70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız bende geldım aranıza hıç kılo almadım çok şükür aşırı derecede yememe ragmen ama düzenlı beslenmeyı bozdum şuan 63.5um fazla zayıflamakta istemıyorum artık ama 60a kadar ınmeye calısıcam bakalım basarabılecekmıyım
ee sız neler yapıyosunuz anlatın bakalım özledım sızı

SELAM KIZLAR
Ben yorgun savaşcı geldim. Yine çok yorgunum. Bu gün sınıfım düne göre daha iyiydi.Düzeleceğine dahil ümitlendim. Kuzucuklar o kadar küçük ki kıyamıyorum. onlar ağlayınca üzüluyorum. ama yapacak bir şey yok bir şekilde alışacaklar. Bu gün arkadaşlarım sende Peygamber sabrı varmış diyorlar. Allah hem bana ,hem öğrencilerime, hem de velilerime sabır versin. İnşallah bu günleri atlatacağız. Bizim için dua edin.Ben duanın gücüne çok inanırım.Geriye dönüp okuyamadım. Sayfada çok aktif olammıyorum. Bu günler geçsin daha sık burda olacağım.. menümü yazmak sayfada yazmak beni diyette tutan tek şey
Menüm:
sabah : kahvaltılık gevrek süt,tarçın çayı
öğle: 4 tane köfte,bir dilim tam tahıllı ekmek salata
ARA: ÜZÜM
Akşam: çorba

Selam!

23 yasimdayim ve araniza katilmak istiyorum. Sevdigim var. Cok olmadi tanisali ama her sey cabuk gelisti. Dedigine göre 2 aya beni istemeye gelecekler (en gec yilbasi). (Söylediklerinde samimi oldugunu biliyorum).

Neyse benim boyum 1,73 ve kilom 83. Söyle acilen 70 kiloya düsmem lazim. En azindan 10 kilo vermem lazim. Kilomu göstermiyorum ve bu yüzden 70 kiloda zayif gözukecegimi düsunuyorum. Annesi beni gördu zaten ama ailesinin beni begenmesini istiyorum oyüzden zayiflamak istiyorum.

Bir yandan da okuyorum ve cok derslerim var ama bunu basaracagim!

Bir de tabiki sevgilime güzel gözükmek istiyorum.
Söz olursa kiyafetlerimin icinde guzel durmak,
fotograflarda guzel cikmak istiyorum.

ZAYIFLAMAK ISTIYORUM!

Canım evlilk yıldönümün kutlu olsun. Size sağlıklıklı mutlu bir ömür diliyorum.

Hoşgeldin canım. Sen istersen istemeye gelene kadar 10 kiloyu çok rahat verirsin. çünkü yaşın çok genç senin metobolizman çok hızlı çalışır. Biraz yadiklerine dikkat eder,biraz da spor yaparsan çıtır bir gelin adayı olarak karşılarına çıkarsın.
Bizde burda birbirimize destek oluruz.

Tesekkürler :) Hep beraber insallah :)

Aleykümselam canım hoşgeldin aramıza eminim gidecek o kilolar kararlı ol ve topiği takip et sen bile anlamicaksın nasıl kilo verdiğini benimde kuzenin düğünü var yaklaşık 2 ay sonra onun için zayıflamaya karar verdim daha doğrusu onlar beni gaza getirdi bende bu forumu keşfettim ve verebiliyormuşum onu gördüm.İnsanı motive eden bi forum ve en samimi topiktesin şuan boyunun uzun olması avantaj tabi ben senden tam 10cm kısayım ikimizde 2 ayda 10 kilo vermek istiyoruz hedefimiz aynı inşallah ulaşırız tatlım hadi bakalım

Son düzenleme:
yogunlukdan gelemedim kizlar kusura bakmayin kardesim beni sinir etti bende dedim senin dügüne kadar bende manken gibi olmazsam arab olayim ay kizlar bu gitisle arab olacam o yüzden su haftalar cabuk cabuk gecsede her hafta eksi görsek keske

bu arada kızlar annem ablam ve yeğenim geliyor yarın öğleyin ben istedim bir göz Allah verdi iki göz şükürler olsun :116: yeğenimi öle özledim ki burnumda tütüyor resmen hele bir gelsin kuzum benim :118:
gözün aydin canim
bu aralar bende öyleyim imdat diye bagirasim var be zerram ya sabir cekiyorum hep ayy zerram bu sefer gitsin insallah bendede beraber verelim insallah
ama o agdaylan da heryerin yapis yapis oluyor be kuzum koyda görelim seker
ben seni kendime cok benzetiyorum bildim bileli öyleyim ama kaynasamam hemen biriyle utanirim yanasamam girisken degilimdir
sana mi aciyayim kendimemi bilemedim kolay gelsin biz kadinlara ne diyeyim
kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
ececim harika olmussun bayildim:87: öyle olsam kendimi topmodel sanederdim herhalde

