ewet spor harika we insanı motiwe ediyor..ama ben çocuklardan dolayı yapamıyorum..
olmadi dilek molada kosturdum bankaya sicak yemek de yasak oturtugun yerde ama bi karisik salata 1 dilim ekmek yedim döner yerineGüzel yemişsin canım
esimde 15 kilo verdi simdi herkes gözlerin takilmis diyor bende bi zayiflasamda banada deselerkilomuj korumaya aldım suzim werirsem ne alaa ama 61.500 den yukarı çıkmayacağım..burada birazkalmam lazım.ablam tel açtı bugün yüzün ne güzeldi şimdi çökmüş kemiklerin çıkmaya başlamış artık spor yap diyor..yapabilecek imkanım olsa yapcam..ewet başta çökme oluyor ama kilonu koruduğun zaman wücut o kiloya alışıp toparluyor..ben yineden hedefi 58dde tutcam.koruma bitince dewam etcem..bacaklarım çok kalın gitmesilazım onlarında..
ahh insallah fadimecim pisman oldum ama yapacak birsey yok sIkacam bu hafta disimi insallah inerim birazda olsa :26:Sağol canım, sen nasıl oldun? Okul işleri, bakıcı işleri ayarlayabildin mi?
Selam Suzicim, sıkma canını, inşallah gider kilocuklar.
Canım maalesef erkekler, görmek istediğini görürler, sen elli kere iş yap, onun için önemli olan onun ne yaptığı, bozma moralini, şöyle bir akraban falan olsaydı keşke, hiç olmadı ondan destek alırdın, gurbet elde, ne diyeyim işin zor. Peki eşinin isteklerini yaptığında da mı çocuklarla veya evle ilgilenmez?
Günaydın canım
Sağoll canım, iyiyim çok şükür. Olsun arada yazsan da yeter canım, keşke hiç terketmeseydin de bu kadar olmasaydı ama zararın neresinden dönersen kardır.
Yaparsın canım hadi bakalım, Allah kolaylık versin, bu sefer iradeli olalım canım, bak o kadar emek veriyorsun.
Çok iyi olur canım, öyle bir imkanın varsa hiç durma
ben geldiiim kalvyem biraz bozuk ama yazayım deidim
ben geçen haftadan beri regl halindeyim umarım biter sıkıldım
hiç bu kadar olmamıştım uzun.sanırım jillian ın etkisi bu da
bugün
kahvaltı bir dilim tam buğday ekmeği
biraz eynir
haşlanmış ymurta
biraz kaşar
zeytin çay bir çatal helva
helva da benim düşmanım ya
ara bir elma
çğleyi yemedim daha
haftasonu fena oldu benim cumartesi arkadaşımın nışanı vardı yemekli azar sabahı kreb yabtım b harfini ters olarak düşünün
akşama da et döner fena yedim yani ama hala aynı kilo bakalım yarına belli olur durumum
umarım kilolarımı veririm çok sıkıldım ben bu durumdan:18:
liste için aynurcum eline sağlık Allah sevdiğine kavuştursun diyorum
birinci olan arkadaş ssceem di galiba kutluyorum alanlarda üzülmesin bu hafta belki dde fazladıyla gideceklerdir şaşırtmak iççin gelmiştir o kilolar
sabah öglen cok güzel canim aksami da hafif kapatirsan harika oluröğle yemeğim
bir kase çorba
bir kase atlıcan yemeği batatesli böyle b harfi kullanıyorum ama umarım anlaışılıyordur
bir küçük kase yoğurt
yarım salatalık
akşam geç yemeyi de bırakabilsek harika olucak ama eşimi yalnız bıtrkamayayım diye yiyorum menüyü bölünce de gözüm doymuyor
ahh ahhh ayda üç kilo normal deniyor ama ben,im gözüm de gönlüm de fazlasını isstiyor nasak acaba :26:
selam canim allah sana sabir versin biz biriiki cocuklan bas edemiyoruz sen 25 cocukdun herhaldeSELEM KIZLAR
Bu gün çok kötüyüm. sınıfım çok fenaydı. çok ağlayan öğrencim var. okula nasıl alışacaklar bilmiyorum. ben bu gün meslek hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım. Benim ve öğrencilerim için dua edin şu günleri bir atlatalım.
