we sizi çok özlerim..yok canim normal dogumum nedense dogumdan sonra salmistim kendimi hic korse felan giymedim ondan oldu
burayi birakma canim benimde en dusuk gordugum 55dir ne yaparsam yapayim daha fazla inememistim
i
pizza mı??????yaaa biktim artik ama! annem pizza yapiyoen iyi ogrenci evnde yaptim rejim. burda yapamiyormmmmmmmmm. pfff ya. her gun guzel guzel seyler yapiyo ya
döneri az ye suzim ha..off aciktim
sabah: 2 dilim kara ekmek sürme peynir salatalik yedim
ara: bögürtlenli yogurt
simdi molaya cikcam planda döner salata ve ayran var
bende özledimm..nerde bunlarr bende faceleride yok suzim..bilmiyorum göremiyorumda..off balli niye gelmiyor acaba ya hande calisiyor betül derslerle ugrasiyor herhal kizlari arada facede yazilarini görünce iyiler diyorum rahatliyorum ama ballinin face de yok en son laptop bozuldu esi yapmisdin cok merak ettim onu ya Eki Görüntüle 789008
hadi o değildir inşallah..öğrenince bizede haber wer..ay yok daha öğrenemedim sorma şansım da yok kiyarın bakcam bi etrafa bakalım inşallah öğrenebilirim :26:
Merhaba araniza katilmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum 3.5 ay once dogum yaptim 73 kilo ile hamile kaldim suan 74 kiloyum boyum 1.55 hamile kalmadan once 56 kiloydum kasima kadar 60 li kilolara dusmek istiyorum kaynimin dugunu var yardimlariniz8 bekliyorum...
hadi o değildir inşallah..öğrenince bizede haber wer..
Merhaba araniza katilmak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum 3.5 ay once dogum yaptim 73 kilo ile hamile kaldim suan 74 kiloyum boyum 1.55 hamile kalmadan once 56 kiloydum kasima kadar 60 li kilolara dusmek istiyorum kaynimin dugunu var yardimlariniz8 bekliyorum...
ah ah 59 kiloyu en sonj 17 yaşında gördüm ben dahada görmemiştim..ama artık aşağıları istiyorum..buradan ayrılmam tatlım ayrılırsam ozaman kiloyu koruyamam we sizi çok özlerim..
pizza mı??????bende dün arkadaşla konuşuyordum pizza yemeye gidelim diye..az öz yicem artık herşeyden.korumaya alıyorum artık ya..
döneri az ye suzim ha..
bende özledimm..nerde bunlarr bende faceleride yok suzim..bilmiyorum göremiyorumda..
hadi o değildir inşallah..öğrenince bizede haber wer..
ben enson kizimin kilolarini verdigimde 56yi gordum
ondan oncede 24 yaslarimda 55 bucuktum hatirliyorum
dun esim kizlarla markete gitmis kizima cadir almislar evin ortasinda bide o duruyor simdi bde
bana sen cok uzun zamandir yemiyosun diye gecen resmini koydugum cikolardan almis tabi yemedim gittim dolaba sakladim enson hastanede yedim dedim habire dedi yemiyomusun diye yok dedim canimda istemiyorzaten
ben enson kizimin kilolarini verdigimde 56yi gordum
ondan oncede 24 yaslarimda 55 bucuktum hatirliyorum
dun esim kizlarla markete gitmis kizima cadir almislar evin ortasinda bide o duruyor simdi bde
bana sen cok uzun zamandir yemiyosun diye gecen resmini koydugum cikolardan almis tabi yemedim gittim dolaba sakladim enson hastanede yedim dedim habire dedi yemiyomusun diye yok dedim canimda istemiyorzaten
irade kalmadi ki ben de ya seni tebrik ederim makarnaya dayanmak zordurtadimlik ye ama daha fazlasi yag yapar ben zayif olmak istiyorum bunu fazla fazla yersem hedefime ulasamam diye düsün canim
dün annem soslu makarna yapmis ben makarna hastasiyim hertürlü severim bütün aile kasik kasik yerken ben 1 kepce makarna 1 kepce sos katim tabak yari bile olmadialdim catal makrnalari catala yedm tek tek doymadim yada doydum ama daha da yiyebilirdim dün 73.1 iken bugün 72.6 yi görünce tartida iyikide öyle yapmissim dedim
evet oh oh git insallah rahatca yaparsin. istedigin gibi yemek yapiyosun kendne bide ev arkadasinda yaparsa ooohhen iyi rejim öğrenci evinde yapılır ben bunu bilir bunu söylerimben de denizliye dönmeyi bekliyorum şimdi
pizza yemeden olmaz git git az yersinpizza mı??????bende dün arkadaşla konuşuyordum pizza yemeye gidelim diye..az öz yicem artık herşeyden.korumaya alıyorum artık ya....
sen 55e rahat düşersincanım ozaman..ben 60tan aşağı hiç inmedim o yüzden daha hemen inemiyoruym.senin gibi sıksam weririm ama bu aralarsıkacak durumum yok..sürekli deniz falan filan mangallar olunca..yiyorumaz yiyorum ama yeniyor yinede..korumaya çalışıyorum..inşallah hedefine ulaşırsın.sen 1 ayda zaten 55in altına bile inersin..banada nasip artık..55 olmak istiyorum ama zorlaştı artık..inşallah beynimde bitirebilirim tekrarda yapabilirim..
evet oh oh git insallah rahatca yaparsin. istedigin gibi yemek yapiyosun kendne bide ev arkadasinda yaparsa ooohh
merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galibabenimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..
ev arkadaşım yok 1+0 tuttum tek başıma kalcamtek ümidim istediğim gibi yemek yapabilmek o zaman güzel kilo veririm diye umuyorum
hoşgeldiiinnn
ev arkadaşım yok 1+0 tuttum tek başıma kalcamtek ümidim istediğim gibi yemek yapabilmek o zaman güzel kilo veririm diye umuyorum
hoşgeldiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?