Günaydın kızlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz daim, huzurunuz bol olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Cuma günü hepimiz eksi 1 kiloda olalım hep beraberr
aminnn fadimecim aminnn
gelen gideni aratiyor gercekdende hep öyle oluyor
selam kızlar
ben geldim
ayy minem gelmis hosgelmis

aynurcum islak saclari sarip öyle yatsan sabah kalkinca acsan birde sprey yerine köpük kullan
kizlar bunlara bakin nasil degismisler biz neden degismeyelimmmmmmmmm
dogru biz niye basaramiyalim ama bizim kizlar kilo verdip resim koydumu daha cok hosuma gidiyor buda gercekdirde ama daha gercekci geliyor o yüzden kizlar zayiflayip bizde koyalim resimlerimizi
hadi bakalim minem insallah verecegiz :13:
bayıldım ben bunlara :))) spor spor spor ama bende no spor (
ayy bende de noo spor ya

hosgeldin gurbetcim bi geliyon sonra kaciyon gel artik temeli gitme
düzene girecek insallah canim
hosgeldin canim aramiza

gelelim dün ve bugün yediklerime menüm düzgün olmazsa bile vakit buldukca yazacam kizlar unutursamda arada hatirlatin olurmu yoksa yani menü yazmayinca insan okadar dikkat etmiyor yediklerine bence

dün:
sabah: 1 sade yogurt 2 kasik yulaf ezmesi ile
ara: 1 elma 1 nektarin
öglen: karisik salata icindekiler havuc misir biraz beyaz peynir yesil salata yanina 1 dilim kara ekmek yedim
aksam: 1dilim ekmek ile menemen (domates,biber yumurtasiz)
ara: doymayinca 1 haslanmis yumurta kaynattim

öyle iste dünkü 1.500 kilo arti dan 500 ü gitmis cok sükür

bugün: 2 dilim kara ekmek sürme peynir ile
ara>: :44: yok ara yapmadim yogunlukdan
öglen: ekmek arasi peynir
ara: 1 sade yogurt
aksam : ya 1 tabak corba icerim diyorum yada 1 bardak süt bugün 6 ya kadar calisiyorum eve gideyim diyene kadar cok gec olacak

canım fotoları gördüm muhteşem bence koruman yeterli istersen sonra birazcık ucundan verirsin
buarada tebrikler evlilik yılönümünüz kutlu olsun nice yıllara

umarım kısa zamanda dilediğin gibi olur canım zaten boylusun bence çok güzel olucaksın zayıflayınca hayallereki gibi

geçmişe dönemedim bugün kızlar sabahtan oğlumu doktora götürdüm...oradan oğlum we kızıma kışlık alışweriş yaptım..sonra oğlanı kreşe yazdırmaya gittim..hareketli olduğu için 1 hafta deneyeceklermiş..biraz sinir oldum 2 haftadr bi hareketlilik war ewet ama bu çocuğumun okumasına engel olmasa gerek.aman almazlarsa başkasına yollarım..torgunum bitkinim.yarım tantuni we 3 yudum kadar kola we 2 top dondurma yedim..kolayı içemiyorum zaten..canım bişey yemek istemiyordu eşim illa ye dedi öyle yedim ..
YENİ gelenler olmuş.hoşgeldiniz sefa getirdiniz....bana alıntı yapanlarda olmuş çooook özür dilerim cwp weremiyorum..

bugünki menüm

sabah
peynir
zeytin
sahanda yumurta
kaşar
bir çatal helva
bir ddilim ekmek
çay

ara bir kase sütlaç

öğle

bir kase çorba
biraz etli patates yemeği
biraz makarna
yoğurt

ara çay ve çekirdek bu ara gibi oldu bana annemler gelince

akşama da çorba ve yemek yerim ve bugünde biterrr...

buarada çok mutlu oldum öğle yemeğinden önce tartıda 69.7 yi gördüm harika bişeydi benim için
Allah 5 li rakamlartı da görmeyi nasip etsin hepimize

