Günaydın kızlarrr,
gecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:geçmişe dönemedim bugün kızlar sabahtan oğlumu doktora götürdüm...oradan oğlum we kızıma kışlık alışweriş yaptım..sonra oğlanı kreşe yazdırmaya gittim..hareketli olduğu için 1 hafta deneyeceklermiş..biraz sinir oldum 2 haftadr bi hareketlilik war ewet ama bu çocuğumun okumasına engel olmasa gerek.aman almazlarsa başkasına yollarım..torgunum bitkinim.yarım tantuni we 3 yudum kadar kola we 2 top dondurma yedim..kolayı içemiyorum zaten..canım bişey yemek istemiyordu eşim illa ye dedi öyle yedim ..
YENİ gelenler olmuş.hoşgeldiniz sefa getirdiniz....bana alıntı yapanlarda olmuş çooook özür dilerim cwp weremiyorum..
tebrik ederim canim 6lilari görmüssünbugünki menüm
sabah
peynir
zeytin
sahanda yumurta
kaşar
bir çatal helva
bir ddilim ekmek
çay
ara bir kase sütlaç
öğle
bir kase çorba
biraz etli patates yemeği
biraz makarna
yoğurt
ara çay ve çekirdek bu ara gibi oldu bana annemler gelince
akşama da çorba ve yemek yerim ve bugünde biterrr...
buarada çok mutlu oldum öğle yemeğinden önce tartıda 69.7 yi gördüm harika bişeydi benim için
Allah 5 li rakamlartı da görmeyi nasip etsin hepimize
öyle oluyor canim ben regliykende hem mutsuz oluyorum depresyona girip cikiyorumçokkkk şiş hissediyorum bu gün kendimi regli dönemim yaklaştı ondan sanırım ama bana iyi gelmedi bu şişkinlik ya moralim bozuldu sabahtan beri canım bir şeyler yemek istiyorsabah bir dilim buğday ekmeğiyle tost yedim öğlen türk kahvesi içtim sonra kısır yedim bir tabak sonra nescafe içtim snra yine kısır yedim dedim bak iyi gelmedi işte habire yedim bu gün yatana kadar başka bişey yemem artık he bu arada 2 fincan bitki çayı ve 2,5 lt suyumu da içtim çookkk şişimmmm çoookkkk oyyyy
hakket cok begendim cok hos olmussun ececimcok mutlu oldum suzim cok tesekkur ediyorum
cok mutlu oldum guzel sozleriniz karsisinda
tesekkurler canim Amin
suzim vericeksin sen bu kilolari sadece kacamaklari unut kardesinede de gorursun sen beni sonrada en iyi markadan kiyafet hediye alirsin artik de
neden goremedinki canim anlamadim:26:
4yil bitiyor vaybe nezaman Zaman gecti 4yil olmus bile masaallah
tesekkurler canim Amin insaallah
hello herkese, ben geliyom bir bakiyom kimsecikler kalmamis saat farkindan galiba, neyse olsun insallah herkes iyidir, keyifler yerindedir, benimde yogun bir gun oldu bugun, cok mutlu oldum, hic tahmin etmedigim bir sekilde hediyeler aldim, ama ayni zamanda veda ettim bu kisiye, rabbim herkesin yolunu acik eylesin insallah
menu
sabah: 1 dilim ekmek yumurta domates sekersiz cay
ara sade kahve
oglen ; peynirli domatesli tost disarda ogle yemegi yemek zorunda kaldim arkadaslarla hocam da vardi, boyle oldu
ara: yok vakit yoktu
aksam: 1 tabak corba koca kase salata birde bol baharatli acili hindistan mucveri ve kucuk borekleri
ara: bitter cikolata
artik nasil olursa , gordugum guzel rakam bugun yoktu, neden bilmiyorum halbuki hem aksam yemekerlimi 5 ile 6 arasinda yiyiyorum hemde en az yurudugum gun 1 saat yuruyorum. ama neyse saglik ola insallah. hepinizi opuyorummmmmmmmm
hosgeldin canimmerhaba kızlar,
ben 4 ay önce doğum yapmış ve doğum kiloları olan bir anneyim
zayıflamak istiyorummmm..karatay diyeti emziren anneler için uygunmuş..zaten dyet gibi değil maşallah doğal yaşam gibi
burada nasıl oluyor,ne yapıyoruz?
beni de aranıza alın
ayy hosgeldin esincim bi senin birde dilegin sevdiceginin askerligini az mi bekledikMerhabaaaa kızlaar
Beni hatırlayacakmısınız bilemiyorum ama geçmiş mesajları da çok okuyamadım.
