70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
Sabah:1 tane limonlu form bıskuvıyarım bardak meyve syu
Ara turk kahvesi 1 parça bitter
Öğle:1 tabak domatesli peynirlı makarna 3 tane tursu 1 kase yoğurt 2 çiğ köfte
Ara:2 tane limonlu form bisküvi 1 çiğ köfte 7 otlu çay

Yemekten önce tarçın çayı
Akşam: 5 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dılım uno denge ekmk

2 saat sonra leslie 2 mil ve pilates

Soda

iyi akşamlar kızlarr,,durumlar nasıl bakalım,cumaya 3 gün var, hadi kaldırın totoları

bende durumlar çok iyi hedefimi bile geçip süper bi bildirim yapıcam umuyorum çok heycanlıyım,,

bu hafta birincilik bende inşallah,yakın kiloda olan kızlarla tabiki,,yoksa kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo tahmin edersinizki

ama yılmıycam 1 aya kadar 56'yı görücem ben bak söylemedi demeyimn

Son düzenleme:
günaydın herkese güzel bi gün olur inşallah dün rahatsız olduğum için giremedim

bu sabahki kahvaltım; kalkınca 2 bardak su (zoraki )
1 saat sonra domates biber salatalık maydonoz karışımı, biraz ekmek,1 dilim peynir,3-4 zeytin

Günaydın kızlar, Herkes iyidir inşallah.Sabahki menüm simitti ama çok güzeldi.yarım yiyip bırakcaktım ama bırakamadım.1 simit yanında az tel peynir

Günaydın kızlar, Herkes iyidir inşallah.Sabahki menüm simitti ama çok güzeldi.yarım yiyip bırakcaktım ama bırakamadım.1 simit yanında az tel peynir

Aynı menü bendede var:)) dı
Ama baska bişi yemedim kalori hesabıma göre 240 245 kalori faln sabah kahvaltısı oldu
Simit
Peynir
Sekersiz cay
Bende bu hafta basladım 74 kıloyum suan hedef kılom 60 yılbasına kadar bakalım

valla simidi yedim ama pişmanlığı hala geçmedi.Midemde çok dolu fazla geldi galiba.yarım yesem yetecekmiş hakkaten.zamnla azda olsa mideler küçülüyor.

selam kızlar dün gelemedim hastanede koşturup duruyodum kırk yılın başı genel bi kan tahlili yaptırayım dedim burnumdan geldi süründürdüler 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemedim 1000 kaloriyi bulmamıştır yediklerim başımın ağrısından da duramadım spor falan olmadı zaten sizler nasılsınız bu arada alıntı yapamadım polyana canım bölümüm endüstri mühendisliği sen nerde okuyosun bölüm ne

Son düzenleme:
ay kızlar bi de bişey sorcam başka bi konuya da sormuştum ama pek cevap vermediler sesu soğuk ağda çıkarmış böyle diğerleri gibi ısıtmaya gerek kalmıyomuş oda sıcaklığı yetiyomuş kullandınız mı hiç öyle bişey nasıldır sizce :26: ısıtılanlardan tırsıyorum bi keresinde roll on ağdayla yanıyodum az daha :18:

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben dün menümü paylaşmadım çünkü suçluyum. uzun bir tatil arasından sonra akşam arkadaşlarla birlikte yemeğe gittik. Beni yoldan çıkardılar ve koca bir porsiyon iskender kebap yedim, yanına da bir kutu gazoz. :125:Offff. Nasıl telafi edebilirim bilmiyorum.

Canım benim sana tavsiyem hiç ağdayla falan uğraşma lazer epilasyon yaptır. ben tüm vücut yaptırmıştım. yok böyle bir rahatlık.

SELAM ARKADAŞLAR
Sabah : Haşlanmış yumurta,dometes salatlık,biber,maydonoz semizotu,1 dilim ekmek
Öğle 4 tane kabak dolması yoğurt
Ara 1 armut yiyeceğim
Akşam biber dolması yoğurt yiyeceğim
Tarcın çayı içiyorum,bir tane sade soda içtim
ve akşama kadar 2,5 litre su içmiş olurum
30 dakika tempolu yürüyüş yaptım.
Akşam kızımı parka götüreceğim. ordaki spor aletlerini kullanacağım.

kesinlikle işe yaramıyor. mutlaka kalanlar oluyor.tavsiyem lazer yada sir ağda yaptırman

Canım benim sana tavsiyem hiç ağdayla falan uğraşma lazer epilasyon yaptır. ben tüm vücut yaptırmıştım. yok böyle bir rahatlık.

kesinlikle işe yaramıyor. mutlaka kalanlar oluyor.tavsiyem lazer yada sir ağda yaptırman

hadi ya olmadı bu şimdi lazer de yaptıramam ki öğrenci bütçesiyle

yalnız bişey farkettim daha önce ipli epilatör almıştım iki bacağımın da ön tarafında küçük bi bölgede denedim geri kalanları makineyle aldım, makineyle alınan yerler ormana döndü
ama iple alınan yerler daha doğru düzgün çıkmadı bile bütün bacağı ipli makineyle almak lazım aslında ama nerde bende o sabır

kızlar şimdi öğlen yemeği yedim kızım bi türlü fırsat vermedi cadım benim

sabah
bir haşlanmış yumurta
yarımşar domates salatalık havuç
biraz peynir iki zeytin bir lokma bal vazageçilmezim
çay

ara
yarım elma yarım muz

öğlen
çorba
patlıcan yemeği şükür bitti
yoğurt

daha still tea de içemedim süt de sağamadım yemek de yapmadım işim çookkkkkkkkkk :44:

buarada sabahları sirkeli su içen yada ılık su içen var mı işe yarıyor mu mideyi rahatsız etmiyor mu ????
karatay diyeti yapan var mı uyması zor mu???
sağlıklı gibi ama bol bol yeniyormuş

ertesi gün sıvı şeylerle beslen fazla katı beslenme,bi öncekini atarsın vücuttan telafi olur
geçmiş olsun canım:26::26:insan hasta olmasa bile hastane hasta eder insanı doğaldır

bilmiyorum nasıl ama ben kartuş sir ağda kullanıyorum canım,benim için okadarda sorun olmuyo ıstma işlemini büyük cezvem olmadığı için boş salça tenekesini suyla doldurup,aygazta kaynatıyorum içindede sir ağda koyuyorum çok rahat erimiş oluyo,hatta biraz sonra yeltenicem ağda yapmaya,üşengeçlik geçerse bakalım

bu arada ipli epilatörlede başa çıkılırmı onca tüy aman ben hayatta başedemem,yapanlarada allah sabır versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…