çokkkk şiş hissediyorum bu gün kendimi regli dönemim yaklaştı ondan sanırım ama bana iyi gelmedi bu şişkinlik ya moralim bozuldu sabahtan beri canım bir şeyler yemek istiyor sabah bir dilim buğday ekmeğiyle tost yedim öğlen türk kahvesi içtim sonra kısır yedim bir tabak sonra nescafe içtim snra yine kısır yedim dedim bak iyi gelmedi işte habire yedim bu gün yatana kadar başka bişey yemem artık he bu arada 2 fincan bitki çayı ve 2,5 lt suyumu da içtim çookkk şişimmmm çoookkkk oyyyy

cok mutlu oldum suzim cok tesekkur ediyorum
cok mutlu oldum guzel sozleriniz karsisinda
tesekkurler canim Amin
suzim vericeksin sen bu kilolari sadece kacamaklari unut kardesinede de gorursun sen beni sonrada en iyi markadan kiyafet hediye alirsin artik de
neden goremedinki canim anlamadim:26:
4yil bitiyor vaybe nezaman Zaman gecti 4yil olmus bile masaallah
Canım evlilk yıldönümün kutlu olsun. Size sağlıklıklı mutlu bir ömür diliyorum.

tesekkurler canim Amin insaallah

hello herkese, ben geliyom bir bakiyom kimsecikler kalmamis saat farkindan galiba, neyse olsun insallah herkes iyidir, keyifler yerindedir, benimde yogun bir gun oldu bugun, cok mutlu oldum, hic tahmin etmedigim bir sekilde hediyeler aldim, ama ayni zamanda veda ettim bu kisiye, rabbim herkesin yolunu acik eylesin insallah

menu

sabah: 1 dilim ekmek yumurta domates sekersiz cay

ara sade kahve

oglen ; peynirli domatesli tost disarda ogle yemegi yemek zorunda kaldim arkadaslarla hocam da vardi, boyle oldu

ara: yok vakit yoktu

aksam: 1 tabak corba koca kase salata birde bol baharatli acili hindistan mucveri ve kucuk borekleri

ara: bitter cikolata

artik nasil olursa , gordugum guzel rakam bugun yoktu, neden bilmiyorum halbuki hem aksam yemekerlimi 5 ile 6 arasinda yiyiyorum hemde en az yurudugum gun 1 saat yuruyorum. ama neyse saglik ola insallah. hepinizi opuyorummmmmmmmm

merhaba kızlar,

ben 4 ay önce doğum yapmış ve doğum kiloları olan bir anneyim

zayıflamak istiyorummmm..karatay diyeti emziren anneler için uygunmuş..zaten dyet gibi değil maşallah doğal yaşam gibi

burada nasıl oluyor,ne yapıyoruz?

beni de aranıza alın

Merhabaaaa kızlaar
Beni hatırlayacakmısınız bilemiyorum ama geçmiş mesajları da çok okuyamadım.
Bir tek Suzişi (Bensuzi) gördüm çook eskilerden
Uuzun süredir yediklerime pek dikkat etmedim ve burdaki kızlarında yardım ve destekleriyle verdiğim bi kaç kiloyu da kat kat geri aldım.
Konunun sınırındayım artık 79'ları gördüm. Çok mutsuzum.
Tekrar ve sağlam bi şekilde diyete başlamak istiyorum. Bu ara şu şeyda çoşkun denen kadının diyet programını çok duydum ama biraz zengin işi gibi. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Bilen var mı onun programını ?

Selam canım,
Ben de hatırladım seni, düğünün olacaktı, evlendin mi? Nasıl gidiyor hayat, Ankara'daydın değil mi? Tekrardan aramıza hoşgeldin canım, Şeyda Coşkun ne kadar ünlü varsa onları zayıflatıyor canım, onun dışında bilmiyorum yaniii, sen yine burda eskisi gibi bizimle menülerini paylaşarak kilo verebilirsin diye düşünüyorum.

Suzicim bu sefer ver artık şu kilolarını da, kardeşini de şaşırt canım, bozma menülerini inşallah olacak.

Ne kadar akıllı bir kreşmiş o, uslu sessiz bir çocuk olacak o zaman evde bırakırsın zaten, önemli olan akıllı yaramaz çocukları eğitmek, sıkma canını bakalım bulursun güzel bir kreş. Kışlıklarını de güle güle giydirmek nasip olsun canım.
Helva hariç güzel canım, görürsün burda kalırsan merak etme.

O ne kız öyle, 1 tabak 1 tabak daha, umarım gece de 1 tabak daha dememişindir Kısır yanında başka bişey yemediysen o kadar da kötü değil ama, sonuçta diyette bulgur yiyebiliyosun, abartmamak kaydıyla.

Canım sen nerde yaşıyodun? Mecbur kalınca ne yapcan olur öyle, belki ödem vardır vücudunda, bozma sakın diyetini, gidecek muhakkak.

Hoşgeldin canım,
Karatay için ayrı bir sayfa var canım, istiyorsan oraya katılabilirsin, bizde her şeyden azar azar yiyerek ve de spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…