70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5.30 mu, nerde çalışıyorsun canım? Evlenince çalışmayacak mısın? Ben 17 senelik evliyim ve de çalışıyorum canım, ama şükürki memnunum işimden.

İstanbul anadolu yakasında oturuyorum ve avrupa yakasında çalışıyorum gidip gelmesi yeterince yoruyo ve işimden hiiiç memnun değilim 2.5 senedir burdayım ama son bi kaç aydır bezdirdiler beni en eski ben kaldım yeniler sanırım istemiyor beni türlü türlü şeyler çıkartıyorlar bana şantiyede çalışıyorum nişanlım çok karşı en azından buradn çıkarcak beni 7 senedir çalışıyorum evde oturmak bana sıkıcı gelir çalışırım illaki ama şu müdürlerim değişssin istiyorum yaaa eskilerimiz gelsinnn

Günaydın kızlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz daim, huzurunuz bol olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Cuma günü hepimiz eksi 1 kiloda olalım hep beraberr
Günaydın ablammm

selam kızlar
ben geldim
Hoşgeldin

kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
Valla supersin canim. Sporu bırakma yeter bence

6.20'de kalkılır mı yahu 1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim
Iyi dersler canim ilk günun güzel geçsin

Canim hangi kiyafette nasıl rahat hissediyorsan kendini bence öyle giyinmelisin ve bence kendine haksızlık etme sen konuşmanla bile herkesi fet edersin kendini toparla ve guven

Insan isini sevmezse arkadaşları iyi olmazsa o ış hiç çekilmez canim allah sabırlik verirsin inşallah herşey gönlünce olur ama evlenince işi bırakma bence

Gunadin kizlarr
Dun yediklerimi toplam olarak yaziyprum bugun siralayarak yazcm insallah :)

Dun 5 gun kurusu kayisi 10 cig badem (tayli krizindeym)
Bi kupa sut icine 1 tk turk kahvesi
1 cay fincani turk kahvesi
1 tabak tavuk suyu corba
1 avuc ici dilim ekmek
4 kucuk salatalardan
4 yk nohutlu pilav

Karisik oldu cok ama bunlari yedim
Bu rada pucca cok hakli turk kahvesi nesafe gibi elimi ayagimi titretmiyo ve asiri istah kapatiyo
Sekersiz iciyorum tabisi

Zormuş işin gerçekten, inşallah herşey gönlüne göre olur.

selam kızlar
ben geldim
Hoşgeldin canım

Günaydın canım

Insan isini sevmezse arkadaşları iyi olmazsa o ış hiç çekilmez canim allah sabırlik verirsin inşallah herşey gönlünce olur ama evlenince işi bırakma bence

işimi severek yapıyorum sadece değişen insanların ortama ayak uydurması gerekirken benim onlara uymam mutsuz ediyor beni o kadar hayırlısı bakalımm zman ne gösterecek
Zormuş işin gerçekten, inşallah herşey gönlüne göre olur.

Hoşgeldin canım

Günaydın canım

aminnn inşAllah canım

töbe yarabbim ya sabah sabah kalktım gittim sınıfı bulamadım bölümüm 4. katta 3 kere inip çıktım hocalardan kimseyi göremeyince hademeye sordum az daha b bloga göndercekti beni ben a bloktayım bi de arası biraz uzun kabahatin büyüğü bende ama sen tut ders kodunu sınıf numarası san her yerde 101 nolu sınıf nerde diye ara zaten en küçük sınıf numarası 102 bölüm sekreterliğine sorunca anladım saflığımı zar zor sınıfı buldum sonra hoca gelmedi eve döndüm en azından öğrenmiş oldum ama sistemi öğlen 1.30da bi daha ders var ona rahat girerim
yavrum benim ya keşke 6.20 d kalksam 5.30 da kalkıp 6 da yolardayım evlensemde kurtulsam şu iş hayatından diyorum ama nerdeee... bizim zamanımızda 9da ders başlardı değişti mi acaba bize özel miydi

anam o daha fenaymış ya :26: benim haftanın 2 günü 8'de başlıyo diğer 2 gün de yanılmıyosam 9.45 ve 10.45'te iyiymiş aslında

bilmiyorum ki kafa gidip geliyo bazen aşırı bi özgüven geliyo ama genellikle utangaçım :26: teşekkür ederim ablacım

hayırlı dersler canım Allah zihin açıklığı versin

teşekkürler yavrum

Iyi dersler canim ilk günun güzel geçsin

Canim hangi kiyafette nasıl rahat hissediyorsan kendini bence öyle giyinmelisin ve bence kendine haksızlık etme sen konuşmanla bile herkesi fet edersin kendini toparla ve guven

teşekkür ederim hayatım şu utangaçlığı bi atlatabilsem aslında her şey güzel olucak da işte sınıfa girdim sıraya oturup telefona gömüldüm insan bi etrafına selam verir bi girişir bişey yapar dimi ama yok nerde bende o rahatlık

akşam saçlarımı bigudiyle sardıydım sabah açtım çok güzel oldu ama okula gidene kadar düzleşmiş deli olcam yahu tutmuyo saç dalgayı tutmuyo diyo ki illa git sprey al kimyasallara boğ beni bi de adam gibi düzleşsene kardeşim niye kabarıyon? hey yarabbim ya

