70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim :
sabah : 2 acı biber turşusu, 2 kornişon turşu,1 lokma ekmek
öğlen : 1 kase çora,1 dilim ekmek,1 dillim peynir,2 dilim domates,1 sivri biber
ara : 2 elma ,2 tatlı kaşığı bal, 2 lokma ekmek
akşam : 1 kase çorba ,1 dilim ekmek
2.5 litre su

anaaam kahvaltıda turşu yenir mi kız hem de acı biber yakcan mı mideyiii

anaaam kahvaltıda turşu yenir mi kız hem de acı biber yakcan mı mideyiii
eşimin önerisi canım bağırsak parazitlerini kökten temizliyormuş 1 hafta uygulayacağıma söz verdim midem iyi durumda maşallah bağırsaklarımı açıyor turşular

kizlarya cok uzgunum biraz once benim yuzumden oglum yataktan dustu gorunurde bisy yok allaha sukur
of ya bu ilk dususu
esim yemek istedi onlara yemek hazirladim ahmette odada agliyodu yerde bende aldim odaya goturdum Mama yapayim dedim o arada kizimin yatagina koydum biberonu kirliydi yikadim mam yapmaya gectim toplasaniz 2dakika olmadi kizimin yataginin yan korkuluklari var ama yarim santimlik bir bolumde yok ben oglumu en Sona koydum nasil oraya okadar Cabuk geldide dustu off ya baya agladi korktu saniyorum sonra normal hareketlerine devam etti biraz oncede uyudu

kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos

iyi o zaman ya ben aslında hep bundan daha az yiyodum ama hareketsiz olduğum için 70te takıldım okul başlayınca versem bari biraz daha :97:

vericeğine inanıyorum canım ben. Birde yanlız yaşayacakmışsın kesin verirsin. Ünv. bittikten sonra 4 yıl yalnız yaşadım ben. O zamanlar bu halimden 7-8 kilo zayıf olduğum zamanlardı.

canım benim sabah sabah bu turşu sevgisi ne öyle. miden rahatsız olmuyor mu. Ben mide ağrısından ölürüm herhade:44:

kafada gitti yarim santim demisim yarim metrelik Alan bos

canım hiç bişi olmaz korkma onları melekler tutuyo bide kafa kasları henüz açık olduğu için büyük insan gibi kırılma ve darbe söz konusu olmuyor bi yerde okumuştum bebekler düştüklerinde kafa kasları açık olduğu için hava yastığı görevi görüyomuş o yüzden hiç korkma sadece keşke biraz uyutmasaydın ama bilirim benimkindende uyumadıkları zamanda çok huysuzluk yapıyolar sen gene gece boyunca takip etmeye çalış

sagol canim dustukten 40 45 dakika sonra uyudu bende uyutmuycaktim ama zaten tam uyuycagi Zaman oldu malesef okadar dayanabildi uyumadan

Çok geçmiş olsun. Allaha emanetler. Ama çocukları saniye gözünün önüne ayırmaya gelmiyor maalesef. Allah korusun

sagol canim bende kizim cok dustugu icin Bunda cok dikkat ediyodum ama hem benim cocuklar hem esimin kizlari bian bos bulundum bitarfdan onlara yemek veriyodum bitaraftan oglumla ilgilenince Boyle oldu iste Allah korusun butun yavrularimizi

oyna oyna oynamakta güzel kilo verdiriyor. 2006da diyetisyene gitmiştim kar yağmisti hergün yürüyüş vermişti soğukda çıkamiyorum demiştim. Doktorda müzik aç oyna dans et demişti en az 20dakika oyna çünkü yağlar o zaman erimeye başlar dedi ben 1saat oynuyordum çok zevkliydi güzel kilo vermiştim ah yine o istek gelse spor yapmak istiyorum bi türlü başlayamadim:-(

geçmiş olsun canım...

canım benim sabah sabah bu turşu sevgisi ne öyle. miden rahatsız olmuyor mu. Ben mide ağrısından ölürüm herhade:44:

eşimin önerisi bağırsak parazitlerine iyi geliyormuş bağırsaklarımın da rahat çalışmasını sağlıyor mide ağrısı çekmedim eşime söz verdim 1 hafta deneyeceğim bağırsaklarım rahatsız olduğu için benim için oturmuş araştırma yapmış eğer iyi gelirse devam ederim midemde problem yaratırsa bırakırım

bu arada hanımlar gece yatılı misafir geldi bir kahve yapayım dedim hiç olmazsa bugün yediklerime 1 orta şekerli türk kahvesi ve 1 lokumda eklendi yarında tartı günü bunları da menüye katmasaydım iyiydi ama misafire eşlik etmek yakışır bir türk ailesi olarak

sagol canim Allah korudu

anladım canım. inşAllah şifana vesile olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…