70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynur uzulerek soyluyorum senin kuzen senin uniyi kazanmadimi simdi demesinler kuzenler birlikte kalsin diye

banane ya gitsin ne hali varsa görsün ben çoktan tuttum biz amcamlarla pek iyi değiliz yengemle falan görüşmüyoruz sanmıyorum öyle bi talepleri olcağını

kiz tek kalcagnimi saniyon sen hem tek yasanir mi ya ben cesaret edemem ne kadar çilginsin sen oylee

he ya tek kalcam kalamam mı ben çılgınımdır accuk ben geçen yıl oda arkadaşımdan çok çektim ya tek kalcam artık dedim anamgil de tamam dedi orayı tuttuk

banane ya gitsin ne hali varsa görsün ben çoktan tuttum biz amcamlarla pek iyi değiliz yengemle falan görüşmüyoruz sanmıyorum öyle bi talepleri olcağını

nebileyim canim bizimkiler hayatta izin vermezler tek oturmaya ondan dedim sen rahat ediceksen iyi ben korkarim ya

he ya tek kalcam kalamam mı ben çılgınımdır accuk ben geçen yıl oda arkadaşımdan çok çektim ya tek kalcam artık dedim anamgil de tamam dedi orayı tuttuk

benimde vardi igrenc pis bi kizdi evden kovduk. haklisin o zaman çilgin aynurr Allah yuvanda mutlu etsin haaha

nebileyim canim bizimkiler hayatta izin vermezler tek oturmaya ondan dedim sen rahat ediceksen iyi ben korkarim ya

yani başta belki biraz korkabilirim hem yeni bi ortam ya ilk başta ışığı falan kapatmadan uyurum ama alışırım 1-2 haftaya geçen yıl odadaki kız eve gidince rahat ediyodum bi keresinde gitti 15 gün gelmedi acayip rahattım ya şimdi bütün bi yıl aynı rahatlık

benimde vardi igrenc pis bi kizdi evden kovduk. haklisin o zaman çilgin aynurr Allah yuvanda mutlu etsin haaha

ay benimki de pisti kaç kere tuvalete girip sifonu çekmediğini gördüm ama bişey diyince de bağırıveriyodu hem pislik hem cazgır ne çektim bee amin yavrum

kizlar ben simdi cocuklari disari cikarticam bugun biraz sicak hava Burda bi dere var icindede ordekler gidip onlara ekmek aticaz evde ekmekler var cope gidicegine onlara verelim dedim kizimda cok sevdi gecen marketten ymesi icin ekmek aldim biraz yedi kalanini onlara verdik cok hoslar ya bi birikiyolar sahaneler
fazla gecmis biriktirmeyin fazla yemeginde yarin tarti gunu hicbir Kilo bize aynadaki mutluluk Kadar mutlu etmez unutmayin opuldunuz

ay benimki de pisti kaç kere tuvalete girip sifonu çekmediğini gördüm ama bişey diyince de bağırıveriyodu hem pislik hem cazgır ne çektim bee amin yavrum

ayy aynen ya bahsetmek bile istemiyorum yani korkunc tuvalet manzaralarindan aileler tuvalet adabi ogretmemis koca koca kizlara igrenç be

ay ne güzel bizim kampüste bi gölbahçemiz var orda ördekler vardı geçen yıl simit atardık :106:

ayy aynen ya bahsetmek bile istemiyorum yani korkunc tuvalet manzaralarindan aileler tuvalet adabi ogretmemis koca koca kizlara igrenç be

gerçekten yani 18-19 yaşlarına gelmiş kıza ben mi vercem tuvalet eğitimini lafa gelince de titizlikten ölüyomuş bak bak bak yav hee hee diyodum içimden

muzu demissinya mekik cek diye dun esimde dedi anca oyle gider diye bende dun basladim 150 tane cekiyorum sabh ogle aksam 50ser kere bakalim ise yariycakmi surda 1ayim kaldi
emin ol hergün yaparsan farkı görürsün canım..
pizza yemeden olmaz git git az yersin

yedim ya 2dilim yedim mantarli pizzadan
pizzaya bayılıyorumm bennnnnn...

merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galiba benimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..
hoşgeldin canım..
inşallah canımda bu aralar mola wermem en hayırlısı..hafta sonu düğün war öteki hafta içi dedemin yaylasına gideceğiz balık harika oluyor orada..kızartıp yicem..öyle onu gözlüyorum..sonra deniz war yine mangal falan..ama denizde eriyor yediklerin de zaten istesemde tıka basa yiyemiyorum ben..bana çok gibi geliyor bakıyorum sadece 2 baget 2 köfte yemiş oluyorum..ne yedin sen diyorlar.patladımdiyorum we cidden midem şişiyor hemen..okadaraz yememe rağmen alıweriyorum..ekmekfalan yemiyorum yani..dikkat atmeye çalışcam werirsem ne ala.weremezsemde üzülmicem aynı kilomda durmaya çalışcam sadece tatlım..

hoşbulduk canlarımm bu saatlerde biberiye çayı içiyorum bi kaç gündür bakalım faydası olacak mı

Kızlar içinizde en kilolu benim galiba 78.5 çıktım yeni katıldım aranıza bayrama bi 3kilo gitse:-/ ben emzirırken kilo veremiyorum bir gram vermedim tabi diyet yapmadım bazısı diyet yapmadan gidiyo diyo şaşırıyorum

ya takma şimdi 3ü 5i emziriyosun madem. sabret bikaç ay

3ün 5in lafı olmaz dimi :-D emzirme bahane onun altına sığınıp yiyorum. Demek istediğim emzirırken kilo veriyolar aksine ben 5kiloya yakın aldım doğumdan sonra 74tüm. Spora başlamam gerek çok sıcak fenalık basıyo spor yaparken.

Merhabalar. Günün ilk menüsünü ben veriyorum sanırım:112:

Sabah/Öğlen (Geç kalktığım için): 1 dilim ekmek, 1 yumurta, biraz salça, az peynir, salatalık, domates, 2 zeytin ve az şekerli çay tabiikii. Çaysız olmaz

Ara: 2 şeftali

Akşam: 1 küçük k.biber dolması, 1 tabak fasulye (dolma yediğim için ekmek yemedim)

1 küçük kaçamak: Bir adet bayram çikolatası minnacıklarından :125:

cnm mrb tanışmadık sanırım ben gamze bişi sorcam sen bu kadar kiloyu nasıl verdin ya ben yıllardır veremiyorum profilimde resimlerim var yıllardır bu şekildeyim bana biraz motivasyon lazım sen sanırım 25 kilo vermişsin ama şu diyet listeelri çok sıkıcı ya ben buray ageçen hafta başladım kilo vermek bi yana ğstüne bide kilo aldım sanki off ya ooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…