Menüm. sabah kahvaltılık gevrek yoğurt tarcın çayı(allahdan evden çıkmadan yemişim değilse hala aç olacaktım.
ARA öğleden sonra 1 armut yedim
öğle daha bu saate bir kase mercimek çorası içeceğim.
akşam: ızgara balık,salata
sana es lik etmeye geldimsanırım bu sayfayı ben doldurucam tek başıma
ayda 2.5 kilo dan fazla verirsen yani haftada 500 grammdan fazlasini verirsen su muymus :26:
kizlar nasilsiniz
ben yorgun mutsuzum diyeti felanda biraktim dunden beri 1paket ciko yemisimdir
ben bu erkekleri anlamiyorum ya hic bir sekilde cocuklara bakmak istemiyor 2gun dinlenme gunuymus ben cocuk baktiriyomusum hafta ici zaten yorgunluktan gidiyomus bakmasida ben kizimi uyuturken oda oglumuzu sallamasi millet esi yorgunlugunu atsin diye hafta sonu Elektrik supurgesini bile acmiyomus sabir ya sanki ben hafta ici yatiyorum yada hafta sonu yatiyorum benim gunduzum gecem yok her Saniye cocuk bakiyorum onu gozu gormuyor yetmiyor yemek yapiyorum etraf temizliyorum camasir bulasik saymiyorum bile moralim sifir ya diyeti felanda biraktim yedimde yedim
diyeti birakip korumaya almaya karar Verdim herkes cok zayifladigimi soyluyor Burda gorenler bende birakma karari aldim 58 iyidir korumaya aldim hakkimda haiyrlisi
herkes hedefine ulasir umuyorum bende muzu gibi koruma moduna gectim
İlginçmiş. Dr a giderseniz doktorun tartılar yağ, kas, su vs ölçen tartılardandır.
Ve ayda 4-5 kilo yağdan gidebiliyor spor falan yapılırsa.
Haftada 1 kilo gidiorsa bazen yarısı yağ yarısı su olabiliyor.
Kişiden kişiye değişebilir ama bence önemli olan diyette yağ yakıcı besinleri tüketmek.
SELEM KIZLAR
Bu gün çok kötüyüm. sınıfım çok fenaydı. çok ağlayan öğrencim var. okula nasıl alışacaklar bilmiyorum. ben bu gün meslek hayatımın en zor günlerinden birini yaşadım. Benim ve öğrencilerim için dua edin şu günleri bir atlatalım.
Menüm. sabah kahvaltılık gevrek yoğurt tarcın çayı(allahdan evden çıkmadan yemişim değilse hala aç olacaktım.
dikkat ette gitsin suzim..yetti atık bu kilolar...73lerden kurtuldum diye sevinirken bugün yine gördüm onuama cabuk gelen cabuk gider diye avutuyorum cumaya yinede eksi cikmayi umut ediyorum bakalim zerram
günaydin bu arada zerram yogunsun sanirim
maşallah canım sen gayet iyisinkizlar nasilsiniz
ben bu erkekleri anlamiyorum ya hic bir sekilde cocuklara bakmak istemiyor 2gun dinlenme gunuymus ben cocuk baktiriyomusum hafta ici zaten yorgunluktan gidiyomus bakmasida ben kizimi uyuturken oda oglumuzu sallamasi millet esi yorgunlugunu atsin diye hafta sonu Elektrik supurgesini bile acmiyomus sabir ya sanki ben hafta ici yatiyorum yada hafta sonu yatiyorum benim gunduzum gecem yok her Saniye cocuk bakiyorum onu gozu gormuyor yetmiyor yemek yapiyorum etraf temizliyorum camasir bulasik saymiyorum bile moralim sifir ya diyeti felanda biraktim yedimde yedim
diyeti birakip korumaya almaya karar Verdim herkes cok zayifladigimi soyluyor Burda gorenler bende birakma karari aldim 58 iyidir korumaya aldim hakkimda haiyrlisi
herkes hedefine ulasir umuyorum bende muzu gibi koruma moduna gectim
iyiyim dileğim sen nasılsın canım..Merhaba abla nasılsın?
