70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaar 69u gördüm gerçi sabah aç karnına tartıldığımda gördüm ama olsun yine de altılı bir rakam gördüm ya herkese GÜNAYDIIINNNN DD

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun çok gençmis üzüldüm(((

Başınız sağolsun cnm
Mekanı cennet olsun.

Çok geçmiş olsun. Allahım bütün hastalara şifalar versin inşAllah.

Çok çok geçmiş olsun canım, Rabbim tüm hastalara şifa versin,21 yaşında ki arkadaşnın da çektiği acıları günalarına kefaret olur inşallah ,mekanı cennet olsun...

Son düzenleme:
kızlar bu sabah ki kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
3 siyah 1 yeşil zeytin
2 dili kaşar
biraz beyaz peynir
bir dilim ekmek
1 bardak çay
şeklnde oldu.peşine still tea mi içtim ama sütüm artacağı yok kızım emmiyor bende sağıyorum :18:

jillian ı yaptım zorlanarak.sabah tartıda 70.9 idim çok sevindim inşallah 6 lıları görürüm yakında
hatta biara tartı 70.5 gösterdi şok oldum sanırım dengeli basamadım
şimdi bi muz yicem ara olarak.
eski halime dönmek istiyoruummmmmm dilimi böyle çekmek lazım benim niye o kadar yedimki gece gece...

yufa
kilo çizekgesini tamamlayınca altta çıkan adreslerden http ile başlayan var ya kısa olan sanırım 3. sü onu tam olarak kopyladığından emin ol.kontrol panelinden profilimi düzenle de ki çizelge kısmına eskiiyi silip bu yazıyı yapıştır.ben böle yaptım.

SELAM ARKADAŞLAR
Bu gün uyuya kaldım sabah o yüzden düzgün bir kavaltı yapamadım.
Sabah 4 kaşık müsli 4 kaşık yoğurt
Öğle 4 tane kabak çiceği dolması yoğurt
Ara 1 elma yiyeceğim
Akşam kabak dolması yoğurt yiyeceğim
Tarcın çayı içiyorum,bir tane sade soda içtim
ve akşama kadar 2,5 litre su içmiş olurum
Biraz sonra pilates yapacağım 45 dakika

öğlen
bir tabak domates çorbası
bir salatalık bir bardak ayran veee
ara olarak
sütlaç işte bu cısssssss
ama napiim olduu

akşama da patlıcan yemeği çorba ve yoğurt yicem galiba sanırsam :44:

öğlen
bir tabak domates çorbası
bir salatalık bir bardak ayran veee
ara olarak
sütlaç işte bu cısssssss
ama napiim olduu

akşama da patlıcan yemeği çorba ve yoğurt yicem galiba sanırsam :44:

sütlaç en masum sütlü tatlı arada olur tabi ki oh afiyet olsun

merhaba herkese, bugun oglumun ilk gunuydu okulda ben de onun kadar heyecanliydim, daha 5 yas bile degil ama nasil da mutluydu okula giderken,

insallah hepiniz iyisinizdir, Hasretcim arada kacirmisin BASINSAGOLSUN, YERI MEKANI CENNET OLSUN DEDENIN.

bende erken kalkmanin ve 2 saatlik yuruyusun yorgunlugunu atmaya calisiyorum,

menu: 1 brdk skersz cay, 1 dlm kizarmis tb ekmegi, yumurta, 9-10 tane uzum

ara: minik bir ekmek, ince bir dilim kasar

oglen yemek yoktu ve de uykumun acilmasi gerekiyordu) bir fincan sekersiz kahve, minicik bir dilim kek, 9-10 tane uzum

aksam : bilmiyom ama bolsebzeli esmer basmati pirinc ile yapilmis pakistan pilavi(bol baharatli cok lezzetli metabolizmayi calistiran cinsten oluyor) yagsiz salata belki bir de yogurt olabilir.

arada yesil caylar vardi.

hepinizi optummmmmmmmmmm

ya bu arada dilek vardi yokmu artik??????????????????????

Kızlarrr merhabaaa 82 kılodaydım 75.7 ye dustum 80 89 kg arasındaydım artık 70-79 a gelebılırım sanırım açın kollarınızı bana bağrınıza basın beni :) kılo bıldırımı hangı gun ve cızelge herhafta yapılıyomu bıde menulerı hergun yazıyomusunuz merak ettım bırbırımızden ornek alalım ıyı oluyoo 2014 e 68 kg olarak girmek istiyorum

hoşgeldin her cuma bildirim,kilona göre çizelgede her hafta yenileniyor canım bir kural değil, her gün yediklerimizi de paylaşıyoruz sanırım her topik aynı,2014 de kadar çok rahat hedefine varırsın

bugün yediklerim :
sabah aç karnına yarım kase yoğurt, yarımşar çay kaşığı zencefil,zerdeçal,tarçın karışımı
sabah 1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,3 zeytin,2 tatlı kaşığı bal,1 dilim ekmek,1 sivri biber,domates,salatalık
ara 1 şekerli türk kahvesi ,1 elma,10 kabuklu fındık,1 kupa yeşil çay
akşam yemekten yarım saat önce yoğurtlu karışım
akşam 1 kase çorba,1,5 dilim ekmek,2 acı biber turşusu

belki 1 salkım üzümde yerim canım şekerli bir şeyler çekerse
3 litrede su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…