70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yazayım mı yediklerimi yazınca başımda saç kalmıcak ama ben bi deniyim şansımı

sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 çay kaşığı nutella, 1 çay kaşığı vişne reçeli, bi parça omlet, 1 tatlı kaşığı kekikli zeytinyağ, 1 bardak tek şekerli çay(ne yemişim be )

ara: 1 muz, yarım paket benimo :101:

öğlen: yarım kase pul biberli yoğurt, 1 dilim ekmek (acı geldi tek başına yiyemedim ekmek batırarak yedim)

ara biraz çubuk kraker (miktarını tam hatırlamıyorum sanırım 10-15 arası)

akşam 3 küçük patates kekikle fırında pişirdim koca 1 kase de yoğurt

saçımı çekcek misiniz

anaaaam nekadar tatlıymışın sen öyle bebiş gibi yüzün var gel bi mıncırıyım gel gel korkma gel :101: bebiş de pek tatlı maşallah yaşın kaç

canım bence sabah biraz kaçırmakla birlikte sonradan dengelemiş gibi görünüyorsun

canım bende baktım resimlerine. gayet güzel, tatlı görünüyorsun. sıkma canını birkaç kilo öyle böyle gider.

teşekkür ederim cnm yaşım27 off hiç te attlı hissetmiyorum kendimi maşallah sende ne güzel kilo vermişsin öyle

öyle deme ya kilo dediğin verilir bu kadar dert etme kendine ben bu yaşımda kafayı yiyodum az daha ne geçti elime? psikolojimi bozduğumla kaldım ama bi şekilde gidiyo kilo, senin yüzün çok tatlı hiç 27 gibi durmuyosun hatta 21-22 falan demeni bekliyodum maşallah boncuk gibi bebişin de var takma bu kadar kiloyu

spor yapiyorum canim sadece yogurtla olmaz zaten bu is

bende spiral olmadigi icin rahatlikla yaparim ozaman

bugunki menum

Sabah:zeytin peynir domtes kirmizi biber 1 haslanmis yumurta ve bir dilim ekmek sut

arA:uzum ve seftali

oglen:tonbalikli salata bol limonlu

ara:ceviz,yogurt

aksam:firinda patatesli tavuk yarm porsiyon ve 5 adet yaprak sarmasi yogurt

2 ltre su 1 litre maden suyu bir bardak papatya

spor:sabah plates oglen 1 Saat yuruyus 3 te triffany bel inceltici aksamda jillian yapcamve200 mekik

demin gaza geldim 500 kere zıpladım, ip atlıyo gibi kollarımı salladım, bacak değiştirerek tek bacak zıpladım, sonuç: huzurluyum hareket ettim, spor yaptım düşüncesi çok çok parlaaakk

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

canım ya çok sağol ama vermek zorundayım artık sırtımda bir yük gibi hissediyorum artık bende 38 beden giymek istiyorum

demin gaza geldim 500 kere zıpladım, ip atlıyo gibi kollarımı salladım, bacak değiştirerek tek bacak zıpladım, sonuç: huzurluyum hareket ettim, spor yaptım düşüncesi çok çok parlaaakk

ip atlamak gerçekten ise yarıyo ben ip atlayarak vede mekik çekip müzik eşliğinde oynayarak 9kilo vermiştim. Insan kendini çok huzurlu hissediyo anlıyorum seni

ay ne güzel bizim kampüste bi gölbahçemiz var orda ördekler vardı geçen yıl simit atardık :106:
Cok tatlilardi bide ac kalmislar sanki havada kaptilar
tamam canim cok sagol

iyi eglenceler bücürüklerinle kibbbb
Coj eglendik
Insaallah gorurum canim sende takma takibca hic gitmiuor kilolar bugun ablalardan biri bana en fazla 50 gosteriyosun dedi cok sevindim
canım ya çok sağol ama vermek zorundayım artık sırtımda bir yük gibi hissediyorum artık bende 38 beden giymek istiyorum

Canim banada oyle geliyodu ama 3Ayda 15kilo gitti

ip atlamak gerçekten ise yarıyo ben ip atlayarak vede mekik çekip müzik eşliğinde oynayarak 9kilo vermiştim. Insan kendini çok huzurlu hissediyo anlıyorum seni

spor yapasım gelmiyo burda kızlar bilir beni tam bi uyuşuk tospaayım bana zıplamak olsun dans etmek olsun böyle sporlar lazım seve seve yapıyorum o zaman utanmasam kapı gıcırtısına oynıcak bi yapım var da azcık

Cok tatlilardi bide ac kalmislar sanki havada kaptilar

lanet olsun bu içimdeki hayvan sevgisine çok seviyorum hayvanları ya alıp bağrıma basasım geliyo hepsi benim kuzucuklarım aç kalmışlardır çünkü anca aç olunca kapışıyolar öyle bizim gölbahçedeki ördeklere simitleri ilk attığımızda havada kapıyolar sonlara doğru istemeye istemeye yiyolar doydukları için denizliye gidiyim de bi besliyim kuzucuklarımı senden gördüm canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…