Bende döndüm kürkçü dükkanına sen gene bişi almamışsın
Ben şiştikçe şiştim.
daha önce yaptın yine yapacaksın canım....Cumartesi sabahı ne güzel 74.9 ü görmüştüm. Pazar bi baktım 75.4
Bugünde regl oldum zaten.
İnşaallah Cuma'ya kadar 73ü görebilirim kusuratı da olsa göreyim yeter.
Bu akşam spining dersi var ortalama 800-1000 cal yaktırıyor.
Dersten sonra herkesin tişörtü ıslak oluyor.
Spora gittiğim için akşamları muz yiyip gitmem gerekiyor. Geçen yemek yedım dersın yarısında çıktım eğil kalk sür vs mide dayanmadı
O yüzden muz candır.
Bakalım bu sefer başarabilecek miyim?
haklısın suzim ah bu erkeklerrrrr başımızın tatlı belalarımalesef cogu erkek nankör kedi gibiyaptiklarini görmezler ama lafa geldimi hep bi bahane bulurlar haftasonu benimkide birsey dedi :44: cocugun giysilerinden falan cikti sanirsam benim oglan pimpirikli gömlek giymeyi sevmiyor sunu alsaydin mi dedi tam hatirlayamadim simdi neyse bende dedim kendim yapmadim bu cocugu sen alsaydin cok biliyorsan dedim tepemin tasini attitirdi
zaten yardim deyince kaciyorlar sonrada laf sok iyii baska isteyin
sIkma canini ececim duymazdan gel
beni artık detoks temizler bakalım artık şu ayran detoksunu yapıcam ..inşallah tatlım inşallah..
karabuğday alacaktım geçende..ama tohum gibi duruyor nasıl normal pilaw gibi yapıp yiyormusun..kilo mu?werdiriyormuş..
ye suzim ye ha bana çekmesen ne olur ki!bende şuan bulgur köftesi yiyorum sarımsaklı yoğurt we tereyağlı sos ile..ama ben korumadıyım yiyorum herşeyi ama aşırıya kaçmadan..bu arada teşekkür ederim bende şaşırdım bu 1.cilik falan olma durumlarım geride kalmıştı hiç düşünmemiştim..
yo canım gayette yağdan gidiyor..ben okadar kilo werdim yani haftada 5 kilo werdim 25 kilo su mu?attım yani..diyetisyenlerde biri öyle der biri böyle der şaşırdılar iyice yani..
teşekkürler canım..bi detoxla başlangıç iyi olabilir canım..
canım ben eşim ewde olsada bak demiyorum asla artık...4 yıldır bakmıyor şimdide bakmaz..duşa girecek olsam bak desem duştan çıkınca bi bakarım çocuklar ewi mahwetmiş olur bizim ki!nete bakıyor olur..ama Allahtan dışarıya çıktığımız zaman ilgilenir..boşwer üzülme seni iyi anlıyorum 2 çocuk bendede war işte 3buçuk we 1 buçuk yaşındalar...ewde bişey bi yer bırakmadılar..kızım doğdu doğalı uyku nedir bilmiyorum..zor oluyor 2 balkonum war 1 tanesi sadece 3 büyük oda büyüklüğünde..diğeri normal..balkon bile yıkayamaz oldum bitmiyor yıkamakla..üzme kendini..ben demiyorum artık en azından demiyorum yapmıyor üzmüyorum kendimi..büyüyecekler...sıkma canını olur mu?
büyükler yeni okullarına yerleşti bugün..Sağol canım, sen nasıl oldun? Okul işleri, bakıcı işleri ayarlayabildin mi?
