70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7.30 ılık limonlu su, spor
9.00 Sabah
1 dilim ekmek t/b
2 zeytin
1 yum haş
1 tk pekmez
3-4 çt peynir
12.00 Ara
2 erik
13.00 Öğlen
1 tabak semiz otu, 2 kş yoğurt
14.00 çiko
15.00 çiko
15.30 1 türk kahvesi sütlü tek şekerli, çiko
17.00 çiko tam kare bitmiştir
19 Akşam
et sote, zero, 1 dilim ekmek
2 lt su
çok kötü biliyorum yavaş çekin saçımı

Merhaba,
bu gurubun kilo aralığında değilim ama guruplara şöyle bir göz attım da bu gurup daha sıcak geldi. 160 boyum, 68 kilodayım. hedef kilom ise 60. beni de alır mısınız aranıza?

canım benim bende üniversitede çalışan bir akademisyenim. O takmamaktan değil. İlk hafta arka planda o kadar çok yoğunluk ve ders karışıklığı oluyorki o yüzden dersler aksıyor. Birde ilk hafta genel bir tanışma haftası oluyor. Boş ver sen bundan sonraki seneler 2. hafta gel. Ama şunu söyliyeyimki biz ilk haftadan bütün yoklamaları alıyoruz.

[h=3]Küçük bir aradan sonra tekrardan günaydın hanımlar..
Bu hafta sizlerle menülerimi paylaşamadım ama kilomu paylaşmak istiyorum.

başlangıç 70.3
hedef 58
geçen hafta 69.2
bu hafta 68
giden 1.2 kg[/h]

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

ilk bildirim aylardan sonra
başlangıç:84.5
bugün:77.6
hedef: 65

Son düzenleme:
aynen öyle canım..ama kreşe gittiği gün aradı öğretmeni.bekleidğim gibi çıkmadı..gayet uslu çok iyi dedi...mahcup etti onları..teşekkürler canım

gecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
gözünde bişişlik wardı..ilaç werdi doktor geçmez ama şansınızı deneyin dedi..kullancaz geçmezse ameliyat olucak..kist oluşmuş..

geçmiş olsun canım,çocuk tabi hareketli olacak kimi biraz fazla olabilir sağlıklı olsun gerisi hallolur

saol canım..iyi diyorlarya bakalım..

ECEcim geçmiş olsun dedene..

ESİNTURGAY güzel bi gelin olmuşsun..tekraren hoşgeldin..

YENİGELEN kızlar hoşgeldiniz..

günaydin kizlar gecmise gidemiycem cok morelim bozuk benim evden komsunun evini su basmis kadin bana cemkiriyor ama benim sucum ne ki benim dusdan onun evine girmis :26: off birsey yap diyor isyerindeyim ne yapabilirim ki simdi ev bürosu 9 da aciliyor onlari ariycam izin istedim 2 de gidebilirsin daha önce olmaz dediler aklimda evde kaldi offf

günaydın kızlar ;

ilk kilo bildirimi benden gelsin

başlangıç :74

geçen hafta :72,9

bu hafta :72,4
günaydın canım..niye üzülüyorsun yarım kilo wermişsin ne güzel..

günaydın kızlar
hayırlı cumalar

ilk bildirim aylardan sonra
başlangıç:84.5
bugün:77.6
hedef: 65

hayırlı cumalar canım..

cok gecmis olsun canim ya :26: ya sanki birinde daha vardin o ya minenin kizindada cikmisdin herhalde yanlis hatirlamiyorsam :44:
ona bi sormak lazim nasil gecti diye :26:

günaydın suzim..bekleyiwersin gelince halledersin..sinir bozucu..sıkma canını..

doktor geçme ihtimali yok ama deneyelim yinede dedi..inşallah geçer üzülüyorum..

gecer insallah canim ya üzülmesmi insan canim annesin tabii üzülürsün aama bence bi mine gelsin bi soralim onda da ayni problem vardin diye hatirliyorum ama sonrasinda ne olmusdun unuttum yoksa karistirdimmi cünkü hatirladigim kadariyla ameliyat dediler gecti herhalde :44:

Günaydın kızlar umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben artıdayım canım sıkkın
dün çok yidim yidim yidim
sabah tartı 66 gösteriyordu
inşallah bu hafta veririm
başlangıç 74
bu hafta 66

Günaydıınn canlarr

2 gün karabuğday yaptıktan sonra sıkıldım ve bıraktım,normal yemek yemeye devam ediyorum.Ekmek,pilav,makarna,tatlı ve çiko gibi şeyler tüketmedim dün 1 parmak kadar bitter yedim ama itiraf ediyorum sabah tartıldım ve 67,5 pazartesi 68,7

başlangıç kilom :74
bu hafta giden :1,2
toplam giden :6,5
hedef :55

Günaydın kızlar umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben artıdayım canım sıkkın
dün çok yidim yidim yidim
sabah tartı 66 gösteriyordu
inşallah bu hafta veririm
başlangıç 74
bu hafta 66
günaydın canım..haftaya inşallah..
secem hoşgldin canım
geçmiş olsun tatlım umarım bişey çıkmaz
inşallah iyileşir canım..iyileşmez dedi ama Allahtan ümit kesilmez ..

günaydın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…