Bir tek Suzişi (Bensuzi) gördüm çook eskilerden
Uuzun süredir yediklerime pek dikkat etmedim ve burdaki kızlarında yardım ve destekleriyle verdiğim bi kaç kiloyu da kat kat geri aldım.
Konunun sınırındayım artık79'ları gördüm. Çok mutsuzum.
Tekrar ve sağlam bi şekilde diyete başlamak istiyorum. Bu ara şu şeyda çoşkun denen kadının diyet programını çok duydum ama biraz zengin işi gibi. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Bilen var mı onun programını ?
günaydin fadimemGünaydın kızlarrr,
dün az kalsin bozuyordumSuzicim bu sefer ver artık şu kilolarını da, kardeşini de şaşırt canım, bozma menülerini inşallah olacak.
Ne kadar akıllı bir kreşmiş o, uslu sessiz bir çocuk olacak o zaman evde bırakırsın zaten, önemli olan akıllı yaramaz çocukları eğitmek, sıkma canını bakalım bulursun güzel bir kreş. Kışlıklarını de güle güle giydirmek nasip olsun canım.
Helva hariç güzel canım, görürsün burda kalırsan merak etme.
O ne kız öyle, 1 tabak 1 tabak daha, umarım gece de 1 tabak daha dememişindirKısır yanında başka bişey yemediysen o kadar da kötü değil ama, sonuçta diyette bulgur yiyebiliyosun, abartmamak kaydıyla.
Canım sen nerde yaşıyodun? Mecbur kalınca ne yapcan olur öyle, belki ödem vardır vücudunda, bozma sakın diyetini, gidecek muhakkak.
Hoşgeldin canım,
Karatay için ayrı bir sayfa var canım, istiyorsan oraya katılabilirsin, bizde her şeyden azar azar yiyerek ve de spor yaparak zayıflamaya çalışıyoruz.
uyyy hosgeldin neslimmmm yavrumm benimGünaydın kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım
bugünden itibaren bende düzenime başladım
sabah kalktım sporumu yaptım
kahvaltımı güzelce yaptım
günaydin tatlimgünaydınnnn herkesee...
biberiye çayımı içtim şimdi kahvaltıya gidiyorumm marş marş....
gecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
tebrik ederim canim 6lilari görmüssündarisi bana insallah
öyle oluyor canim ben regliykende hem mutsuz oluyorum depresyona girip cikiyorumsiskinlikde cabasi
hakket cok begendim cok hos olmussun ececiminsallah bu sefer olcak gibi gibi
hosgeldin canimkilo cizelgesi de yap istersen canim kendine daha motive eder
ayy hosgeldin esincim bi senin birde dilegin sevdiceginin askerligini az mi beklediktekrar geldigine cok sevindim
günaydin fadimem
dün az kalsin bozuyordum2 kasik makarna yedim sonra dedim kendi kendime dur makarnaya dayanamam aslinda ama hayret ettim kendime sütlü cay yaptim bi tabak makarna yerine ama ona görede sevindim bugün 72,5 e düsmüssüm geri fadimem 300 gramm fazlayim ama bugün daha carsamba oda gidecek insallah cumaya kadar
uyyy hosgeldin neslimmmm yavrumm benim
günaydin tatlimaffiyet olsun
bebeğimmmm benimmmmmmgecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
öyle oluyor canim ben regliykende hem mutsuz oluyorum depresyona girip cikiyorumsiskinlikde cabasi
ayy hosgeldin esincim bi senin birde dilegin sevdiceginin askerligini az mi beklediktekrar geldigine cok sevindim
günaydin fadimem
dün az kalsin bozuyordum2 kasik makarna yedim sonra dedim kendi kendime dur makarnaya dayanamam aslinda ama hayret ettim kendime sütlü cay yaptim bi tabak makarna yerine ama ona görede sevindim bugün 72,5 e düsmüssüm geri fadimem 300 gramm fazlayim ama bugün daha carsamba oda gidecek insallah cumaya kadar
teşekkür ederimm Suziimmsanada günaydınn
biberiye cayi formdan mi canim :26: gerci burda bulamam herhalde haftada 2 kere kayisili form cayi iciyorum fazla da icmiyorum aliskanlik yapar diye caylari yazin biraktim ama yine isirgan ve yesil cay almam lazim
bebeğimmmm benimmmmmm
neler yedin canimgünaydın kızlar ;
nasılsınız bakalım:)) ben güne güzel bir kahvaltı ile başladım...
