70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet spor harika we insanı motiwe ediyor..ama ben çocuklardan dolayı yapamıyorum..

bende de iki çocuk var arada yabıyorum canım bence biraz dene haftada bir ya sonra artrırır üçe çıkarırsın.daha çnce yabtın mı bilmiyorum ama jillian ve leslie iyi geldi bana.eşim fark etmeye başladı diyor
demekki hedefe ulaşsam neler dicek

öğle yemeğim

bir kase çorba
bir kase atlıcan yemeği batatesli böyle b harfi kullanıyorum ama umarım anlaışılıyordur
bir küçük kase yoğurt
yarım salatalık

akşam geç yemeyi de bırakabilsek harika olucak ama eşimi yalnız bıtrkamayayım diye yiyorum menüyü bölünce de gözüm doymuyor

ahh ahhh ayda üç kilo normal deniyor ama ben,im gözüm de gönlüm de fazlasını isstiyor nasak acaba :26:

SELEM KIZLAR
Bu gün çok kötüyüm. sınıfım çok fenaydı. çok ağlayan öğrencim var. okula nasıl alışacaklar bilmiyorum. ben bu gün meslek hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım. Benim ve öğrencilerim için dua edin şu günleri bir atlatalım.
Menüm. sabah kahvaltılık gevrek yoğurt tarcın çayı(allahdan evden çıkmadan yemişim değilse hala aç olacaktım.
ARA öğleden sonra 1 armut yedim
öğle daha bu saate bir kase mercimek çorası içeceğim.
akşam: ızgara balık,salata

Güzel yemişsin canım
olmadi dilek molada kosturdum bankaya sicak yemek de yasak oturtugun yerde ama bi karisik salata 1 dilim ekmek yedim döner yerine
esimde 15 kilo verdi simdi herkes gözlerin takilmis diyor bende bi zayiflasamda banada deseler sen kendini nasil iyi hissediyorsan o önemli tatlim
ahh insallah fadimecim pisman oldum ama yapacak birsey yok sIkacam bu hafta disimi insallah inerim birazda olsa :26:

sabah öglen cok güzel canim aksami da hafif kapatirsan harika olur
selam canim allah sana sabir versin biz biriiki cocuklan bas edemiyoruz sen 25 cocukdun herhalde ama sen bunun üstesinden gelirsin onlarda minacik ablasi hep benim cocuk geliyor aklima anneler icinde zor bakan icinde
sanırım bu sayfayı ben doldurucam tek başıma
sana es lik etmeye geldim

ayda 2.5 kilo dan fazla verirsen yani haftada 500 grammdan fazlasini verirsen su muymus :26:

öyle diyor kendileri

ah canım inan istisnalar kaideyi bozmaz ama genel de erkekler hep böyle evdeki işleri işten saymıyorlar çocuk bakmayı sadece annenin görevi sanıyorlar ,eşinin işte ne kadar yorulduğunu sen bilirsin çok ağır mi işi değilse ona göre işten geldiği zaman yapacaklarını güzelce anlat

o tartılardan bende de var yarın kalkınca tartılayım bakım yağıma kas oranıma bundan sonra ona göre seçerim yiyeceklerimi

Allah kolaylık versin canım , menüde gayet güzel

bu arada kızlar annem ablam ve yeğenim geliyor yarın öğleyin ben istedim bir göz Allah verdi iki göz şükürler olsun :116: yeğenimi öle özledim ki burnumda tütüyor resmen hele bir gelsin kuzum benim :118:

73lerden kurtuldum diye sevinirken bugün yine gördüm onu ama cabuk gelen cabuk gider diye avutuyorum cumaya yinede eksi cikmayi umut ediyorum bakalim zerram
günaydin bu arada zerram yogunsun sanirim
dikkat ette gitsin suzim..yetti atık bu kilolar...
yoğunluk fazla canım..izinde olanlar var onların yerine bakıyoruz..bizim işler çocuklar okul vs.....
bende garip bi şekilde artıyımama kilolarım inatsa ben daha inadım..
bizim işler maşallah canım sen gayet iyisin
azimle kısa sürede verdin
koruman önemli şu dönemde
erkekleri dersen hep aynılar boş verrrrrrrr ğzğlmeye değmez
çünkü üzüldüğümüzle kalıyoruz..
Merhaba abla nasılsın?
Bende döndüm kürkçü dükkanına sen gene bişi almamışsın
Ben şiştikçe şiştim.
iyiyim dileğim sen nasılsın canım..
fazla almadım ama yinede aldım kilolar pörtlemeye başladı yanlardan
napalım git gel kürkçü dükkanı işte
kendi halimize kalsak hepten salacaz
daha önce yaptın yine yapacaksın canım....
haklısın suzim ah bu erkeklerrrrr başımızın tatlı belaları
beni artık detoks temizler bakalım artık şu ayran detoksunu yapıcam ..
herhalde haftaya kalıcak
büyükler yeni okullarına yerleşti bugün..
onlara dersane ayarlıcaz işte..
3 numarayada evde bakıcı bulamadım..
ihtiyacım var diyenler parayı beğenmiyor
bu senede babaannesine gidecek
seneye inşallah kreşe başlıyor
öğlen iyiymiş canım
ama menülerini bir günü toplu halde yazarsan daha güzel yorumlanır
yazıda anlaşılıyor sıkıntı yok canım
kaç yaş grubuydu canım..
alışcaklar kuzucuklar yeni ayrılıyor anneciklerinden kolay değil
akşamın güzel benim de canım balık çekti yaaaaa
bu arada kızlar annem ablam ve yeğenim geliyor yarın öğleyin ben istedim bir göz Allah verdi iki göz şükürler olsun :116: yeğenimi öle özledim ki burnumda tütüyor resmen hele bir gelsin kuzum benim :118:

