70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insaallah istedigin hedefe ulasirsin canim

kizlar gelemedim cocuklarla ugrasip duruyorum
son bir haftada feci bozdum diyeti
soyle soyleyeyim gunduz diyetteyim aksam cikolara saldiriyorum
bu hafta Eksi cikarsam super olur ama pek umudum yok

bugunku menum hatirladayim Kadar
Sabah 2dilim ekmek ustune surme peynir bikactane zeytin rezene cayi
sonra 2salatalik 1elma bir avuc findik 20gr ciko
aksam bikac kasik CORBA 4kasik patates yemegi 4kasik pilav 5kasik Kadar firinda patlican
ara yine findik ama bikac avuc
cok yiyorum cok
son bir haftada 100grlik bi paket cikolata yedim araliklarla ama hep aksamlari yedim

Selam kızlarr
nasılsınız bakalım çıtırdak hatun olma yolunda
biçok özldim sizi eskilerden varmı devam eden
bende gelcem aranıza inşallah
az evel berenerva ve thelog gördüm hatırladığım nikler

gecenin su vakti olmus ben pardesu bakiyorum armineden buldum Hemde sahaneler indirimdelerde ama cok kargo istiyolar 150liraya
uff cok begenmistim ama ben

burdayiz hala canim verilcek az kilolarimiz kaldi onlari vermeye calisiyoruz
gel canim Burda olunca kilolar daha Cabuk gidiyor

Günaydın kızlarr,
Cumaya 1 kala keyifler yerindedir umarım, ben bu hafta artıdayım maaesef, kaçamakların sonu böyle olur,

günaydın kızlaar güzel bir gün olması dileğiyle

akşamki menümü yazmamıştım şimdi söylüyorum
1 tabak sade makarna haşlanmış haliyle 3 çatal melemen az yoğurt 2 dilim buğday ekmeği
gündüzleri öyle böyle doyuyorum ama akşam yemeği doyurmuyo beni ya
birazdan kahvaltı etcem onu da yedikten sonra yazim

Günaydın kızlarr,
Cumaya 1 kala keyifler yerindedir umarım, ben bu hafta artıdayım maaesef, kaçamakların sonu böyle olur,

günaydın canım çok şükür yerinde tartılmadan karamsarlığa kapılma hemen hem yolumuz uzun bizim 3 alıyorsak 5 vercez sıkma canını pozitif düşün bakalım bende bu haftaki hedefime ulaşcakmıyım zor gibi ama :26:

eveett kahvaltımı da yaptımm
bi tabak domates salatalık biber ve maydonuz,
4 tane zeytin,
kibrit kutusundan az büyük peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
ve çayy
şu saate kadar da aç karna 4 bardak su içtim..

kızlar merhaba daha öncede bir kaç yazım olmustu burda..yine ve yeniden sizlerle olmak isitoyrumm..
kilo veremiyorummm

kızlar merhaba daha öncede bir kaç yazım olmustu burda..yine ve yeniden sizlerle olmak isitoyrumm..
kilo veremiyorummm

selam canım bende öyeydim çok karamsardım gitmiyordu kilolarım ama burdaki arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra acayip motive oldum ve kilolarım gidiyor hemde doyarak veriyorum gerçi bende daha yeniyim 1 hafta falan oldu ama bu süreç uzun bi süreç o yüzden sen takıl bize derim ben kilon yaşın ve boyunu yazarak başlayabilirsin

selam çıtırdaklar cumaya 1 kala dayanamayıp tartıldım yine 70.0 yapıştı bu 70 bana ya aşık galiba

Ah canım şu boğazıma bir dur diyebilsem pozitif olcam da, 3 gün sıksam 5 gün salıyorum, bilmiyom artık bu gidiş nereye?
selam çıtırdaklar cumaya 1 kala dayanamayıp tartıldım yine 70.0 yapıştı bu 70 bana ya aşık galiba
Selam canım, hiç sorma bana da 64 yapıştı

Ah canım şu boğazıma bir dur diyebilsem pozitif olcam da, 3 gün sıksam 5 gün salıyorum, bilmiyom artık bu gidiş nereye?
Selam canım, hiç sorma bana da 64 yapıştı

yaparsın yaparsın canım bizde 64 e bi varsak hayırlısıyla

kızlaaağağağaaaar bu sabah bi baktım da bacaklarımın dış tarafı taşş gibi olmuş taş gibi derken bayaa sert yani 1 ay boyunca squat (çömel kalk) hareketi yaptım akşamları 25 defa şu an selülit falan yok kaslı kaslı olmuş bacaklarım iç tarafların da yumoşluğu azcık gitti, biraz daha gitse sütun gibi bacaklarım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…