Selam Suzicim, sıkma canını, inşallah gider kilocuklar.
Canım maalesef erkekler, görmek istediğini görürler, sen elli kere iş yap, onun için önemli olan onun ne yaptığı, bozma moralini, şöyle bir akraban falan olsaydı keşke, hiç olmadı ondan destek alırdın, gurbet elde, ne diyeyim işin zor. Peki eşinin isteklerini yaptığında da mı çocuklarla veya evle ilgilenmez?
Günaydın canım
Sağoll canım, iyiyim çok şükür. Olsun arada yazsan da yeter canım, keşke hiç terketmeseydin de bu kadar olmasaydı ama zararın neresinden dönersen kardır.
Yaparsın canım hadi bakalım, Allah kolaylık versin, bu sefer iradeli olalım canım, bak o kadar emek veriyorsun.
Çok iyi olur canım, öyle bir imkanın varsa hiç durma
öğlen iyiymiş canımöğle yemeğim
bir kase çorba
bir kase atlıcan yemeği batatesli böyle b harfi kullanıyorum ama umarım anlaışılıyordur
bir küçük kase yoğurt
yarım salatalık
akşam geç yemeyi de bırakabilsek harika olucak ama eşimi yalnız bıtrkamayayım diye yiyorum menüyü bölünce de gözüm doymuyor
ahh ahhh ayda üç kilo normal deniyor ama ben,im gözüm de gönlüm de fazlasını isstiyor nasak acaba :26:
kaç yaş grubuydu canım..SELEM KIZLAR
bu arada kızlar annem ablam ve yeğenim geliyor yarın öğleyinben istedim bir göz Allah verdi iki göz şükürler olsun :116: yeğenimi öle özledim ki burnumda tütüyor resmen hele bir gelsin kuzum benim :118:
gözün aydın canım ne güzel..
bizimkiler benim yanıma anca bi vesile olursa gelebiliyor
ohh ohh..kışlık alışwerişe gideceğim çocuklara bu günlerde..we pizza yemeyi düşünüyorum..çooookk sewiyorumm..kız sen 1 hafta daha pizza börek mi?yiyeceksin..az ye bari de alma kilo..
sasirik seni
ben mikrodalgada isitiyordum agdayi
hani bana ben göremedim
ya kızlar gürkan kubilayı dinliyorum şu an tv8 de ayda 2.5 kilodan fazla veriyorsanız su kaybıdır diyor of of moralimi bozuyor vallahi 4 kilo dese neyse ne ama 1 ayda 2.5 kilo çok az geliyor insana anlayacağınız çok uzun aylar bizi bekliyor
kizlar nasilsiniz
of kızlar ya hiç bişey hayal ettiğim gibi gitmiyo benimşunları şunları yapcam şöyle olcak dediğim şeyler olmuyo bi türlü bu yıl utangaçlığı bırakıp girişken olcaktım güya, yok olmuyo arkadaşlarımla konuşurken bile kasılıyorum nolcam ben böyle alışveriş yaparken bile sinirlerim bozuluyo lacivert bi tişörtüm vardı bayıla bayıla aldım ama onla giycek pantolonum yoktu kotum çok bollaştı giymek istemiyorum, beyaz pantolon almak istedim ama bulamadım hiç bi yerde, kot desen zaten yok hepsi tayt olmuş ben de tayt giyemiyorum totom kocaman çıkıyo yarın bu yılın ilk dersine gitcem şimdiden düşünmeye başladım insanlar bana bakınca kötü hissediyorum aşırı bi özgüven eksikliği var napcam ben
kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
6.20'de kalkılır mı yahu1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim
Kızın hangi okulu kazandı, bu yıl da biz uğraşcaz bakalım hayırlısı?dikkat ette gitsin suzim..yetti atık bu kilolar...
yoğunluk fazla canım..izinde olanlar var onların yerine bakıyoruz..bizim işler çocuklar okul vs.....
