70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kizlar birsey soracam diyetlen alakali degil ama canim cok sIkkIn
benim isarkadasi yabanci düsmani ikiye bi laf edip duruyor diyorum sekretäre söyliyeyim yaninda oturmak istemiyorum artik diye tersliyorum yine yapyior artik gina geldi ama baska yere otutursam kendimi yani baska odaya ya orasi daha da kötü olursa yani burda yine sizlen yazisabiliyorum offf

kizlar cok mutlu oldum biraz once 2tane pardesu aldim kendime netten insaallah gorundukleri Kadar guzeldirler buraya 150 tl kargo istiyolardi bende annemlerin evine gonderim yaptiriyorum sifir kargo

zor bidurum suzi bilemiyorumki belki daha kotulerde karsina cikabilir yada iyi olanlarda cikabilir
malesef buralarda cok oluyor esimin isyerindede var bitane Adam devamli ugrasiyor en son kavga etti git kime sikayet ediyosan et ama benimle konusma diye diyo ogunden beri benimle konusmuyor kafam rahatladi biraz
Allah yardimcimiz olsun suzim

hava sıcak işler yoğun başım ağrıyor regliyim agresifim offf offf bitsin bugünn bitsiiinn

Canim nereye gidersen git hep bi düşmanlik var türklere karşı sen yerinde rahatsan bence hiç değiştirme yerini

kizlar annemle konustum dedem yogun bakimdan cikmis durumuda gayet iyiymis

Gözünaydin canimm

teşekkür ederim canım Azcık zayıflayaydım düğünden önce iydi yinede

Minecim neyin varki gayet güzel zayıflamışsın..

Teşekkür ederim canım , o senin güzelliğin
gercekden cok tatli bir gelin olmusun birbirinize de yakisiyorsunuz
evet evet çok haklısın...

kizlar cok mutlu oldum biraz once 2tane pardesu aldim kendime netten insaallah gorundukleri Kadar guzeldirler buraya 150 tl kargo istiyolardi bende annemlerin evine gonderim yaptiriyorum sifir kargo
güle güle giy canim
kizlar annemle konustum dedem yogun bakimdan cikmis durumuda gayet iyiymis
cok sükür insallah dahada iyi olup toparliyacak kendini
bir sabrediyorum 2 sabrediyorum sonra patliyorum kimseyi kirmak taraftari degilim aslinda sonucda beraber calisiyoruz isarkadasi yüz yüze bakacaz ama birgün patlak verecek ya hayirlisi artik canim
hava sıcak işler yoğun başım ağrıyor regliyim agresifim offf offf bitsin bugünn bitsiiinn
bencede bitsin
Aaaaay eksi yazacagima artik yazmisimm pardooooon::

Canim nereye gidersen git hep bi düşmanlik var türklere karşı sen yerinde rahatsan bence hiç değiştirme yerini

Gözünaydin canimm
öyle de iste bana cok dokaniyor duymazdan gelemiyorum

ne kadar tuhaf insanlar var ya bizim burda yabancı biri çalışmaya gelince kendi insanımızdan daha çok önem veriyoruz ki kötü bilmesin milletimizi diye ama onlar bizle aynı fikirde olmuyor demekki.. terslemene rağmen yapıyorsa onda kişisel sorun var demektir:44: hasta bu hasta diyip kendini uzak tut ondan bulaşma ona canım

bugünkü menüm :26:
sabah: 1 dilim ekmek sürme peyniri
ara: elma
öglen: 2 top külahda dondurma :26: 2 dilim :26: 1 dilim kasar peyniri :26:
bu nebicim menü yaa :84::84::84:
ruhum ac sinirden dünyayi yiyesim var daha da yiyebilirim:26: salata almisdim onu yesemmi diye düsünüyorum simdide :26:

canım bu nasıl menü böyle hiç bişey yememişsin ki

öyle canim malesef heleki türk düsmanligi var ki hic sorma bunlar 2inci dünya savasindan madurlar sanirsam
keske bizimkiler viyanayi ele gecirselermis buraya kadar gelmisken ne güzel olurdun

öyle canim malesef heleki türk düsmanligi var ki hic sorma bunlar 2inci dünya savasindan madurlar sanirsam
keske bizimkiler viyanayi ele gecirselermis buraya kadar gelmisken ne güzel olurdun

viyanayı da kuşatmıştık aslında kıl payı kurtulmuşlar elimizden belki de ondandır bu hırsları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…