çizelgen olmuş gözüküyor... ikinci http ile başlayan png ile biten yeri koplyala...
sebze canım
kızlar havuç sebze gurubunamı giriyor yoksa meyvemi?:26:
Günaydın kızlar, Herkes iyidir inşallah.Sabahki menüm simitti ama çok güzeldi.yarım yiyip bırakcaktım ama bırakamadım.1 simit yanında az tel peynir
Günaydın kızlar, Herkes iyidir inşallah.Sabahki menüm simitti ama çok güzeldi.yarım yiyip bırakcaktım ama bırakamadım.1 simit yanında az tel peynir
ay kızlar bi de bişey sorcam başka bi konuya da sormuştum ama pek cevap vermediler sesu soğuk ağda çıkarmış böyle diğerleri gibi ısıtmaya gerek kalmıyomuş oda sıcaklığı yetiyomuş kullandınız mı hiç öyle bişey nasıldır sizce :26: ısıtılanlardan tırsıyorum bi keresinde roll on ağdayla yanıyodum az daha :18:
kesinlikle işe yaramıyor. mutlaka kalanlar oluyor.tavsiyem lazer yada sir ağda yaptırmanay kızlar bi de bişey sorcam başka bi konuya da sormuştum ama pek cevap vermediler sesu soğuk ağda çıkarmış böyle diğerleri gibi ısıtmaya gerek kalmıyomuş oda sıcaklığı yetiyomuş kullandınız mı hiç öyle bişey nasıldır sizce :26: ısıtılanlardan tırsıyorum bi keresinde roll on ağdayla yanıyodum az daha :18:
Canım benim sana tavsiyem hiç ağdayla falan uğraşma lazer epilasyon yaptır. ben tüm vücut yaptırmıştım. yok böyle bir rahatlık.
kesinlikle işe yaramıyor. mutlaka kalanlar oluyor.tavsiyem lazer yada sir ağda yaptırman
ertesi gün sıvı şeylerle beslen fazla katı beslenme,bi öncekini atarsın vücuttan telafi olurArkadaşlar hepinize merhabalar. Ben dün menümü paylaşmadım çünkü suçluyum.uzun bir tatil arasından sonra akşam arkadaşlarla birlikte yemeğe gittik. Beni yoldan çıkardılar ve koca bir porsiyon iskender kebap yedim, yanına da bir kutu gazoz. :125:Offff. Nasıl telafi edebilirim bilmiyorum.
geçmiş olsun canım:26::26:insan hasta olmasa bile hastane hasta eder insanı doğaldırselam kızlar dün gelemedim hastanede koşturup duruyodumkırk yılın başı genel bi kan tahlili yaptırayım dedim burnumdan geldi süründürdüler 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemedim 1000 kaloriyi bulmamıştır yediklerim başımın ağrısından da duramadım spor falan olmadı zaten sizler nasılsınız bu arada alıntı yapamadım polyana canım bölümüm endüstri mühendisliği sen nerde okuyosun bölüm ne
ay kızlar bi de bişey sorcam başka bi konuya da sormuştum ama pek cevap vermediler sesu soğuk ağda çıkarmış böyle diğerleri gibi ısıtmaya gerek kalmıyomuş oda sıcaklığı yetiyomuş kullandınız mı hiç öyle bişey nasıldır sizce :26: ısıtılanlardan tırsıyorum bi keresinde roll on ağdayla yanıyodum az daha :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?