yiyeyim dimi salatayi canim :26:
ye tabii ben olsam yemiştimmm
SELAM KIZLAR
Herkeze güzel bir öğleden sonra dilliyorum. işden geldim çok yoruldum. çok uykum var cadı bir kızım var. o uyumadığı için bende uyuyamyorum.Bu hafta sporda yapamadım yorguluktan.İnşallah yarın 75.500 görürüm.İnşalah yarın herkez gönlündeki rakamı görür.
Menüm:
Sabah :1 tanae haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,4 tane zeytin,domates,salatalık,semizotu,maydonoz,yeşil çay
ÖĞLE:Fırında patatesli tavuk bağet,ayran
ara:1 elma
Akşam:salata
soda ,ve 2 litre su
hemen catal alayim ozaman :86::86::86: daliyorum salataya
ya kizlar birsey soracam diyetlen alakali degil ama canim cok sIkkIn
benim isarkadasi yabanci düsmani ikiye bi laf edip duruyor diyorum sekretäre söyliyeyim yaninda oturmak istemiyorum artik diye tersliyorum yine yapyior artik gina geldi ama baska yere otutursam kendimi yani baska odaya ya orasi daha da kötü olursa yani burda yine sizlen yazisabiliyorum offf
Selam kızlar
Geçmişi elimden geldiğince okudum ama tek tek cevap yazamıcam karışık bi gün bugün.
Neslim pötüşüm hoşgeldin.. Seni ve saç çekmelerini özledim cannım..
Gelde belki benim bünyemde de değişiklik yapabilirsin.
Mine de gelmiş hoşgelmiş..
Fadime abla nasıl oldun?
Arcak yani Arzu abla da bi uğramışş ins devamlı gelebilir.
Esincim çok güzel bir gelin olmuşsun.. Güleryüzlülüğün yeterrr kilonda o kadar sırıtmamış bence.
Suzimm senin yabancı düşmanı ofis calısanlarını da çekicen maaleseff.. Burda Türk Türk çalışsakta başka sorunlarımız oluyor.
Ofis işte herkes birbirine kıl kıl bakıyor.
O kadar akşamları dikkt etmeme rağmen tartı gram oynamıyor deli olucam..
Sporda yapıyorum belim incelmiş eskiye nazaran ama kiloo ıhh değişmiyorrr...
Suzim üzülmeye moral bozmaya değmez sen yabancı ülkedesin yabancılara böyle yapıyorlar değil olay
burdada aynısı var hep yaşadık bu gibi durumları görmezlikden gelip pabuç bırakmamak gerekiyor yoksa tepene binerler
ne çok sessiz nede çok bilir davran derim tatlım sen ortamını bilirsin
çokda takma boşverrr muhatap olma.
Pötüşüm hoşgeldinbu sefer birinin benimde saçımı başımı çekmesi gerekiyor
çok saldım kendimi
artık birbirimizi ite kaka yol alıcaz öperim akşama görüşürüz
gayet hoş görünüyosun kilon kadar değil görüntün demekki biraz versen yeticek
güzel canim menünSELAM KIZLAR
Herkeze güzel bir öğleden sonra dilliyorum. işden geldim çok yoruldum. çok uykum var cadı bir kızım var. o uyumadığı için bende uyuyamyorum.Bu hafta sporda yapamadım yorguluktan.İnşallah yarın 75.500 görürüm.İnşalah yarın herkez gönlündeki rakamı görür.
Menüm:
Sabah :1 tanae haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,4 tane zeytin,domates,salatalık,semizotu,maydonoz,yeşil çay
ÖĞLE:Fırında patatesli tavuk bağet,ayran
ara:1 elma
Akşam:salata
soda ,ve 2 litre su
hakklisin dilekSelam kızlar
Geçmişi elimden geldiğince okudum ama tek tek cevap yazamıcam karışık bi gün bugün.
Neslim pötüşüm hoşgeldin.. Seni ve saç çekmelerini özledim cannım..
Gelde belki benim bünyemde de değişiklik yapabilirsin.
Mine de gelmiş hoşgelmiş..
Fadime abla nasıl oldun?
Arcak yani Arzu abla da bi uğramışş ins devamlı gelebilir.
Esincim çok güzel bir gelin olmuşsun.. Güleryüzlülüğün yeterrr kilonda o kadar sırıtmamış bence.
Suzimm senin yabancı düşmanı ofis calısanlarını da çekicen maaleseff.. Burda Türk Türk çalışsakta başka sorunlarımız oluyor.
Ofis işte herkes birbirine kıl kıl bakıyor.
O kadar akşamları dikkt etmeme rağmen tartı gram oynamıyor deli olucam..
Sporda yapıyorum belim incelmiş eskiye nazaran ama kiloo ıhh değişmiyorrr...
sanada affiyet olsun canimafiyet olsun Suzimm bende elmamı diimledim onu yiyorum
sagol neslimSuzim üzülmeye moral bozmaya değmez sen yabancı ülkedesin yabancılara böyle yapıyorlar değil olay
burdada aynısı var hep yaşadık bu gibi durumları görmezlikden gelip pabuç bırakmamak gerekiyor yoksa tepene binerler
ne çok sessiz nede çok bilir davran derim tatlım sen ortamını bilirsin
çokda takma boşverrr muhatap olma.
Pötüşüm hoşgeldinbu sefer birinin benimde saçımı başımı çekmesi gerekiyor
çok saldım kendimi
artık birbirimizi ite kaka yol alıcaz öperim akşama görüşürüz
leslie de bitti
ben de bittimkızım uyandı :18:
ben duşa gircektim ama bakalım fırsat vericek mi
gercekden cok tatli bir gelin olmusun birbirinize de yakisiyorsunuz
güle güle giy canim
cok sükür insallah dahada iyi olup toparliyacak kendini
bir sabrediyorum 2 sabrediyorum sonra patliyorum kimseyi kirmak taraftari degilim aslinda sonucda beraber calisiyoruz isarkadasi yüz yüze bakacaz ama birgün patlak verecek ya hayirlisi artik canim
bencede bitsin
öyle de iste bana cok dokaniyor duymazdan gelemiyorum
bugün çok yedimValla canım ben tamamen umutsuz vakaaa..
Ne eskisi gibi bişiler hazırlayıp işyerine getirmek istiyorum ne de yemege cıkıyorum varsa yoksa abur cubur..
sevindim canım iyi olmanagüzel canim menüninsallah istedigimiz rakamlari görürüz canim bende veremediysem bile sabit kalirim insallah arti cikmam diyorum bakalim
hakklisin dilekama iste herzaman yeniden gücüme gidiyor iste
sanada affiyet olsun canim
sagol neslimdogru söylüyorsunuz gecti zaten bi an bi ateslendim simdi sakinlesdim
kizlar kactim ben aksam stress davan yapmazsa gelmeye calisirim gelemezsem insallah yarin hepimiz güzel bildirimlerle gelelim insallah öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?