bizim burda aktar yok ben poset aliyorum hepaktardan yaprak olarak alıyorum canım demleme olarak içiyorum faydalı olanı buymuş bende unutmazsam içiyorum canım ya sabah aç karna içmesi en uygunmuş normal çayla pek aram yok canım onun yerine bunu kullanıyorum bazen tadı pek hoş olmasaısırganı bilmiyorum ama yeşil çayın faydasını gördüm yağ yaktığını hiddediyordum resmen ama damak tadımız uymuyo ya bu konu da biraz mızmızım ben
ama regl bittikde 1-2 sonra öyle güzel rakam görüyorsun ki dikkat edersen cok seviniyorsunbi kaç gündür fırsat bulup yazamadım bugün yazayım bari
kahvaltım;
domates,salatalık,roka maydnoz karışımı
1 dilim kaşar (özlediğimden)
4-5 zeytin
1 dilim buğday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
aç karna 1 bardak su ve 1 kupa biberiye çayımı içtim şimdi suyla devam ediyorum...
birde regli oldum dün sabah tartıldım +1 fazla çıktım ne can sıkıcı bişey o 1 kilo yaacumaya artılarla gelmek istemiyorum topiğe ben ya
Hoşgeldin canım,Günaydın kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım
bugünden itibaren bende düzenime başladım
sabah kalktım sporumu yaptım
kahvaltımı güzelce yaptım
Günaydınlarrrgünaydınnnn herkesee...
biberiye çayımı içtim şimdi kahvaltıya gidiyorumm marş marş....
Ne güzel uygulayabildiğine sevindim canım.günaydınlarrr canım listelerin ofisimde duvarımda asılı onu uygylayarak veriyorum ben kilomu sayende yani
Bozmadığına sevindim canım, inşallah bu sefer 70 in altını görürsüngecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
Eki Görüntüle 806524
neler yedin canimaffiyet olsun günaydin
bizim burda aktar yok ben poset aliyorum hep
ama regl bittikde 1-2 sonra öyle güzel rakam görüyorsun ki dikkat edersen cok seviniyorsunben eskiden regl sancim oldugu icin nefret ederdim hic gelmesin derdim ama simdi bi gelsede biraz ödem falan atayim diye bakiyorum
seni sefiyorum suzimEki Görüntüle 806524
ama regl bittikde 1-2 sonra öyle güzel rakam görüyorsun ki dikkat edersen cok seviniyorsunben eskiden regl sancim oldugu icin nefret ederdim hic gelmesin derdim ama simdi bi gelsede biraz ödem falan atayim diye bakiyorum
Hoşgeldin canım,
Tebrik ederim spor için
Günaydınlarrr
Ne güzel uygulayabildiğine sevindim canım.
Bozmadığına sevindim canım, inşallah bu sefer 70 in altını görürsün
ay insallah fadimemHoşgeldin canım,
Tebrik ederim spor için
Günaydınlarrr
Ne güzel uygulayabildiğine sevindim canım.
Bozmadığına sevindim canım, inşallah bu sefer 70 in altını görürsün
suzan dedi dersin hadi bakalim
inşallahh bende atarım o zman ödemimicanım nerdesinki sen aktar yok orda:26:
seni sefiyorum suzim
saol ablacım
sizi burda gördüğüme çok sevindim
bende çok ara verdim yine aranızdayım
2-3 kilofazlam var
dilo mine balkaymak falan geliyorlarmı
gecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
günaydin fadimem
Eki Görüntüle 806524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?