gözün aydın canım ne güzel..
bizimkiler benim yanıma anca bi vesile olursa gelebiliyor

gözün aydın canım ne güzel..
bizimkiler benim yanıma anca bi vesile olursa gelebiliyor

sağ olasın canım aslında yakın sayılırız 4 saatcik senede sadece 2 defa geliyorlar babam 1 defa gerçi ben onlara fırsat vermiyorum kışlar hariç neredeyse ay da bir gidiyorum yanlarına alıştılar fena o kadar şey yaşadım ki bahane bol aslında aileme anlatmadım anlatsam eminim hemen gelirlerdi ve daha çok görmüş olurdum ama onların üzülmesine dayanamam
inşallah güzel bir bahane olur da sizinkilerde gelir canım

ohh ohh..kışlık alışwerişe gideceğim çocuklara bu günlerde..we pizza yemeyi düşünüyorum..çooookk sewiyorumm..kız sen 1 hafta daha pizza börek mi?yiyeceksin..az ye bari de alma kilo..

evet ya bu aralar çok sağlıksız besleniyorum anca haftaya biraz biraz düzelmeye başlıcam heralde ama bilmiyorum ki

sasirik seni

ben mikrodalgada isitiyordum agdayi

hani bana ben göremedim

mikrodalgam olaydı keşke orda daha iyi ısınır koymadım daha suzim ağlama

bırak onu ya hiç bi dediğine inanmam ben o şarlatanın işine geldiği gibi konuşuyo ahlaksız herif

ay bu erkeklerin düşüncesizliği nolcak böyle ya gittikçe gözüm korkuyo yakında feminist olcam

of kızlar ya hiç bişey hayal ettiğim gibi gitmiyo benim şunları şunları yapcam şöyle olcak dediğim şeyler olmuyo bi türlü bu yıl utangaçlığı bırakıp girişken olcaktım güya, yok olmuyo arkadaşlarımla konuşurken bile kasılıyorum nolcam ben böyle alışveriş yaparken bile sinirlerim bozuluyo lacivert bi tişörtüm vardı bayıla bayıla aldım ama onla giycek pantolonum yoktu kotum çok bollaştı giymek istemiyorum, beyaz pantolon almak istedim ama bulamadım hiç bi yerde, kot desen zaten yok hepsi tayt olmuş ben de tayt giyemiyorum totom kocaman çıkıyo yarın bu yılın ilk dersine gitcem şimdiden düşünmeye başladım insanlar bana bakınca kötü hissediyorum aşırı bi özgüven eksikliği var napcam ben

çok yoruldum beeennn .... okul açıldı yine başladı koşturmaca... kızımı okula bırakım oğlumla evde savaşa devam ettim o arada yarım kalan bir site vardı onu bitirdim ( freelance olarak web sitesi yapıyorum ) markete gittim çocuğu okuldan aldım dükkana gittim eşim çiçekçi onun yanına ordan geldim eve defter kitap kaplamaya bir oturdum ha şimdi kalktım gelelim yediklerimeeee
sabah salata peynir yumurta yiyemiyorum ben mideme dokunuyor öğlen kraker kahve akşam da 5,30 civarı koca bir tabak kısır üstüne yine kahve he bi de marketten eve gelirken çok yoruldum bir tane çokanat yedim
bu gün de spor yapamadım ama çok koşturdum umarım sayılır... böyyyle işte sizde ne var ne yok onları okuyayım şimdi de :)

hangi kıyafetinin içinde rahat ediyorsan onu giyin canım kendi kendine yakıştırman yeterli ,alışverişine daha sonra devam edersin

kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce

6.20'de kalkılır mı yahu 1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim

kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce

nerdeki resim ben göremedim
6.20'de kalkılır mı yahu 1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim

yavrum benim ya keşke 6.20 d kalksam 5.30 da kalkıp 6 da yolardayım evlensemde kurtulsam şu iş hayatından diyorum ama nerdeee... bizim zamanımızda 9da ders başlardı değişti mi acaba bize özel miydi

Kızın hangi okulu kazandı, bu yıl da biz uğraşcaz bakalım hayırlısı?

Canım yaa neden kendine bu eziyeti yapıyorsun, sen gayet güzel bir kızçesin silkelen kendine gel artık, o kadar taktığın için öyle hissediyosun bence, bozma
moralini, sen fıstıksın
Offf okurken ben bile yorumdum, Allah kolaylık versin.

Çok süper gözüküyorsun canım.

Heyecandan kalkılır tabii, başarılar

5.30 mu, nerde çalışıyorsun canım? Evlenince çalışmayacak mısın? Ben 17 senelik evliyim ve de çalışıyorum canım, ama şükürki memnunum işimden.

günaydın hanımlar

hayırlı dersler canım Allah zihin açıklığı versin

gayet güzel zayıflamışsın canım ama 58 kadar gelmişken 55 i görmek isterdim açıkçası amaç hedefe ulaşmak öyle hemencecik göremesem de uzun vadede kendini çok sıkmadan diyet yapar gibi değil de her ay 1 kilo şeklinde takıntı yapmadan güçten düşmeden, bu arada sağlıklı beslenir isen suratının düşeceğini sanmam tamamen göz alışmasıyla alakalı yüz egzersizleri de yapabilirsin için rahatlar

Günaydın kızlarrr,
Gününüz aydın, neşeniz daim, huzurunuz bol olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Cuma günü hepimiz eksi 1 kiloda olalım hep beraberr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…