bugün yediklerim :
sabah : 2 acı biber turşusu, 2 kornişon turşu,1 lokma ekmek
öğlen : 1 kase çora,1 dilim ekmek,1 dillim peynir,2 dilim domates,1 sivri biber
ara : 2 elma ,2 tatlı kaşığı bal, 2 lokma ekmek
akşam : 1 kase çorba ,1 dilim ekmek
2.5 litre su
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html
demin okudum bu konuyu bu egzersizlerle baya bi incelmişler eğlenceli görünüyo ben yapcam sen de dene istersen
kızlaaar siz de yapın hadi bakem dans etcez kalkın
Cok tatlilardi bide ac kalmislar sanki havada kaptilar
Coj eglendik
Insaallah gorurum canim sende takma takibca hic gitmiuor kilolar bugun ablalardan biri bana en fazla 50 gosteriyosun dedi cok sevindim
Canim banada oyle geliyodu ama 3Ayda 15kilo gitti[
önce beynimde bitmesi gerekiyo sanırım bende söz veriyurm artık yeter yarından itibaren hergün tartıya çıkıp fotoyu koycam taki beynimle anlaşma yapana kadar
evet canım gerçekten daha küçük gözüküyorsun
eşimin önerisi canım bağırsak parazitlerini kökten temizliyormuş 1 hafta uygulayacağıma söz verdim midem iyi durumda maşallah bağırsaklarımı açıyor turşularanaaam kahvaltıda turşu yenir mi kız hem de acı biber yakcan mı mideyiii
kizlarya cok uzgunum biraz once benim yuzumden oglum yataktan dustu gorunurde bisy yok allaha sukur
of ya bu ilk dususu
esim yemek istedi onlara yemek hazirladim ahmette odada agliyodu yerde bende aldim odaya goturdum Mama yapayim dedim o arada kizimin yatagina koydum biberonu kirliydi yikadim mam yapmaya gectim toplasaniz 2dakika olmadi kizimin yataginin yan korkuluklari var ama yarim santimlik bir bolumde yok ben oglumu en Sona koydum nasil oraya okadar Cabuk geldide dustu off ya baya agladi korktu saniyorum sonra normal hareketlerine devam etti biraz oncede uyudu
iyi o zaman ya ben aslında hep bundan daha az yiyodum ama hareketsiz olduğum için 70te takıldım okul başlayınca versem bari biraz daha :97:
bugün yediklerim :
sabah : 2 acı biber turşusu, 2 kornişon turşu,1 lokma ekmek
öğlen : 1 kase çora,1 dilim ekmek,1 dillim peynir,2 dilim domates,1 sivri biber
ara : 2 elma ,2 tatlı kaşığı bal, 2 lokma ekmek
akşam : 1 kase çorba ,1 dilim ekmek
2.5 litre su
kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos
kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos
canım hiç bişi olmaz korkma onları melekler tutuyo bide kafa kasları henüz açık olduğu için büyük insan gibi kırılma ve darbe söz konusu olmuyor bi yerde okumuştum bebekler düştüklerinde kafa kasları açık olduğu için hava yastığı görevi görüyomuş o yüzden hiç korkma sadece keşke biraz uyutmasaydın ama bilirim benimkindende uyumadıkları zamanda çok huysuzluk yapıyolar sen gene gece boyunca takip etmeye çalış
Çok geçmiş olsun. Allaha emanetler. Ama çocukları saniye gözünün önüne ayırmaya gelmiyor maalesef. Allah korusun
spor yapasım gelmiyo burda kızlar bilir beni tam bi uyuşuk tospaayımbana zıplamak olsun dans etmek olsun böyle sporlar lazım seve seve yapıyorum o zaman utanmasam kapı gıcırtısına oynıcak bi yapım var da azcık
kizlarya cok uzgunum biraz once benim yuzumden oglum yataktan dustu gorunurde bisy yok allaha sukur
of ya bu ilk dususu
esim yemek istedi onlara yemek hazirladim ahmette odada agliyodu yerde bende aldim odaya goturdum Mama yapayim dedim o arada kizimin yatagina koydum biberonu kirliydi yikadim mam yapmaya gectim toplasaniz 2dakika olmadi kizimin yataginin yan korkuluklari var ama yarim santimlik bir bolumde yok ben oglumu en Sona koydum nasil oraya okadar Cabuk geldide dustu off ya baya agladi korktu saniyorum sonra normal hareketlerine devam etti biraz oncede uyudu
canım benim sabah sabah bu turşu sevgisi ne öyle. miden rahatsız olmuyor mu. Ben mide ağrısından ölürüm herhade:44:
geçmiş olsun canım...
eşimin önerisi bağırsak parazitlerine iyi geliyormuş bağırsaklarımın da rahat çalışmasını sağlıyor mide ağrısı çekmedim eşime söz verdim 1 hafta deneyeceğim bağırsaklarım rahatsız olduğu için benim için oturmuş araştırma yapmış eğer iyi gelirse devam ederim midemde problem yaratırsa bırakırım
geçmiş olsun canım...
eşimin önerisi bağırsak parazitlerine iyi geliyormuş bağırsaklarımın da rahat çalışmasını sağlıyor mide ağrısı çekmedim eşime söz verdim 1 hafta deneyeceğim bağırsaklarım rahatsız olduğu için benim için oturmuş araştırma yapmış eğer iyi gelirse devam ederim midemde problem yaratırsa bırakırım
anladım canım. inşAllah şifana vesile olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?