Son düzenleme:
a20,
canım özellikle sana yazmak istedim ki okulun tadını çıkarmaya bak diye.o anları boşa harcama.boyun havan yeter senin.özgüven eksiğin yok bence sadece mütevazı bi insansın ondan kaynaklanıyor.burada az çok belli oluyor karakterin.bence izin ver ruhun da göstersin kendini.antolon konusunda da ucuz yollu bi çözüm lc den bak istersen.çünkü kumaşı bollaştığından dar bi model alabilirsin ordan.streç olmayan likralı bişe almış kız kardeşim çok hoş gösteriyordu .tayt gibiler hoş olmuyor zaten.
bence o günlerin tadını çıkar ne kadar şimdi zor da gelse inan sonrası daha zor olucak.arkadaşlarınla vakit geçir.gez eğlen.ve okulu uzatmamaya bak

kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce

ben göremedim canım acaba ben mi göremiyorum ne yabmak lazım? seni görsem motive olurum

canım inşaat sektörü çok zor eşimden biliyorum hele bayan ve şantiye daha zor ama yeni işi belirlemeden ayrılma çünkü ev daha zor gelir sana.sonra evliliğine yansır bu ruh halin.bi de genelde eskiler canına okur gelenin sizde tersi olmuş maşallah firma önemssemiyor demekki güvenilir iş bilen elemen olmasını ilginç....

bence de iyiymiş senin ya bizim sabitti

onlar kovana kadar gitmemki çeyiz hazırlıyorum çalışmam şart evlenince bu sektörde olmam herhalde daha sakin bi iş hayatım olsun ki eşime yansitmim istiyorum... normalde senin dediğin gibidir canım ama ben anlamadım bu şantiyeyi herkes müdür mübarek o benim dediğim bu benim dediğim olsun istiyorlar yakında birbirlerine girerler bende hepsinden kurtulurum inşallah

tesekkurler
Dogru soyluyosunda skildim canim oyuzden biraktim
tesekkurler canim

arkadaslar gorebiliyor canim

kizlar bunlara bakin nasil degismisler biz neden degismeyelimmmmmmmmm

Eklentiler

• $Female-weight-losses-before-after33.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $1351141014459_weight-loss-transformations-before-after-pics2-938x704.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $tumblr_low51vsF401qlr561.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $tumblr_me6hfgtUvy1rm86t5o1_400.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $qmvwg.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $158-weight-loss-before-after-women-stomach-resizecrop-.webp
    6 KB · Görüntüleme: 83
öğlen tost yemek zorunda kaldım
okulda o sıkıntı oluyor düzeni kurayım evden getireceğim
sporada yazılcam
artık zayıflama zamanı
yaza çocuk düşünürsem öncesinde incelmem ve bisüre korumam lazım

kizlar dedimya 25i evlenme yil donumum hatirlamaz diyodumya esim dun telde konusurken evlilik yildonumunde burdasin dimi dedi bende kacinda evlilik yildonumumuzki ddim bak simdiden unutmus dedi yok dedim ben biliyorumda sen biliyomusun diye soruyorum dedim 10 25i dedi evet burdayim dedim ama bi yanlisin var dedim gun dogruda ay yanlis dedim hayir bu onuncu ayin 25de ne var hep aklin ona gidiyor dedim yok ne olsun diyor aklimda hep oyle kalmis diyor
vel hasil Adam ututmamis bosuna gunahini aldik unutur diye
bide diyoki ban ne hazirliycaksindedim evlilik yildonumu kadinami ozel sen hazirla sen biseyler yap ben ne yapabilirimki diyo bi Pasta alabilirdim onlarida yemiyosun ben bisey yapamamki diyo :44:

arkadaslar gorebiliyor canim simdi gonderdim Kabul edersen gorurrsun sende

yok ablacım arkadaşta olsak göremedim ben :26:
kaç yıllık evlisiniz peki merak ettim? önemli olan hatırlaması yemesen bile pasta alıp gelmesi bile bence mucizevi bişey ben nişanlıma iş çıkmasın diye nişanımızı tanışmaya başladığımız tarihle aynı yaptırdım nasip olursa evlilik tarihimizde aynı olsun ki aklındaa bi tarih kalsın ne kadar düşünceliyim bak görüyor musun onlarda bu kadar ince düşünse ahh ahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…