5.30 mu, nerde çalışıyorsun canım? Evlenince çalışmayacak mısın? Ben 17 senelik evliyim ve de çalışıyorum canım, ama şükürki memnunum işimden.
Günaydın ablammmGünaydın kızlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz daim, huzurunuz bol olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Cuma günü hepimiz eksi 1 kiloda olalım hep beraberr
Hoşgeldinselam kızlar
ben geldim
Valla supersin canim. Sporu bırakma yeter bencekizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
Iyi dersler canim ilk günun güzel geçsin6.20'de kalkılır mı yahu1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim
of kızlar ya hiç bişey hayal ettiğim gibi gitmiyo benimşunları şunları yapcam şöyle olcak dediğim şeyler olmuyo bi türlü bu yıl utangaçlığı bırakıp girişken olcaktım güya, yok olmuyo arkadaşlarımla konuşurken bile kasılıyorum nolcam ben böyle alışveriş yaparken bile sinirlerim bozuluyo lacivert bi tişörtüm vardı bayıla bayıla aldım ama onla giycek pantolonum yoktu kotum çok bollaştı giymek istemiyorum, beyaz pantolon almak istedim ama bulamadım hiç bi yerde, kot desen zaten yok hepsi tayt olmuş ben de tayt giyemiyorum totom kocaman çıkıyo yarın bu yılın ilk dersine gitcem şimdiden düşünmeye başladım insanlar bana bakınca kötü hissediyorum aşırı bi özgüven eksikliği var napcam ben
İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve avrupa yakasında çalışıyorum gidip gelmesi yeterince yoruyo ve işimden hiiiç memnun değilim 2.5 senedir burdayım ama son bi kaç aydır bezdirdiler beni en eski ben kaldım yeniler sanırım istemiyor beni türlü türlü şeyler çıkartıyorlar bana şantiyede çalışıyorum nişanlım çok karşı en azından buradn çıkarcak beni 7 senedir çalışıyorum evde oturmak bana sıkıcı gelir çalışırım illaki ama şu müdürlerim değişssin istiyorum yaaa eskilerimiz gelsinnn
Günaydın kızlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz daim, huzurunuz bol olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Cuma günü hepimiz eksi 1 kiloda olalım hep beraberr
Zormuş işin gerçekten, inşallah herşey gönlüne göre olur.
İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve avrupa yakasında çalışıyorum gidip gelmesi yeterince yoruyo ve işimden hiiiç memnun değilim 2.5 senedir burdayım ama son bi kaç aydır bezdirdiler beni en eski ben kaldım yeniler sanırım istemiyor beni türlü türlü şeyler çıkartıyorlar bana şantiyede çalışıyorum nişanlım çok karşı en azından buradn çıkarcak beni 7 senedir çalışıyorum evde oturmak bana sıkıcı gelir çalışırım illaki ama şu müdürlerim değişssin istiyorum yaaa eskilerimiz gelsinnn
Hoşgeldin canımselam kızlar
ben geldim
Günaydın canımGünaydın ablammm
Hoşgeldin
Valla supersin canim. Sporu bırakma yeter bence
Iyi dersler canim ilk günun güzel geçsin
Canim hangi kiyafette nasıl rahat hissediyorsan kendini bence öyle giyinmelisin ve bence kendine haksızlık etme sen konuşmanla bile herkesi fet edersin kendini toparla ve guven
Insan isini sevmezse arkadaşları iyi olmazsa o ış hiç çekilmez canim allah sabırlik verirsin inşallah herşey gönlünce olur ama evlenince işi bırakma bence
Zormuş işin gerçekten, inşallah herşey gönlüne göre olur.
Hoşgeldin canım
Günaydın canım
yavrum benim ya keşke 6.20 d kalksam 5.30 da kalkıp 6 da yolardayım evlensemde kurtulsam şu iş hayatından diyorum ama nerdeee... bizim zamanımızda 9da ders başlardı değişti mi acaba bize özel miydi
Canım yaa neden kendine bu eziyeti yapıyorsun, sen gayet güzel bir kızçesin silkelen kendine gel artık, o kadar taktığın için öyle hissediyosun bence, bozma
moralini, sen fıstıksın
Heyecandan kalkılır tabii, başarılar
hayırlı dersler canım Allah zihin açıklığı versin
Canim hangi kiyafette nasıl rahat hissediyorsan kendini bence öyle giyinmelisin ve bence kendine haksızlık etme sen konuşmanla bile herkesi fet edersin kendini toparla ve guven
kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
töbe yarabbim ya sabah sabah kalktım gittim sınıfı bulamadım bölümüm 4. katta 3 kere inip çıktımhocalardan kimseyi göremeyince hademeye sordum az daha b bloga göndercekti beni ben a bloktayım bi de arası biraz uzun kabahatin büyüğü bende ama sen tut ders kodunu sınıf numarası san her yerde 101 nolu sınıf nerde diye ara zaten en küçük sınıf numarası 102 bölüm sekreterliğine sorunca anladım saflığımı zar zor sınıfı buldum sonra hoca gelmedi eve döndüm en azından öğrenmiş oldum ama sistemi öğlen 1.30da bi daha ders var ona rahat girerim
anam o daha fenaymış ya :26: benim haftanın 2 günü 8'de başlıyo diğer 2 gün de yanılmıyosam 9.45 ve 10.45'te iyiymiş aslında
bilmiyorum ki kafa gidip geliyo bazen aşırı bi özgüven geliyo ama genellikle utangaçım :26: teşekkür ederim ablacım
teşekkürler yavrum
teşekkür ederim hayatımşu utangaçlığı bi atlatabilsem aslında her şey güzel olucak da işte sınıfa girdim sıraya oturup telefona gömüldüm insan bi etrafına selam verir bi girişir bişey yapar dimi ama yok nerde bende o rahatlık
a20,
canım özellikle sana yazmak istedim ki okulun tadını çıkarmaya bak diye.o anları boşa harcama.boyun havan yeter senin.özgüven eksiğin yok bence sadece mütevazı bi insansın ondan kaynaklanıyor.burada az çok belli oluyor karakterin.bence izin ver ruhun da göstersin kendini.antolon konusunda da ucuz yollu bi çözüm lc den bak istersen.çünkü kumaşı bollaştığından dar bi model alabilirsin ordan.streç olmayan likralı bişe almış kız kardeşim çok hoş gösteriyordu .tayt gibiler hoş olmuyor zaten.
