oyyşş 2 gündür gelemiyom geçmiş çok birikmiş okuyamıcamnörüyonuz ilk gün okula gittim hocalar bizi takmadı derse gelmediler ben de sinir oldum gitmiyom önümüzdeki hafta gitcem büyük sınıflar gibin bu arada arkadaşlarımla bi araya geldim ya yine önüme geleni yiyom insanlıktan çıkıyoz birbirimizi görünce
aynen öyle canım..ama kreşe gittiği gün aradı öğretmeni.bekleidğim gibi çıkmadı..gayet uslu çok iyi dedi...mahcup etti onları..teşekkürler canımNe kadar akıllı bir kreşmiş o, uslu sessiz bir çocuk olacak o zaman evde bırakırsın zaten, önemli olan akıllı yaramaz çocukları eğitmek, sıkma canını bakalım bulursun güzel bir kreş. Kışlıklarını de güle güle giydirmek nasip olsun canım.
gözünde bişişlik wardı..ilaç werdi doktor geçmez ama şansınızı deneyin dedi..kullancaz geçmezse ameliyat olucak..kist oluşmuş..gecmis olsun tatlim kontrole mi götürdün oglani :26:
saol canım..iyi diyorlarya bakalım..
geçmiş olsun canım,çocuk tabi hareketli olacak kimi biraz fazla olabilir sağlıklı olsun gerisi hallolur
günaydın canım..niye üzülüyorsun yarım kilo wermişsin ne güzel..günaydın kızlar ;
ilk kilo bildirimi benden gelsin
başlangıç :74
geçen hafta :72,9
bu hafta :72,4
[h=3]Küçük bir aradan sonra tekrardan günaydın hanımlar..
Bu hafta sizlerle menülerimi paylaşamadım ama kilomu paylaşmak istiyorum.
başlangıç 70.3
hedef 58
geçen hafta 69.2
bu hafta 68
giden 1.2 kg[/h]
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
ilk bildirim aylardan sonra
başlangıç:84.5
bugün:77.6
hedef: 65
cok gecmis olsun canim ya :26: ya sanki birinde daha vardin o ya minenin kizindada cikmisdin herhalde yanlis hatirlamiyorsam :44:aynen öyle canım..ama kreşe gittiği gün aradı öğretmeni.bekleidğim gibi çıkmadı..gayet uslu çok iyi dedi...mahcup etti onları..teşekkürler canım
gözünde bişişlik wardı..ilaç werdi doktor geçmez ama şansınızı deneyin dedi..kullancaz geçmezse ameliyat olucak..kist oluşmuş..
saol canım..iyi diyorlarya bakalım..
ECEcim geçmiş olsun dedene..
ESİNTURGAY güzel bi gelin olmuşsun..tekraren hoşgeldin..
YENİGELEN kızlar hoşgeldiniz..
günaydin kizlar gecmise gidemiycem cok morelim bozuk benim evden komsunun evini su basmiskadin bana cemkiriyor ama benim sucum ne ki benim dusdan onun evine girmis :26: off birsey yap diyor isyerindeyim ne yapabilirim ki simdi ev bürosu 9 da aciliyor onlari ariycam izin istedim 2 de gidebilirsin daha önce olmaz dediler aklimda evde kaldi offf
günaydın suzim..bekleyiwersin gelince halledersin..sinir bozucu..sıkma canını..
cok gecmis olsun canim ya :26: ya sanki birinde daha vardin o ya minenin kizindada cikmisdin herhalde yanlis hatirlamiyorsam :44:
ona bi sormak lazim nasil gecti diye :26:
doktor geçme ihtimali yok ama deneyelim yinede dedi..inşallah geçer üzülüyorum..
ya hic sorma canim ya napcami da bilmiyorum ki nerden bulacam nasil yapacam hic fikrim de yok yarim saat sonra ev bürosunu ariyacam insallah onlar yardimci olurlar
günaydın canım..haftaya inşallah..Günaydın kızlar umarım herkes güzel kilolar vermiştir
ben artıdayım canım sıkkın
dün çok yidim yidim yidim
sabah tartı 66 gösteriyordu
inşallah bu hafta veririm
başlangıç 74
bu hafta 66
inşallah iyileşir canım..iyileşmez dedi ama Allahtan ümit kesilmez ..secem hoşgldin canım
geçmiş olsun tatlım umarım bişey çıkmaz
Günaydıınn canlarr
2 gün karabuğday yaptıktan sonra sıkıldım ve bıraktım,normal yemek yemeye devam ediyorum.Ekmek,pilav,makarna,tatlı ve çiko gibi şeyler tüketmedim dün 1 parmak kadar bitter yedim ama itiraf ediyorumsabah tartıldım ve 67,5 pazartesi 68,7
başlangıç kilom :74
bu hafta giden :1,2
toplam giden :6,5
hedef :55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?