Selam arkadaslar...
Bu hafta, vucudumu zararli hucrelerden arindirmak icin bir tedaviye basliyorum.. Sizden de sabir dualari bekliyorum!! Gecen sene kan kanserinden suphesiyle icin zor gunler gecirdim. Elhamdulillah ki simdilik iyiyim.. Rabbim olanlara ve ailelerine sabir versin..
Bugun uzaktan tanidigim biri daha 21 yasinda kan kanserine yenik dusmus..
kızlaar 69u gördümgerçi sabah aç karnına tartıldığımda gördüm ama olsun yine de altılı bir rakam gördüm ya herkese GÜNAYDIIINNNN DD
merhabalar tekrardan. salı gunu yazmıstım buraya ama tekrar yazamadım
memleketıme gıttım apartopar dedem vefat ettı
dıyete devam edemedım dogal olarak bende bugun yıne kendımı toparlamaya calısyorum
sızler nasılsınız
Selam arkadaslar...
Bu hafta, vucudumu zararli hucrelerden arindirmak icin bir tedaviye basliyorum.. Sizden de sabir dualari bekliyorum!! Gecen sene kan kanserinden suphesiyle icin zor gunler gecirdim. Elhamdulillah ki simdilik iyiyim.. Rabbim olanlara ve ailelerine sabir versin..
Selam arkadaslar...
ya olmuyo olmuyo olmuyo istenilen formatta değil yazıyo ne demek bu yaaa
sebze canımkızlar havuç sebze gurubunamı giriyor yoksa meyvemi?:26:
öğlen
bir tabak domates çorbası
bir salatalık bir bardak ayran veee
ara olarak
sütlaç işte bu cısssssss
ama napiim olduu
akşama da patlıcan yemeği çorba ve yoğurt yicem galiba sanırsam :44:
kızlaar 69u gördümgerçi sabah aç karnına tartıldığımda gördüm ama olsun yine de altılı bir rakam gördüm ya herkese GÜNAYDIIINNNN DD
Kızlarrr merhabaaa 82 kılodaydım 75.7 ye dustum 80 89 kg arasındaydım artık 70-79 a gelebılırım sanırım açın kollarınızı bana bağrınıza basın beni :) kılo bıldırımı hangı gun ve cızelge herhafta yapılıyomu bıde menulerı hergun yazıyomusunuz merak ettım bırbırımızden ornek alalım ıyı oluyoo 2014 e 68 kg olarak girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?