bence o günlerin tadını çıkar ne kadar şimdi zor da gelse inan sonrası daha zor olucak.arkadaşlarınla vakit geçir.gez eğlen.ve okulu uzatmamaya bak
ben göremedim canım acaba ben mi göremiyorum ne yabmak lazım? seni görsem motive olurum
canım inşaat sektörü çok zor eşimden biliyorum hele bayan ve şantiye daha zor ama yeni işi belirlemeden ayrılma çünkü ev daha zor gelir sana.sonra evliliğine yansır bu ruh halin.bi de genelde eskiler canına okur gelenin sizde tersi olmuş maşallah firma önemssemiyor demekki güvenilir iş bilen elemen olmasını ilginç....
tesekkurlerKızın hangi okulu kazandı, bu yıl da biz uğraşcaz bakalım hayırlısı?
Canım yaa neden kendine bu eziyeti yapıyorsun, sen gayet güzel bir kızçesin silkelen kendine gel artık, o kadar taktığın için öyle hissediyosun bence, bozma
moralini, sen fıstıksın
Offf okurken ben bile yorumdum, Allah kolaylık versin.
Çok süper gözüküyorsun canım.
Heyecandan kalkılır tabii, başarılar
Dogru soyluyosunda skildim canim oyuzden biraktimgünaydın hanımlar
hayırlı dersler canım Allah zihin açıklığı versin
gayet güzel zayıflamışsın canım ama 58 kadar gelmişken 55 i görmek isterdim açıkçası amaç hedefe ulaşmak öyle hemencecik göremesem de uzun vadede kendini çok sıkmadan diyet yapar gibi değil de her ay 1 kilo şeklinde takıntı yapmadan güçten düşmeden, bu arada sağlıklı beslenir isen suratının düşeceğini sanmam tamamen göz alışmasıyla alakalı yüz egzersizleri de yapabilirsin için rahatlar
tesekkurler canimGünaydın ablammm
Hoşgeldin
Valla supersin canim. Sporu bırakma yeter bence
a20,
canım özellikle sana yazmak istedim ki okulun tadını çıkarmaya bak diye.o anları boşa harcama.boyun havan yeter senin.özgüven eksiğin yok bence sadece mütevazı bi insansın ondan kaynaklanıyor.burada az çok belli oluyor karakterin.bence izin ver ruhun da göstersin kendini.antolon konusunda da ucuz yollu bi çözüm lc den bak istersen.çünkü kumaşı bollaştığından dar bi model alabilirsin ordan.streç olmayan likralı bişe almış kız kardeşim çok hoş gösteriyordu .tayt gibiler hoş olmuyor zaten.
bence o günlerin tadını çıkar ne kadar şimdi zor da gelse inan sonrası daha zor olucak.arkadaşlarınla vakit geçir.gez eğlen.ve okulu uzatmamaya bak
ben göremedim canım acaba ben mi göremiyorum ne yabmak lazım? seni görsem motive olurum
canım inşaat sektörü çok zor eşimden biliyorum hele bayan ve şantiye daha zor ama yeni işi belirlemeden ayrılma çünkü ev daha zor gelir sana.sonra evliliğine yansır bu ruh halin.bi de genelde eskiler canına okur gelenin sizde tersi olmuş maşallah firma önemssemiyor demekki güvenilir iş bilen elemen olmasını ilginç....
kizlar bunlara bakin nasil degismisler biz neden degismeyelimmmmmmmmm
bende göremiyorum resmii
arkadaslar gorebiliyor canim simdi gonderdim Kabul edersen gorurrsun sende
kizlar dedimya 25i evlenme yil donumum hatirlamaz diyodumya esim dun telde konusurken evlilik yildonumunde burdasin dimi dedi bende kacinda evlilik yildonumumuzki ddim bak simdiden unutmus dedi yok dedim ben biliyorumda sen biliyomusun diye soruyorum dedim 10 25i dedi evet burdayim dedim ama bi yanlisin var dedim gun dogruda ay yanlis dedim hayir bu onuncu ayin 25de ne var hep aklin ona gidiyor dedim yok ne olsun diyor aklimda hep oyle kalmis diyor
vel hasil Adam ututmamis bosuna gunahini aldik unutur diye
bide diyoki ban ne hazirliycaksindedim evlilik yildonumu kadinami ozel sen hazirla sen biseyler yap ben ne yapabilirimki diyo bi Pasta alabilirdim onlarida yemiyosun ben bisey yapamamki diyo :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?