buarada sabahları sirkeli su içen yada ılık su içen var mı işe yarıyor mu mideyi rahatsız etmiyor mu ????
karatay diyeti yapan var mı uyması zor mu???
sağlıklı gibi ama bol bol yeniyormuş
geçmiş olsun canım:26::26:insan hasta olmasa bile hastane hasta eder insanı doğaldır
bilmiyorum nasıl ama ben kartuş sir ağda kullanıyorum canım,benim için okadarda sorun olmuyo ıstma işlemini büyük cezvem olmadığı için boş salça tenekesini suyla doldurup,aygazta kaynatıyorum içindede sir ağda koyuyorum çok rahat erimiş oluyo,hatta biraz sonra yeltenicem ağda yapmaya,üşengeçlik geçerse bakalım
bu arada ipli epilatörlede başa çıkılırmı onca tüy aman ben hayatta başedemem,yapanlarada allah sabır versin
bi ara içiyodum sirkeli suyu ama 70'te takıldım ya bi kere o bile etkilemediama kullananlardan etkili olduğunu okudum midende bi rahatsızlık yoksa dene derim
sağol ablacım öyle valla hala sersem gibiyim :26:
ya ben sinir oldum bi kere roll on ağda aldım ocakta kaynat kaynat eridi su gibi oldu ama başlığı zor döndü kıllarımı yoldu hep canım yandıipli epilatöre sadece yüzümü alırken katlanabiliyorum cidden çok yavaş ya bu arada senin ağdanın markası ne belki başlık kolay dönerse daha rahat yaparım
en güzeli sir ağda canım ya tertemiz yapıyo roll on ama hiçte öyle yolladım tam eridiğinden emin ol sür yapıştır bezini çek tertemiz ve acısı yok yada benim elim çok hafifkardeşim öyle der yani her yerde satılıyor zaten sir ağda bilirsiniz alışınca vazgeçemez başkada bişey kullanmazsınız çünkü zayıflatıyo ve azaltıyo kıları
ben de sir kullanmak istiyorum makineden bıktım batık oluyo hep bi de kalınlaşıyo bacağımdakiler mesela ormana döndüeridi ya su gibi oldu ama dönmedi başlığı vivet kullanmıştım başka mı alsam sesu falan :26:
ben de sir kullanmak istiyorum makineden bıktım batık oluyo hep bi de kalınlaşıyo bacağımdakiler mesela ormana döndüeridi ya su gibi oldu ama dönmedi başlığı vivet kullanmıştım başka mı alsam sesu falan :26:
En guzeli sir kızlar kazanı cok uygun fıyata dustu 10 tl fılan sır de 7 tl fılan baya uzun sure gıdıyoo en rahat kullanım bu bıde sesu nun hındıstan cevızlı roll on harıka
ben hep vivet kullanıyorum bebeğim ya bi sorun yaşamadım sanırım senin aldığının roll onunda sorun vardı dene bakalım sesunun canım aynıdır herhalde oda çubukla falan sürersin olmadı kesersin başlığını
canım sesu güzel,cildine uygun al narinse muhakkak narin ciltler için olanını al açık renk,birde bu kartuşları ısıtmak için makineleri var çok da uygun 30 lira felan sanırım a101 gibi yerlerde satılıyor içine koyuyorsun yarım saat içinde ısınıyor çıkartıp kullanıyorsun işin uzun sürüyorsa tekrar içine sok küçük bir şey kartuşlardan azcık büyük elektrikle çalışıyor aklında bulunsun
Başınız sağolsun cnm
Mekanı cennet olsun.
Menüm
Sabah
Kahvaltı öncesi tarçın demi
1 haşlanmış yumurta
2 dlm light peynir
1 salatalık
1biber
1.5 dlm uno denge ekmği
Ara şekerli türk kahvesi
Öğle
3 kaşık zeytnyağlı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dlm uno denge ekmği
Akşam
3 ince dilim ızgara tavuk
1 kase salata
1 bardak ayran
2 tane saltlk turşusu
1 dlm uno denge ekmği
7 otlu çay ve soda yatana kadar 2.5 ltre su
onu da düşünüyorum aslında watsonsta görmüştüm şu an indirimde galiba 34 lira olması lazım ama bilemedim ki şimdi ocaktakinden daha iyi ısıtır mı :26:
eneee kızlar böyle bi konu yakaladım bakın belki sizin de işinize yarar
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...ini-bolgesine-acisiz-tertemiz-yapan-agda.html
bikini bölgesini bile acıtmıyosa demek kollarda bacaklarda sıfır acıdenemek lazım
çok dahaiyi ocaktakine göre çok daha temiz oluyor ve uğraştırmıyor yarım saat ısınmasını beklemen yeterli...
acıtmayan ada olmaz arkadaşlar bundan denemiştim kalıp kesip ocakta ısıtıyorsun sonra ılıklaştırıyorsun spatulayla sürüyorsun kuruyor çekiyorsun beğenmemiştim hiç...
Havalar serinledi bile ya kisin kilo almaktan korkuyorummmm
arkadaşlar bende 71 kiloyum 168 boy bana da anlatr mısınz ne yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?