iyi akşamlar kızlarr,,durumlar nasıl bakalım,cumaya 3 gün var, hadi kaldırın totoları
bende durumlar çok iyi hedefimi bile geçip süper bi bildirim yapıcam umuyorum çok heycanlıyım,,
bu hafta birincilik bende inşallah,yakın kiloda olan kızlarla tabiki,,yoksa kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo tahmin edersinizki
ama yılmıycam 1 aya kadar 56'yı görücem ben bak söylemedi demeyimn
Selam kızlarr
nasılsınız bakalım çıtırdak hatun olma yolunda
biçok özldim sizi eskilerden varmı devam eden
bende gelcem aranıza inşallah
az evel berenerva ve thelog gördüm hatırladığım nikler
Günaydın kızlarr,
Cumaya 1 kala keyifler yerindedir umarım, ben bu hafta artıdayım maaesef, kaçamakların sonu böyle olur,
kızlar merhaba daha öncede bir kaç yazım olmustu burda..yine ve yeniden sizlerle olmak isitoyrumm..
kilo veremiyorummm
Ah canım şu boğazıma bir dur diyebilsem pozitif olcam da, 3 gün sıksam 5 gün salıyorum, bilmiyom artık bu gidiş nereye?
günaydın canım çok şükür yerinde tartılmadan karamsarlığa kapılma hemen hem yolumuz uzun bizim 3 alıyorsak 5 vercez sıkma canını pozitif düşün bakalım bende bu haftaki hedefime ulaşcakmıyım zor gibi ama :26:
Selam canım, hiç sorma bana da 64 yapıştıselam çıtırdaklarcumaya 1 kala dayanamayıp tartıldım yine 70.0 yapıştı bu 70 bana ya aşık galiba
Selam canım, hiç sorma bana da 64 yapıştı
arkadaşlar bende 71 kiloyum 168 boy bana da anlatr mısınz ne yapıyosunuz
kızlar merhaba daha öncede bir kaç yazım olmustu burda..yine ve yeniden sizlerle olmak isitoyrumm..
kilo veremiyorummm
Ah canım şu boğazıma bir dur diyebilsem pozitif olcam da, 3 gün sıksam 5 gün salıyorum, bilmiyom artık bu gidiş nereye?
Selam canım, hiç sorma bana da 64 yapıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?