aynur uzulerek soyluyorum senin kuzen senin uniyi kazanmadimi simdi demesinler kuzenler birlikte kalsin diye
kiz tek kalcagnimi saniyon senhem tek yasanir mi ya ben cesaret edemem ne kadar çilginsin sen oylee
banane ya gitsin ne hali varsa görsün ben çoktan tuttumbiz amcamlarla pek iyi değiliz yengemle falan görüşmüyoruz sanmıyorum öyle bi talepleri olcağını
he ya tek kalcam kalamam mıben çılgınımdır accuk ben geçen yıl oda arkadaşımdan çok çektim ya tek kalcam artık dedim anamgil de tamam dedi orayı tuttuk
nebileyim canim bizimkiler hayatta izin vermezler tek oturmaya ondan dedim sen rahat ediceksen iyi ben korkarim ya
nebileyim canim bizimkiler hayatta izin vermezler tek oturmaya ondan dedim sen rahat ediceksen iyi ben korkarim ya
benimde vardi igrenc pis bi kizdi evden kovduk. haklisin o zaman çilgin aynurr Allah yuvanda mutlu etsin haaha
benimde vardi igrenc pis bi kizdi evden kovduk. haklisin o zaman çilgin aynurr Allah yuvanda mutlu etsin haaha
sana bisey sorcaktim. jillian yapiyosun ya youtube dan mi cd mi var? nereyi kullaniyosun y:26: bende yapcam haftaya falan baslarim heralde :18:
ay benimki de pisti kaç kere tuvalete girip sifonu çekmediğini gördüm ama bişey diyince de bağırıveriyodu hem pislik hem cazgır ne çektim beeamin yavrum
kizlar ben simdi cocuklari disari cikarticam bugun biraz sicak hava Burda bi dere var icindede ordekler gidip onlara ekmek aticaz evde ekmekler var cope gidicegine onlara verelim dedim kizimda cok sevdi gecen marketten ymesi icin ekmek aldim biraz yedi kalanini onlara verdik cok hoslar ya bi birikiyolar sahaneler
fazla gecmis biriktirmeyin fazla yemeginde yarin tarti gunu hicbir Kilo bize aynadaki mutluluk Kadar mutlu etmez unutmayin opuldunuz
tamam canim cok sagolyok canim yutube den cdsi yok sik kullanilanlara aldim ordan hemen basiyorum yapiyodum
ayy aynen ya bahsetmek bile istemiyorum yani korkunc tuvalet manzaralarindan aileler tuvalet adabi ogretmemis koca koca kizlara igrenç be
emin ol hergün yaparsan farkı görürsün canım..muzu demissinya mekik cek diye dun esimde dedi anca oyle gider diye bende dun basladim 150 tane cekiyorum sabh ogle aksam 50ser kere bakalim ise yariycakmi surda 1ayim kaldi
pizzaya bayılıyorumm bennnnnn...pizza yemeden olmaz git git az yersin
yedim ya 2dilim yedim mantarli pizzadan
hoşgeldin canım..merhabalar.. 69.700 ile bende sizin gruptan sayılırım giderek 70leri geçecem galibabenimde kasıma kadar 60 olmam lazım önerilerinize ihtiyacım var kızlar..
inşallah canımda bu aralar mola wermem en hayırlısı..hafta sonu düğün war öteki hafta içi dedemin yaylasına gideceğiz balık harika oluyor orada..kızartıp yicem..öyle onu gözlüyorum..sonra deniz war yine mangal falan..ama denizde eriyor yediklerin de zaten istesemde tıka basa yiyemiyorum ben..bana çok gibi geliyor bakıyorum sadece 2 baget 2 köfte yemiş oluyorum..ne yedin sen diyorlar.patladımdiyorum we cidden midem şişiyor hemen..okadaraz yememe rağmen alıweriyorum..ekmekfalan yemiyorum yani..dikkat atmeye çalışcam werirsem ne ala.weremezsemde üzülmicem aynı kilomda durmaya çalışcam sadece tatlım..Amin canim insaallah inerim
sende motiveni tekrar toplamaya Calis canim sen 25 Kilo vermis birisin emin ol biraz Motive olsan vericeksin o kalan kilolari
bende olmiycak gibi dusunuyordum ama 3hafta ayni yerlerde dondu Durdu sonra devam etti bide simdi regli olunca tamamen gidicegine inandim Sabah esime 59um diyorum nasil tepkiler giliyor ona gore gobegim okadarda goze batmiyor ama benim icin batiyor oda gitsin diye ugrasiyorum simdi spordan cok yuruyus ve mekikle halledicem bide esim cok buluyor 150 mekigi gunde 50tane yeter diyo
Kızlar içinizde en kilolu benim galiba 78.5 çıktım yeni katıldım aranıza bayrama bi 3kilo gitse:-/ ben emzirırken kilo veremiyorum bir gram vermedim tabi diyet yapmadımbazısı diyet yapmadan gidiyo diyo şaşırıyorum
suzim kızlarmenü paylaşmış yeni gelenler war ben 1 haftadır falan giremediğimden tanıyamadımçoğunlukolarak.eceeşinin doğum gününe hediye ne alayım diye soruyor..trenynin annesi menüsküs ameliyatı olmuş boynu tutuluyormuşş..bu kadar bildiğim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?