cnm mrb tanışmadık sanırım ben gamze bişi sorcam sen bu kadar kiloyu nasıl verdin ya ben yıllardır veremiyorum profilimde resimlerim var yıllardır bu şekildeyim bana biraz motivasyon lazım sen sanırım 25 kilo vermişsin ama şu diyet listeelri çok sıkıcı ya ben buray ageçen hafta başladım kilo vermek bi yana ğstüne bide kilo aldım sanki off ya ooff
ben de yazayım mı yediklerimiyazınca başımda saç kalmıcak ama ben bi deniyim şansımı
sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 çay kaşığı nutella, 1 çay kaşığı vişne reçeli, bi parça omlet, 1 tatlı kaşığı kekikli zeytinyağ, 1 bardak tek şekerli çay(ne yemişim be)
ara: 1 muz, yarım paket benimo :101:
öğlen: yarım kase pul biberli yoğurt, 1 dilim ekmek (acı geldi tek başına yiyemedim ekmek batırarak yedim)
ara biraz çubuk kraker (miktarını tam hatırlamıyorum sanırım 10-15 arası)
akşam 3 küçük patates kekikle fırında pişirdimkoca 1 kase de yoğurt
saçımı çekcek misiniz
canım bence sabah biraz kaçırmakla birlikte sonradan dengelemiş gibi görünüyorsun
anaaaam nekadar tatlıymışın sen öyle bebiş gibi yüzün var gel bi mıncırıyım gel gel korkma gel:101: bebiş de pek tatlı maşallah yaşın kaç
cnm mrb tanışmadık sanırım ben gamze bişi sorcam sen bu kadar kiloyu nasıl verdin ya ben yıllardır veremiyorum profilimde resimlerim var yıllardır bu şekildeyim bana biraz motivasyon lazım sen sanırım 25 kilo vermişsin ama şu diyet listeelri çok sıkıcı ya ben buray ageçen hafta başladım kilo vermek bi yana ğstüne bide kilo aldım sanki off ya ooff
bence öyle. Özellikle akşam az yemen iyi olmuş
teşekkür ederim cnm yaşım27 off hiç te attlı hissetmiyorum kendimi maşallah sende ne güzel kilo vermişsin öyle
çocuk düşünüyorsan yapma canım..
ayrılmam canım..net olduğu sürece girerim..
öğrendin mi?canım sorma şansın yok mu?
ewet göbek bölgesindeki yağların erimesine yardımcı olduğu söyleniyor..ama spor destekli olur..
bende 2 gün sonra olcam regl yada 1 gün sonra..yapmıyorum ben o dönemde.spiral warbende bide o kayar diye korktuğumdan yapmıyorum..
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versinne demek çok konuşmak allah razı olsun canım çok sağol rahatlattın içimi
sağolun kızlar geçicek inşallah,2ay öncede belinde fıtık ameliyatı olmuştu,onu çabuk atlatmıştı 2.güne ayaklanmış iş görmeye başlamıştı,fakat bu ağır geçti sanırım
sağol canım,evet öyle oldu,çıktığından beri yatıyordu
öyle deme ya kilo dediğin verilir bu kadar dert etme kendine ben bu yaşımda kafayı yiyodum az daha ne geçti elime? psikolojimi bozduğumla kaldım ama bi şekilde gidiyo kilo, senin yüzün çok tatlı hiç 27 gibi durmuyosun hatta 21-22 falan demeni bekliyodummaşallah boncuk gibi bebişin de var takma bu kadar kiloyu
canım ya çok sağol ama vermek zorundayım artık sırtımda bir yük gibi hissediyorum artık bende 38 beden giymek istiyorum
demin gaza geldim 500 kere zıpladım, ip atlıyo gibi kollarımı salladım, bacak değiştirerek tek bacak zıpladım, sonuç: huzurluyumhareket ettim, spor yaptım düşüncesi çok çok parlaaakk
Cok tatlilardi bide ac kalmislar sanki havada kaptilaray ne güzel bizim kampüste bi gölbahçemiz var orda ördekler vardı geçen yıl simit atardık :106:
Coj eglendiktamam canim cok sagol
iyi eglenceler bücürüklerinle kibbbb
Insaallah gorurum canim sende takma takibca hic gitmiuor kilolar bugun ablalardan biri bana en fazla 50 gosteriyosun dedi cok sevindimemin ol hergün yaparsan farkı görürsün canım..
pizzaya bayılıyorumm bennnnnn...
hoşgeldin canım..
inşallah canımda bu aralar mola wermem en hayırlısı..hafta sonu düğün war öteki hafta içi dedemin yaylasına gideceğiz balık harika oluyor orada..kızartıp yicem..öyle onu gözlüyorum..sonra deniz war yine mangal falan..ama denizde eriyor yediklerin de zaten istesemde tıka basa yiyemiyorum ben..bana çok gibi geliyor bakıyorum sadece 2 baget 2 köfte yemiş oluyorum..ne yedin sen diyorlar.patladımdiyorum we cidden midem şişiyor hemen..okadaraz yememe rağmen alıweriyorum..ekmekfalan yemiyorum yani..dikkat atmeye çalışcam werirsem ne ala.weremezsemde üzülmicem aynı kilomda durmaya çalışcam sadece tatlım..
canım ya çok sağol ama vermek zorundayım artık sırtımda bir yük gibi hissediyorum artık bende 38 beden giymek istiyorum
ip atlamak gerçekten ise yarıyo ben ip atlayarak vede mekik çekip müzik eşliğinde oynayarak 9kilo vermiştim. Insan kendini çok huzurlu hissediyo anlıyorum seni
teşekkür ederim cnm yaşım27 off hiç te attlı hissetmiyorum kendimi maşallah sende ne güzel kilo vermişsin öyle
Cok tatlilardi bide ac kalmislar sanki havada kaptilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?