70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM KIZLAR
Herkeze güzel bir öğleden sonra dilliyorum. işden geldim çok yoruldum. çok uykum var cadı bir kızım var. o uyumadığı için bende uyuyamyorum.Bu hafta sporda yapamadım yorguluktan.İnşallah yarın 75.500 görürüm.İnşalah yarın herkez gönlündeki rakamı görür.
Menüm:
Sabah :1 tanae haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,4 tane zeytin,domates,salatalık,semizotu,maydonoz,yeşil çay
ÖĞLE:Fırında patatesli tavuk bağet,ayran
ara:1 elma
Akşam:salata
soda ,ve 2 litre su

aminn inşallah gönlümüzdeki rakamı görürüz sabah

Selam kızlar
Geçmişi elimden geldiğince okudum ama tek tek cevap yazamıcam karışık bi gün bugün.

Neslim pötüşüm hoşgeldin.. Seni ve saç çekmelerini özledim cannım..
Gelde belki benim bünyemde de değişiklik yapabilirsin.

Mine de gelmiş hoşgelmiş..

Fadime abla nasıl oldun?

Arcak yani Arzu abla da bi uğramışş ins devamlı gelebilir.

Esincim çok güzel bir gelin olmuşsun.. Güleryüzlülüğün yeterrr kilonda o kadar sırıtmamış bence.

Suzimm senin yabancı düşmanı ofis calısanlarını da çekicen maaleseff.. Burda Türk Türk çalışsakta başka sorunlarımız oluyor.
Ofis işte herkes birbirine kıl kıl bakıyor.

O kadar akşamları dikkt etmeme rağmen tartı gram oynamıyor deli olucam..
Sporda yapıyorum belim incelmiş eskiye nazaran ama kiloo ıhh değişmiyorrr...

Suzim üzülmeye moral bozmaya değmez sen yabancı ülkedesin yabancılara böyle yapıyorlar değil olay
burdada aynısı var hep yaşadık bu gibi durumları görmezlikden gelip pabuç bırakmamak gerekiyor yoksa tepene binerler
ne çok sessiz nede çok bilir davran derim tatlım sen ortamını bilirsin
çokda takma boşverrr muhatap olma.

Pötüşüm hoşgeldin bu sefer birinin benimde saçımı başımı çekmesi gerekiyor
çok saldım kendimi
artık birbirimizi ite kaka yol alıcaz öperim akşama görüşürüz

Valla canım ben tamamen umutsuz vakaaa..
Ne eskisi gibi bişiler hazırlayıp işyerine getirmek istiyorum ne de yemege cıkıyorum varsa yoksa abur cubur..

gel gelelim bugün yenilenlere :18:
sabah
peynir
zeytin
biraz domates salatalık,
çay
bir dilim ekmek
bir haşlanmış yumurta
bir lokma ballı ekmek

ara bir elma

öğle
bir tabakta az makarna çoğunluk kabak yemeği
bir kase yoğurt

ara
yarım kase sütlaç tarçınlı

akşam da az yersem harika olucak
bakalım tartı ne dicek bana yarın
şişko sen hala aynı yerde misin derse şaşırmam
az yiyince yazmakta kolay oluyo hatırlamakta az yemem lazım

Son düzenleme:
güzel canim menün insallah istedigimiz rakamlari görürüz canim bende veremediysem bile sabit kalirim insallah arti cikmam diyorum bakalim
hakklisin dilek ama iste herzaman yeniden gücüme gidiyor iste
afiyet olsun Suzimm bende elmamı diimledim onu yiyorum
sanada affiyet olsun canim
sagol neslim dogru söylüyorsunuz gecti zaten bi an bi ateslendim simdi sakinlesdim

kizlar kactim ben aksam stress davan yapmazsa gelmeye calisirim gelemezsem insallah yarin hepimiz güzel bildirimlerle gelelim insallah öptüm

terli terli yazıyorum
jillian ı yaptım level 2 yi.bugün 6 oldu
kızım uyanmazsa leslie yi de yapmayı düşünüyorum.
canım çıktı bee...
biri beni bu halde video ya çekse de yerken çıkarıp bana izletse bu halimi ter yanağımdan böğrüme damlaıyo yazarkene

leslie de bitti
ben de bittim kızım uyandı :18:
ben duşa gircektim ama bakalım fırsat vericek mi

maşallah canım sana ben iki gündür sporu salladım gitti ama yürüdüm baya birde çocuk arabasıyla istanbulun kaldırımı full dolu yollarında bir aşağı bir yukarı yürüyünce baya efor sarfettim sanırım halim kalmadı spor yapmaya :)

iyi akşamlar kızlar
sabah : domates salatalık maydanoz dan oluşan salata bir dilim beyaz peynir bir kaşık haşlanmış buğday
ara ; bitki çayı
öğlen; yok dışardaydım yiyemedim eve geldiğimde bitki çayı içtim
akşam 17,30 civarı bir tabak pırasa yemeği iki dilim buğday ekmeği bir kase mercimek çorbası közlenmiş kırmızı biber
ve şimdi bir bitki çayı daha içicem 2 lt suyumuda içtim yatana kadar 1 lt daha içerim bu günlük de bu kadar ... hoşçakalın kızlarr....
he birde 2,5 saat kadar yürüdüm bu gün çocuk arabasıyla baya bir efor sarfettim sanırım :)

tesekkurler suzim
aldigim yere numarayi yanlis vermisim nasil oylebr hata yaptim anlamadim 36 yerine 33 yazmisim aradim yok 15dakika bekledim hala bekleyin diyip Durdu bende kapattim
mail cektim ama cevap gelmedi bende dedim bu is Boyle olmiycak kuzenime dedim cik mahallede bak 33 numara hangi komsu ogren oda ogrenmis yarinda annem soyliycek benim adima gelicek alin tanimiyoruz demeyin diye
esimde dalga geciyor iyi gelinleri kizlari guzelce giyer diye dedim kizlarina olmazda 2 gelini var gelinlerine olur

oyyşş 2 gündür gelemiyom geçmiş çok birikmiş okuyamıcam nörüyonuz ilk gün okula gittim hocalar bizi takmadı derse gelmediler ben de sinir oldum gitmiyom önümüzdeki hafta gitcem büyük sınıflar gibin bu arada arkadaşlarımla bi araya geldim ya yine önüme geleni yiyom insanlıktan çıkıyoz birbirimizi görünce

ben isim vermiyorum, sizden küçüğüm biraz hatta baya küçüğüm 15 yaşındayım :/ ama artık canıma tak etti şu kilolar :/

Son düzenleme:
kızlar benim tartım yok listeden çıkcam bi süreliğine (alabilirsem eğer tartı alana kadar ) ama vaktim olduğunca listeyi hazırlamaya çalışcam akşamları falan gelirim sohbet ederiz şimdi çıkıyorum öptümmmm hepinizi seviyorum

Valla canım ben tamamen umutsuz vakaaa..
Ne eskisi gibi bişiler hazırlayıp işyerine getirmek istiyorum ne de yemege cıkıyorum varsa yoksa abur cubur..
bugün çok yedim
bi sürü çiko yedim kızgınlığımdan

sevindim canım iyi olmana
takma kafana okadar görmezden gel biraz okadar
bazen vurdumduymaz olmak gerekiyor hayatta ayakta durabilmek için
ama bizler yapamıyoruz ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…