bende garip bi şekilde artıyımama kilolarım inatsa ben daha inadım..
bizim işler
maşallah canım sen gayet iyisin
azimle kısa sürede verdin
koruman önemli şu dönemde
erkekleri dersen hep aynılar boş verrrrrrrr ğzğlmeye değmez
çünkü üzüldüğümüzle kalıyoruz..
iyiyim dileğim sen nasılsın canım..
fazla almadım ama yinede aldım kilolar pörtlemeye başladı yanlardan
napalım git gel kürkçü dükkanı işte
kendi halimize kalsak hepten salacaz
daha önce yaptın yine yapacaksın canım....
haklısın suzim ah bu erkeklerrrrr başımızın tatlı belaları
beni artık detoks temizler bakalım artık şu ayran detoksunu yapıcam ..
herhalde haftaya kalıcak
büyükler yeni okullarına yerleşti bugün..
onlara dersane ayarlıcaz işte..
3 numarayada evde bakıcı bulamadım..
ihtiyacım var diyenler parayı beğenmiyor
bu senede babaannesine gidecek
seneye inşallah kreşe başlıyor
Canım yaa neden kendine bu eziyeti yapıyorsun, sen gayet güzel bir kızçesin silkelen kendine gel artık, o kadar taktığın için öyle hissediyosun bence, bozmaof kızlar ya hiç bişey hayal ettiğim gibi gitmiyo benimşunları şunları yapcam şöyle olcak dediğim şeyler olmuyo bi türlü bu yıl utangaçlığı bırakıp girişken olcaktım güya, yok olmuyo arkadaşlarımla konuşurken bile kasılıyorum nolcam ben böyle alışveriş yaparken bile sinirlerim bozuluyo lacivert bi tişörtüm vardı bayıla bayıla aldım ama onla giycek pantolonum yoktu kotum çok bollaştı giymek istemiyorum, beyaz pantolon almak istedim ama bulamadım hiç bi yerde, kot desen zaten yok hepsi tayt olmuş ben de tayt giyemiyorum totom kocaman çıkıyo yarın bu yılın ilk dersine gitcem şimdiden düşünmeye başladım insanlar bana bakınca kötü hissediyorum aşırı bi özgüven eksikliği var napcam ben
Offf okurken ben bile yorumdum, Allah kolaylık versin.çok yoruldum beeennn .... okul açıldı yine başladı koşturmaca... kızımı okula bırakım oğlumla evde savaşa devam ettim o arada yarım kalan bir site vardı onu bitirdim ( freelance olarak web sitesi yapıyorum ) markete gittim çocuğu okuldan aldım dükkana gittim eşim çiçekçi onun yanına ordan geldim eve defter kitap kaplamaya bir oturdum ha şimdi kalktımgelelim yediklerimeeee
sabah salata peynir yumurta yiyemiyorum ben mideme dokunuyor öğlen kraker kahve akşam da 5,30 civarı koca bir tabak kısır üstüne yine kahve he bi de marketten eve gelirken çok yoruldum bir tane çokanat yedim
bu gün de spor yapamadım ama çok koşturdum umarım sayılır... böyyyle işte sizde ne var ne yok onları okuyayım şimdi de :)
Çok süper gözüküyorsun canım.kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
Heyecandan kalkılır tabii, başarılar6.20'de kalkılır mı yahu1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim
nerdeki resim ben göremedim
yavrum benim ya keşke 6.20 d kalksam 5.30 da kalkıp 6 da yolardayım evlensemde kurtulsam şu iş hayatından diyorum ama nerdeee... bizim zamanımızda 9da ders başlardı değişti mi acaba bize özel miydi
6.20'de kalkılır mı yahu1 saat oldu anca kendime geldim 8de ders başlıyo gitmeden bi yazıyım dedim
kizlar taze firindan cikmis resim koydum bugun cektim bakin dusuncelerinizi bekliyorum diyeti biraktimya Dogru kararmi ?sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?